Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα μοχίτο και πιο πριν δυο μπύρες.

Χάλια έφτιαξα το Μοχίτο πάντως.

Α ρε γαμωτο μου και πάλι οι Βαις,Σαλίνο για τα σκουπίδια μου κάνουν.

Ειρήνη.

Το φθινόπωρο κοντά.

Αν ειναι να μου κλεισει Γκαργκανο και Γιαταμπαρε ας ειναι και στις 31 αυγουστου .. 

Καλο διδιμο παντως ..

Αμυντικο χαφ σκυλος με ενα καλο 8αρι ...

Το δεκαρι μας λειπει αλλα ολο και κατι θα κανει και ο Τσορι δε μπορει ...

Απο περιέργια για τον Γιαταμπαρέ τον ξέρεις?

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ενα μοχίτο και πιο πριν δυο μπύρες.

Χάλια έφτιαξα το Μοχίτο πάντως.

Α ρε γαμωτο μου και πάλι οι Βαις,Σαλίνο για τα σκουπίδια μου κάνουν.

Ειρήνη.

Το φθινόπωρο κοντά.

Τον Γκαργκανο να τον παρουμε? Ή δεν σου κανει? Να ξερουμε αν ειναι γιατι τελειωνουν οι μεταγραφες την Δευτερα,προλαβαινουμε να πουλησουμε και Βαις και Σαλινο..

Δημοσ.

Τι σχεση εχει ο Κουμορτζι ρε φιλε? ΧΑΧΑΧΑ,πας καλα?

Ο Μανιατης ηρθε με 800χιλ + καποιους παικτες που πηρε ο Πανιωνιος.800χιλ,το 1.2 ηταν λαθος μου γιατι τοσα ζητουσε ο Πανιωνιος.800χιλ λοιπον ηταν η μεταγραφη

Και μαλιστα συμφωνησε σε αυτα τα χρηματα δινοντας και τον Μητρογλου ως δανεικο και τον Γκαλιτσιο πληρωνοντας το συμβολαιο του Μητρογλου ο ολυμπιακος για 6 μηνες

Εσυ εβαλες το λινκ με τον κουμορζι 1.2 πακετο εγω δεν παω καλα; μηπως να έβλεπες τι ποσταρεις ειναι μια καλη αρχη.

Ουτε αυτα τα 800 δεν δωσατε. Οσο για τον Καραμητρογλου αυτες ειναι κινήσεις που ξεφτιλιζουν και ακυρωνουν οποια αξια εχει ενα πρωταθλημα. Ενοειτε οτι στην ομαδα που ανηκει δεν θα κοψει πρωταθλημα αλλα θα ξεσκιστει με.εμας οπως και εγινε. Χασαμε 2 βαθμούς και εσείς περιπατο με τα κολληταρια σας.

Δημοσ.

Εσυ εβαλες το λινκ με τον κουμορζι 1.2 πακετο εγω δεν παω καλα; μηπως να έβλεπες τι ποσταρεις ειναι μια καλη αρχη.

Ουτε αυτα τα 800 δεν δωσατε. Οσο για τον Καραμητρογλου αυτες ειναι κινήσεις που ξεφτιλιζουν και ακυρωνουν οποια αξια εχει ενα πρωταθλημα. Ενοειτε οτι στην ομαδα που ανηκει δεν θα κοψει πρωταθλημα αλλα θα ξεσκιστει με.εμας οπως και εγινε. Χασαμε 2 βαθμούς και εσείς περιπατο με τα κολληταρια σας.

Ρε φιλε εδωσε 800χιλ μετρητα.Τα αλλα 400χιλ ηταν το συμβολαιο του μητρογλου που ηταν πληρωμενο.Με λιγα λογια η μεταγραφη ηταν 1.2 εκ ασχετα οτι η ομαδα πηρε 800χιλ  και τα αλλα ηταν η αξια του Μητρογλου.Σου ειπα οτι η επισημη μεταγραφη του Μανιατη ηταν 800χιλ.Τωρα αν εσενα σου αρεσει το ποσο των 50χιλ λεγε οτι τον πηραμε τοσο.Η μεταγραφη επισημα ηταν στα 800χιλ,ειτε σου αρεσει ειτε οχι..

Δεν πειραζει,εσυ ειχες κατι κολληταρια απο Κρητη μερια τοσα χρονια και μαλιστα επισημα..

Παντως μου αρεσει η κλαψα,ειδικα να την κανεις εσυ,εχεις πολυ γελιο.

Σου ποσταρω 1.2εκ ευρω για την μεταγραφη μου λες οτι αυτο ηταν απλα ενα δημοσιευμα,σου λεω μετα οτι επισημα η μεταγραφη εγινε με 800χιλ και μου λες δεν τα δωσαμε..Ε επελεξε λοιπον τι απο τα δυο θελεις να εισαι? Οικονομικος αναλυτης των ΠΑΕ (για να μαθαινουμε και εμεις τα πραγματικα νουμερα των μεταγραφων) ή ο κλαψας που εχει εμμονη με τον Μαρινακη,τα στημενα,το παρακρατος και ολα αυτα...

Τουλαχιστον σε καθε περιπτωση θα ξερουμε οτι οποια ομαδα σας γλενταει,παντα θα υπαρχει σε αυτη ενας γαυρος να συμβαλει στο....γλεντι..

Μια ο Τατος,μια ο Μητρογλας,Μια ο Ντε Βινσεντι,μια Διαμαντακος,μια ο ΚΟΛΟΒΟΣ...

Παντα εκει θα ειναι ενας γαυρος να σας γλενταει και το κυριως πιατο θα ειμαστε εμεις... Η ΠΑΕ ΓΑΥΡΟΣ...

Δημοσ.

Ψεμματα ειναι λοιπον και η μεταγραφη του Μαυρια.Σιγα μην εδωσαν 3εκ οι Αγγλοι.Σας δουλευει ο Αλαφουζος..

Και μαρεσει ακομα περισσοτερο οταν κανεις υπεκφυγες γιατι δεν ξερεις τι να πεις...

Κανονισε το Σαββατο να φας και αλλη 3αρα,ξερεις εσυ τι σημαινει Βεροια απο περυσι..

Αλλα ξεχασα,εκει δεν υπαρχει κανενας γαυρος..Αντε τυχερουλη,θα παρεις αλλους 3 βαθμους το Σαββατο..

Υ.Γ. Κοιτα να δεις τον ατιμο τον Μαρινακη που βαζει τα παιχνιδια του ΟΣΦΠ να γινονται Κυριακη ωστε να ξερει τα αποτελεσματα των αλλων για να κανονισει για τις διαιτησιες πως πρεπει να ειναι...ΣΤΗΜΕΝΟ..

Υ.Γ. Επισης ο ατιμος παλι θα κανονισει την κληρωση του CL φετος.Θα το στησει να κληρωθει με Αρσεναλ,Σαλκε και μια απο το 4ο γκρουπ...Και Αρσεναλ τελευταια αγωνιστικη στο Καραισκακη ε,μην χαλαμε την παραδοση..Τωρα για την κληρωση του Panathinaikos δεν ξερω κατι,θα δειξει η τυχη με ποιες ομαδες θα κληρωθει.......

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο να ερθει

Η Ναπολι ψαχνει να τον δωσει , εκεινος ψαχνει να παιξει

Και φανταζομαι για να μην εχει παει πουθενα μεχρι τωρα ειτε οι ομαδες δεν μπορουν να καλυψουν το συμβολαιο του που ειναι μεγαλο ειτε απλα δεν γουσταρει να παει σε Ρωσσιες κτλ

Οποτε δεν το θεωρω τοσο απιθανο να θες να παιξεις CL κ να παιρνεις κ γυρω στα 2 το χρονο

Δημοσ.

Κλείνει Γιαταμπαρέ, στο Ρέντη ο Τζεμπούρ

Οι προσπάθειες των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ φέρεται να αποδίδουν καρπούς.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές καθώς η γαλλική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να πέσει κάτω από τα 3.000.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Μάλιστα, πρόσφατα απέρριψε πρόταση της Λιόν για τον Γιαταμπαρέ.

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα καθώς η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού πλησιάζει στο τέλος της. Συγκεκριμένα λήγει την ερχόμενη Δευτέρα (2/9).

Ωραιααααα ...

Αρα επρεπε να παρουμε το μπακαγιοκο απο τον αποκλεισμο του ΠΑΟΚ για να δουμε ενα χαφ επιτελους ...

Ε , ρε πουστη παντελονιασμα που πεφτει ..

Δημοσ.

3μυρια γιαυτον τον γιατακαμπαρε μηπως ειναι πολλα ρε γμτ;;;; θα χρειαστουμε και κανα 3αρι χαρτια για τον Μιτσελ κατα πως το πανε οι ΑΡΔ!

Δημοσ.

Αν ειναι να μου κλεισει Γκαργκανο και Γιαταμπαρε ας ειναι και στις 31 αυγουστου .. 

Εκλεισε τον 2ο ας ελπίσουμε οτι ο πρώτος θα ειναι επιπέδου Γκαραγκάνο αν όχι αυτός.

Και επειδή θυμάμαι οτι γκρίνιαζες, το παντελόνιασμα είναι δεδομένο στο ποδόσφαιρο, αλλά δε μπορεις σε καμία περιπτωση να μη δεχθείς πως η ομάδα έχει συμαζευτεί πολύ οικονομικά, μειώνοντας σε μεγάλο βαθμό το άνοιγμα που υπήρχε, όπως επίσης και το γεγονός οτι με τις προσθήκες που έχει κάνει σε αθλητές και σε τεχνικό τιμ (Καρεμπέ, Ισά), είναι ένα επίπεδο πάνω απ ότι ήταν.

Αντιλαμβάνομαι πως δε σου αρέσει το γεγονός οτι χτυπήσαμε ελεύθερους και κάποιους φθηνούς παίχτες, απ την άλλη αρκετοί που εχουμε πουλήσει αγοράσθηκαν φθηνά και πουλήθηκαν ακριβά.

Θέλημα όλων μας, κάτι στο οποίο φαντάζομαι θα συμφωνήσεις απόλυτα, είναι να δούμε τον Ολυμπιακό να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δε περιμένουμε να φθάσει στους 4 του Τσ. Λιγκ. Σκοπός είναι να ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι κάθε φορά. Και για πρώτη φορά μετά το 2008-2009, βλέπω οτι υπάρχει σχέδιο στην ομάδα.

Σε ότι αφορά την απόδοση, τα 30 λεπτά που είδαμε μπάλα προχθές εναντίον του Ατρόμητου, είχαμε να τα δούμε πάνω απο 1,5 χρόνο. Ο άνθρωπος έχει δουλέψει πολύ τις στημένες φάσεις, βλέπουμε αυτοματισμούς σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ είναι σαφές πως ακόμα κάνει δοκιμές αφού δεν έχει ολοκληρωμένο ρόστερ.

Το φταίξιμο που θα ρίξω στον Βαγγέλα, ειναι μόνο το γεγονός οτι περίμενε να αποκλειστεί πρώτα ο ΠΑΟΚ για να τα σκάσει, κάτι που μας πάει πίσω, απ την άλλη, δε μπορώ παρά να ειμαι ευχαριστημένος με τον εως τώρα πανέξυπνο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Δημοσ.

Τα group δυναμικότητας των "32"

1ο group

Μπάγερν (Γερμανία)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Τσέλσι (Αγγλία)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)

Άρσεναλ (Αγγλία)

Πόρτο (Πορτογαλία)

Μπενφίκα (Πορτογαλία)

2ο group

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)

Μίλαν (Ιταλία)

Σάλκε (Γερμανία)

Μαρσέιγ (Γαλλία)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)

Παρί Σεν-Ζερμέν (Γαλλία)

Γιουβέντους (Ιταλία)

3ο group

Ζενίτ (Ρωσία)

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

Άγιαξ (Ολλανδία)

Ντόρτμουντ (Γερμανία)

Βασιλεία (Ελβετία)

Ολυμπιακός (Ελλάδα)

Γαλατάσαράι (Τουρκία)

Λεβερκούζεν (Γερμανία)

4ο group

Κοπεγχάγη (Δανία)

Νάπολι (Ιταλία)

Άντερλεχτ (Βέλγιο)

Σέλτικ (Σκωτία)

Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)

Αούστρια Βιέννης (Αυστρία)

Ρεάλ Σοθιεδάδ (Ισπανία)

Για να ακουσω γνωμες ..

Ενας ομιλος με Μπαρτσελονα , P$G και Ναπολι ειναι οτι πρεπει ..

Χαχαχαα ...

Δημοσ.

Mε τη γνωστη γκαντεμιά του τέταρτου γκρουπ μας κοβω με Νάπολι ή Ρεαλ Σοσιεδάδ :P

Λοιπόν περιμένω κάτι σε

Πόρτο

Σάλκε

Ολυμπιακός

Σοσιεδάδ

Δημοσ.

Eτσι κι αλλιως απο το πρωτο γκρουπ καποιο μεγαθηριο θα τυχει σιγουρα.

Καλυτερα να ειναι η Μπαρτσα να δουμε και λιγο μπαλα τουλαχιστον..

Και να παμε και εμεις οι Μπαρτσελονιστες να θαυμασουμε απο κοντα την ομαδα ...

Ειχα παει στο ΟΑΚΑ την τελευταια φορα να την δω που εκανε τον ΠΑΟ γιογιο  ..

Διπλη απολαυση ..

Απο το δευτερο γκρουπ η Σαλκε ειναι μια χαρα ...

Και στο τεταρτο μια Βικτρορια Πλιζεν δε με χαλαει ..

Ζηταω πολλα ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...