konstantinos77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Εμενα δεν μου αρεσε ο Τσορι ,κυριολεκτικα ανυπαρκτος .Αργος σε μια θεση πισω απο το σεντερ φορ ο Μιτσελ θεωρησε οτι θα παιξει σημερα τον ρολο του οργανωτη με το να παιρνει μπαλες απο τον Φεισα ,αλλα σε αυτη την θεση για να κανεις αυτη την δουλεια θα πρεπει να εχεις πνευμονια να γυρνας κατω απο την σεντρα να παιρνεις μπαλα απο τα αμυντικα χαφ (Φεισα) και να ανεβαινεις να οργανωσεις παιχνιδι .Ο Τσορι ομως ειναι αργος ,η θεση του ειναι πισω απο το σεντερ φορ εξω απο την περιοχη αντε να κατεβει και στην σεντρα και μεχρι εκει .Ετσι λοιπον σημερα φανηκε ενα τεραστιο κενο στο κεντρο για αυτο και δεν εγιναν καθετες μπαλιες . Με αλλα λογια ο Ολυμπιακος χρειαζεται επειγοντως ενα καθαρο 10αρι ή επιτελικο 10αρι ,περισσοτερο θα ελεγα και απο αμυντικο χαφ.Εκτος αν παρει αμυντικο χαφ που θα παιζει επιτελικο 10αρι .Αν παρει αμυντικο χαφ σκυλι που θα κοβει μπαλες θα πρεπει να παρει την θεση του Μανιατη γιατι ο Φεισα παιζει πιο μπροστα και μοιραζει παιχνιδι δεξια-αριστερα ,μπροστα δεν υπαρχει 10αρι να δωσει την μπαλα ενω στην μακρινη μπαλια ειναι ετσι και ετσι . Ο Μιτσελ σημερα φανηκε οτι δεν ειναι προπονητης ,οχι ειναι κακος προπονητης ,απλα δεν ειναι καθολου προπονητης .Ξεκιναει το παιχνιδι με τον Σαβιολα και με την αποτυχημενη εμπνευση του οπως ειπα να κανει ο Τσορι το 10αρι .Βλεπει δεν του βγαινει και αρχιζουν τα μπακ τις καμιναδες να βρουν ποιον ? Τον Σαβιολα .Στο δευτερο ημιχρονο βγαζει τον Σαβιολα για να βαλει τον Μητρογλου με ποια λογικη ? Με την λογικη οτι συνεχιστε τις καμιναδες(αυτο εγινε) απλα θα βαλω ενα πιο ψηλο φορ αντι του κοντου Σαβιολα .Συμπερασμα λοιπον , ενας κακος προπονητης σκεφτεται παντα κατι σωστο και απλα το εφαρμοζει με λαθος τροπο .Ενας που δεν ειναι καν προπονητης σκεφτεται το λαθος εξαρχης στο μυαλο του και το εφαρμοζει και με λαθος τροπο .
PostHelper Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Τώρα που σε θυμήθηκα και σε πέτυχα, γιατί τότε είχε ανοίξει η γη και σε είχε καταπιεί: Άσε μας κουκλίτσα μου νταξει περυσι υποστηριζα ρεαλ κ στο μπασκετ λογω μουρινιο. αλλα νταξει δεν πικραθηκα κιολας που το πηρατε. το μπασκετ ειναι για χομπυ. το ποδοσφαιρο ειναι που μετραει.
Demon13 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Αστο εισαι ασχετος εντελως,δεν βρισκουμε ακρη με σενα.... ... Υ.Γ. Μιτσελ συμβουλη,στο cl αν πεσεις με καμια Μπαρτσα και χανεις 3/4-0 πες στον Μασαντο να αρχισει να κανει σουτ εξω απο την περιοχη,απο οπου βρει.Και ετσι οταν τελειωσεις το παιχνιδι και βγουν τα στατιστικα οτι εχεις 35τελικες θα εχεις ετοιμη την λυση.Ειμασταν ατυχοι,ειδαμε τις 35 τελικες μεσα στο Καμπ Νου και παρολα αυτα χασαμε..Ετοιμη η λυση Μιτσελ,και δεν εχεις να φοβασαι τιποτα και κανεναν.. Οι 35 τελικές έχουν αντίκρυσμα μέσα στο γήπεδο δεν είναι κάτι...ουρανοκατέβατο. Σημαίνει κίνηση της μπάλας, κατοχή, διάσπαση της άμυνας του αντιπάλου και ευκαιρίες.(με όλους τους τρόπους). Και σίγουρα μεταφράζονται και σε γκολ, απο 4 και πάνω, το λιγότερο. Οι τελικές δεν είναι κάτι αμελητέο με λίγα λόγια, ειδικά αν παίρνουν τόσο μεγάλη τιμή(35) δείχνουν καλη κατάσταση ομάδας. Ασε που 35 τελικές στο Καμπ Νου, δεν ξέρω αν έχει κάνει και ποτέ κανένας....Κάντε τες με την Καλλονή πρώτα και μετα το σκεφτόμαστε για το Καμπ Νου Οπότε, καλό θα είναι να κοιτάς και τις τελικές σε έναν αγώνα. Αυτά απο έναν άσχετο. ΥΓ. Σε ξαναρώτησα. Ποιο είστε οι εσείς; Εσύ και ο galaxy;
dismemberer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 το μπασκετ ειναι για χομπυ. το ποδοσφαιρο ειναιπου μετραει. Πως θα γίνει να μη χαθεί ποτέ από το thread η συγκεκριμένη ατάκα? 5
Superpie Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 νταξει περυσι υποστηριζα ρεαλ κ στο μπασκετ λογω μουρινιο. αλλα νταξει δεν πικραθηκα κιολας που το πηρατε. το μπασκετ ειναι για χομπυ. το ποδοσφαιρο ειναι που μετραει. Μα για ποδοσφαιρο μιλαμε.Η πυραυλοκινητη Ρεαλ που ελεγες,αναφεροσουν στο ποδοσφαιρο και οχι σε μπασκετ.. Οι 35 τελικές έχουν αντίκρυσμα μέσα στο γήπεδο δεν είναι κάτι...ουρανοκατέβατο. Σημαίνει κίνηση της μπάλας, κατοχή, διάσπαση της άμυνας του αντιπάλου και ευκαιρίες.(με όλους τους τρόπους). Και σίγουρα μεταφράζονται και σε γκολ, απο 4 και πάνω, το λιγότερο. Οι τελικές δεν είναι κάτι αμελητέο με λίγα λόγια, ειδικά αν παίρνουν τόσο μεγάλη τιμή(35) δείχνουν καλη κατάσταση ομάδας. Ασε που 35 τελικές στο Καμπ Νου, δεν ξέρω αν έχει κάνει και ποτέ κανένας....Κάντε τες με την Καλλονή πρώτα και μετα το σκεφτόμαστε για το Καμπ Νου Οπότε, καλό θα είναι να κοιτάς και τις τελικές σε έναν αγώνα. Αυτά απο έναν άσχετο. ΥΓ. Σε ξαναρώτησα. Ποιο είστε οι εσείς; Εσύ και ο galaxy; Ρε σου λεμε σουτ εξω απο την περιοχη,καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο για να εχεις σουτ εξω απο την περιοχη? ακριβως το αντιθετο απο αυτο που λες.Οταν βλεπεις πολλα σουτ εξω απο την περιοχη ειναι ακριβως επειδη ΔΕΝ μπορεις να διασπασεις την αμυνα του αντιπαλου... Ελεος.. Και σου ειπα,αν εσυ θεωρεις κατι ουσιωδες τα σουτ ΕΞΩ απο την περιοχη και μαλιστα αυτα τα σουτ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ τοτε απλα δεν ξερεις μπαλα.Παω πασο σου ειπα.. Να κοιτας τις τελικες που ειναι προς το τερμα,οχι τις τελικες που ειναι γενικως στο παιχνιδια και που απο τις 14 που ειχες οι 3 να ειναι στο τερμα και απο τις υπολοιπες 11 οι 9 να καταληγουν στην εξεδρα,αυτο προσπαθω να σου πω.. Και σου ειπα,οτι αν παιξω με την Μπαρτσελονα και πω στους παικτες μου,μολις παρετε την μπαλα στο κεντρο καντε σουτ και η μπαλα καταληξει με αυτο τον τροπο 35 φορες στις εξεδρες του Καμπ νου η στατιστικη θα γραψει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-> 35 ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΚΟΡ? ->5-0 Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο που σου λεω? Αυτο θα σημαινει οτι επαιξα καλα και ημουν σε καλη κατασταση? Σε παρακαλω μην λες ανοησιες..Οι τελικες που κατα 95% δειχνουν την εικονα της ομαδας ειναι αυτες που ειναι τελικες προς την εστια και οχι το συνολο των τελικων προσπαθειων.Τωρα αν αυτο δεν μπορεις να το συλλαβεις,να το καταλαβεις δεν μπορω να στο εξηγησω αλλιως.
Rabican Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ηταν. βγαλτα κοκκινα γυαλια να τα δεις. το ποσα ειχε ο παοκ ο παο κ η σκοντα σκασιλα μου κ τι σχεση εχει με αυτο που ειπα μπορεις να μου πεις????? τι μου συγκρινεις 2 διαφορετικους αγωνες???? εγω σου ειπα οτι πηρατε καμια 6-7 ανυπαρκτα φοαυλ απο βουτιες σας καμια 4 κορνερ ανυπαρκτα κατι φαουλ που δεν δωθηκαν σε καλλονη το ενα μαλιστα που θα επαιρνε δευτερη κιτρινη ο παικτης σας νομιζω κ δεν εδωσε καν φαουλ κ συ τωρα τι μου ανοιγεις αλλο θεμα κ μου αρχιζεις τα ασχετα με το ποσα φαουλ πηρε η σκοντα???? 80 λεπτα μονοτερμα επιθεση και μιλας για 6-7 (ανυπαρκτα μονο για σενα) φαουλ και 4 κορνερ;;;;;;!!!;!
adi32 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Τωρα το να ψαχνουμε ποοι ειναι καλοι παικτες σε παιχνιδι με την Καλονη μεσα στην Αθηνα και να κερδιζουμε με το ζορι 1-0 ειναι καταντια Παρολαυτα καλα πηγε και ο Σαλινο Μεγαλη απογοητευση ο Βαις που αν και με μεγαλες ομαδες που παιξαμε εδειξε παρα πολυ καλα στοιχεια χτες ηταν αρνητικοτατος Ο Καμπελ μου φαινεται πολυ βαρυς και ατσουμπαλος
PostHelper Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 80 λεπτα μονοτερμα επιθεση και μιλας για 6-7 (ανυπαρκτα μονο για σενα) φαουλ και 4 κορνερ;;;;;;!!!;! ολη η ελλαδα τα ειδε. ολη η ελλαδα. ανοιξτε λιγο τα ματια σας να δειτε οτι ευνοειστε. με τον τροπο των "σποριων" που σας σπρωχνει στην αντιπαλη εστια κ απομακρυνει τον αντιπαλο απο την δικη σας. το μονοτερμα επιθεση δεν αναιρει αυτα που λεω.
zeniath Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Καλά οκ, ότι πεις. Τα είπαμε τα ξανάπαμε εσύ τον χαβά σου. Η μισή Ελλάδα ότι και να γίνει έχει να πει κάτι, εδώ κράζουν στον Παοκ γιατί λέει τόλμησαν και έβαλαν Αλφαβητικά τα ονόματα στην βαθμολογία! Κάτσε δες τον Μουρίνιο σου, τον υπερπροπονητή (είδαμε τι κατάφερε στην Ρεάλ), δες την Ρεάλ να τρώει την κατοστάρα από τον Θρύλο και συνέχιζε την γκρίνια για πράγματα που δεν υπάρχουν ή είναι ανάξια αναφοράς.
PostHelper Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Καλά οκ, ότι πεις. Τα είπαμε τα ξανάπαμε εσύ τον χαβά σου. Η μισή Ελλάδα ότι και να γίνει έχει να πει κάτι, εδώ κράζουν στον Παοκ γιατί λέει τόλμησαν και έβαλαν Αλφαβητικά τα ονόματα στην βαθμολογία! Κάτσε δες τον Μουρίνιο σου, τον υπερπροπονητή (είδαμε τι κατάφερε στην Ρεάλ), δες την Ρεάλ να τρώει την κατοστάρα από τον Θρύλο και συνέχιζε την γκρίνια για πράγματα που δεν υπάρχουν ή είναι ανάξια αναφοράς. ειναι αναξιο αναφορας οτι ο ολυμπιακος σπρωχνεται στην περιοχη του αντιπαλου κ παιρνει κ φαουλ γυρω γυρω απο αυτην? ξερεις ποσο τον βοηθαει αυτο? ειδικα απτη στιγμη που περυσι κ μαλλον κ φετος ο τροπος παιχνιδιου σας ειναι οτι βασιζεστε παρα πολυ στα στημενα. ασε που μη δινοντας παρομοια φαουλ στον αντιπαλο τον απομακρυνει απτην εστια σας. παιζετε που παιζετε με πολυ πιο αδυναμες ομαδες παιζει κ ο διαιτητης 80-20 στα σπορια κ οι 15 νικες κ 5 ισοπαλιες γινονται 19 νικες κ 1 ισοπαλια ξερω γω. κ δεν το βλεπει η μιση ελλαδα. το βλεπουν ολοι εκτος απο εσας τους φιλαθλους του ολυμπιακου.
dismemberer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 το βλεπουν ολοι εκτος απο εσας τους φιλαθλους του ολυμπιακου. Φαντάσου για να τα βλέπουν και οι φίλαθλοι της chelsea πόσο μακρυά έχει φτάσει η φήμη του ολυμπιακου.. Πάντως εμείς στο Χάλιφαξ δεν έχουμε πάρει πρέφα ακόμα.
PostHelper Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Φαντάσου για να τα βλέπουν και οι φίλαθλοι της chelsea πόσο μακρυά έχει φτάσει η φήμη του ολυμπιακου.. Πάντως εμείς στο Χάλιφαξ δεν έχουμε πάρει πρέφα ακόμα. ποιοι φιλοι της Τσελσι τα βλεπουν? εγω μονο τα βλεπω γιατι ειμαι ελληνας κ βλεπω ελληνικο ποδοσφαιρο. αστεια πραγματα λες. σιγα μην ασχοληθει η Τσελσι με τον ολυμπιακο. αν παιξουμε μαζι θα ασχοληθουμε με το ποσο χαλαρα πρεπει να παιξουμε ωστε να ριξουμε ενα 3-0 χωρις να κουραστουμε κ να ξοδεψουμε δυναμεις.
dismemberer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 ποιοι φιλοι της Τσελσι τα βλεπουν? εγω μονο τα βλεπω γιατι ειμαι ελληνας κ βλεπω ελληνικο ποδοσφαιρο. αστεια πραγματα λες. σιγα μην ασχοληθει η Τσελσι με τον ολυμπιακο. αν παιξουμε μαζι θα ασχοληθουμε με το ποσο χαλαρα πρεπει να παιξουμε ωστε να ριξουμε ενα 3-0 χωρις να κουραστουμε κ να ξοδεψουμε δυναμεις. Πάντως ρε παιδί μου απορώ γιατί βλέπεις ελληνικό ποδόσφαιρο αφού σε χαλάει τόσο...Εγώ το έχω κόψει χρόνια τώρα. Όσο για το 3-0 που λες, τι με νοιάζει εμένα τι θα κάνεις στον ολυμπιακό? Εγώ ξέρω ότι όταν σε βρω με τη Χάλιφαξ θα κάνω πάρτυ.. Όλα τα άλλα είναι θεωρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις