Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

4 χρόνια στον Ολυμπιακό τι έχει δείξει ρε παιδιά; Πείτε μου ένα διάστημα 4-5 εμφανίσεων που να είχε σταθερή απόδοση.

Eιναι και αυτο μια αποψη αλλα μια αλλη αποψη ειναι οτι δεν τον αμπιστευτηκαν οσο θα πρεπε. ...

Να του δωσουν ενα ρολο στο γηπεδο ....

Ισως στα ακρα κι ολας να μη μπορει να κανει τη διαφορα ...

Στο κεντρο θα πρεπει να παιξει και να παρει χρονο και να τον εμπιστευτει καποιος ...

Να δουμε για που τον προοριζουν εκει στη Τζενοα ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μεγάλη μαλακία η πώληση Φετφατζίδη, χαλάστηκα άσχημα...

Κακως...

Ο Φετφατζιδης οτι ηταν να κανει με τον Ολυμπιακο το εκανε ,αν ηταν να δειξει κατι παραπανω και χαρακτηριστικα ηγετη θα τα ειχε δειξει ηδη .Λοιπον ,μια χαρα μεταγραφη ειναι ,καιρος ο Ολυμπιακος να αναζητησει ενα αλλο ταλεντο στην θεση του .Ο μικρος επαιξε ξαναεπαιξε μεχρι εκει ηταν ,δεν εμαθε ποτε του να δινει την μπαλα οπως και οταν επρεπε παρα μονο σε καποια ευκολα παιχνιδια οταν  η επιτυχια και η δοξα  ηταν ευκολες και προσκαιρες ομως συναμα .

Σχεδον παντα οι κοντοι παιχτες που ηταν και μεγαλοι παιχτες οσο μποι τους ελειπε το αναπληρωναν με το μυαλο τους ,δυστυχως ομως ο Φετφα ηταν ξεροκεφαλος και οπως φαινεται μετα τους αγωνες δεν καθονταν να δει τις μαλακιες που εκανε και να βελτιωσει το παιχνιδι του για αυτο και εμεινε στασιμος .Μακαρι να βελτιωθει τωρα στην Ιταλια και να βοηθησει και την Εθνικη ,ο Ολυμπιακος ομως δεν τον χρειαζεται .

http://www.redplanet.gr/podosfairo/metagrafes-podosfairo/thelei-ton-mhtrogloy-h-sasoyolo.2393082.html

Ωχ , λενε ειναι εδω ανθρωποι της Σασουολο για τον Μητρογλου ..Αρχιμηνιαααα και αρχιχρονιαααα..

http://www.redplanet.gr/podosfairo/metagrafes-podosfairo/thelei-ton-mhtrogloy-h-sasoyolo.2393082.html

Ωχ , λενε ειναι εδω ανθρωποι της Σασουολο για τον Μητρογλου ..Αρχιμηνιαααα και αρχιχρονιαααα..

Χτεσινα ξινα σταφυλια ..

Ο Μητρογλας δε παει πουθενα ...

Kοντά σε Μπούτνερ η Μπεσίκτας

Η πάει για πούλημα ο Μήτρογλου...

Μητρογλου ή Φετφα ? Σου λεει στη θεση του Φετφα εχω παιχτες αρα ας παρω επιθετικο που οντως λειπει .

Ιδου η σωστη μου προβλεψη χθες ... :-D

Αν δεν τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος παντως Αlex μην βαζεις το χερι σου στην φωτια .

Το λινκ περμενω ακομα ή εστω σκαναρισμενο δημοσιευμα οτι εσπασε ο τρακης σπιτια διαιτητων. Αλλο ειπες εσυ οτι εσπασε σπιτια καμια σχεση το λινκ σου για την ερειστικοτητα του τρακη

Και ξαναρωταω. Αντε και τα εκανε ο τρακης. Αυτο κανει στα στα ματια σου καλο τον πολντο;

Ποιος σου ειπε οτι αποδεχτηκαμε τον καπετανιο; Αλτσχαιμερ εχεις; πιο παλια ελεγες οτι μας παραμυθιασε ο τσακας. Απο ποιο γαλαξιακο συστημα προκυπτουν αυτα;

Αφου δεν θες να ασχολεισαι μαζι μου κοιτα την διωξη του προεδρου σου για τα στημενα και ασε τον Αλαφουζο

Οκ τωρα? σου κανει?

http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/epithesh_me_petres_sto_mpalkoni_toy_phloidh.2119736.html

Αντε στα λαγουμια σας τωρα οπως ξερετε.. bye bye

Υ.Γ Μαλλον μνημη χρυσοψαρου εχεις σιγουρα.....Ακομα περιμενω απαντηση εδω σε 2 μερες....Ουτε λογος σε αυτο βεβαια ε?

Πόλντο είναι αυτός που σας γλεντάει στο +37?? Που έχει και δικό του γήπεδο και προπονητικό κέντρο και δεν μετακομίζει δεξιά κι αριστερά κάθε χρόνο?? Αυτός που εύχεστε να μην υπήρχε μπας και είχαμε την κατάντια σας?? Αυτός που λες για τις υποκλοπές που ήταν μπλεγμένος και ο Πατέρας (ξέρεις μωρέ αυτόν που σου πήρε το μόνο πρωτάθλημα που έχεις τα τελευταία 10 χρόνια, τον ξέχασες ε?)??

Βρε, για τον Μαρινάκη λέμε τόση ώρα???

Λοιπόν, στο λαγούμι σας τώρα όλοι οι βάζελοι να κλαυτείτε όλοι μαζί... Έχε γεια Σύμμαχε!!

Ναι γι αυτον λεω ωρε :) Ευτηχως που εχει δικο του γηπεδο και προπονητικο κεντρο για να σας αφηνει να παιζετε :)

Εκει που εμπλεξες τον πατερα βγηκες εκτος ρυθμου το χαλασες λιγο. Αρκετοι ακουστηκαν στις κασετες διωκονται μονο οπου προεκυψαν κατηγοριες. Ναι πες μας τωρα οτι μας υπστηριζουν: lol:

Τι σε ταΐζουν εκει στο μαντρί... οπου να ναι θα παιζεις καιεντελως μονος ωρε με το πρωταθλημ που σου "εφτιαξε" ο χοντρος :)

Demon σταματα να λες αρλουμπες σε παρακαλω..

Ο Μαρινακης τι παραπανω ακουστηκε να λεει ωστε να του απαγγελθει εκεινου κατηγορια και οχι του Πατερα?

Υ.Γ Θα συνεχισεις να κανεις λαγουδιστηκη γαργαρα την αναφορα μου στην απαντηση που περιμενω 2 μερες τωρα απο σενα???

• Like 1

Ναι γι αυτον λεω ωρε :) Ευτηχως που εχει δικο του γηπεδο και προπονητικο κεντρο για να σας αφηνει να παιζετε :)

Εκει που εμπλεξες τον πατερα βγηκες εκτος ρυθμου το χαλασες λιγο. Αρκετοι ακουστηκαν στις κασετες διωκονται μονο οπου προεκυψαν κατηγοριες. Ναι πες μας τωρα οτι μας υπστηριζουν: lol:

Τι σε ταΐζουν εκει στο μαντρί

Oταν λέω Συμμαχία εννοώ την Παναθηναική, ξέρεις, αυτό το σχέδιο διάσωσης που μασάτε και κάνετε μπε και περιμένετε κανένα tweet από τον Αλαφ Ούζο για να τονώσετε το ηθικό σας και να συνεχισετε στο σωστό δρόμο... Εύγε!!!

Demon σταματα να λες αρλουμπες σε παρακαλω..

Ο Μαρινακης τι παραπανω ακουστηκε να λεει ωστε να του απαγγελθει εκεινου κατηγορια και οχι του Πατερα?

Υ.Γ Θα συνεχισεις να κανεις λαγουδιστηκη γαργαρα την αναφορα μου στην απαντηση που περιμενω 2 μερες τωρα απο σενα???

Ο Demon13 δεν ξέρει τι έχει κάνει ο πρόεδρος του στο μπάσκετ (το ξέρει όλη η υπόλοιπη Ελλάδα βέβαια) αλλά ξέρει το απόρρητο περιεχόμενο από τις συνομιλίες... Μμμμμάλιστα

Χαχαχα

Γαργαρα ετσι? Κατα τα αλλα εγω ειμαι που κανω υπεκφυγες αναφεροντας το ονομα σου οταν ειμαι σε διεξοδο...

Εσυ μαλλον εχεις διαφυγει σε αλλο γαλαξια εντελως εδω και 2 μερες...

Ακομα περιμενω απαντηση...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...