lak10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 οχι και μπουγατσα με μαγουλα ο παπαδοπουλος ελεος ειπαμε οπαδισμος αλλα οχι και ετσι. Εγω σαν ΠΑΟ δεν γουσταρω την πρασινη καθολου
dismemberer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 http://www.superbasket.gr/permalink/186976.html Δεν έχω εικόνα για τον συγκεκριμένο πιτσιρικά, κάποιος να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες? edit : Πότε ξεκινάει το μπασκετάκι? Μου έλειψε
konstantinos77 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δεν μπορω να καταλαβω τωρα γιατι να δωσουν τον Φεισα τετοια εποχη ? Θα παρουμε 2 παιχτες ? Η ομαδα ειναι ηδη ανετοιμη και με 2 προσθηκες επιπλεον σε αυτη τη θεση θα γινει ακομα περισσοτερο .Ο Φεισα δεν πρεπει να φυγει κατα την ταπεινη μου αποψη .
Superpie Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δεν μπορω να καταλαβω τωρα γιατι να δωσουν τον Φεισα τετοια εποχη ? Θα παρουμε 2 παιχτες ? Η ομαδα ειναι ηδη ανετοιμη και με 2 προσθηκες επιπλεον σε αυτη τη θεση θα γινει ακομα περισσοτερο .Ο Φεισα δεν πρεπει να φυγει κατα την ταπεινη μου αποψη . Φιλε ο προγραμματισμος για αλλη μια χρονια ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ και καθε χρονο γινεται ολο και χειροτερος..Συγνωμη που θα στο πω αλλα προβλεπω να γυρισουμε σε εποχες 4αρας στο CL δυστηχως..Πρεπει η ομαδα να αλλαξει προσωπο επειγοντως αν δεν θελεις να χασεις και το πρωταθλημα..Ολα θα κριθουν την αλλη βδομαδα που θα ξερει ο Μαρινακης για το.... παραδακι..Αν το παραδακι χαθει,οι μεταγραφες τελειωσαν...
adi32 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Οι βασικες θεσεις που ποναει η ομαδα εδω και 2 χρονια επρεπε να εχουν καλυφθει εδω και 2 μηνες Σε αυτες τις θεσεις θελουμε να πουλησουμε οτι ειχαμε και ψαχνουμε για αλλους μετα την εναρξη του πρωταθληματος Ακομα πιο σημαντικο ειναι το θεμα του προπονητη Περισυ τελειωσε σαν αποτυχημενος Τον κραταει κανει την προετοιμασια και απο τα φιλικα βγαζει βρωμα οτι θα τον διωξει Απο κει και περα τι να πεις
Superpie Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Εγω πιστευω οτι ολα αυτα γινονται για να κερδισουν χρονο στην ΠΑΕ για να δουν τι θα γινει με τον ΠΑΟΚ..Λενε ας πεταξουμε ενδιαφερον για 2-3 παικτες (δεν μιλαω για Φεισα) και να εχουμε να λεμε οτι κοιτα,περιμενουμε να δουμε και με αυτους τι θα γινει,με τις αποχωρησεις κ.τ.λ.. Αλλα ειπα ο σχεδιασμος ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ..Για μενα το ροστερ θα πρεπει να κλεινει μεχρι ΤΟ ΠΟΛΥ 10-15 Αυγουστου,το πολυ..Και να βγουν τοτε να πουν οτι το ροστερ εκλεισε,δεν φευγει δεν ερχεται κανεις αλλος.Μονο σε περιπτωση που καλυφθει καποια ρητρα παικτη ή ερθει καποια μεγαλη προταση..Και σαφως αν βρεθει καποια πολυ καλη περιπτωση παικτη μεχρι το τελος των μεταγραφων.. Οχι ομως να ψαχνεις τον βασικο σου παικτη σε μια θεση που πονας απο εποχη Στολτιδη και Καρεμπε.
nash-gf Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Τα λέω από την αρχή του καλοκαιριού για τον σχεδιασμό και για την διοίκηση. Κάποιοι λέγαν για γκρινιάρηδες και υπομονές και τέτοια. Τώρα υπάρχει γιούχα από το πρώτο ημίχρονο της χρονιάς και άγριο κράξιμο στον προπονητή. Προσωπικά δεν βλέπω να γίνεται άλλη μεταγραφή (εκτός κι αν έρθει κανας Ντιακιτέ πάλι) ειδικά βλέποντας ότι ο ΠΑΟΚ πάει να μπει στους ομίλους. Μάλλον κάποια πώληση θα υπάρξει, είτε του Μασάδο, έιτε του Φέισα, είτε του Μανωλά. Αντικειμενικά πάντως, το ρόστερ είναι αρκετά ποιοτικό και σίγουρα πολύ καλύτερο του περσινού. Οκ, προπονητή φαίνεται να μην έχουμε, αλλά τετοια ώρα τέτοια λόγια, η μαλακία έγινε όταν τον κράταγαν τον Ιούνιο, να τον διώξεις τώρα που έχει κάνει προετοιμασία θα είναι ακόμα μεγαλύτερη μαλακία. Άσε που τέτοια εποχή, βρίσκεις μόνο τίποτα Μπιγκόν και Ζίκους.
Superpie Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Και Κικε Φλορες μπορεις να παρεις,και Κουπερ και Ντιματεο.Μια χαρα προπονητες βρισκεις και τωρα..
FilipposMD Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ο Ολυμπιακός τα τελευταία λίγα χρόνια έχει απολύσει προπονητές στην προετοιμασία, στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, προπονητές με 9 βαθμούς στο Champions League και την ομάδα πρώτη στο πρωτάθλημα. Αν απολύσει κι άλλον έναν από Αύγουστο δε θα ξανάρθει ποτέ σοβαρός προπονητής στην ομάδα. 4
CrashBandicoot_123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Καπου ειχα διαβασει πως αμα ο Μιτσελ απολυθει το 2013, τοτε ο Μαρινακης θα χρειαστει να πληρωσει 2 μυρια συνολικα αποζημιωση σε αυτον και το τεχνικο τιμ, οποτε αμα συνεχισει ετσι η ομαδα, τοτε αλλαγη προπονητη θα γινει λογικα τον Ιανουαριο. Πλακα-πλακα οι προπονητες που ανεφερε ο Superpie ειναι αρκετα καλοι, απορω που πηραμε τον Μιτσελ και οχι καποιον απο αυτους.
konstantinos77 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Mονο το γεγονος οτι ο Παοκ εχει Στεφενς και εμεις Μιτσελ μιλαει απο μονο του .Ξεχασα ομως ,εμεις παιζουμε το ισπανικο μοντελο ποδοσφαιρου με κατοχη σε ολη την διαρκεια του αγωνα ...
gchris7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Κουλαρατε λίγο. Και με τον Βαλβερδε στα πρώτα ματς κάθε σεζον η ομάδα δεν βλεπόταν και φυσικά πάλι κράζατε και τον βγάζατε άχρηστο, βισματια, κτλ. Στο τέλος βέβαια το ρίχνατε στις κολοτουμπες. 1 ματς έχουμε παίξει, ας δούμε πως θα πάει το πράγμα.
konstantinos77 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 O καθενας γνωριζει τι ελεγε για τον Βαλβερδε και αν το εριχνε στις κωλοτουμπες μετα ,δεν χρειαζεται εσυ chris να τους τσουβαλιαζεις ολους ...Κρινουμε αυτο που βλεπουμε μεχρι στιγμης και σε οποιον αρεσει .Ασε που δεν θελω να πω και τιποτα για τον Βαλβερδε τωρα που μου τον κανατε πια Αγιο ... Στο φιναλε αν βγαζει ματια η ομαδα μετα απο 2 μηνες ας κανουνε καποιοι και κωλοτουμπα τι πειραζει ,λεφτα κλεβουνε? Η μαγκια ειναι να λες την γνωμη σου απο πριν και οχι κατοπιν εορτης ,εκ του ασφαλους πια ..
gchris7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 O καθενας γνωριζει τι ελεγε για τον Βαλβερδε και αν το εριχνε στις κωλοτουμπες μετα ,δεν χρειαζεται εσυ chris να τους τσουβαλιαζεις ολους ...Κρινουμε αυτο που βλεπουμε μεχρι στιγμης και σε οποιον αρεσει .Ασε που δεν θελω να πω και τιποτα για τον Βαλβερδε τωρα που μου τον κανατε πια Αγιο ... Στο φιναλε αν βγαζει ματια η ομαδα μετα απο 2 μηνες ας κανουνε καποιοι και κωλοτουμπα τι πειραζει ,λεφτα κλεβουνε? Η μαγκια ειναι να λες την γνωμη σου απο πριν και οχι κατοπιν εορτης ,εκ του ασφαλους πια .. Δεν θυμάμαι τι έλεγες εσύ προσωπικά και δεν τσουβαλιαζω ολους, απλά λέω οτι υπήρχαν πολλοί που στην αρχη κράζανε τον Βαλβερδε και στο τέλος παραδέχτηκαν οτι ηταν καλός προπονητής. Για τον Μιτσελ είχα πει την γνώμη μου πριν καν υπογράψει. Τι να κάνουμε όμως τωρα, αυτόν έχουμε. Να διαλύσουμε την ομάδα από τον Αυγουστο και φτου και από την αρχή να βρούμε άλλον? Δεν πρεπει να κάνουμε υπομονή και να τον στηρίξουμε για λίγο μέχρι να δούμε πως θα παει το πράγμα? Δεν καταλαβαίνω με τι λογική πάμε να πάρουμε τον Μιτσελ. Δεν τον ξέρω σαν προπονητή αλλά από αυτά που διαβάζω, δεν στέκει. Αφού σταμάτησε το ποδόσφαιρο η καριέρα του είναι έξης: -Σχολιαστής στην τηλεόραση -Προπονητής στην Ραγιο Βαγιεκανο 3η εθνική Ισπανίας οπού την έβγαλε 5η -Προπονητής στην δεύτερη ομάδα Ρεαλ, την υποβίβασε και τον διώχνουν -Σχολιαστής πάλι για κάνα χρόνο. -Προπονητής στην Χεταφε 3 χρόνια, 17ος, 6ος, 16ος. Τον διώχνουν -Προπονητης στην Σεβιλη για 2 μισες σεζον, 8ος, 12ος. Τον διωνουν Να πεις οτι ειναι φθηνος, να το καταλαβω, αλλα αυτος θελει λεει 1.5 μυριο...
dismemberer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Επίσημη προσφορά της Μπενφίκα για το Φέισα είπε μόλις τώρα ο Νικολακό. Δεν είπε ακριβές ποσό αλλά είπε ότι είναι αρκετά σοβαρή. Στο καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις