Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Εκει στο 20λεπτο στο β ημιχρονο επαιξε καλα ο Ολυμπιακος οπως του ταιριαζει στο πρωταθλημα να παιζει δηλαδη με 2 επιθετικους .Για μενα χρειαζεται αμυντικο ,αμυντικο χαφ ,10αρι .

Δημοσ.

Τα έδωσε όλα ο Κάμπελ

Ο Τζόελ Κάμπελ ήταν ορεξάτος και από τους διακριθέντες του Θρύλου στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Κοσταρικανός προσπάθησε ουκ ολίγες φορές να γίνει απειλητικός για την αντίπαλη εστία και εξαιτίας της υπερπροσπάθειας του, ταλαιπωρήθηκε πριν τη λήξη του αγώνα από κράμπες.

Ο Κοσταρικανός δεν έχει κάποιο πρόβλημα και το έλεγε μάλιστα ακόμα και μετά το τέλος του ματς ότι έδωσε όλες του τις δυνάμεις για να πάρει ο Θρύλος τη νίκη!

Τέτοια επακόλουθα από τον υπερβάλλοντα ζήλο που δείχνουν οι παίκτες του Θρύλου είναι αυτό που χρειάζεται μια πρωταθλήτρια ομάδα. Και ο Κάμπελ τα έδωσε όλα, κατά το πρώτο εντός έδρας ματς του Θρύλου στη φετινή Superleague!

Στο τελος θα τρελαθουμε με αυτα που διαβαζουμε ...

«Θέλω να έχω παίκτη μπροστά μου»

Mε χαλαει να βλεπω τον Καμπελ....

Ελπιζω να κανει κατι ν βελτιωθει γιατι μου τη δινει οτι πηρε τη φανελα σπιτι του και σερνεται ..

Καλυτερα να επαιζε ο Βλαχοδημος ...

Δημοσ.

Τα έδωσε όλα ο Κάμπελ

Στο τελος θα τρελαθουμε με αυτα που διαβαζουμε ...

«Θέλω να έχω παίκτη μπροστά μου»

Επειδη εισαι απο τους αγαπημενους μου στα ποστ που γραφεις,και μ αρεσει ετσι οπως τα γραφεις ο Καμπελ δεν σου αρεσε σημερα?

Δημοσ.

Είπαμε ρε Αλέξη, όχι και σέρνεται... Δεν έκανε καμιά ματσάρα, προς θεού αλλά ικανοποιητικός ήταν.

Δημοσ.

Κοίτα να δεις τί έχει συμβεί τώρα.

Πρέπει ντε και καλά να μας πείσουν πως ο πρόεδρας έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για την ενίσχυση της ομάδας φέρνοντας παιχταράδες δημιουργώντας ένα πολύ "ποιοτικό" υλικό.

Το "ποιοτικό" υλικό όμως δεν αποδίδει οπότε κάποιος φέρει ευθύνη. Στην προσπάθεια τους αυτή πρώτος στόχος είναι ο Μίτσελ (μυρωδιάς μεν, επιλογή της διοίκησης δε).Θα φαγωθεί ο Μίτσελ με την πρώτη στραβή,θα έρθει κάποιος άλλος μυρωδιάς καθώς φράγκα δεν.., θα φτάσει Δεκέμβριος-Ιανουάριος Θρύλε ολέ Θρύλε ολέ έτοιμο το 41ο αστέρι και κάπως έτσι βγάλαμε και την σεζόν 2013-2014 και μας απομένει μία ακόμα όπου θα την κουτσοπαλέψουμε μέχρι να πει αντίο ο χοντρομπαλάς

Στην πραγματικότητα όμως το ¨ποιοτικό υλικό" που μας έφερε είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων ρεζέρβες για ομάδα που θέλει να επιτύχει κάτι στο CH.L  

• Like 1
Δημοσ.

Είπαμε ρε Αλέξη, όχι και σέρνεται... Δεν έκανε καμιά ματσάρα, προς θεού αλλά ικανοποιητικός ήταν.

Το θεμα ειναι οτι αν ο Καμπελ ειναι αυτο που βλεπω τοσο καιρο εμενα προσωπικα με χαλαει που δε παιζει ο Βλαχοδημος...

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα να δεις τί έχει συμβεί τώρα.

Πρέπει ντε και καλά να μας πείσουν πως ο πρόεδρας έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για την ενίσχυση της ομάδας φέρνοντας παιχταράδες δημιουργώντας ένα πολύ "ποιοτικό" υλικό.

Το "ποιοτικό" υλικό όμως δεν αποδίδει οπότε κάποιος φέρει ευθύνη. Στην προσπάθεια τους αυτή πρώτος στόχος είναι ο Μίτσελ (μυρωδιάς μεν, επιλογή της διοίκησης δε).Θα φαγωθεί ο Μίτσελ με την πρώτη στραβή,θα έρθει κάποιος άλλος μυρωδιάς καθώς φράγκα δεν.., θα φτάσει Δεκέμβριος-Ιανουάριος Θρύλε ολέ Θρύλε ολέ έτοιμο το 41ο αστέρι και κάπως έτσι βγάλαμε και την σεζόν 2013-2014 και μας απομένει μία ακόμα όπου θα την κουτσοπαλέψουμε μέχρι να πει αντίο ο χοντρομπαλάς

Στην πραγματικότητα όμως το ¨ποιοτικό υλικό" που μας έφερε είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων ρεζέρβες για ομάδα που θέλει να επιτύχει κάτι στο CH.L  

True Story ....

Καθε χρονο τα ιδια ...

Και ξαναλεω αλλη μια φορα οτι τοσες χρονιες παιρνει ενα καραβι λεφτα και δεν ξοδευει  τπτ ..

Ετσι για να μη ξεχνιομαστε ...

Δημοσ.

Δηλαδή τι δεν σου αρέσει ρε Αλέξη; Επειδή δεν κάνει τακουνάκια και φαντεζί ντρίμπλες; Και τον έβγαλες από το δεύτερο επίσημο παιχνίδι ότι δεν κάνει και ότι καλύτερα θα έπαιζε ο ΒλαχοΡονάλντο;

Ο Κάμπελ είναι αθλητικός, γερό παιδί, διεισδυτικός, ομαδικός, με καλή πάσα και βοηθάει και στην άμυνα. Βαρύ δεν τον λες με τίποτα, οκ δεν είναι τόσο σφαιράτος όσο ο Βάις, αλλά μια χαρά γρήγορος είναι, ειδικά στην Ευρώπη που θα βγαίνει σε αντεπιθέσεις θα κάνει ζημιές.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε θα φέρει δανεικούς ο Βαγγέλας, μην αγχώνεστε :mrgreen:

Ο Μίτσελ τον άδειασε στις δηλώσεις του λέγοντας ότι είναι θέμα ικανότητας παικτών και όχι συστήματος (σαν να λέει "τι σύστημα ρε φίλε, εδώ κάναμε τον Μανιάτη οργανωτή. Πάλι καλά που γούσταρε να παίξει ο Φουστέρ και ο Σαβιόλα για ένα μισάωρο και πήραμε το παιχνίδι") και ότι έχουμε ανάγκη τέτοιους παίκτες...

Δημοσ.

Δηλαδή τι δεν σου αρέσει ρε Αλέξη; Επειδή δεν κάνει τακουνάκια και φαντεζί ντρίμπλες; Και τον έβγαλες από το δεύτερο επίσημο παιχνίδι ότι δεν κάνει και ότι καλύτερα θα έπαιζε ο ΒλαχοΡονάλντο;

Ο Κάμπελ είναι αθλητικός, γερό παιδί, διεισδυτικός, ομαδικός, με καλή πάσα και βοηθάει και στην άμυνα. Βαρύ δεν τον λες με τίποτα, οκ δεν είναι τόσο σφαιράτος όσο ο Βάις, αλλά μια χαρά γρήγορος είναι, ειδικά στην Ευρώπη που θα βγαίνει σε αντεπιθέσεις θα κάνει ζημιές.

Γερο παιδι ειναι και φαινεται.Και ομαδικος ειναι.

Αλλα διεισδυτικο δεν τον λες ...

Μπορει να ειμαι υπερβολικος επειδη εχει παρει φανελα βασικου και θα τον τρωμε στη μαπα βρεξει χιονισει ...

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι αν ο Καμπελ ειναι αυτο που βλεπω τοσο καιρο εμενα προσωπικα με χαλαει που δε παιζει ο Βλαχοδημος...

Αρνητικος και φανερά ανέτοιμος για Ολυμπιακό. Ουτε ως ρεζέρβα θα ήταν λύση. Να πεις ότι δεν είχε τις ευκαιρίες του.

Δανεικος είναι, δεν χάθηκε κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να ειμαι υπερβολικος επειδη εχει παρει φανελα βασικου και θα τον τρωμε στη μαπα βρεξει χιονισει ...

Βασικά από την στιγμή που λες ότι προτιμάς Βλαχοδήμο, ναι είσαι υπερβολικός.  :-D

Πιστεύω ότι ο Κάμπελ είναι πιο γρήγορος χωρίς την μπάλα, χρειάζεται δηλαδή έναν Ιμπαγάσα να του κάνει κάθετες για να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας. Με κλειστές άμυνες, όπου ενδεχομένως να χρειάζεται έκρηξη με την μπάλα στα πόδια, ώστε να περάσει δυο-τρεις παίκτες, ναι συμφωνώ ότι δεν το έχει πολύ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...