Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ίδια και χειρότερα κάνουν φίλε Superman  στο μπάσκετ. 

Κανέναν οίκτο. Εγώ θέλω να τους κερδίζω με 1-0 στο 94 με γκολ offside ή πέναλτι έξω από την περιοχή αλά Στεφανόπουλος (ξέρουν αυτοί)

Όταν και αν παραδεχτούν ότι ελέγχουν το παρασκήνιο στο μπάσκετ, τότε να ξανακάνουμε σοβαρή συζήτηση.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

@LRoi

Εγω 2 ...

Στη Θ10

Ειναι ακριβα τα γαμημενα..

Αν θες να είσαι λίγο πιο κεντρικά πρέπει να δώσεις 50αρικο και πάνω ..

Δε πάνε να μπιπ λέω γω ... :P

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κανέναν οίκτο. Εγώ θέλω να τους κερδίζω με 1-0 στο 94 με γκολ offside ή πέναλτι έξω από την περιοχή αλά Στεφανόπουλος (ξέρουν αυτοί)

Όταν και αν παραδεχτούν ότι ελέγχουν το παρασκήνιο στο μπάσκετ, τότε να ξανακάνουμε σοβαρή συζήτηση.

Εγώ υποκριτής δεν είμαι.Απολαμβάνω να ξεκαρφώνω τον βάζελο με γκολ οφσαιντ 30 μέτρων στο 90 και ενώ  θα έχει χάσει 5 κλασικές και θα του έχει ακυρωθεί και γκολ.Ευχαρίστηση παραπλήσια του οργασμού λέμε για την ομάδα των λουλουδιών που πήγε και την έσωσε ο π@π@ρ@ς πρόεδρος μας και μας μιλάνε και για ήθος.Άντε γεια ρε!!!!

Δημοσ.

@LRoi

Εγω 2 ...

Στη Θ10

Ειναι ακριβα τα γαμημενα..

Αν θες να είσαι λίγο πιο κεντρικά πρέπει να δώσεις 50αρικο και πάνω ..

Δε πάνε να μπιπ λέω γω ... :P

Sent from my iPhone using Insomnia

Και στη 10 ακριβά ήταν. Πόσο είχαν? 40 αν θυμάμαι καλά?

Εγώ πήρα 2 στην 21 και 2 στην 2. 25€ και 35€ αντίστοιχα.

Δημοσ.

Superpie ναι ντε και καλά, υπάρχει διαφορά.

Δεν βρήκατε αυτό που ζήτησα. Δηλαδή να μετρήσει άκυρο γκολ μικρής ομάδας και να χάσετε βαθμούς εντός έδρας. Αντε να το πάμε σε 20 χρόνια να δούμε αν θα βρείτε.

Το γκολ της Καβάλας, δεν είναι άκυρο, στα είπα, συνεχίζεις εσύ. Οσο για οσφπ-Ξάνθη, το πέναλτι που δεν σας δώσανε, και σας αδίκησαν, μια που θέλετε να κερδίσετε με πέναλτι 1-0 ο παίχτης σας ρίχνει την μπάλα με κεφαλια πάνω στο χέρι του αντιπάλου. Τουλάχιστον απο το βίντεο αυτό φαίνεται. Είδε το χέρι του εκτεταμένο και έριξε την μπάλα επίτηδες εκει για να το κερδίσει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι προβλέπει ο κανονισμός σε αυτό και αν ισχύει πέναλτι ή είναι ακούσιο.

Προπαγάνδα αριστοτεχνική εκει στο redplanet. 

Ούτε ένα βίντεο με ακυρωμένο γκολ δικό σας μέσα σε 10 χρόνια δεν υπάρχει τελικά. Αυτά είναι συζητήσιμες φάσεις παιδιά δεν είναι μαρς. Εδώ το redplanet δεν βρήκε θα βρείτε εσείς;;

Οσο για τα ποστ του ΛΡΟΙ και του man of trol, αυτοί είναι και οι λόγοι που δεν γεμίσατε το Καραϊσκάκι σε πρεμιέρα 14.000 είσασταν. Σε άλλα χρόνια θα είχε 3.000 στο αεροδρόμιο όχι 500 άτομα. Συνεχίστε να πανηγηρίζετε οσφφσιτε γκολ οφφσιτε 30 μέτρα γιατί φταίει το μπάσκετ  :-D

Συνεχίστε έτσι καλα πάμε. 

Περιμένω αν μπορέσει κανείς να βρει άκυρο γκολ μικρής ομάδας στο Καραϊσκάκι 20 χρόνια τώρα, όχι 10.

Για το πρόστιμο 1ας είχε το θάρρος να το πει ο superpie, και αυτός με μισόλογα.

man of trol δεν θα ασχοληθώ μαζι σου γιατι επιτίθεσαι προσωπικά. Κοίτα μόνο τι κάνεις εσύ και άσε τους άλλους, θυμήσου τι έκανες πριν κανα 2μηνο περίπου.

ΥΓ δεν θα συνεχίσω τις αντιπαραθέσεις επι προσωπικού, αν θέλει κάποιος να απαντήσει σε αυτά που λέω έχει καλώς. Αλλιώς συνεχίστε την παρατεταμένη εφορία να το βουλώσουμε να μην ενοχλούμε κιόλας. Άλλωστε "κουράστηκαν" κάποιοι με 2 ποστ σε 3 σελίδες.

εμείς να μην έχουμε κουραστεί 17 χρόνια το ίδιο σκηνικό

Δημοσ.

Οσο για τα ποστ του ΛΡΟΙ και του man of trol, αυτοί είναι και οι λόγοι που δεν γεμίσατε το Καραϊσκάκι σε πρεμιέρα 14.000 είσασταν. Σε άλλα χρόνια θα είχε 3.000 στο αεροδρόμιο όχι 500 άτομα. Συνεχίστε να πανηγηρίζετε οσφφσιτε γκολ οφφσιτε 30 μέτρα γιατί φταίει το μπάσκετ  :-D

Η πρεμιέρα ήταν στο ΟΑΚΑ ρε ασχετίδη

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ υποκριτής δεν είμαι.Απολαμβάνω να ξεκαρφώνω τον βάζελο με γκολ οφσαιντ 30 μέτρων στο 90 και ενώ  θα έχει χάσει 5 κλασικές και θα του έχει ακυρωθεί και γκολ.Ευχαρίστηση παραπλήσια του οργασμού λέμε για την ομάδα των λουλουδιών που πήγε και την έσωσε ο π@π@ρ@ς πρόεδρος μας και μας μιλάνε και για ήθος.Άντε γεια ρε!!!!

Eπ επ ηρεμηστε λιγο γιατι θα βαλω παλι Γιουβεντους :-D

Δημοσ.

Eπ επ ηρεμηστε λιγο γιατι θα βαλω παλι Γιουβεντους :-D

μαζί με την Γιουβέντους βάλε και τις ατελείωτες 5αρες και 3αρες που έχεις φάει,

Δημοσ.

Demon πηδηξες ενα βιντεο,και μαντεψε,αυτο στο οποιο δεν υπαρχει αμφιβολια οτι το γκολ ειναι εγκυροτατο αφου οφσαιντ δεν υπαρχει. Ολυμπιακος-Ηρακλης ...Τυχαιο?

Επισης σου ειπα,δεν γινεται ρε φιλε να βρεις αυτο ακριβως που ζητας..Σου δειξαμε τοσα βιντεο λοιπον που μας εκοψαν βαθμους..Αν δεν σου κανει και αυτο ειναι αντικειμενο κλαψας τι να σου πω..Σου ειπα να μιλησουμε και λιγο σοβαρα σε καποια πραγματα,αν δεν θελεις πες μου να σταματησω να ασχολουμαι.Ειδες οτι ζητησα συγνωμη και και στο αλλο θεμα αλλα τα θελει ο κ@λος σας νομιζω σε καποιους..

Γινεται να μου βρεις και εσυ ας πουμε ενα γκολ δικο σου οπως ειχα βαλει εγω με τον ΠΑΟΚ με τα 1->2 του Ζιοβαννι,Ριβαλντο και Καστιγιο? Και να σου πω οτι αφου δεν εχεις βαλει κανενα τετοιο γκολ εσυ εγω εχω το καλυτερο συνδιασμο που εχει γινει? Μην κανουμε πλακα..

Καλα ειδικα αυτο που λες για το παιχνιδι με την Ξανθη δεν υπαρχει καν,ειδε λεει το χερι εκτεταμενο και του εριξε την μπαλα πανω..Τι αλλο θα ακουσουμε ρε γαμωτοοοοοοοο,τι αλλο???

Το γκολ της Καβαλας επισης ειναι καθαρο οφσαιντ,ο παικτης σηκωνει τα ποδια για τον λογο ακριβως αυτον,για να μην συμμετασχει στην μπαλα,δεν την ακουμπαει ουτε την διεκδικει ουτε κατι απο αυτα.Ισα ισα που σηκωνει τα ποδια του για να μην επιρρεασει την φαση..Το γκολ λοιπον δεν επρεπε να μετρησει..

Υ.Γ Να σου πω,και το γκολ της Βεροιας δεν ηταν μαρς,μην λεμε οτι θελουμε..Αμφισβητουμενη φαση ηταν και μαλιστα παρα πολυ δυσκολη..

Δημοσ.

Superpie ναι ντε και καλά, υπάρχει διαφορά.

Δεν βρήκατε αυτό που ζήτησα. Δηλαδή να μετρήσει άκυρο γκολ μικρής ομάδας και να χάσετε βαθμούς εντός έδρας. Αντε να το πάμε σε 20 χρόνια να δούμε αν θα βρείτε.

Το γκολ της Καβάλας, δεν είναι άκυρο, στα είπα, συνεχίζεις εσύ. Οσο για οσφπ-Ξάνθη, το πέναλτι που δεν σας δώσανε, και σας αδίκησαν, μια που θέλετε να κερδίσετε με πέναλτι 1-0 ο παίχτης σας ρίχνει την μπάλα με κεφαλια πάνω στο χέρι του αντιπάλου. Τουλάχιστον απο το βίντεο αυτό φαίνεται. Είδε το χέρι του εκτεταμένο και έριξε την μπάλα επίτηδες εκει για να το κερδίσει. Ειλικρινά δεν ξέρω τι προβλέπει ο κανονισμός σε αυτό και αν ισχύει πέναλτι ή είναι ακούσιο.

Προπαγάνδα αριστοτεχνική εκει στο redplanet. 

Ούτε ένα βίντεο με ακυρωμένο γκολ δικό σας μέσα σε 10 χρόνια δεν υπάρχει τελικά. Αυτά είναι συζητήσιμες φάσεις παιδιά δεν είναι μαρς. Εδώ το redplanet δεν βρήκε θα βρείτε εσείς;;

Συνεχίστε έτσι καλα πάμε. 

Περιμένω αν μπορέσει κανείς να βρει άκυρο γκολ μικρής ομάδας στο Καραϊσκάκι 20 χρόνια τώρα, όχι 10.

Για το πρόστιμο 1ας είχε το θάρρος να το πει ο superpie, και αυτός με μισόλογα.

man of trol δεν θα ασχοληθώ μαζι σου γιατι επιτίθεσαι προσωπικά. Κοίτα μόνο τι κάνεις εσύ και άσε τους άλλους, θυμήσου τι έκανες πριν κανα 2μηνο περίπου.

ΥΓ δεν θα συνεχίσω τις αντιπαραθέσεις επι προσωπικού, αν θέλει κάποιος να απαντήσει σε αυτά που λέω έχει καλώς. Αλλιώς συνεχίστε την παρατεταμένη εφορία να το βουλώσουμε να μην ενοχλούμε κιόλας. Άλλωστε "κουράστηκαν" κάποιοι με 2 ποστ σε 3 σελίδες.

εμείς να μην έχουμε κουραστεί 17 χρόνια το ίδιο σκηνικό

Εσένα την πιο κλαψομού...α ομάδα της Ευρώπης θέλω να γλεντάω με 30 μέτρα οφσαιντ mr.demon of troll.Έλεος πια να μας χαρακτηρίζει και troll άτομο που είναι μέσα στο topic το δικό μας περισσότερο από ότι εμείς.Κατά τα άλλα άρε μλκ Ανδριανόπουλε που τους γλύτωσες από τον υποβιβασμό και τώρα σηκώνει και την σημαία της διαφάνειας η πιο σάπια ομάδα της Ελλάδας η μόνη που πιάστηκε επ'αυτοφώρο να στήνει ματς.Άκου μας την λέει και άτομο που του πρήστηκαν τα δάχτυλα να γράφει συνεχώς στο δικό μας topic.όντως δεν θα ξανά ασχοληθώ με άτομο που αγνοεί βασικές έννοιες και προσάπτει σε άλλους αυτά που τελεί ο ίδιος.

Δημοσ.

Ο Μαρινακης, αυτος που τα τσεπωνει ντε, παραχωρησε στον ερασιτεχνη αιθουσα 800τμ στο καραισκακη, για να στεγαστουν τα νεα τμηματα.

Γεια σου ρε μαργαρίτα!Τι ωραίο σκυλάκι που έχεις στο άβαταρ; :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...