zizu10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Πάντως, σήμερα δεν ξέρω αν θέλω να κερδίσει ή να χάσει ο ΜΠΑΟΚ... Αν συμβεί το πρώτο τότε μέχρι τα Χριστούγεννα που θα παίζει σε Ελλάδα και Ευρώπη (δεν τον κόβω να αντέχει σε τέτοιους ρυθμούς), ο Ολυμπιακός θα είναι άνετα στο +10. Αν πάλι συμβεί το δεύτερο, ο Βαγγέλας μπορεί να πάρει κανένα αμυντικό χαφ της προκοπής. Μάλλον μας συμφέρει καλύτερα το δεύτερο αφού το 41ο έτσι κι αλλιώς θα το πάρουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Εαν περιμενουμε την προκριση η μη του ΠΑΟΚ για να παρουμε αμυντικο χαφ τοτε φαντασου ποσο μικρη ομαδα εχουμε γινει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Εαν περιμενουμε την προκριση η μη του ΠΑΟΚ για να παρουμε αμυντικο χαφ τοτε φαντασου ποσο μικρη ομαδα εχουμε γινει... Σαφώς και είμαστε μικροί και σαφώς και περιμένουμε να πάρουμε τα λεφτά του Παοκ για να πάρουμε κανέναν τελειωμένο παίκτη (π.χ. Τραορέ) με 1-2 εκ. ευρώ. Γιαυτό και πλεον το γήπεδό μας δεν γεμίζει σε πρεμιέρα ούτε το μισό... Δεν υπάρχει Ολυμπιακός που να μην έχει ξενερώσει με αυτή την κατάντια!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 δεν ξερω αν ειναι "μικρη" η "τσιπικη"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Σαν ομάδα δεν είναι και ούτε ήταν ποτέ "μικρή". Σαν διοίκηση, όλοι αυτοί που έχουν μαζευτεί είναι πολύ "μικροί"... *Μολις το τσίμπησε ο ΠΑΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Μετα και τον αποκλεισμο τελικα του Παοκ ποτε θα δουμε αμυντικο χαφ? Οεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrashBandicoot_123 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Οταν εγω ειρωνευομουν μερικους που περιμενανε βομβα επιπεδου Ροναλντινιο μου ελεγαν να περιμενω να αποκλειστει ο ΠΑΟΚ, για να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Όλο και κάποιο "ταλέντο" θα έχουμε στις ακαδημίες... Sent from my LG-E900 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Για να δούμε τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrashBandicoot_123 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 http://www.xxsports.gr/%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF/ Ε, τωρα ειμαι και εγω αισιοδοξος για καποια βομβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Στον ξαναειπαν και οι άλλοι στο νημα του ΠΑΟ. Είσαι ανενημέρωτος και διαρυγνείεις τα ιμάτια σου δήθεν να με ενημερώσεις. Ο Κουμότρτζι δεν ήρθε ποτέ στον Ολυμπιακό, αυτό που δίχνεις είναι δημοσίευμα φήμη, δεν ειναι το τελείωμα της μεταγραφης. Βρες την μεταγραφή και ξαναέλα. Τι σχεση εχει ο Κουμορτζι ρε φιλε? ΧΑΧΑΧΑ,πας καλα? Ο Μανιατης ηρθε με 800χιλ + καποιους παικτες που πηρε ο Πανιωνιος.800χιλ,το 1.2 ηταν λαθος μου γιατι τοσα ζητουσε ο Πανιωνιος.800χιλ λοιπον ηταν η μεταγραφη Και μαλιστα συμφωνησε σε αυτα τα χρηματα δινοντας και τον Μητρογλου ως δανεικο και τον Γκαλιτσιο πληρωνοντας το συμβολαιο του Μητρογλου ο ολυμπιακος για 6 μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Για να βάλω και εγώ μια άνω τελεία μετά τον αποκλεισμό του πάοκ σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας θα αναφέρω το προφανές. Για το ελληνικό πρωτάθλημα δεν χρειαζόμαστε άλλον παίκτη.Και με Αλεφαντο και Αναστόπουλο προπονητές πάλι περίπατο κάνουμε. Τώρα για Ευρώπη.Αλλάζει μυαλά η διοίκηση φτιάχνοντας την ομάδα με νεαρούς Έλληνες και καλούς ξένους σεε βάθος τριετίας αλλιώς αν θ'ελουμε απο τώρα πορεία τότε δεν θέλουμε μόνο αμυντικό χαφ και δεξί μπακ αλλά 15 ΝΕΟΥς ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.Πολύ σημαντικό ο κόουτς.Αλλιως ..........το φθινόπωρο κοντά και με Σαλίνο,Βάις,Κάμπελ και Μίτσελ ούτε το Λεβάντε{του Βύντρα} δεν κερδίζουμε πάλι μέσαέξω.ΟΚ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Για να βάλω και εγώ μια άνω τελεία μετά τον αποκλεισμό του πάοκ σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας θα αναφέρω το προφανές. Για το ελληνικό πρωτάθλημα δεν χρειαζόμαστε άλλον παίκτη.Και με Αλεφαντο και Αναστόπουλο προπονητές πάλι περίπατο κάνουμε. Τώρα για Ευρώπη.Αλλάζει μυαλά η διοίκηση φτιάχνοντας την ομάδα με νεαρούς Έλληνες και καλούς ξένους σεε βάθος τριετίας αλλιώς αν θ'ελουμε απο τώρα πορεία τότε δεν θέλουμε μόνο αμυντικό χαφ και δεξί μπακ αλλά 15 ΝΕΟΥς ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.Πολύ σημαντικό ο κόουτς.Αλλιως ..........το φθινόπωρο κοντά και με Σαλίνο,Βάις,Κάμπελ και Μίτσελ ούτε το Λεβάντε{του Βύντρα} δεν κερδίζουμε πάλι μέσαέξω.ΟΚ? Φιλε τι πινεις και δεν μας δινεις? Ζεις μαλλον σε αλλον γαλαξια,ουτε καν σε αλλο πλανητη,σε αλλον γαλαξια.Τι εχεις πει σημερα δεν περιγραφεται.Με το ζορι θα βγαλει την χρονια ο αμπαλος Σαλινο,παλτο ο Βαις..Τι αλλο θα ακουσουμε παναγια μου και Χριστε μου..Μονο ο Σαβιολα σου γλειτωσε αλλα μαλλον αυτος θα ειναι μετριοτητα γι'αυτο ειναι εκτος πλανων σου.. Φαντασου τι αν λεει αυτα για τον ΟΣΦΠ τι θα μπορει να πει για τις αλλες ομαδες..ΠΑΟ,Ατρομητος,Αστερας,Γιαννενα ειναι ηδη στην Β' Εθνικη απο τωρα με τον φιλο capten,ο Παοκ θα παιξει την σωτηρια του την τελευταια αγωνιστικη με τον ΟΣΦΠ.Οσο για τις αλλες ομαδες εκτος απο τις προαναφερθεν? Θα παιξουν την σωτηρια τους απο την Β' στην Γ' Εθνικη... Υ.Γ. Δεν πας εσυ προπονητης με 50χιλ συμβολαιο? Οχι τιποτα αλλο,με τα λεφτα που θα γλειτωσουμε απο τον νεο προπονητη να παρουμε εναν παικτη απο τους 15 νεους που χρειαζομαστε..Μην φαμε και 15 γκολ στην Ευρωπη,να σταθουμε να φαμε 9-10 μονο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Αν ειναι να μου κλεισει Γκαργκανο και Γιαταμπαρε ας ειναι και στις 31 αυγουστου .. Καλο διδιμο παντως .. Αμυντικο χαφ σκυλος με ενα καλο 8αρι ... Το δεκαρι μας λειπει αλλα ολο και κατι θα κανει και ο Τσορι δε μπορει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις