Superpie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Κατι θα ξερεις εσυ..Οπως παικταρα που εφερες εσυ με τα 3εκ του Μαυρια... Για πεταμα ναι,η Μπενφικα βλεπεις ειναι γατακια και δινουν 4,5εκ για παλτο παικτη,ξερεις καλυτερα εσυ... Για πες μου εσυ με 8εκ ποιους 2 παικταραδες φερνεις και οχι παλτα που ειναι και καλα ο Γιαταμπαρε και ο Ντινγκα...Για πες μεγιστε...
Demon13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Άσε την ομάδα μου, εμείς έχουμε άλλα θέματα. Ενα καζάνι το μυαλό σου, ανακατεύεις παρόν μέλλον παρελθόν παο οσφπ μπασκετ ποδοσφαιρο
Cossutius. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Demon 13, γιατι σου φαινεται περιεργο να δωσει μια ομάδα 4 μυρια για έναν διεθνη ταλαντουχο παιχτη με καλά χαρακτηριστικά και όχι να δωσει μια αλλη 3 για τον Μαυριά?
Superpie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Άσε την ομάδα μου, εμείς έχουμε άλλα θέματα. Ενα καζάνι το μυαλό σου, ανακατεύεις παρόν μέλλον παρελθόν παο οσφπ μπασκετ ποδοσφαιρο Ρε φιλε,το ερωτημα μου ηταν το εξης.Βρες μου 2 παικταραδες που να στοιχιζουν και οι 2 8εκ ευρω και να παιρνουν μεχρι 600χιλ συμβολαιο..Βρες μου παικταραδες λοιπον και οχι παλτα... Ακουω...
Cossutius. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Πάντως ειναι εκνευριστικές οι προσφορές...Μα 4 μυρια και τον Τραορέ. Δώστον χθες και πάρε τον Μόλο αντικαταστάση. Μη σου πω να φέρεις και τον Καστίγιο να εχεις Homegrown :P
Superpie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Φιλε μου μην πιστευεις και οτι γραφεται..Μπορει να μην ισχυει και τιποτα απο αυτα.. Ρε φιλε,το ερωτημα μου ηταν το εξης.Βρες μου 2 παικταραδες που να στοιχιζουν και οι 2 8εκ ευρω και να παιρνουν μεχρι 600χιλ συμβολαιο..Βρες μου παικταραδες λοιπον και οχι παλτα...Ακουω... Ρε Demon αγορι μου,παλι λαγοπερπατηματα κανεις? Θα μας βρεις 2 παικταραδες με 8εκ που ξερεις και δεν ξερει ο Καρεμπε και ο Ισα? 2
Phoenix7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 http://bit.ly/179EXeh Στην Πάρμα ο Γκαργκάνο.. εμείς δεν μπορούσαμε να τα δώσουμε;
Superpie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 http://bit.ly/179EXeh Στην Πάρμα ο Γκαργκάνο με 2 εκατ... εμείς δεν μπορούσαμε να τα δώσουμε; Oχι Εμεις πηραμε τον Ντινγκα , αραξε Ρε παιδια τον Γκαργκανο τον ρωτησατε αν ειχε προτεραιοτητα να ερθει στην Ελλαδα ή εσεις μιλατε μονο με $?
Atallos1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Αμα του εδινες 2 τον χρονο μια χαρα ερχοτανε κ θα επαιζε κ CL Στην Παρμα το πολυ που θα παιξει θα ειναι μεχρι την 5η θεση της Serie A κ αν
Cossutius. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ο Γκαργκάνο ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να έρθει Ελλάδα. Η πρόταση που του έγινε ηταν εξαιρετική. Θα γινόταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης του Ολυμπιακού. Το έχει πει ο Νικολακόπουλος μέρες τώρα. 1
Superpie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Αμα του εδινες 2 τον χρονο μια χαρα ερχοτανε κ θα επαιζε κ CL Στην Παρμα το πολυ που θα παιξει θα ειναι μεχρι την 5η θεση της Serie A κ αν Ρε φιλε σου ξαναλεω,τον ρωτησες αν θελει να ερθει στην Ελλαδα ο παικτης ή οχι?Η Προταση ηταν μεγαλυτερη και απο του Σαβιολα,μην τρελαθουμε..Μην τα βλεπετε ολα επιφανειακα,CL και και και αρα στανταρακι ερχεται..Χαλαρωστε
Atallos1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ηξερες εσυ οτι υπαρχει προταση κ ηξερες κ ποσο... Anywayz Πηραμε οσους πηραμε , να δουμε τι θα γινει Τον φεφτα δεν ξερω αν θα τον δωσει , νομιζω πως αν παρει κ Τραορε μαζευονται πολλοι στα χαφ απου εκει που δεν ειχαμε ουτε εναν
Cossutius. Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Ηξερες εσυ οτι υπαρχει προταση κ ηξερες κ ποσο... Οντως υπήρχε πρόταση, οπως υπήρχε και για Πεδρο Λεόν και για Μόλο και για τον άλλο τον Ισπανο που τελευταία στιγμή δεν έκλεισε. Και η πρόταση ηταν αυτή που ανέφερα παραπάνω. Ο Γκαργκάνο θα γινοταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παιχτης του Ολυμπιακου. Δεν θέλει ο άνθρωπος να παίξει Ελλάδα και ας έχει συμμετεχή στο Τσ. Λ. Τι να κάνουμε?
alexis333 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Βλεποντας τη Ναπολι τωρα να τρωει δυο γκολ ευκολα και γενικα στην αμυνα να παραπαταει αναρωτιεμαι γιατι να μη θελει ο Ραφα τον Γκαργκανο στην ομαδα ... Ενα τετοιο σκυλο να τρεχει για ολους .. Τι να πω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις