nash-gf Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Από wikipedia το βρήκα. Επίσης, όχι μόνο δουλεύεις αλλά μπορείς και ρυθμίζεις και τα ωράρια ανάλογα για να βλέπεις Ολυμπιακό; Ωραίος. 1
LRoi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Αφού κόπηκαν τα λεφτά μαχαίρι (500 ευρώ μείωση σε 3 χρόνια) το μόνο που μου έμεινε είναι αυτό. Να μπορώ δηλαδή σε συνεννόηση με συναδέλφους να ρυθμίζω το ωραριό μου
dismemberer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Πήραμε και τον Παπαπέτρου στο μπάσκετ..Αν είναι δυνατόν. Μπράβο στους αφους για τις 2 σημερινές κινήσεις. Ειδικά ο Παπαπέτρου μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Well done. 3
Andy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 http://www.gavros.gr/article/59161/o-papapetroy-ston-thrylo/ Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, απέκτησε ο Ολυμπιακός και πρόσθεσε στην... μηχανή του! Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαπέτρου, με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα και πλέον αποτελεί μέλος της οικογένειας της ομάδας του Πειραιά.Ο 19χρονος παίκτης αποτελούσε το... μήλον της έριδος εδώ και αρκετό καιρό για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ, όμως οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτοί που βγήκαν κερδισμένοι από την... κούρσα της απόκτησής του! Μάλιστα ο ΠΑΟ είχε το... ατού ότι ο πατέρας του Παπαπέτρου, ο Αργύρης Παπαπέτρου, αγωνιζόταν επί σειρά ετών στους «πράσινους», αλλά οι δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλητές Ευρώπης είναι αυτοί που μπόρεσαν να ενσωματώσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους!Αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Παπαπέτρου θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας στη θέση «3», μετά μάλιστα από τις επιδόσεις του με την εθνική Ελλάδας στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Νέων και όπως αναφέρουν οι γνώστες του αθλήματος, είναι παίκτης που μπορεί να μπει άμεσα στην ομάδα και να προσφέρει παρά το νεαρό της ηλικίας του! edit:με προλαβε ο dismemberer! τρομερη μεταγραφη για το μελλον!! 2
margaritagr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μπραβο ρε!!!!! Χορεψε πεντοζαλη ο Τρακης δεν εχει παραπονο. Μεγαλη επενδυση, μακαρι να βγει ο παιχτης
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Χορεψε πεντοζαλη ο Τρακης δεν εχει παραπονο.? Απο εφιαλτη με τον κοκακια ξυπνησες?
REDODIN7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 http://www.gavros.gr/article/59161/o-papapetroy-ston-thrylo/ edit:με προλαβε ο dismemberer! τρομερη μεταγραφη για το μελλον!! Μια χαρα νομιζω οτι θα βγει καλυτερος απο οτι ο Παπανικολαου. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι μεχρι πριν λιγο καιρο ο ΠΑΟ εδινε λεει περισσοτερα, τι εγινε αραγε ???
Andy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ειναι κ ο τροπος που πλησιαζεις τν καθε παιχτη και τι "υποσχεσεις" τους δινεις..δεν ξερω τι εγινε προφανως αλλα κατι καλυτερο θα καναν οι αγγελοπουλοι Sent from my iPhone using Insomnia
dismemberer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Πάντως μαρέσει το γεγονός ότι πλέον έχουμε μια 5άδα πιτσιρικάδων Ελλήνων που λογικά θα είναι ο κορμός της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Μάντζαρης-Σλούκας-Κατσίβελλης-Αγραβανής-Παπαπέτρου Μακάρι οι 3 τελευταίοι να δουλευτούν και να φτάσουν εκεί που μπορούν. Μάντζαρης-Law-Κατσίβελλης Σπανούλης-Σλούκας-Jojeski Περπέρογλου-Παπαπέτρου Πρίντεζης-Κιάμος-Αγραβανης Ντάστον-Μπέγκιτς-Σίμονς Μια χαρά ομάδα. Εμένα τουλάχιστον μαρέσει πολύ η συγκεκριμένη 14άδα. Και δε ξέρω ποιος άλλος θα μείνει εκτός 12άδας εκτός από τον Αγραβανη να πω την αλήθεια. Ξεκινάμε ταπεινά και χωρίς πολλές φαμφάρες και θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά 1
KREATOR13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ξεκινάμε ταπεινά και χωρίς πολλές φαμφάρες και θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά Ω ναι οντως θα ειναι ενδιαφερουσα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :devil: :fear: :fear:
Tilemaxx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Πάντως μαρέσει το γεγονός ότι πλέον έχουμε μια 5άδα πιτσιρικάδων Ελλήνων που λογικά θα είναι ο κορμός της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Μάντζαρης-Σλούκας-Κατσίβελλης-Αγραβανής-Παπαπέτρου Μακάρι οι 3 τελευταίοι να δουλευτούν και να φτάσουν εκεί που μπορούν. Μάντζαρης-Law-Κατσίβελλης Σπανούλης-Σλούκας-Jojeski Περπέρογλου-Παπαπέτρου Πρίντεζης-Κιάμος-Αγραβανης Ντάστον-Μπέγκιτς-Σίμονς Μια χαρά ομάδα. Εμένα τουλάχιστον μαρέσει πολύ η συγκεκριμένη 14άδα. Και δε ξέρω ποιος άλλος θα μείνει εκτός 12άδας εκτός από τον Αγραβανη να πω την αλήθεια. Ξεκινάμε ταπεινά και χωρίς πολλές φαμφάρες και θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά Πολύ καλύτερη/ουσιαστικότερη πεντάδα σε σχέση με πέρσυ. Ειδικά στο 4 και στο 5. Το ερώτημα είναι αν όλοι αυτοί θα δέσουν σύντομα.
Superpie Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ω ναι οντως θα ειναι ενδιαφερουσα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :devil: :fear: :fear: Ετσι ξεκινησες και εσυ περυσι και κατεληξες με μειονεκτημα εδρας να κανεις ενα 3-0 και πολυ ευκολα μαλλον.Δεν νομιζω να το περιμενες να ερθει ετσι και τοσο ευκολα..
KREATOR13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Τελικα ηρθε ομως και αυτο κατι λεει για την ομαδα μου στο μπασκετ.Θελω να πιστευω οτι θα εχουμε ευκολη δουλεια ΚΑΙ του χρονου στο ελληνικο πρωταθλημα δεδομενου του -2 με το καλημερα,απωλειες βασικων(Παπανικολαου,Χαινζ) και της αρκετης δουλειας που χρειαζεται ο ολυμπιακος για δεσει κι αυτος,βεβαια κανεις δεν ξερει τι θα γινει απλα οντως ολοι ανυπομονουμε για την ενδιαφερουσα χρονια που ερχεται
Superpie Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ποτε μην λες ποτε φιλε μου.Σαφως και παιζουν ρολο αυτα που λες και ειναι ενα στοιχημα για τον Μπαρτζωκα αυτο,για το δεσιμο της ομαδας κ.τ.λ. Δεν ειναι Ιβκοβιτσ,αλλα ποτε δεν ξερεις.. Μην ξεχνας ουτε οτι το 2012 περιμενε κανεις να παρω Ευρωλιγκα,ουτε εσυ να κανεις το 3-0 περυσι και ουτε ισως να φτασεις μια ανασα απο το f4. Περισσοτερο παντως ισως να παιξουν ρολο οι απωλειες των βασικων (Παπ και Χαινς) και το δεσιμο της ομαδας παρα το -2 που στην ουσια ειναι οτι απο τωρα ξερεις οτι θα εισαι με μειονεκτημα εδρας και ισως να εισαι πιο πρετοιμασμενος γι'αυτο συν οτι δεν ξερεις τι θα κανει ο ΟΣΦΠ στην Ευρωλιγκα οπως και επισης οτι ο ΠΑΟ φετος θα εχει στοχο και την Ευρωλιγκα και να ριξει λιγο περισσοτερο βαρος εκει.Και ισως την πατησει οπως και ο ΟΣΦΠ φετος.Γιατι αν αποκλειστει ας πουμε ο ΟΣΦΠ στους 8 ή πιο νωρις θα εχει περισσοτερο χρονο για να προετοιμαστει,οτι δηλαδη εκανε περυσι ο Ολυμπιακος.Οπως επισης οτι ο ΔΔ δεν θα εχει τα ιδια ποιοτικα λεπτα με περυσι λογω ηλικιας (του + χρονου στην πλατη εννοω) + πως θα ειναι οι ψηλοι του ΠΑΟ φετος (Λασμε τραυματισμο,και μαλιστα υπουλος,νομιζω ειναι τραυματισμος οπως του Λετο σε πιο υπια μορφη αν δεν κανω λαθος).Ειναι πολλα φετος που θα παιξουν τον ρολο τους,ειναι πολυ νωρις ακομα..Αυτα θα φανουν απο Γεναρη και μετα..Θα υπαρχουν λογικα και προσθαφαιρεσεις παικτων κ.τ.λ. Θα δειξει.. Ελπιζω τουλαχιστον φετος,και θελω να πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα οσο αφορα τους φιλαθλους.Και αφορα και το ποδοσφαιρο και το μπασκετ αυτο.Ας απολαυσουμε μια χρονια επιτελους στον Ελληνικο αθλητισμο.Και δεν ειναι σποντα ουτε για τους Παναθηναικους ουτε για τους Ολυμπιακους,και οι δυο εχουμε "λουλουδια" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις