Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα ηρθε ομως και αυτο κατι λεει για την ομαδα μου στο μπασκετ.Θελω να πιστευω οτι θα εχουμε ευκολη δουλεια ΚΑΙ του χρονου στο ελληνικο πρωταθλημα δεδομενου του -2 με το καλημερα,απωλειες βασικων(Παπανικολαου,Χαινζ) και της αρκετης δουλειας που χρειαζεται ο ολυμπιακος για δεσει κι αυτος,βεβαια κανεις δεν ξερει τι θα γινει απλα οντως ολοι ανυπομονουμε για την ενδιαφερουσα χρονια που ερχεται  :-)

Ρε τι είσαι εσύ?  :-D

Μια ρημάδα άποψη έγραψα για τη φετινή ομάδα του ολυμπιακού, μην αναφέροντας πουθενά μάλιστα τον παναθηναικό. Και το έκανες αμέσως κοντρίτσα μεταξύ των 2, wtf  :confused:

Για να εξηγήσω αυτό το "ενδιαφέρουσα χρονιά" που είπα, γιατί μάλλον το παρεξήγησες. Εγω θέλω να βλέπω την όμαδα μου και να την ευχαριστιέμαι ανεξαρτήτως αντιπάλου. Είτε με την Τσσκα είτε με το Ρέθυμνο. Δε με ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Θέλω να ανοίγω την τηλεόραση ( γιατί γήπεδο δε πηγαίνω βεβαίως βεβαίως) και να βλέπω θέαμα, τακτικές, πιτσιρικάδες άγαρμπους αλλά με ταλέντο να προσπαθούν να κερδίσουν μια θέση στην 12αδα.

Αυτό είναι για μένα μια ενδιαφέρουσα χρονιά. Τώρα τα διάφορα τσιτάτα μεταξύ των αιωνίων και τα "Σας έχουμε" και τα "3-0 πάλι ρε γαύροι" είναι για σένα και τον superpie, να έχετε να παίζετε  :P

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος με ενδιαφέρει ως φίλαθλο αλλά δε θα το κάνω και αυτοσκοπό. Αν έρθει καλώς να έρθει, αν όχι 

ps - Φιλικά πάντα, έτσι? Ειδικά με σένα δεν έχω κανένα θέμα. Απλά μόλις γύρισα από ποτάκι και είχα έμπνευση :P

• Like 1
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Γιατι να παρουμε Παπαπετρου και να μην ενδιαφερθουμε για τον Γιανκοβιτς, που ειναι πολλα επιπεδα πανω? Δε μπορω να καταλαβω

Δημοσ.

Κοντα στον Φεισα η Μπενφικα

Με 5 εκατομμυρια τον στελνεις πακετο με κορδελα και παιρνεις Γκαργκανο απο την Ναπολι που ακομα ψαχνει να τον δωσει

Και παλι ομως θα θελουμε ακομα εναν αμυντικο χαφ. Αν παρουν γκαργκανο θα πουν οτι με τον μανιατη ταιριαζει και δεν χρειαζομαστε αλλον.

Δημοσ.

Γιατι να παρουμε Παπαπετρου και να μην ενδιαφερθουμε για τον Γιανκοβιτς, που ειναι πολλα επιπεδα πανω? Δε μπορω να καταλαβω

Παλι θα βγει καποιος και θα γκρινιαξει..Ειναι το μονο σιγουρο!

Και παλι ομως θα θελουμε ακομα εναν αμυντικο χαφ. Αν παρουν γκαργκανο θα πουν οτι με τον μανιατη ταιριαζει και δεν χρειαζομαστε αλλον.

Γι'αυτο πρωτα να παρει αμ χαφ οπως ειναι τωρα η ομαδα και μετα να πουληθει ο Φεισα μηπως και παρει παικτη,λεω μηπως...Γιατι αν πουληθει ο Φεισα πριν ερθει το αμ χαφ ειναι σιγουρο οτι δεν θα αποκτηθει αλλος

Δημοσ.

Νομιζω κι εγω οτι αν δωσει τον Φεισα δεν θα παρει αλλον εκτος κι αν παει για 10αρι 

Παντως τα 5 για τον Φεισα που λογικα ισχυουν για να το εχουν πρωτοσελιδο οι 2 μεγαλυτερες εφημεριδες της Πορτογαλιας ειναι πολλα λεφτα

Δημοσ.

Νομιζω κι εγω οτι αν δωσει τον Φεισα δεν θα παρει αλλον εκτος κι αν παει για 10αρι 

Παντως τα 5 για τον Φεισα που λογικα ισχυουν για να το εχουν πρωτοσελιδο οι 2 μεγαλυτερες εφημεριδες της Πορτογαλιας ειναι πολλα λεφτα

Απλα να κανω και εγω μια ερωτηση? Μηπως με ενα αμυντικο χαφ αξιας ο Φεισα ειναι για μεγαλα πραγματα? Δεν γινεται αυτοι οι ασχετοι της Μπενφικα να δινουν 5εκ και ισως και παραπανω λενε για τον Φεισα το παλτο...

Δημοσ.

Δεν μπορεις να το ξερεις απο πριν αυτο

Ο Φεισα ειναι ακομα 25 χρονων κ ενω φαινεται οτι μπορει να παιξει καλη μπαλα , δεν το κανει

Οσα χρονια τον εχει ο Ολυμπιακος δεν εχει κανει κατι το ιδιαιτερο

Οποτε ειτε τον δινεις με τα 5 κ πας σε κατι σιγουρο ειτε παιρνεις αμυντικο χαφ , βαζεις διπλα του τον Φεισα ( που για Ευρωπη προσωπικα δεν τον μπορω γιατι ειναι αργος ) κ βλεπεις πως παει

Δημοσ.

Ναι αλλα αυτα τα χρονια ποτε του δεν επαιξε με ενα καθαρο αμ χαφ διπλα του σε αντιθεση με το οτι εκεινος προσπαθουσε να κανει το αμυντικο χαφ,κατι που δεν ειναι..

Δημοσ.

Για 5εκ τον κανεις πακετο κ τον στελνεις με κουριερ.

και με express delivery μην αργησει ουτε δευτερολεπτο και ζητησουν refund!!!

Δημοσ.

Eιναι 25 χρονων κ εχει παιξει εθνικη Σερβιας

Δεν εχει σημασια ποσο τον κοστολογουμε εμεις αλλα ποσο αυτοι πιστευουν οτι αξιζει

Και δεν θα το πιστευα ουτε εγω αν δεν το ειχαν πρωτοσελιδο τοσο η O'Jogo οσο και η A Bola σημερα

Τον Μητρογλου τον ζηταει μια ρωσικη γυρω στα 7

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...