Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Φετφατζίδη στην Τζένοα.

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Φετφατζίδη στην Τζένοα.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στο Γιάννη Φετφατζίδη κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Γιάννης Φετφατζίδης δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού που σεβάστηκε την προσωπική μου επιθυμία να αγωνιστώ σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα όπως το Ιταλικό. Και εννοώ απόλυτα τον όρο οικογένεια, αφού ο Ολυμπιακός στη μέχρι τώρα πορεία μου δεν ήταν μόνο η ομάδα μου αλλά η δεύτερη οικογένεια μου. Γι αυτό και χαίρομαι ιδιαίτερα που η ομάδα διατηρεί ένα σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων μου.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να συνεχίζει σε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα, όπως το Καμπιονάτο, ένας παίκτης όπως εγώ που προέρχομαι από τα σπλάχνα του συλλόγου, από τα τμήματα υποδομής, που τα τελευταία χρόνια δουλεύουν υποδειγματικά.

Θέλω να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου την καλύτερη δυνατή συνέχεια και να πετύχουμε όλους τους στόχους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη τόσων χρόνων που ήταν, είναι και θα είναι αμοιβαία».

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Demon13 δεν ξέρει τι έχει κάνει ο πρόεδρος του στο μπάσκετ (το ξέρει όλη η υπόλοιπη Ελλάδα βέβαια) αλλά ξέρει το απόρρητο περιεχόμενο από τις συνομιλίες... Μμμμμάλιστα

Οχι καλε,μην το λες αυτο..Γνωριζει μονο για τους αλλους,για τον ΠΑΟ ολα τα αλλα ειναι καλα,δεν τρεχει τιποτα..

Εμενα με επριζε τοσο καιρο οτι αναφερω το ονομα του οταν ειμαι σε αδιεξοδο και εκεινος 2 μερες τωρα δεν εχει να πει τιποτα σε κατι που του ειχα πει..Κατα τα αλλα εγω δεν εχω διεξοδο και τα αποφευγω ολα...

Ελεύθερους παίκτες μέχρι πότε μπορούμε να πάρουμε?? Γενικότερα, υπάρχει κανένας καλός που να είναι ελεύθερος??

http://www.sport24.gr/football/ellada/epo/paratash_metagrafwn_gia_toys_anergoys_podosfairistes.2393914.html

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, μένει να δούμε αν υπάρχει τίποτα αξιόλογο!!!

Εδω θα απαντησεις ή παλι.... που σε χασαμε που σε βρηκαμε παλι???

Demon σταματα να λες αρλουμπες σε παρακαλω..

Ο Μαρινακης τι παραπανω ακουστηκε να λεει ωστε να του απαγγελθει εκεινου κατηγορια και οχι του Πατερα?

Υ.Γ Θα συνεχισεις να κανεις λαγουδιστηκη γαργαρα την αναφορα μου στην απαντηση που περιμενω 2 μερες τωρα απο σενα???

Λαγουδογαργάρα λέει :lol:

Και λιγα λεω..Εχουν καταντησει γραφικοι οι τυποι,δεν παιζονται..Οτι και να πεις δεν αξιζει καν τον κοπο να ασχολεισαι μαζι τους...

Καποτε ασχολιωσουν και ειχε καποια αξια,οχι μονο αγωνιστικη αλλα γενικα..

Τωρα ουτε αυτο δεν μπορεις να κανεις πλεον,ουτε καζουρα δεν αξιζει να τους κανεις..

Στην ΑΕΚ μεγαλυτερη αξια εχει...

Εν τω μεταξυ για το γκολ της Βεροιας δειτε τα βιντεο 3 και 8 πιο συγκεκριμενα...Παραγκα ακομα και εκει υπαρχει ρε,ο Μαρινακης εχει ανοιξει παραγγοδυκτιο σε ολη την Ευρωπη και οχι μονο...Ρε τον Μαρινακη...

www.epo.gr/Default.aspx?a_id=44077

Ρε παιδιά με την Καλλονή δεν ασχολούμαστε, γιατί να ασχολούμαστε με τον Βάζελο που είναι σε χαμηλότερη κατηγορία;

Απο την στιγμη που σου λεω οτι μεγαλυτερη αξια εχει να ασχολεισαι με την ΑΕΚ παρα με τον ΠΑΟ καταλαβαινεις...

Παντως μετα σου λεει μικρο μπατζετ,δεν εχουν να κανουν μεταγραφες..Μα πως να εχεις αγορι μου οταν απο τα 5εκ του μπατζετ σου το 1.5εκ παει στα εξοδα των φαξ και του χαρτιου απο τις επιστολες...

Εμένα, πάντως, το αφιέρωμα του ΣΚΑΙ για το βρώμικο ελληνικό ποδόσφαιρο με άγγιξε. Ιδίως η ποδοσφαιρική ανάλυση του Πορτοσάλτε.

Μετα αναρωτιουνται εκει στην ΠΑΕ πως γινεται το να εχει σχεση η ΠΑΕ ΠΑΟ με τον ΣΚΑΙ και να μπαινουν στην ιδια "γραμμη",μα πως ρε παιδι μου,μα πως... Κακοηθιες,φτου τους!!!

Αλλος ενας παιχτης που εφυγε και μονο καλα λογια εχει για την πρωην του ομαδα. Να τα βλεπουν καποιοι αυτα και το πως πρεπει να κραταει ισορροπιες η καθε διοικηση.

Παντως ακομα μενει χρονος για τον Μασαντο και τον Χολεμπας ...

Σε Ρωσσια και Τουρκια εχει ακομα χρονο πριν κλεισει η μεταγραφικη περιοδος ..

Oχι τον Παλταδο θα τον φαμε στην μαπα, χωνεψε το, για αλλη μια χρονια ...Εκτος βεβαια ..... αν κανει καλο c.l βγαλει ματια και μοσχοπουληθει τον Γεναρη . :X

Συμφέροντα εξυπηρετεί και αυτός. Τι να πεί;

Μετά τρώνε ξύλο όμως οι δημοσιογράφοι στο Καραϊσκάκης και σκούζουν κιόλας.

Αυτό λέγεται κατευθυνόμενη δημοσιογραφία, για να μην πω τπτ χειρότερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...