Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οσο για την αποδοση σου που αναφερθηκε ο φιλος εχει εν μερη δικιο.Γιατι τετοια παιχνιδια πρεπει να τα καθαριζεις,ποσο μαλλον μεσα στην Λεωφορο και να μην πιανομαστε απο ενα πεναλτι ή ενα γκολ διαφορα.Αλλες εποχες τετοια παιχνιδια θα τα καθαριζατε με 3/4-0 και δεν θα υπηρχε λογος να συζητηθει ολο το αλλο..Απλα ο ΠΑΟ δεν εχει την ομαδα που να μπορει να καθαρισει ανετα ενα παιχνιδι,τουλαχιστον μεχρι τωρα.

Απλα το θεμα δεν ειναι γιατι τιμωρηθηκε ο ΠΑΟ,γιατι σωστα τιμωρηθηκε..Το θεμα ειναι το οτι ο Ολυμπιακος τιμωρηθηκε με το ιδιο προστιμο που δεν επρεπε να ηταν ιδιο αλλα μεγαλυτερο,εκει ειναι το "φαουλ" της υποθεσης,οχι στο οτι τιμωρηθηκε ο ΠΑΟ)

Τα ίδια με σένα έλεγε και ο Γεωργίου χτες, και τσακωνόταν με κάτι παππούδες. Εγώ δεν ήθελα όμως να πω αυτά, για την τιμωρία μίλησα. 

Θέλεις να μου θυμίσεις 1 αμημένο παιχνίδι που μια μικρή ομάδα μέσα στο καραϊσκάκι τα τελευταία 10 χρόνια έβαλε άκυρο γκολ και σας στέρησε βαθμούς;

Μόνο στην Λεωφόρο ανάψαν καπνογόνα απο όλα τα γήπεδα; Έχει χτηπήσει η οικονομική κρίση τους οπαδούς φαίνεται :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δεν είμαι σίγουρος οτι αυτό είναι κανονικό γκολ. Σηκώνει το πόδι του και παιρνάει η μπάλα απο κάτω. Αρα συμμετέχει στην φάση μια που αμα δεν σήκωνε το πόδι του δεν θα έμπαινε γκολ.

Αλλά ζήτησα κάτι άλλο. Μικρή ομάδα να σας κόψει βαθμούς με άκυρο γκολ.

Δεν είμαι σίγουρος οτι αυτό είναι κανονικό γκολ. Σηκώνει το πόδι του και παιρνάει η μπάλα απο κάτω. Αρα συμμετέχει στην φάση μια που αμα δεν σήκωνε το πόδι του δεν θα έμπαινε γκολ.

Ρε φιλε,ειπαμε να μιλησουμε και λιγο σοβαρα.. Μικρη ομαδα ειπες,ΚΑΒΑΛΑ..Εκτος αν την θεωρεις υπερδυναμη.

Και σου εβαλε λοιπον link ο LROI που ΜΙΚΡΗ ομαδα στο Καραισκακη μας εκοψε βαθμους με γκολ που επρεπε να μετρησει..Πρεπει δηλαδη ντε και καλα να βρουμε γκολ που εβαλε ομαδα που ηταν ακυρο και το μετρησε?Μας ακυρωσε γκολ που επρεπε να μετρησει,μας εκοψε βαθμους..

Παρε και αυτο,πεναλτυ που δεν εδωσε στο Καραισκακη,παλι μας εκοψε βαθμους..

Θελεις και αλλο?

Θελεις και αλλο με σενα με την μπαλα να εχει βγει εξω?

http://www.redplanet.gr/podosfairo/super_league/article678198.ece

Οχι demon,και τα Γιαννενα εφαγαν προστιμο και ο Παοκ λογικα αλλα θα απολογηθει την αλλη εβδομαδα..

Και μην κοιτας μονο τα πανογονα,ειναι υβριστικα συνθηματα απεναντι στον διαιτητη,και καποια μπουκαλια επεσαν (τα ειδε φιλος που ηταν στην λεωφορο μεσα) και ολα αυτα μαζι..

Σου ειπα,το μεμπτο δεν ειναι οτι ο ΠΑΟ τιμωρηθηκε με αυτο το προστιμο αλλα οτι ο Ολυμπιακος τιμωρηθηκε με αυτο το χαμηλο προστιμο...

• Like 1

Την καρτα την χρειάζεσαι απλα για να αγοράσεις εισιτήρια η και για να μπεις στο γηπεδο?

Για να μπεις στο γηπεδο.

Εισητηριο μπορεις να αγορασεις και χωρις αυτη ..

BTW ειναι 10.05 και στο site δε βρισκω καπου τα εισητηρια με PSG 

Ρε συ LRoi τι εννοει λεγοντας οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος τυπος αγοραστη γι αυτη τη ζωνη τιμη ??

Οταν παω να επιλεξω τη θεση μου το βγαζει αυτο ..

Δεν είναι διαθέσιμη η θύρα 34 ρε συ Άλεξ.

Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) για τις θύρες 02, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 18, 21 και VIP από την Παρασκευή 6/9/13 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.

ΑΚΥΡΟ.

ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ.

Δεν ειναι για ολες τις θυρε τα εισητηρια ..

edit

με προλαβες .

Καλα και οποιος θελει 34 ας πουμε πρεπει να παει εκδοτηρια ?

Αφου δεν ειμαι Αθηνα γαμωτο κερατο μου μεσα ... :-D  :-D

Σου απαντήσαμε δύο χτες.Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια...Πάμε λοιπόν πάλι.Το πρωτάθλημα μας είναι το πιο χειρότερο στον κόσμο και  ο θρύλος η πιο διεφθαρμένη ομάδα στον κόσμο.Are you happy now; :P Αλλά και πεντακάθαρο πρωτάθλημα να είχαμε με την ταβέρνα που έχεις για ομάδα(ο Θεός να την κάνει)τον γλυτώνεις δεν τον γλυτώνεις φέτος τον υποβιβασμό.Οπότε συμμάζεψε τα χάλια της ομάδας σου που σε γλεντάει ο κάθε πικραμένος και μετά φτιάξε και το διεφθαρμένο πρωτάθλημα.Σας τα έκανε τσουρέκια ο superpie από κει λέγατε και είχες και ένα δίκιο!Γιατί μας το ανταποδίδεις;

Γιατί είναι η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος.

Ρε φίλε LRoi δεν καταλαβαίνω την ανάγκη του δικού μας να πείσει τους από κει ότι είμαστε super duper και την ανάγκη του demon13 να μας πείσει ότι είμαστε διεφθαρμένοι.Ενώ παράδειγμα η διαιτησία δεν πηδάει την μάλαγα όταν παίζει με την μπαρτσελόνα στο 90% των περιπτώσεων.Στην Αγγλία 30 μέτρα offside ο σχολιαστής λέει ότι ο επόπτης στάθηκε άτυχος.Τι να λέμε τώρα.Ωραία είμαι διεφθαρμένος και ελέγχω τα παρασκήνια.Αυτοί μπορούν;Όχι.Ας πρόσεχαν τους παράγοντες που διαλέγουν να μην ξέρουν να κάνουν μόνο tweet με ξένα λεφτά ενώ ο από δω κάνει 18 μεταγραφές και θέλουν και σύγκριση!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...