Phoenix7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 η μπαστια πήρε δανεικό τον μίλος κράσιτς, καλή φάση, τσέπωσε τα λεφτά απο γιαταμπαρε και εφερε και παιχταρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Για ποιον λογο να τον δωσετε?Γιαν παρετε τον ουγκα ουγκα με 1 μιριο?Με τοσα φραγκα που παντελονιαζει ο χοντρος επρεπε να ειχατε παικταραδες που τους ξερει ολη η ευρωπη.Φαντασου με 4 απο φεισα και 4 απο φετφα εχεις 8 μιρια.Με αυτα τα 8 παιρνεις παικταρα οχι μαλακιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Για ποιον λογο να τον δωσετε?Γιαν παρετε τον ουγκα ουγκα με 1 μιριο?Με τοσα φραγκα που παντελονιαζει ο χοντρος επρεπε να ειχατε παικταραδες που τους ξερει ολη η ευρωπη.Φαντασου με 4 απο φεισα και 4 απο φετφα εχεις 8 μιρια.Με αυτα τα 8 παιρνεις παικταρα οχι μαλακιες. Για πες μας μερικους ...Κανε μας ομως και τους ισολογισμους ,δηλαδη αυτον τον πουλησαμε τοσα και θα μπορουσαμε να παρουμε τον αλλο με τοσα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Υποτιμητικό για την δικια σου την ομάδα είναι ότι δεν μας κερδίσατε Οχι για μας Εσεις ξεφτιλιστηκατε νομιζώ Εσεις που περιμενετε ολη την χρονια τον αγωνα της λεωφορου; (φετος) Υποτιμικο ειναι απο την στιγμη που βγαινατε εξω και κανατε ενα αποτελεσμα 1-1 λες και πηρατε το CL.Δηλαδη αν ειχατε κερδισει ειμαι σιγουρος οτι θα κανατε και φιεστα.. Θελω ομως κατι,να ειναι ο ΠΑΟΚ 1-2 βαθμους απο πισω μου οταν θα ερθετε στο Καραισκακη,οχι να εχω παρει το πρωταθλημα και να ειμαι χαλαρος και στα τετοια μου,να ειμαι στην τσιτα οπως αλλες χρονιες..Θυμασαι εσυ,κατι 4-0 για το κυπελλο,κατι 1-4 στο εξοχικο,κατι 3μπαλα αλα ΚΟΛΟΒΟΥ... Γιατι και το ΑΕΚακι ειχε βγαλει γλωσσιτσα και εγγραψε 6 το κοντερ στο 70'...Και μαντεψε,ο Μιτσελ δεν θα βγαλει τους βασικους οπως εκανε ο Βαλβερδε... Για ποιον λογο να τον δωσετε?Γιαν παρετε τον ουγκα ουγκα με 1 μιριο?Με τοσα φραγκα που παντελονιαζει ο χοντρος επρεπε να ειχατε παικταραδες που τους ξερει ολη η ευρωπη.Φαντασου με 4 απο φεισα και 4 απο φετφα εχεις 8 μιρια.Με αυτα τα 8 παιρνεις παικταρα οχι μαλακιες. Αν εχει μια λυση οπως Μισιμοβιτσ Μολο κ.τ.λ γιατι να μην τον δωσει? Επισης,διαχειρηση χρηματων κανει και αποσβεση..Καλα κανει,δεν θελω να καταντησω σαν τον ΠΑΟ που μοιραζε αβερτα λεφτα... Υ.Γ Γραφτηκε σημερα δημοσιευμα για τον Ροναλντινιο,λετε να ισχυει? καλα ακομα δεν υπεγραψε στον ΠΑΟΚ και τον δινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 η μπαστια πήρε δανεικό τον μίλος κράσιτς, καλή φάση, τσέπωσε τα λεφτά απο γιαταμπαρε και εφερε και παιχταρα Δανεικό πήραν οι άχρηστοί; Με δανεικούς ομάδα δεν φτιάχνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Υποτιμικο ειναι απο την στιγμη που βγαινατε εξω και κανατε ενα αποτελεσμα 1-1 λες και πηρατε το CL.Δηλαδη αν ειχατε κερδισει ειμαι σιγουρος οτι θα κανατε και φιεστα.. Θελω ομως κατι,να ειναι ο ΠΑΟΚ 1-2 βαθμους απο πισω μου οταν θα ερθετε στο Καραισκακη,οχι να εχω παρει το πρωταθλημα και να ειμαι χαλαρος και στα τετοια μου,να ειμαι στην τσιτα οπως αλλες χρονιες..Θυμασαι εσυ,κατι 4-0 για το κυπελλο,κατι 1-4 στο εξοχικο,κατι 3μπαλα αλα ΚΟΛΟΒΟΥ... Γιατι και το ΑΕΚακι ειχε βγαλει γλωσσιτσα και εγγραψε 6 το κοντερ στο 70'...Και μαντεψε,ο Μιτσελ δεν θα βγαλει τους βασικους οπως εκανε ο Βαλβερδε... Εκείνη την χρονια είχαμε βγάλει εμείς γλωσίτσα και κάνατε 2 ήτες. Ο Καλόπουλος ήταν νίκη. Μέτρα τα γκολ κανονικά και κερδίσαμε. Σας χαρίζουμε και το πέναλτι του Τορο. Δεν με νοιάζει τι έκανες με την ΑΕΚ. Που είδες εσύ οτι πανηγηρήσαμε στο Χ; Αυτά γράφει το redplanet; Οσοι για τις τελευταίες 2 σειρές του μηνύματος σου θυμίζει πολύ galaxys4. (αν διαγράψεις τις βρισίες του) Αλήθεια τις τελευταίες 7 μέρες παρέλασαν απο το νήμα του ΠΑΟ οι μισοί γαβροι του insomnia για να ειρωνευτούν. Αυτός πως και χάθηκε; Παράξενα πράγματα ρε συ superpie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Για ποια χρονια μιλας και την ονομαζεις "εκεινη"? Οχι δεν το κανει το redplanet,το λετε ολοι σας οτι σας πατησαμε και τετοια.Δες λιγο τα πρωτοσελιδα των εφημεριδων σου και τις δηλωσεις των δικων σου και θα δεις αν το πανυγηρησατε ή οχι..Το redplanet οχι,το prasinanea ομως σιγουρα.. Υ.Γ Εμ τι να κανουμε,βαριεμαι να ειμαι και με τα δυο προφιλ και να ποσταρω,αλλοι παλι το κανουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Τι έχει πιεί αυτός; Μόνο με μπύρα έγινες έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μην κανεις λαγοπερπατηματα παλι και πες κατι πανω σε αυτο που λεω..Σου λεω περυσι για το 1-1 και μου λες για κατι Καλοπουλους,για κατι οτι εσεις βγαλατε γλωσσιτσα και καναμε 2 ηττες και κατι τετοια..Εγω σου λεω για το περυσινο 1-1 και εσυ μου λες αλλα ντα 'λλων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μην ασχολείστε με πεθαμένους. Τα θαύματα σταμάτησαν πριν 2013 χρόνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 http://www.soccerplus.gr/article/40144-fimes-gia-flert-anamesa-se-olympiako-ronalntinio Ρε λες? Μην ασχολείστε με πεθαμένους. Τα θαύματα σταμάτησαν πριν 2013 χρόνια Γινονται,γινονται..Αφου θα μεινει στην κατηγορια φετος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrashBandicoot_123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 http://www.soccerplus.gr/article/40144-fimes-gia-flert-anamesa-se-olympiako-ronalntinio Ρε λες? Γινονται,γινονται..Αφου θα μεινει στην κατηγορια φετος... εσυ εισαι ρε Galaxys4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Αυτός ο Για τα Μπαρ τί μέρος του λόγου είναι; Για να μην το ψάχνω στο γήπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 απο redplanet Λοιπον μαγκες διαβασα ολα τα σχολια στο φορουμ της Μπαστια.Πρεπει να πηραμε τρελο ταλεντο και να παρακαλαμε μην τον πουλησει ο Βαγγελας και αυτον.Πρεπει επιτελους να φτιαξουμε ενα κορμο και καθε χρονο να κανουμε μια 2 πολυ ποιοτικες προσθηκες!! Λοιπον ειδα τα σχολια και ελεγε ο ενας οτι τα 2.5 εκ που πηρε η Μπαστια ειναι ψιχουλα και επρεπε να δωσει ο Ολυμπιακος τουλαχιστον 6 για ενα τετοιο παιχτη που κανει τα παντα! Αλλος ελεγε μας φερνετε δανεικο τον Κρασιτς για ενα χρονο και πουλατε τον καλυτερο μας παιχτη...αλλος λεει παει πεσαμε στην β και δεν το ξερουμε τωρα.... οπως ειπε ενα παιδι τα σχολια των οπαδων πολλες φορες αποκαλυπτουν την αληθεια..και νομιζω χτυπησαμε τρελο παιχτακι και ο μαρινακης τοσα χρηματα για 24 χρονο δεν θα σκαγε ποτε νομιζω.. ΕΥΓΕ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΗΡΕ 2 ΧΑΦΑΡΕΣ ΣΑΝ ΕΝ ΝΤΙΝΓΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ....το κεντρο θα ειναι πανισχυρο πλεον και μην ξαναδουμε μανιατη στα χαφ και να τρωει παγκο κανενα απ τα 2 σκυλια μας.... τα υπολοιπα στο γηπεδο οπου εκει κρινονται ολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TO_PAIDI Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Από σήμερα κυκλοφορεί η κάρτα φιλάθλου με 10 Ε που πάνε στον Ερασιτέχνη. Καλό το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ αλλά πρέπει είναι να στηρίζουμε και τα υπόλοιπα αθλήματα του Ολυμπιακού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις