Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβως αυτο Κωστα ειπα και εγω.. Η μεχρι τωρα εικονα της ομαδας δειχνει οτι δεν εχει δουλευτει κατι σωστα..Το ειπα και σε αλλο ποστ μου,πρεπει να παρω τον Γκαργκανο για να κερδισω ανετα την Καλλονη? Ομαδα της Football League ή πρεπει να εχω εναν προπονητη 10 χρονια στην ομαδα και με δυο χαφ Γκαργκανο και Μασερανο για να δειξω ενα καλο προσωπο απεναντι σε μια ομαδα Β' Γερμανιας..Μην τρελαθουμε κιολας..

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Oσα χρονια θυμαμαι την ομαδα παντα η ελλειψη καποιου παιχτη σε συγκεκριμενη θεση ηταν η αιτια οταν δεν απεδιδε αυτη  σωστα ...Καποτε επι χρονια ψαχναμε σε ολο τον κοσμο αμυντικο ,επειτα φορ ,τωρα αμυντικο χαφ και 10αρι κλασικα .

Δημοσ.

Δηλαση αν με την Καλλονη παιζεις με 2 αμυντικα χαφ,στο CL αν πεσεις με μια Ναπολι,με μια Μπενφικα-Καλα για Ρεαλ,Μπαρτσα δεν το συζηταω καν- πως θα κατεβεις?Θα παιξεις με 4 αμ χαφ 5 στοπερ και ενα 8αρι?

Δεν ειπαμε να παιζει μπαλαρα η ομαδα απο Αυγουστο αλλα να κανει τα βασικα..Και στο κατω κατω γι'αυτους που λενε δεν εχει δεσει η ομαδα και τετοια,εχετε καταλαβει οτι σε λιγοτερο απο 25 μερες παιζουμε CL?

Ποτε θα δεσει η ομαδα δηλαδη? Δεν καταφερε να την δεσει σε 2 μηνες θα το κανει σε 20 μερες και με παιχνιδια/τραυματισμους?

Υ.Γ Ενα ακομα φαουλ του Μιτσελ για μενα ειναι οτι σε ΟΛΕΣ τις συνεντευξεις που εχει δωσει,αναφερεται συνεχεια οτι "θα ειμαστε ετοιμοι στο CL" "Θα ειμαστε ετοιμη στην Ευρωπη"

Οταν εισαι ενας σοβαρος προπονητης λες "θα ειμαστε ετοιμοι στην πρεμιερα του πρωταθληματος" Το πρωτο επισημο παιχνιδι κυριε Μιτσελ ηταν η Καλλονη,δεν ειναι το CL.Δεν γινεται να κανεις και να δουλευεις λες και το πρωτο σου παιχνιδι ειναι στις 20 Σεπτεμβριου..Δεν παραγκονιζεις το πρωταθλημα με τις δηλωσεις σου,δεν το κανει κανενας σοβαρος προπονητης αυτο.

Δηλαδη ετσι ειναι σαν να μου λεει οτι οταν η μερα ειναι πεμπτη και την Κυριακη παιζεις αγωνα πρωταθληματος και την τεταρτη CL,να μου λες οτι εχουμε αγωνα cl,στα τετοια μας το παιχνιδι της Κυριακης..Ενω ολοι λενε,"δεν σκεφτομαστε την ταδε ομαδα,εχουμε ενα παιχνιδι πρωταθληματος πρωτα και αυτο θα σκεφτουμε,με το παιχνιδι της Τεταρτης θα ασχοληθουμε απο Δευτερα"

Ετσι κανουν..

Δημοσ.

Τα λεφτα που μπορει να παρουμε απο τον φεισα θα τα δωσει για αποζημιωση;  :X

Επένδυση όχι αστεία..    :lol:

Δημοσ.

Ρε παιδιά αν ο Μαρινακης τον διώξει θα βρει τροπο να μην πληρώσει την αποζημίωση, τουλάχιστον οχι ολόκληρη.. Και αν ειναι και δεν μπορέσει να το κάνει πολυ απλα δεν θα τον διώξει τωρα αλλα τον Γενάρη..

Είναι απλά τα πράγματα...

Δημοσ.

Στο καλο να παει ο μιστερ γυαλινα ποδια και κιτρινη καρτα 
Μαζι ας δωσουν και τον Μασαδο 
Μαρινακη φερε παικταραδες τρεχαντηρια και σοβαρα ατομα (μελμπεργκ)
Με κατι τατουαζακηδες και αλητοβιους που μαζευεις δεν υπαρχει μελλον

Δημοσ.

Κριμα ας αναπαυθει η ψυχη του

Θυμαμαι κατι απιστευτες εκπομπες του στο ραδιο τηλεοραση κλπ

Ειχε φοβερες γνωσεις ο ανθρωπος 

Δημοσ.

Η προταση για τον φεισα ειναι 4.500.000 οποτε στανταρ θα τον δωσουμε. Ερχεται προταση για μασαντο, και φημες λενε οτι η μπεσικτας εκανε ανεβασμενη προταση για χολεμπας. Αν φυγουν αυτοι οι 3 απο την περσυνη ομαδα μενουν φετφατζιδης, μητρογλου και μανιατης. Αντε να φυγουν και αυτοι να γλυτωσουν κυριολεκτικα απο αυτη την παλινωδια. Για το καλος τους, ας βρουν ομαδα να φυγουν, θα καουν αν μεινουν παραπανω

Δημοσ.

Ρε μάγκες, και εγώ συμφωνώ με όλα τα παραπάνω μόνο σε ένα διαφωνω, το οποίο με κάνει να απορώ κιόλας. Με ποια ποδοσφαιρική λογική λέτε τον Μασαντο άσχετο; Είστε καλα; Εχετε παίξει μπάλα; Δεν θέλω να κάνω τον πολυξερο αλλα συγνώμη κιόλας. Η αδυναμία των μέχρι τώρα προπονητών να του βρουν ρόλο μέσα στο παιχνίδι ειναι η βασική αιτία που δεν έχει παίξει μπάλα αυτό το παιδί. Με την ίδια λογική λέμε και τον φετφατζιδη άσχετο. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τον μασαντο δεν εχουμε το δικαιωμα να τον πουμε ασχετο γιατι δεν παιζει στην θεση του. Αλλα δεν νομιζω οτι κανενας αλλος Ελληναρας θα το σκεφτει αυτο μιας και εχει βγαλει την ελληνικη προπονητικη

Δημοσ.

To oτι δινει την μπαλα λαθος στα 2 μετρα χωρις αντιπαλο τι σχεση εχει με την θεση που παιζει ? Εδω δεν μιλαμε αν ο ανθρωπος δεν ανταποκρινεται στην θεση του αλλα για βασικα πραγματα .Περα απο την πασα που σου λεω ομως εχεις δει σουτ του Μασαδο οταν φτανει εξω απο την περιοχη να ειναι προς την εστια ? Εχεις παρατηρησει που στο Φαληρο δεν βλεπεις πια γλαρους και περιστερια ?

Δημοσ.

Ποια θεση του ?

Τον εχουν δοκιμασει 3 προπονητες σε 4 θεσεις και πουθενα δεν εκανε τιποτα 

Ο Νικολακοπουλος ελεγε να τον βαλουμε κοφτη !!!!

Εδω μονος του εχει τη μπαλα και την πουλαει αμα τον κοντραρει κανενα παιδακι του δημοτικου και θα παει να κοψει κιολας ?

Εχετε δει τον κ@λο του ?

Εβλεπα ενα αγωνα περισυ και περναει ενα παιδακι και λεει  τι κ@λο εχει αυτος ?  καλα αυτος ειναι ποδοσφαιριστης ? 

Αυτος μονο τατουαζ και κομμωτηριο ειναι 

Ας τον πουλησει (αν μπορει) οσο ειναι καιρος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...