ribo7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Veltins Arena ήταν αυτή.. Τα είχε τσουχτερά η Σάλκε. Για να πας με τους πορτογάλους, αν μπορείς ψάξ'το, αλλά πιστεύω χάνεις τη μαγεία της κερκίδας των οπαδών μας στα εκτός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Η γραφικοτητα στον ΠΑΟ συνεχιζεται σε αμειωτους ρυθμους... Οπως το ποτο στην Μυκονο ενα πραγμα τον 15Αυγουστο... Παντως τον ΠΑΟ μπορουμε ανετα πλεον και με καθε βεβαιοτητα μικρη ομαδα ετσι οπως την εχει καταντησει ο Τουιτης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Η γραφικοτητα στον ΠΑΟ συνεχιζεται σε αμειωτους ρυθμους... Οπως το ποτο στην Μυκονο ενα πραγμα τον 15Αυγουστο... Παντως τον ΠΑΟ μπορουμε ανετα πλεον και με καθε βεβαιοτητα μικρη ομαδα ετσι οπως την εχει καταντησει ο Τουιτης... Ρε έλεος, δεν χρειάζεται να γράφεις, ειδικά άμα δεν μπορείς.Το ποτό στην Μύκονο δεν είναι γραφικό και στην απο κάτω πρόταση δεν έχεις ρήμα.Ξέρω εγώ, ξέρω γω εντάξει, ξέρω ξέρω ξέρω γω ξέρω γω εντάξει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε έλεος, δεν χρειάζεται να γράφεις, ειδικά άμα δεν μπορείς. Το ποτό στην Μύκονο δεν είναι γραφικό και στην απο κάτω πρόταση δεν έχεις ρήμα. Ξέρω εγώ, ξέρω γω εντάξει, ξέρω ξέρω ξέρω γω ξέρω γω εντάξει . Μαθε να διαβαζεις πρωτα και τα ξαναλεμε,και πανω απ'ολα να καταλαβαινεις.. Αυτο για την Μυκονο δεν πηγαινε για την γραφικοτητα,πηγαινε στο "το ποτο στην Μυκονο συνεχιζεται σε αμειωτους ρυθμους" οπως συνεχιζεται η γραφικοτητα στην ομαδα σου..Μαθε να καταλαβαινεις λοιπον... Υ.Γ Οσο για τον Δουρο που λες,μιλας για την κοκκινη που εφαγε ο Ζιοβανι αλλα πρωτα επρεπε να δοθει πεναλτυ και αποβολη του Κυριακου? Και που το πρωταθλημα το πηρες ετσι και αλλιως εσυ?? Μαλλον ε? Και πιστεψε με,πιο γραφικο μερος απο τον Αλαφουζο και την ομαδουλιτσα σου δεν θα βρεις για να τα παρομοιασεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μαθε να διαβαζεις πρωτα και τα ξαναλεμε,και πανω απ'ολα να καταλαβαινεις.. Αυτο για την Μυκονο δεν πηγαινε για την γραφικοτητα,πηγαινε στο "το ποτο στην Μυκονο συνεχιζεται σε αμειωτους ρυθμους" οπως συνεχιζεται η γραφικοτητα στην ομαδα σου..Μαθε να καταλαβαινεις λοιπον... Που το ξέρεις; Είσαι fan; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Veltins Arena ήταν αυτή.. Τα είχε τσουχτερά η Σάλκε. Για να πας με τους πορτογάλους, αν μπορείς ψάξ'το, αλλά πιστεύω χάνεις τη μαγεία της κερκίδας των οπαδών μας στα εκτός. αυτο ακριβως..θα το ψαξω οοοταν τα βγαλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Που το ξέρεις; Είσαι fan; Ρωτα τον Τρακη που εκτιει την 3μηνη τιμωρια του εκει... Και που θα συνεχισει με χειμερινες διακοπες τον Οκτωβριο μαλλον προς Θεσ/νικη μερια,αλλα με την υπολοιπη ομαδα πλεον για να ξεσκασουν απο την προετοιμασια... Θα δωσουν και δυο ματσακια εκει μπροστα στο κοινο τους για ξεμουδιασμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ελενκτής του ΣΔΟΕ στην Μύκονο είσαι; Πως σου ήρθε να το πεις αυτό για τα ποτά στο νησί; Εκεί μένεις; Αν δεν μένεις εκεί ή δεν πας συχνά να αρχίσω να ανησυχώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχα... αλλα λόγια να αγαπιόμαστε είσαι... Αντε καλο υπνο τωρα και τα λέμε αύριο με την νέα ανακοίνωση Τουιτι... Σου είπα αν έχεις κάτι να πεις με αυτα που σ ειπα πριν 4 μερες η κατι με αυτα που λεμε τώρα πες το αλλιως αντε στο αδιέξοδο σου... Καλο βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν απάντησες. Καλο βραδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχα έχεις πλάκα... οοοοοταν απαντήσεις εσυ τα λεμε... Παιδιά σοβαρά τώρα... Κατι ακούγεται για Τζιμπουρ. . Αν φύγει θα φυγει σαν ελεύθερος πλέον ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι, αν φύγει θα μας πληρώσει και θα φύγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Σας τιμωρήσαν πάλι!! Το φοβερό ποσό των 2.500 ευρώ! Για τραυματισμό θεατών και καθηστέρηση έναρξης του αγώνα για 10 λεπτά λόγο επεισοδίων και ρίψη διακρυγώνων απο την αστυνομία. (σε αυτό το ματς που έκλεινε τις κάμερες η nova και δεν τράβαγε τα επεισόδια) Και το αποκορύφωμα. Ρίξαν και την ίδια ποινή στον Παναθηναικό!!! Για επεισόδια που δεν γίναν ποτέ!! Έχει γίνει αφόρητη η κατάσταση με την Superλίγδα http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/3agonistiki/prostimo-2-500-eyrw-ston-olympiako.2398703.html Οποιος θέλει να μου δείξει τι έγινε και τιμωρηθήκαμε στην λεωφόρο. Περιμένω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Σας τιμωρήσαν πάλι!! Το φοβερό ποσό των 2.500 ευρώ! Για τραυματισμό θεατών και καθηστέρηση έναρξης του αγώνα για 10 λεπτά λόγο επεισοδίων και ρίψη διακρυγώνων απο την αστυνομία. (σε αυτό το ματς που έκλεινε τις κάμερες η nova και δεν τράβαγε τα επεισόδια) Και το αποκορύφωμα. Ρίξαν και την ίδια ποινή στον Παναθηναικό!!! Για επεισόδια που δεν γίναν ποτέ!! Έχει γίνει αφόρητη η κατάσταση με την Superλίγδα http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/3agonistiki/prostimo-2-500-eyrw-ston-olympiako.2398703.html Οποιος θέλει να μου δείξει τι έγινε και τιμωρηθήκαμε στην λεωφόρο. Περιμένω..... Όχι ότι δεν είναι αδικία η μαλακία αυτό που αναφέρεις αλλά τα χώνουμε σε δικό μας οπαδό γιατί γράφει τρολιές στο δικό σας post και μετά κάνεις εσύ το ίδιο.Το ότι έφαγες πρόστιμο των 2.500 ευρώ σου στερεί την δυνατότητα να παίξεις την μπαλίτσα σου στο γήπεδο και να βουλώσεις μερικά στόματα ή δεν παίζεις την μπαλίτσα σου επειδή δεν μπορείς μιας και ο τουίτη σε κατάντησε ομάδα τρίτης εθνικής πρώτα αγωνιστικά και μετά και στο prestige;Πάντως ο επόμενος που θα κατηγορήσει ο αλαφ ουζ θα είναι σίγουρα ο κηπουρός που δεν ποτίζει σωστά το γήπεδο.Καλά ρε παιδιά σοβαρά τώρα.Έχετε απαξιωθεί τόσο πολύ και κρέμεστε από αυτόν τον κλόουν που κάνει τον τσάμπα μάγκα με ξένα κόλλυβα;Seriusly? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτά που λες σκέφτηκε ο αθλητικός δικαστής και τιμώρησε; Ωραία κριτήρια. Ή μάλλον βλέποντας την απόφαση αυτά μάλλον θα είναι τα κρητήρια. Ολα αυτά που είπες εσύ. Τα επεισόδια που κάναμε που είναι ρώτησα. Αυτό δείξε, και άσε τις απαντήσεις "τύπου"....αυτού που θες να με εξομειώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις