Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σαν πολλα τα λες ρε συ Zeniath...

Παντως μπορει απο πρωτος μεχρι κ 4ος που λεει ο λογος

Αντε να δουμε μηπως μεσα στο Σ/Κ σκασει κ κανα μπαμ με μεταγραφη τωρα που εχει κ ελπιδες να περασει

Θα πάρουμε κανα δανεικό, μην αγχώνεσαι :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Είναι όμιλος όπως είπες που μπορούμε από 1η μέχρι 4η θέση, ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται, απλά πιστεύω ότι το περισσότερες πιθανότητες έχει να γίνει όπως τα είπα. Εδώ είμαστε σε λίγους μήνες θα ξέρουμε

Ομιλος παγιδα.χιλιες φορε να ειχες πιο δυνατες ομαδες.Ολες αυτες οι ομαδες ειναι πολυ γρηγορες,θ εχει τεραστικα προβληματα ο γαυρος.Εγω προβλεπω τν 4 θεση.Τυχεροι που ξεφυγατε απο mparca real γιατι θα ειχε συντριβη

Οποιος βλεπει μπαλα[μαλλν εσυ δεν βλεπεις],αυτο θα ελεγε.Ολες ειναι ανωετερες απο εσενα,και πολυ πολυ πιο γρηγορες.Ποδοσφαιρικαμιλαω παντα,χεστκα τι θα κανει ο γαυρος.Κλαιν.Μακαρι να παρετε και την πρωτη θεση

Τρίτη θέση θα έλεγα εγώ. Η πιο ρεαλιστική με τα τωρινά δεδομένα. Πάντως η Μπενφίκα ποτέ δεν με έπεισε όταν την έβλεπα στο ΤΛ. Δεν ξέρω τι κάνει στην Πορτογαλία.

ουαου,εφερα και εγω με λατζιο 0-0,την ειχα πατησει κιολας.Τελικα αυτος ο παο ειναι καλυτερος απο την λατζιο.Δεν υπαρχει σωτηρια με εσας.Τι θελω και μιλαω 

Οποιος βλεπει μπαλα[μαλλν εσυ δεν βλεπεις],αυτο θα ελεγε.Ολες ειναι ανωετερες απο εσενα,και πολυ πολυ πιο γρηγορες.Ποδοσφαιρικαμιλαω παντα,χεστκα τι θα κανει ο γαυρος.Κλαιν.Μακαρι να παρετε και την πρωτη θεση

Να ξερεις οτι οσα τρωμε αν τα διαιρεσεις με το 3 και προσθεσεις 1  στρογγυλοποιωντας προς τα πανω θα στα ριξουμε εσενα .Οριστε ενας καλος λογος για να μην χεστεις τι θα κανει ο γαυρος .

• Like 2

Να ξερεις οτι οσα τρωμε αν τα διαιρεσεις με το 3 και προσθεσεις 1  στρογγυλοποιωντας προς τα πανω θα στα ριξουμε εσενα .Οριστε ενας καλος λογος για να μην χεστεις τι θα κανει ο γαυρος .

:lol:  :lol:  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  

Δηλαδή εσύ που βλέπεις μπάλα, είδες καμία Άντερλεχτ να είναι καλύτερη από εμάς?

Kαι περυσι κατι τετοιες επικες μπαλαδοπροβλεψεις ακουγαμε απτις μπαλαδοφατσες του φορουμ, τυπου: θα μας ριξετε 4 στο ΟΑΚΑ και 7 στο Καραισκακη. Και νικη δεν σταυρωσατε.

Φαινεται γιαυτο φετος το ριξατε στις προσθαφαιρεσεις και τις διαιρεσεις. Αντε και του χρονου στους λογαριθμους, μαθηματικουρες μου εσεις.

Μπενφίκα και Άντερλεχτ προσωπικά δεν τις σέβομαι καθόλου απολύτως. Τις θεωρώ ιδανική κλήρωση.

Και γι'αυτό ίσως και να μην είναι τόσο καλή όσο φαίνεται με πρώτη ματιά. Γιατί αν δεν αλλάξουν κάτι τραγικά οι όποιες μεταγραφές του πόλντο, μοιάζετε φέτος μετά από χρόνια να έχετε πολύ σοβαρό ανασταλτικό πρόβλημα.

Αν χάσεις από μπενφίκα άντερλεχτ την πρόκριση, δεν έχεις και δικαιολογία...

Εν τω μεταξύ, την παρί δεν την θεωρώ καθόλου βατή. Αλλάζει επίπεδο αυτή η ομάδα. Θα παίζει στα χαφ και μπροστά με βεράτι, μόουρα, λαβέτσι, καβάνι, ζλάταν... Απαπαπαπα....

Kαι περυσι κατι τετοιες επικες μπαλαδοπροβλεψεις ακουγαμε απτις μπαλαδοφατσες του φορουμ, τυπου: θα μας ριξετε 4 στο ΟΑΚΑ και 7 στο Καραισκακη. Και νικη δεν σταυρωσατε.

Φετος το ριξατε στις προσθαφαιρεσεις και τις διαιρεσεις. Αντε και του χρονου στους λογαριθμους, μαθηματικουρες μου εσεις.

Ναι βλεπεις τα τελευταια 15 χρονια πεφτουμε εξω και δεν σας γλενταμε καθολου ουτε 4αρες σας ριχνουμε  ..Μια χρονια γλιτωσατε στατιστικα περυσι και μου την κανατε σημαια επανασταστης και απελευθερωσης μπροστα στον ολεθρο που εχετε παθει την τελευταια 15ετια.Αραξε εσυ τωρα που θυμηθηκες να πεταχτεις να σχολιασεις και ποδοσφαιρο ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...