kirileman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Φυσάει, μαθαίνω, η ομάδα. Έχασα την 7αρα της Μπαρτσα, χάνω και το αποψινό υπερθέαμα, ξινές μου βγήκαν οι διακοπές γμτ. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Rabican Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 ευτυχως που ηρθε 0-0 το οφη πανιωνιος και δεν ειχαμε το χειροτερο (απο αποψη γκολ/θεαματος) ματς της αγωνιστικης!!!!
LRoi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Εντάξει, κατέβηκε και η Καλλονή με το πούλμαν, αλλά όλοι έτσι θα κατεβαίνουν απέναντί μας...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Εντάξει, κατέβηκε και η Καλλονή με το πούλμαν, αλλά όλοι έτσι θα κατεβαίνουν απέναντί μας... ΕΕ τοσα χρονια ανοιγανε τα ποδια τους διαπλατα,ειπανε και αυτοι να παιξουν λιγο αμυντικα φετος...
dismemberer Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Πάντως να πούμε και τα καλά για τον Μίτσελ. Ο άνθρωπος έχει κάνει τρομερή δουλειά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ούτε μια ευκαιρία δεν έκανε η Καλλονή. 1
PostHelper Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 μια απτα ιδια δυστυχως. πολυ σπρωξιμο ο διαιτητης στον ολυμπιακο στα σπορια που λεμε. πολυυυυυυ σπρωξιμο. 500 ανυπαρκτα φαουλ κ κορνερ εδωσε ο διαιτητης υπερ του ολυμπιακου γυρω απτην περιοχη της καλλονης. ε καποιο θα εμπαινε. αναθεμα με που ειπα να δω ελληνικο πρωταθλημα. ειπα να δω γκαλετι κ οφη χθες ξινο μου βγηκε. ειπα να δω σαβιολα σημερα κ τον πρωταθλητη ολυμπιακο κ αηδιασα. δεν υπαρχει γιατρεια ουτε απο πλευρας θεαματος(αν κ σταθηκα ατυχος στην επιλογη των αγωνων) ουτε απο πλευρας διαιτησιας. ευρωπαικο κ παλι ευρωπαικο ποδοσφαιρο!!
zeniath Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Σόρρυ ρε φίλε που 2 ημίχρονα το παιχνίδι παιζόταν στο μισό γήπεδο και είχαμε μονίμως την μπάλα. Δεν είναι καθόλου λογικό να μας κάνουν τόσα φάουλ, να παίρνουμε τόσα κόρνερ. Έλεος όμως, ομάδα που έκανε 2 νομίζω τελικές, που συνεχώς πουλούσε την μπάλα για να μην σπάσει με λάθος αποφάσεις την άμυνά της, που δεν έκανε ούτε αντεπιθέσεις παρά ελάχιστες μετά το γκολ, απορείς κιόλας που πήραμε τόσα φάουλ και κόρνερ. Θα ξεχάσουμε και πως παίζεται το ποδόσφαιρο με εσάς. Άκου κει αηδίασε επειδή η ομάδα που ήταν στην επίθεση 90 λεπτά έπαιρνε φάουλ + κόρνερ... Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου εδώ μέσα...
Superpie Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 μια απτα ιδια δυστυχως. πολυ σπρωξιμο ο διαιτητης στον ολυμπιακο στα σπορια που λεμε. πολυυυυυυ σπρωξιμο. 500 ανυπαρκτα φαουλ κ κορνερ εδωσε ο διαιτητης υπερ του ολυμπιακου γυρω απτην περιοχη της καλλονης. ε καποιο θα εμπαινε. αναθεμα με που ειπα να δω ελληνικο πρωταθλημα. ειπα να δω γκαλετι κ οφη χθες ξινο μου βγηκε. ειπα να δω σαβιολα σημερα κ τον πρωταθλητη ολυμπιακο κ αηδιασα. δεν υπαρχει γιατρεια ουτε απο πλευρας θεαματος(αν κ σταθηκα ατυχος στην επιλογη των αγωνων) ουτε απο πλευρας διαιτησιας. ευρωπαικο κ παλι ευρωπαικο ποδοσφαιρο!! Και ελεγα ποιος θα προλαβει να βγει πρωτος,ο Σπουργιτης ή καποιος απο εδω..Ε,σε προλαβαν αλλοι Αλαφουζε,πρεπει να το κοιταξεις.. Παλι διαιτησια? Εγινε το γκολ απο καμια λαθος αποφαση κορνερ ή κατι?ΟΧΙ Σταματα την κλαψα λοιπον.. Υ.Γ Η μονη μεταγραφη που λειπει απο το ρεστερ μας ειναι αμυντικος χαφ και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Για το πρωτο βεβαια δεν καιγομαι κι'όλας αλλα για το δευτερο...εχουμε παρει φωτια ηδη... Σε τοπικο που παιζω εγω,ειμαι σιγουρος οτι πιο πολυ τακτικη εχουμε δουλεψει εμεις παρα ο Μιτσελ...
konstantinos77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 ΕΕ τοσα χρονια ανοιγανε τα ποδια τους διαπλατα,ειπανε και αυτοι να παιξουν λιγο αμυντικα φετος... Ανοιγανε τα ποδια τους ? Καλα...Δεν μου λες πως σου φανηκε το ποδοσφαιρο ετσι που ξεκινησες φετος να παρακολουθεις ,ωραιο ?
PostHelper Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Σόρρυ ρε φίλε που 2 ημίχρονα το παιχνίδι παιζόταν στο μισό γήπεδο και είχαμε μονίμως την μπάλα. Δεν είναι καθόλου λογικό να μας κάνουν τόσα φάουλ, να παίρνουμε τόσα κόρνερ. Έλεος όμως, ομάδα που έκανε 2 νομίζω τελικές, που συνεχώς πουλούσε την μπάλα για να μην σπάσει με λάθος αποφάσεις την άμυνά της, που δεν έκανε ούτε αντεπιθέσεις παρά ελάχιστες μετά το γκολ, απορείς κιόλας που πήραμε τόσα φάουλ και κόρνερ. Θα ξεχάσουμε και πως παίζεται το ποδόσφαιρο με εσάς. Άκου κει αηδίασε επειδή η ομάδα που ήταν στην επίθεση 90 λεπτά έπαιρνε φάουλ + κόρνερ... Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου εδώ μέσα... δεν αηδιασα που κερδιζατε κορνερ κ φαουλ. αηδιασα που κερδιζατε ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ φαουλ κ κορνερ. το πιασες τωρα? πολλες βουτιες που τις εδινε φαουλ υπερ σας. κ 3-4 κορνερ που δεν ηταν. τον εγραψα τον αγωνα αν θελεις τον ξαναβλεπω κ στα λεω 1-1.
zeniath Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Btw 18 φάουλ υπέρ μας, 10 υπέρ της Καλλονής ενώ ο Βάζελος χθες πήρε 24(!) υπέρ του ενώ ο Παναιτωλικός 7(!), ο ΠΑΟΚ 21 ενώ η Σκόντα 18. πήραμε λιγότερα φάουλ από τον ΠΑΟ και από τον ΠΑΟΚ αλλά πάλι λέτε για τα δικά μας. Ανύπαρκτα ήταν μόνο στο μυαλό σου. Άμα κάποιον τον έσπρωξαν αυτή την αγωνιστική ήταν το Βάζελο και τον ΠΑΟΚ, η καραμέλα τελείωσε
PostHelper Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Btw 18 φάουλ υπέρ μας, 10 υπέρ της Καλλονής ενώ ο Βάζελος χθες πήρε 24(!) υπέρ του ενώ ο Παναιτωλικός 7(!), ο ΠΑΟΚ 21 ενώ η Σκόντα 18. πήραμε λιγότερα φάουλ από τον ΠΑΟ και από τον ΠΑΟΚ αλλά πάλι λέτε για τα δικά μας. Ανύπαρκτα ήταν μόνο στο μυαλό σου. ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ηταν. βγαλτα κοκκινα γυαλια να τα δεις. το ποσα ειχε ο παοκ ο παο κ η σκοντα σκασιλα μου κ τι σχεση εχει με αυτο που ειπα μπορεις να μου πεις????? τι μου συγκρινεις 2 διαφορετικους αγωνες???? εγω σου ειπα οτι πηρατε καμια 6-7 ανυπαρκτα φοαυλ απο βουτιες σας καμια 4 κορνερ ανυπαρκτα κατι φαουλ που δεν δωθηκαν σε καλλονη το ενα μαλιστα που θα επαιρνε δευτερη κιτρινη ο παικτης σας νομιζω κ δεν εδωσε καν φαουλ κ συ τωρα τι μου ανοιγεις αλλο θεμα κ μου αρχιζεις τα ασχετα με το ποσα φαουλ πηρε η σκοντα????
zeniath Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Αν σε πειράζουν τα φάουλ που κερδίζουν με θέατρο οι παίχτες τότε άλλαξε σπορ γιατί News Flash: έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο ΠΑΝΤΟΥ. Εκτός αν ξέχασες κιόλας τον Καραγκούνη, τον Master Βουτηχτή. Μιλάω για τα άλλα παιχνίδια γιατί εσύ δε μιλάς για αυτά αλλά μόνο για του Ολυμπιακού. Ή θα μιλάς για όλα ή για κανένα Συγκρίνω 3 διαφορετικούς αγώνες με περισσότερα πέτσινα φάουλ από βουτιές που δεν μπήκες στον κόπο να αναφέρεις, παρά μόνο για του Θρύλου, που συνολικά ήταν και λιγότερα από των άλλων που μάντεψε, και εκεί πήραν με θέατρο αλλά κανείς δεν ασχολείται με αυτά γιατί ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ σε όλο τον κόσμο Έλεος δλδ 1
PostHelper Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Αν σε πειράζουν τα φάουλ που κερδίζουν με θέατρο οι παίχτες τότε άλλαξε σπορ γιατί News Flash: έτσι γίνεται στο ποδόσφαιρο ΠΑΝΤΟΥ. Εκτός αν ξέχασες κιόλας τον Καραγκούνη, τον Master Βουτηχτή. Μιλάω για τα άλλα παιχνίδια γιατί εσύ δε μιλάς για αυτά αλλά μόνο για του Ολυμπιακού. Ή θα μιλάς για όλα ή για κανένα Συγκρίνω 3 διαφορετικούς αγώνες με περισσότερα πέτσινα φάουλ από βουτιές που δεν μπήκες στον κόπο να αναφέρεις, παρά μόνο για του Θρύλου, που συνολικά ήταν και λιγότερα από των άλλων που μάντεψε, και εκεί πήραν με θέατρο αλλά κανείς δεν ασχολείται με αυτά γιατί ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ σε όλο τον κόσμο Έλεος δλδ δεν γνωριζω αλλο πρωταθλημα οπου μια ομαδα(ο ολυμπιακος) να εχει παρει τοσες χιλιαδες σφυριγματα υπερ του κ να εχει τοση ευνοια. οποτε ΔΕΝ ειναι ετσι το ποδοσφαιρο σε ολο τον κοσμο. οσο για τα αλλα παιχνιδια εγω σχολιαζω αυτο που ειδα. κ αηδιασα. χαιρομαι ομως που παραδεχεσαι εμμεσα οτι ειχα δικιο. απλως προσπαθεις να το δικαιολογησεις με λαθος τροπο οτι εγινε κ σε αλλους αγωνες αυτο. βεβαια η συχνοτητα ειναι που μας νοιαζει κ η ευνοια υπερ του ολυμπιακου εχει χτυπησει κοκκινο στην συχνοτητα με την οποια γινεται τα τελευταια 15 χρονια.
dismemberer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Posthelper τι ομάδα είσαι αν επιτρέπεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις