PostHelper Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 τωρα ειμαι Τσελσι. απο ελλαδα καμια συμπαθεια αν μπορουσε η λαρισα να παει λιγο καλα δεν θα ελεγα κ οχι αλλα δεν καιγομαι κιολας.
zeniath Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 δεν γνωριζω αλλο πρωταθλημα οπου μια ομαδα(ο ολυμπιακος) να εχει παρει τοσες χιλιαδες σφυριγματα υπερ του κ να εχει τοση ευνοια. οποτε ΔΕΝ ειναι ετσι το ποδοσφαιρο σε ολο τον κοσμο. οσο για τα αλλα παιχνιδια εγω σχολιαζω αυτο που ειδα. κ αηδιασα. χαιρομαι ομως που παραδεχεσαι εμμεσα οτι ειχα δικιο. απλως προσπαθεις να το δικαιολογησεις με λαθος τροπο οτι εγινε κ σε αλλους αγωνες αυτο. βεβαια η συχνοτητα ειναι που μας νοιαζει κ η ευνοια υπερ του ολυμπιακου εχει χτυπησει κοκκινο στην συχνοτητα με την οποια γινεται τα τελευταια 15 χρονια. οι βουτιές για να πάρουν σφυρίγματα που κάνουν οι ποδοσφαιριστές με αηδιάζουν και εμένα είτε είναι προερχόμενα από την ομάδα μου είτε από άλλες. όταν μιλάς για ανύπαρκτα θεώρησα ότι εννοείς εσκεμμένα ο διαιτητής έδινε φάουλ, πράγμα που δεν έγινε. αν θες να πιάσουμε κουβέντα για τα θέατρα όλων τον ποδοσφαιριστών ευχαρίστως. αλλά μην μου λες για κάτι που γίνεται παντού και είναι καθημερινότητα στο ποδόσφαιρο ότι γίνεται μόνο στον Θρύλο. Και ο βάζελος για χρόνια ολόκληρα έπαιρνε σφυρίγματα λόγω θεάτρου του καραγκούνη, αλλά κανείς δεν τα έριξε ποτέ στον εκάστοτε διαιτητή αλλά στον ποδοσφαιριστή και στην ηλίθια τακτική του θεάτρου. Άλλο πράγμα το πρώτο άλλο το δεύτερο.
PostHelper Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 εννοουσα τις βουτιες κυριως. ακουμπουσαν τους παικτες σας κ επεφταν σαν τραπουλοχαρτα. αλλα κ 4 κορνερ που δεν ηταν μου φανηκε πολυ εκνευριστικο αυτο που εκανε ο διαιτητης!! σε καθε ακουμπημα φαουλ. οσο για τους καραγκουνηδες γιαννακοπουλους αλεξανδρηδες, αναστοπουλους σαραβακους κλπ με βραβειο καταδυσεων χαιρω πολυ τα ξερουμε κ εχουμε αηδιασει ολοι τοσα χρονια. αλλα αυτο δεν ειναι αλλοθι. κ κυριως επειδη τις περισσοτερες φορες γινεται υπερ του ολυμπιακου τα τελευταια 16 χρονια. παλιοτερα γινονταν υπερ του παναθηναικου. εκει γυρω στο 93 υπερ της αεκ για 2-3 χρονια. εχουμε βαρεθει μια ομαδα καθε φορα να ευνοειται.
alexis333 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Αντε να δουμε τι παλτουδια φεραμε παλι ... Για το ματς δεν εχω να πω και πολλα .... Απλα δε βλεποταν το παιχνιδι ... Ηθελε κουραγιο για να το φτασεις μεχρι τελους ...
alexis333 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Πως ειναι ετσι ? Σαν τραβελι .. To συγκεκριμενο καπελο το φοραγε και στο αεροδρομιο οταν ηρθε ... Μεσα στο μαυρο σκοταδι και αυτος εκει με το καπελακι... Ρε τι μοδα ειναι αυτη , θα τρελαθουμε εντελως ...
konstantinos77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Τελος παντων μακαρι να βγει καλος παιχτης ..Με τον Χολεμπας εχει κολλησει . Νομιζω σημερα οι καλυτεροι παιχτες ηταν Φεισα ,Σιοβας .
Superpie Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 δεν γνωριζω αλλο πρωταθλημα οπου μια ομαδα(ο ολυμπιακος) να εχει παρει τοσες χιλιαδες σφυριγματα υπερ του κ να εχει τοση ευνοια. οποτε ΔΕΝ ειναι ετσι το ποδοσφαιρο σε ολο τον κοσμο. οσο για τα αλλα παιχνιδια εγω σχολιαζω αυτο που ειδα. κ αηδιασα. χαιρομαι ομως που παραδεχεσαι εμμεσα οτι ειχα δικιο. απλως προσπαθεις να το δικαιολογησεις με λαθος τροπο οτι εγινε κ σε αλλους αγωνες αυτο. βεβαια η συχνοτητα ειναι που μας νοιαζει κ η ευνοια υπερ του ολυμπιακου εχει χτυπησει κοκκινο στην συχνοτητα με την οποια γινεται τα τελευταια 15 χρονια. Ωραια φιλε,να δεις και τα αλλα παιχνιδια λοιπον και να πεις τα ιδια γι'αυτα.Οχι να περιμενεις το παιχνιδι του Ολυμπιακου να δεις για να κραξεις την διαιτησια,ειδικα απο την στιγμη που δεν υποστηριζεις καποια Ελληνικη ομαδα και εισαι ουδετερος τοτε δεν μπορει να βλεπεις ΜΟΝΟ το παιχνιδι του Ολυμπιακου και να κραζεις μονο γι'αυτο,να δεις και τα αλλα παιχνιδια και να μιλησεις ουδετερα.. Οσο αφορα αυτα που λες με τα κορνερ,και η Καλλονη πηρε 2 σφυριγματακια φαουλ που δεν ηταν και ο Ολυμπιακος πηρε 3-4 τα οποια ηταν στο οριο δινονται-δεν δινονται και μεσα σε αυτα 2 που δεν ηταν καν φαουλ.Συμφωνω οτι εδωσε και 2 κορνερ υπερ του Ολυμπιακου που δεν ηταν και 2 τα οποια ηταν δυσκολες περιπτωσεις αφου ηταν απο την μερια που δεν υπηρχε εποπτης.Και ξαναλεω,απο αυτα τα οποια δεν ηταν δεν δημιουργηθηκε ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΗ για τον Ολυμπιακο.. Τελος παντων μακαρι να βγει καλος παιχτης ..Με τον Χολεμπας εχει κολλησει . Νομιζω σημερα οι καλυτεροι παιχτες ηταν Φεισα ,Σιοβας . Με Μετζανι θα προσθετα εγω,καθαρισε πολλες μονομαχιες ειδικα στον αερα.Οπως και ο Χολεμπας ηταν αρκετα βελτιωμενος,σε σχεση παντα με τις προηγουμενες εμφανισεις του..Δεν μου αρεσε καθολου ο Βαις,μου φανηκε νευρικος πολυ στο παιχνιδι του και ανουσιος..Αλλαξε η ροη του παιχνιδιου και ανεβηκαμε μια ταχυτητα με την εισοδο του Φετφα.. Eν τω μεταξυ ο Ιβαν ο τρομερος απο εκει που δεν ηθελε την προκριση στα χαρτια τωρα δινει και πριν γι'αυτην...
PostHelper Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Τελος παντων μακαρι να βγει καλος παιχτης ..Με τον Χολεμπας εχει κολλησει . Νομιζω σημερα οι καλυτεροι παιχτες ηταν Φεισα ,Σιοβας . εγω περιμενα να δω αυτον τον Βαις κ τον Σαβιολα κ ο ενας ηταν ανυπαρκτος κ ο δευτερος δεν εκανε κ τιποτα. αυτος ο προπονητης σας πρεπει να εχει μεγαλη ευθυνη γιατι ετσι οπως παιζατε ακομα κ ο Μεσι θα χανοταν στο παιχνιδι που λεει ο λογος.
alexis333 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Αμα φτανεις σε σημειο να ειναι ο καλυτερος σου παιχτης ο Φεισα τοτε σιγουρα κατι παει στραβα στην ομαδα ... Και το λεω χωρις ειρωνια .. Σοβαρα ... Δεκαρι που δεν στριβει εχουμε .. Και ακουω πως δε θα παρουμε κι ολας αλλον στη θεση ... Αμυντικο χαφ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ... Ο Καμπελ κι αυτος βαρι σκαρι μου φαινεται ... ( κι ας λετε παλι εσεις οτι ειναι σφαιρα και η ταχυτητα ειναι το προσον του κτλ ) Κι μακαρι να βγω λαθος αλλα οι μεσοι/εξτρεμ μας δε σκοραρουν ουτε με αιτηση ... Για την αμυνα δε μιλαω ... Εκει θα γελασουμε στα ματς του Τσαμπιονς Λιγκ .. Τωρα ειναι νωρις ακομα ...
LRoi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 τωρα ειμαι Τσελσι. Χθες τι ομάδα ήσουν δηλαδή?
PostHelper Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Χθες τι ομάδα ήσουν δηλαδή? περυσι ημουν ρεαλ. γενικα ακολουθω τον Μουρινιο κ ειμαι Μουρινιο γιατι ειναι ενα θαυμα της προπονητικης!! οπου παει πετυχαινει κ διαλυει τον ανταγωνισμο! παλιοτερα ημουν με τον τιτανα Λουις Φαν Γκααλ αλλα ο Μουρινιο παει να γινει ο καλυτερος ολων των εποχων. αν παρει τσουλου με Τσελσι φετος(το πρωταθλημα ειναι ηδη στο τσεπακι του) μπαινει γερα για αυτο στην συζητηση.
LRoi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Τώρα που σε θυμήθηκα και σε πέτυχα, γιατί τότε είχε ανοίξει η γη και σε είχε καταπιεί: δεν εχετε καμια ελπιδα αυριο μπροστα στην ρεαλ. η ρεαλ αυτη τη στιγμη ειναι η πιο γρηγορη ομαδα του κοσμου κ οταν πιασει ρυθμο δεν παιζεται. δεν πιανεται απο κανεναν. εχει κ δολοφονικους σουτερ τριων ποντων οποτε καληνυχτα! αλλα κ η συμμετοχη στον τελικο πολυ καλη επιτυχια ειναι για εσας. αλλα βασιλισσα ειναι μονο μια! 6
dismemberer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ρε αυτός είναι? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ γεια σου ρε κομήτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις