LRoi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Το ανάποδο πέναλτι που έγινε φάουλ δεν συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος ε? Γουστάρω τέτοιες ερμηνείες, θα σας τριπλογλεντήσει φέτος ο Μαρινάκης να βάλετε μυαλό μια και καλή.
KREATOR13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 υ.γ.2 πόσταρα την άποψή μου για να την συζητήσω με άλλους Ολυμπιακούς, δεν έχω καμία όρεξη για να ανταλλάσω μηνύματα με βάζελους, αν ήθελα θα έγραφα στο φόρουμ του πελάτη
Superpie Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Αφού όπως λες ήταν πέναλτι, και αφού φαντάζομαι είδες το ματς, δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία ο Παναιτωλικός, τι συζητάμε για διαιτησία; Αν ήταν όταν παίζει η ομάδα σου να διυλίζαμε τον κώνωπα έτσι, δεν θα κάναμε και άλλη δουλειά σε κάθε παιχνίδι θα μιλάγαμε για διατησία. Υπήρχε αλλίωση αποτελέσματος. ΟΧΙ. Οτιδήποτε άλλο είναι γραφικό. Α και πούσε, δες μια παρέλαση φαντασμάτων. Καμια 100αριά φαντάσματα. http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=99274 Στο δικο μου μηνυμα περι αυτου ομως...σε εψαχνε η Νικολουλη και δεν σε εβρισκε,σε κανενα λαγουμι ησουν? Το ξερεις οτι αν δεν επαιρνες το πεναλτυ δεν θα εβαζες γκολ ουτε σε 10 χρονια? Ουτε ο Παναιτωλικος βεβαια..Πιστευεις οτι ησουν καλος σαν ομαδα σημερα? Η Κοκκινη ηταν σωστη? ηταν φαουλ? Γιατι αν ηταν τοτε να το γυρισουμε και να παιζουμε με τους κανονες του μπασκετ..Για το πεναλτυ τα ειπαμε,απο την στιγμη που δινει φαουλ στον ΠΑΟ και αυτο φερει την φαση του πεναλτυ,το πεναλτυ ηταν καθαροτατο,δεν χωραει αμφισβητηση.. Απλα λεμε οτι αν στο 50δευτερολεπτο επαιρνε πεναλτυ ο Ολυμπιακος, ή επαιρνε ενα πεναλτυ οπως πηρε ο ΠΑΟΚ χθες,σημερα θα ειχαμε πορειες στο Συνταγμα οπως ειπε και ο απο πανω..Ασε που θα ειχε πεσει ο Server του Twitter..
Demon13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Οι τελικές εφόσον ρωτάς ήταν 14(3) vs 6(3). Οπότε για αρχή ίδιες τελικές στην εστία όπως εσείς. Βέβαια όταν αφήνεις μια ομάδα με 10 από το 50' πως περιμένεις να κάνει κάτι; Το θέμα είναι ότι χωρίς το πέναλτυ και χωρίς την λανθασμένη αποβολή, γκολ ΔΕΝ θα βάζατε και μπορεί και να το τρώγατε, όταν γύρω στο 30' βγήκε ένας του Παναιτωλικού σε τετ α τετ και το έδωσε offside ενώ δεν ήταν. Δεν διυλίζω τον κώνωπα, απλά είδα τον αγώνα και λέω την άποψη. Το ματς έτσι όπως έπαιζαν και οι 2 ομάδες ήταν για 0-0, το ότι κατέληξε 2-0 ρώτα τον Μαρινάκη που το έπαιξε στο στοίχημα άσσο και under. Δεν βλεπόσασταν στο πρώτο ημίχρονο και ξεκινήσατε να απειλήτε μετά που έμεινε με 10 παίχτες λανθασμένα από υπόδειξη του διαιτητή. υ.γ. σταμάτα να ποστάρεις τα ίδια και τα ίδια. (το κλασσικό url από το 2011) υ.γ.2 πόσταρα την άποψή μου για να την συζητήσω με άλλους Ολυμπιακούς, δεν έχω καμία όρεξη για να ανταλλάσω μηνύματα με βάζελους, αν ήθελα θα έγραφα στο φόρουμ του πελάτη Δεν σε βλέπω να μιλάς για το πέναλτι, μιλάς για την αποβολή μόνο που ήταν και αυτή φυσικά. Δεν βλεπόμασταν οκ, αλλα και πάλι είμασταν καλύτεροι και φαντάζομαι αυτό το είδες και εσύ. Δεν ξέρω τι λένε τα στατιστικά σου, εγώ δεν είδα ούτε μια ευκαιρία του Παναιτωλικού ΚΑΙ πριν και ΜΕΤΑ την αποβολή. Θα συνεχίσω να το ποστάρω το link (άσε που το αλλάζω ρώτα τον superpie που με παρακολουθεί) όσο υπάρχουν γαβράκια που πουλάνε τρελίτσα και μας λένε φαντασιόπλικτους. Δεν με ενδιαφέρεις ποιος θέλεις να σου απαντήσει και όχι, αφού αναφέρεσαι στην ομάδα μου, πιστεύω οτι έχω το δικαίωμα να σου απαντήσω. Και αφού δεν έχεις καμία όρεξη τι έγραψες 2 παραγράφους;
LRoi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δεν είμαστε εμείς ρατσιστές, εσείς είστε βάζελοι Α, BTW έγραφες και προχθές για ελληνικά. Μάθε πως γράφεται το καταραμένο το "φαντασιόπληκτοι" μη φας καμία μήνυση από τον Μπαμπινιώτη.
Demon13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Απλα λεμε οτι αν στο 50δευτερολεπτο επαιρνε πεναλτυ ο Ολυμπιακος, ή επαιρνε ενα πεναλτυ οπως πηρε ο ΠΑΟΚ χθες,σημερα θα ειχαμε πορειες στο Συνταγμα οπως ειπε και ο απο πανω..Ασε που θα ειχε πεσει ο Server του Twitter.. Στο δικο μου μηνυμα περι αυτου ομως...σε εψαχνε η Νικολουλη και δεν σε εβρισκε,σε κανενα λαγουμι ησουν? Το ξερεις οτι αν δεν επαιρνες το πεναλτυ δεν θα εβαζες γκολ ουτε σε 10 χρονια? Ουτε ο Παναιτωλικος βεβαια..Πιστευεις οτι ησουν καλος σαν ομαδα σημερα? Η Κοκκινη ηταν σωστη? ηταν φαουλ? Γιατι αν ηταν τοτε να το γυρισουμε και να παιζουμε με τους κανονες του μπασκετ..Για το πεναλτυ τα ειπαμε,απο την στιγμη που δινει φαουλ στον ΠΑΟ και αυτο φερει την φαση του πεναλτυ,το πεναλτυ ηταν καθαροτατο,δεν χωραει αμφισβητηση.. Απλα λεμε οτι αν στο 50δευτερολεπτο επαιρνε πεναλτυ ο Ολυμπιακος, ή επαιρνε ενα πεναλτυ οπως πηρε ο ΠΑΟΚ χθες,σημερα θα ειχαμε πορειες στο Συνταγμα οπως ειπε και ο απο πανω..Ασε που θα ειχε πεσει ο Server του Twitter.. Σε ευχαριστώ που θες να μιλήσεις μαζί μου καταρχήν. Σε ένα άλλο thread με έβαλες και στην τάξη. Τώρα θες να μιλήσεις ξαφνικά Έχετε δώσει δικαιώματα ρε φίλε. Υπάρχει και μια παροιμία που λέει το εξής. Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Εσάς σας έχει βγει και το μάτι και το όνομα. Τι σημαίνει αν δεν κέρδιζα πέναλτι; Ε μα κέρδισα και ήταν. Δεν έκανε και άλλες ευκαιρίες η ομάδα εκτός των 2 γκολ; Πάλι άρχισες τα ίδια με τα λαγούμια; Δεν φτάνει το ΠΑΟ=λαγοί που έγραψες;
zeniath Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δεν σε βλέπω να μιλάς για το πέναλτι, μιλάς για την αποβολή μόνο που ήταν και αυτή φυσικά. Λοιπόν φίλε γιατί θα μας τρελάνεις. Το πέναλτυ ήταν όντως πέναλτυ. ΑΛΛΑ Ήρθε από εκτέλεση φάουλ που ενώ ήταν υπέρ του Παναιτωλικού, κάπως έκατσε και σφυρίχτηκε υπέρ του βάζελου. Άμα έπαιρνε ο Θρύλος πέναλτυ στο 58 δευτερόλεπτο αύριο θα είχαμε πορείες στο Σύνταγμα post στο οποίο έχεις ήδη μια φορά απαντήσει με quote. είσαι ότι χειρότερο έχει να δείξει η ομάδα σου από οπαδούς. δεν ξέρεις να μιλάς, δε ξέρεις να επιχειρηματολογείς , έχεις κενά μνήμης εκεί που θες και όπου σε πιάνει κάποιος αδιάβαστο πετάς ότι άκυρο σου έρθει στο κεφάλι. Δεν βλεπόμασταν οκ, αλλα και πάλι είμασταν καλύτεροι και φαντάζομαι αυτό το είδες και εσύ. Δεν ξέρω τι λένε τα στατιστικά σου, εγώ δεν είδα ούτε μια ευκαιρία του Παναιτωλικού ΚΑΙ πριν και ΜΕΤΑ την αποβολ Τα στατιστικά μου είναι από την superleague http://www.superleaguegreece.net/game/1314006 Ποστάρεις σε επίπεδο τόσο χαμηλό, που είναι προσβλητικό για τον εαυτό μου να σου απαντάω, αλλά έλα που δεν έχω κάτι άλλο να κάνω στις 3 το βράδυ. Όσο για τα url έχω και εγώ να δώσω αλλά δεν είμαι γραφικός 1
Superpie Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δεν σε βλέπω να μιλάς για το πέναλτι, μιλάς για την αποβολή μόνο που ήταν και αυτή φυσικά. Οσο δεν παραδεχεστε αυτα που πρεπει και την αληθεια μακαρι οχι ο Μανιατης να αποκρουει πανω στην γραμμη αλλα να φοραει και γαντια την επομενη μπας και τους γλειστρησει..Οχι δεν ηταν κοκκινη,δεν ηταν καν φαουλ φιλε.Τζαρτζαρισμα ωμο με ωμο ηταν και ΔΕΝ ειναι φαουλ,ποσο μαλλον κοκκινη. Δεν βλεπόμασταν οκ, αλλα και πάλι είμασταν καλύτεροι και φαντάζομαι αυτό το είδες και εσύ. Δεν ξέρω τι λένε τα στατιστικά σου, εγώ δεν είδα ούτε μια ευκαιρία του Παναιτωλικού ΚΑΙ πριν και ΜΕΤΑ την αποβολή. Δεν ειναι στατιστικα δικα μας φιλε,ειναι στατιστικα του παιχνιδιου,της Nova,του αγωνα.Τωρα αν εσυ δεν ειδες τιποτα τοτε πρεπει να το κοιταξεις,κατι παει στραβα. Θα συνεχίσω να το ποστάρω το link (άσε που το αλλάζω ρώτα τον superpie που με παρακολουθεί) όσο υπάρχουν γαβράκια που πουλάνε τρελίτσα και μας λένε φαντασιόπλικτους. Και σου λεω,στο ποστ που εγραψα συνεχιζεις να κανεις τουμπεκι...Γι'αυτο σας ονομασαν ΛΑΓΟΥΣ Δεν με ενδιαφέρεις ποιος θέλεις να σου απαντήσει και όχι, αφού αναφέρεσαι στην ομάδα μου, πιστεύω οτι έχω το δικαίωμα να σου απαντήσω. Και αφού δεν έχεις καμία όρεξη τι έγραψες 2 παραγράφους; Μα δεν τους εγραψε για σενα ρε φιλε,αυτο πρεπει να καταλαβεις,ελεος δηλαδη. Σε ευχαριστώ που θες να μιλήσεις μαζί μου καταρχήν. Σε ένα άλλο thread με έβαλες και στην τάξη. Τώρα θες να μιλήσεις ξαφνικά Έχετε δώσει δικαιώματα ρε φίλε. Υπάρχει και μια παροιμία που λέει το εξής. Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Εσάς σας έχει βγει και το μάτι και το όνομα. Συμφωνω απολυτα,γι'αυτο φετος θα τα παρω πισω ριχνοντας σου μια 4αρα στο εξοχικο να βαλεις μυαλο.Μην κοιτας περυσι που σε αφησα μην πεσεις κατηγορια,γιατι ειναι πιο ωραιο να φας την 4αρα μεσα στο εξοχικο σου με 16χιλ κοσμο να κλαινε με χαρτομαντυλα.Στα φυλλαω για φετος!! Τι σημαίνει αν δεν κέρδιζα πέναλτι; Ε μα κέρδισα και ήταν. Δεν έκανε και άλλες ευκαιρίες η ομάδα εκτός των 2 γκολ; Τι ευκαιριες για πες μου? Σουτ απο 35 μετρα μακρια και 3 μετρα μακρια απο το τερμα? Και αυτες ολες απο τον Μπαιραμι. Σου ειπα οτι ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ που δινει φαουλ στον ΠΑΟ (που δεν ηταν γιατι προηγειται επιθετικο φαουλ) και γινεται η φαση του πεναλτυ ηταν κανονικοτατο πεναλτυ,δεν το αμφησβητησε κανεις. (Θυμασαι για ενα καλαθι φαουλ του Αντιτσ στους τελικους που λεγατε εσεις οι Βαζελοι οτι ναι μεν επρεπε να δοθει καλαθι και φαουλ αλλα αφου δινει το φαουλ χαμηλα σωστα δεν μετρησε και το καλαθι και πηγε μονο σε βολες? ε ενα ιδιο πραγμα ειναι και εδω,απο την στιγμη που δινει το φαουλ που δεν ηταν τοτε το πεναλτυ ειναι καθαρο) Ειδες πως αλλαζουν οι καιροι ε? Πάλι άρχισες τα ίδια με τα λαγούμια; Δεν φτάνει το ΠΑΟ=λαγοί που έγραψες; Μπα οχι,δεν βλεπω να το καταλαβαινεις,οπως και πολλα ακομα..Τριτο ποστ και ακομα αγνοησαι απο την Νικολουλη σχετικα με το μεσσημεριανο ποστ.Μαλλον ψαχνεις εναλλακτικο site για την ποινικη διωξη του Μαρινακη...
Demon13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Λοιπόν φίλε γιατί θα μας τρελάνεις. post στο οποίο έχεις ήδη μια φορά απαντήσει με quote. είσαι ότι χειρότερο έχει να δείξει η ομάδα σου από οπαδούς. δεν ξέρεις να μιλάς, δε ξέρεις να επιχειρηματολογείς , έχεις κενά μνήμης εκεί που θες και όπου σε πιάνει κάποιος αδιάβαστο πετάς ότι άκυρο σου έρθει στο κεφάλι. Τα στατιστικά μου είναι από την superleague http://www.superleaguegreece.net/game/1314006 Ποστάρεις σε επίπεδο τόσο χαμηλό, που είναι προσβλητικό για τον εαυτό μου να σου απαντάω, αλλά έλα που δεν έχω κάτι άλλο να κάνω στις 3 το βράδυ. Όσο για τα url έχω και εγώ να δώσω αλλά δεν είμαι γραφικός Δεν θα μπω σε διαδικασία συζήτησης με σένα, ας σε αναλάβει κανας admin. Απο terrorists των πλήκτρων βρωμάει ο τόπος. Είναι εύκολο να γράψω 2 βρισιές αλλα δεν θέλω να μπαναριστώ. Αδιάβαστο δεν με έπιασες, ούτε καν είδες τι είπα....είπα εγώ οτι είναι ψευτικα τα stats; Η λύσσα τυφλώνει...
Superpie Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Λες δεν με νοιαζουν τα στατιστικα ΣΟΥ,εγω δεν ειδα τιποτα.Πως δεν ειδες τιποτα ρε φιλε? 3 τελικες στην εστια ειχε ο Παναιτωλικος 3 ειχες και εσυ.Τις ιδιες τελικες ειχες.. 5ο ποστ σου χωρις να αναφερθεις σε αυτο που σου ειπα το μεσσημερι,δεν την λυπασαι την Νικολουλη Αυγουστιατικα και χωρις εκπομπη να ψαχνει?
Demon13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 http://www.superleaguegreece.net/game/1314006 Πάτα εδώ. ΟΚ; Δες τις 10 πρώτες σειρές. Εσκεμένα εσύ και ο άλλος αναφέρετε μόνο στο στατιστικό που σας συμφέρει, προσπαθώντας να διαστρεβλώσετε το ματς. Ξαναλέω, δεν με νοιάζουν τα στατς είδα το ματς έχω εικόνα. Αν θες να μιλάμε με στατιστικά, δείτε τις 10 πρώτες σειρές, όχι ότι σας συμφέρει. Φαντάζομαι για να υπάρχουν έχουν σημασία.
zeniath Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Αν μίλαγα εσκεμμένα θα σου είχα δώσει το link; Αν μιλάς για τα "Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής" άμα εσύ θεωρείς το σουτ που καταλήγει 10 μέτρα αριστερά από το τέρμα ευκαιρία τότε ναι, έτσι διαστρεβλώνω τα στατιστικά. Το ότι θα μίλαγα για τις τελικές εκτός εστίας του βάζελου 4 το πρωί δε το περίμενα.
Demon13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Οι "διαβασμένοι" πιαστήκαν αδιάβαστοι. Απο άτομα χαμηλού επιπέδου με κενά μνήμης που πετάνε άκυρα Καλύτερο διαβάσμα την άλλη φορά, ποστάρεις που ποστάρεις σπάνια, να λες και κάτι σωστό. Ή μάλλον ολοκληρωμένο όχι ευνουχισμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις