Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Τον εδωσαν δανεικο ναι, οπως και τον Λυκογιαννη. Κι ειδικα ο Λυκογγιανης χωραγε εφοσον φευγει οπως φαινεται ο Χολεμπας.

Θελω να πω επισης, για τον Σιοβα οτι πρεπει σε κανα ματς να παιξει ως κοφτης. Πιστευω θα ταν πιο χρησιμος εκει

Δημοσ.

ναι του χρονου

Γαιτι του χρονου?

Δευτερο ματς ειναι, αυγουστος ακομα ας κανουμε λιγη υπομονη.ο καμπελ θεωρω οτι ειναι παιχτης τυπου ρομενταλ. Στα ευρωπαικα ματς θα κανει σπουδαια δουλεια στοθς ανοιχτους χωρους, τωρα με 10 πισω απο τη μπαλα, δυσκολευεται γιατι δεν εχει τοσο ντριμπλα. Ισως ομως ξαναλεω να δειξει επιπλεον πραγματα.

Παντως υπαρχει κ ο Ολαιταν, δηλ για μπροστα δεν ανησυχω.

Ο Φουστερακος απιστευτος, δε πρεπει να βγαινει απ την 11δα οπως ειμαστε τωρα. Πραγματικα αυτο το παιδι εχει ακουσει τοσα αλλα τελικα εχει προσφερει οσο λιγοι.

Ο Σαμαρης εδειξε καλα στοιχεια. Θεωρω οτι καθως θα παιρνει ματς στα ποδια του, κ μ εναν κοφτη μαζι, μπορει να ναι χρησιμος. Τσαμπουκας που δε φοβαται να βαλει τα ποδια του στη φωτια, εχει και καλη μεταβιβαση.

Ο Μπονγκ ηταν η ευχαριστη εκλπηξη. Τρεξιμο ολη την ωρα, δημιουργουσε θεματα μπροστα αλλα και γυρναγε να αμυνθει. Μακαρι να συνεχισει ετσι.

Ο παιχτουρας Σαβιολα δηλωσε κιολας οτι παιζει μαζι με επιθετικο μπροστα του. Πρεπει η ομαδα εκτος απο χαφ, να παρει κ εναν επιθετικο οπωσδηποτε. Και δεκαταλαβαινω γιατι εδωσαν τον Διαμαντακο.

Ps να μας πουνε και για το γκολ του μητρογλου οι αντικειμενικοι.

Βλεπω να λεει η διοικηση του Τζιμπουρ μεινε για 3ος επιθετικος με τα μισα λεφτα απο το συμβολαιο σου αλλιως θα σου κανω διακοπη συμβολαιου. Αν δεν βρεθει ομαδα τελικα..

υπαρχει και ο ολαιταν νομιζω

Και ο Τζιμπουρ επισης :P

Δημοσ.

Με τους δανεισμούς του Λυκο και Διαμαντάκο ο Μίτσελ ουσιαστικά τους τελειώνει απο τον Ολυμπιακό.Δυσκολα θα εξελιχθούν στις άλλες ομάδες.

Ο Σαλίνος λίγος.Ελπίζω να τον πουλήσουμε πριν τελειώσουν οι μεταγραφές.Απο υα χειρότερα δεξιά μπακ που έχουν φορέσει φανέλα του Ολυμπιακού.Μπροστά του ο 'ατιτλος Παχατουρίδης{αρχες δακαετία του 90 λέμε} είναι Λαμ.Να σημειώσω οτι με την Καλλονή στη πρώτη αγωνιστική η εξέδρα τον έκραζε δικαίως.

Ο Μήτρογλου θα πρέπει να συγκεντρώνεται.Ακόμα και όταν δεν είναι οφσάιντ όπως εχθές στο 3-1 δείχνει οτι έχει κάνει όνομα σαν παίκτης των οφσάιντ.Με το βλέπουν τον Μήτρογλου μόνο του κοντά στο αντίπαλο τερματοφύλακα σηκώνουν το σημαιάκι.

Στο χθεσινό μου άρεσε ο Ιγκλέσιας του Ατρομήτου.Παρα πολύ καλός.

Δημοσ.

Με τους δανεισμούς του Λυκο και Διαμαντάκο ο Μίτσελ ουσιαστικά τους τελειώνει απο τον Ολυμπιακό.Δυσκολα θα εξελιχθούν στις άλλες ομάδες.

Δεν μ'αρεσει αυτη η λογική. Στο χέρι του καθενος που θα φτάσει και πόσο θέληση για να πετύχει έχει..

Δημοσ.

Ο Σαλίνος λίγος.Ελπίζω να τον πουλήσουμε πριν τελειώσουν οι μεταγραφές.Απο υα χειρότερα δεξιά μπακ που έχουν φορέσει φανέλα του Ολυμπιακού.Μπροστά του ο 'ατιτλος Παχατουρίδης{αρχες δακαετία του 90 λέμε} είναι Λαμ.Να σημειώσω οτι με την Καλλονή στη πρώτη αγωνιστική η εξέδρα τον έκραζε δικαίως.

Ο Μήτρογλου θα πρέπει να συγκεντρώνεται.Ακόμα και όταν δεν είναι οφσάιντ όπως εχθές στο 3-1 δείχνει οτι έχει κάνει όνομα σαν παίκτης των οφσάιντ.Με το βλέπουν τον Μήτρογλου μόνο του κοντά στο αντίπαλο τερματοφύλακα σηκώνουν το σημαιάκι.

Στο χθεσινό μου άρεσε ο Ιγκλέσιας του Ατρομήτου.Παρα πολύ καλός.

Που ειδες τον Σαλινο οτι ειναι λιγος? αλλο ματσ εβλεπες μαλλον...

• Like 1
Δημοσ.

Που ειδες τον Σαλινο οτι ειναι λιγος? αλλο ματσ εβλεπες μαλλον...

Ειδικά χτες στο πρώτο ημίχρονο που σερνόμασταν, αυτός, ο Μπονγκ και ο Φετφα ήταν οι μόνοι που το παλευαν. Άντε και λίγο ο Μανιατης.

Δημοσ.

Τον βγάλαμε και τον Σαλίνο ότι δεν κάνει από το 2ο παιχνίδι κι αυτόν.  :rolleyes:

Μια χαρά παίκτης είναι κατά την γνώμη μου, αν συνυπολογίσει ότι σε αυτή την θέση κατά καιρούς έχουμε δει κάτι Βαρεσάνοβιτς, κάτι Αποστολάκηδες και κάτι Πάντους.

Εμένα αυτός που δεν μου άρεσε ήταν ο Σάμαρης και απορώ που σήμερα γράφουν καλά λόγια. Ανύπαρκτος μου φάνηκε εμένα.

Δημοσ.

Ποσο μαλλον οτι ο Σαλινο ειναι μια χαρα στα παιχνιδια του ΟΣΦΠ μπροστα σε αλλους..Και στα 2 παιχινδια καλος ηταν.

Κ ο Σαμαρης σχετικα καλη παρουσια ειχε,οχι ομως για Ευρωπη,τουλαχιστον τωρα..

nash μην διαβαζεις οτι γραφουν,με τα δικα σου ματια να κρινεις.

Εδω την προηγουμενη βδομαδα κ μετα το παιχνιδι με την Λατσιο εκαναν τον ΠΑΟ οτι θα μπει ανετα στα play offs και οτι ισως να ειναι κ η εκπληξη του πρωταθληματος φετος αλλα ερχομενοι απο την Νεα Σμυρνη τον εκαναν ηδη για Β' Εθνικη..

Δημοσ.

Ενα ειναι το σιγουρο.....Το πρωταθλημα στην Ελλαδα, καθοτι οι αλλοι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ......και ο λουτσος που χουμε να φαμε στην Ευρωπη.... :blink:

Aν παιζεις σε ενα πρωταθλημα με καφενεια...ποσο ετοιμος μπορεις να εισαι για champions League?

Ο Αλασκουζος μονο να τιτιβιζει ξερει....οσο για τον αλλον τον Ρωσο....ζει ακομα στην εποχη του Σταλιν , και γαμω τον ανταγωνισμο θα χουμε και φετος :unsure:

Δημοσ.

nash μην διαβαζεις οτι γραφουν,με τα δικα σου ματια να κρινεις.

Εδω την προηγουμενη βδομαδα κ μετα το παιχνιδι με την Λατσιο εκαναν τον ΠΑΟ οτι θα μπει ανετα στα play offs και οτι ισως να ειναι κ η εκπληξη του πρωταθληματος φετος αλλα ερχομενοι απο την Νεα Σμυρνη τον εκαναν ηδη για Β' Εθνικη..

Μα δεν το λέω για μένα. Εγώ, προφανώς, και δεν εντυπωσιάστηκα από την χτεσινή εμφάνιση του Σάμαρη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τους χειρότερους του γηπέδου.

Απλά, σίγουρα κάποιοι διαμορφώνουν άποψη από τα media, οπότε αν σε λίγο καιρό δεν παίζει ο Σάμαρης, ενδεχομένως να λένε "πού έχει θαφτεί η ταλεντάρα" και τέτοια.

Ο Σάμαρης θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να παίξει βασικός στον Ολυμπιακό.

Δημοσ.

...

Ο Σάμαρης θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να παίξει βασικός στον Ολυμπιακό.

Πράγματι, ενω το πάλευε και προσπαθούσε και αυτός, φάνηκε οτι θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να παίξει στον Ολυμπιακό βασικός.

Γνώμη μου πάντως ειναι πως σε τέτοιες αμυντικογενεις θέσεις που δεν χρειάζεται και πολυ ταλέντο, πρεπει να παίζουν Ελληνες. Υπάρχουν άφθονοι τέτοιοι παίχτες που αμα τους στηρίξεις και τους βοηθήσεις μπορούν να κάνουν καριέρα στον Ολυμπιακό. Λίγο φιλότιμο και τρέξιμο θέλει από μέρους τους. Βλέπε Στολτιδης, Παντος, Μανιάτης...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...