Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλεια έκατσε μλκία και μου έμειναν 2 από τα 3 εισιτήρια για τον αγώνα αύριο. Καμία ιδέα τι να κάνω (αν δε βρω άλλους να έρθουν μαζί)?

Δωστα σε καποιον εδω μεσα.Ανοιξε ενα θεμα στα αθλητικα ή στο μπλα μπλα και δωστα

@ Superpie

Άσχετο με το θέμα αδερφέ, είναι εύκολο να μου πεις τι κινητό έχεις? Σοβαρά ρωτάω, δεν ειρωνεύομαι. 

Δεν βλεπω να απαντας ομως στην δικια μου ερωτηση...

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Φιλε αστους να λενε οτι ειμαι ο galaxy και ο iphone και ο motorola και ο οποισδηποτε.Δεν με νοιαζει.Οπως νομιζουν καποιοι Παναθηναικοι οτι θα πανε για πρωταθλημα φετος,ε αλλο τοσο ασε να πιστευουν και αυτοι οτι ειμαι ο galaxy

Δεν βλεπω να απαντας ομως στην δικια μου ερωτηση...

Με μπερδεύεις..Τελικά σε νοιάζει ή όχι? 

ps - Ότι θες, σε PM. Ξέρεις εσύ. Αυτό είναι το τελευταίο μου μήνυμα σε ανοιχτό thread προς εσένα.
Δημοσ.

Ειπα οτι δεν με νοιαζει αν πιστευεις οτι ειμαι ο galaxy ή ο superpie..Τι σχεση εχει το ενα με το να μου απαντησεις στην ερωτηση που σου εκανα οσο αφορα το κινητο που εχω αφου οπως ειπες με ρωτησες χωρις ειρωνια?

Δημοσ.

@konstantinos77,

Οταν ξαναδιαβάσεις προσεκτικότερα το τι γράφω, τα αναλύσεις το θύρα 7 μυαλουδάκι σου, τα ξαναλέμε.

Ασε τα λογύδρια για το καραϊσκάκης ή για καμμιά καφετέρια.

Και ναι, πως μπορώ να μιλήσω για αντικειμενικό γαύρο, τι στιγμή που εχεις τόσα χρόνια (όχι όλα) τόσα σφυρίγματα, και βγαίνεις και μου λές οτι κακώς ασχολούμαστε με το αράουτ σου, με το πεναλτυ σου και το μαλλι της γριάς έξω απ'το καραισκάκης...

Ακου εδώ, κακώς ασχολούμαστε κιόλας.

Οταν δίνει η ομάδα σου τα περισσότερα δικαιώματα, έτσι είναι. Και σύ και ο κάθε εσύ, ας κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου. Και οχι για να δικαιολογείς τις αποφάσεις, να ιδρύεις...δυναμόμετρα πέναλτυ, ψηφιακούς χάρακες και 3δ ανάλυση δεδομένων αν ειχε τρίχες η μασχάλη και ήταν κολλημένο το χέρι, αν ο παίκτης σε τεθλασμένη γραμμή δεν ηταν οφσάιντ και άλλα τέτοια γλαφυρα.

Αν τπτ απο αυτά δε συνέβει, ναι οκ, είμαι φαντασιοπληκτος...

Οταν μπορούμε να μιλήσουμε σε κοινή βάση, που χλωμό το κόβω, θα συζητήσουμε.

Καταρχην εγω δεν σου ειπα κακως ασχολεισαι ή καλως kanesaxo...Ασχολησου οσο θελεις δεν με ενδιαφερει καθολου .Eγω αν διαβασες το post τι εγραψα που δεν το διαβασες σχολιασα το πεναλτι του Σαλπιγγιδη  απευθυνομενος σε Ολυμπιακους .Εσυ αναφερθηκες παλι στον Ολυμπιακο για φαση που εγινε σε αγωνα του Παοκ και σου απαντησα για την νοοτροπια αυτη που κουβαλατε .Αυτα που λες τωρα περι αντικειμενικοτητας,δυναμομετρα κτλ ειναι για να τα λετε μεταξυ σας που κλαιγεστε καθε χρονο και καλυτερα να αποβαλετε τα κομπλεξ αυτα ...Ουτε με ενδιαφερει εμενα αν εσυ μπορεις να μιλησεις με αντικειμενικο γαυρο ή οχι .Υποδειξεις για το τι λεω εγω τραβα κανε στην παρεα σου οχι σε μενα ...

Δημοσ.

Konstantinos4577 εσυ απάντησες στο ποστ μου το οποίο μάλιστα δεν απευθυνόταν καν σε εσένα. Οπότε ασε τις ιντερνετικες κωλοτουμπες που θα μου πεις και να μην σου κάνω υποδείξεις.

Κα επαναλαμβάνω τα λαντα ειναι γραφόμενα φιλτατων γραφικών γαυρων που παρόμοιοι φυσικά υπάρχουν και παοκτσηδες.

Αλλα το να εθελετυφλεις είναι χαρακτηριστικο σας θεμα. Και εύκολη απάντηση...οι κομπλεξικοί βρίσκουν πάντα δικαιολογίες.

Εδω θα ήμαστε φετος και τη κάθε...βοήθεια που θα δέχεται η ομάδα σου θα στην αναφέρω προσωπικά.

Διότι γεμίσαμε Τσουκαλάδες...

Δημοσ.

Απαραδεκτος ο Καραπαπας με αυτα που εγραψε στο facebook.Τον συμπαθουσα κιολας.Τον ειχα και για αντικειμενικο.

Ε όχι δα και αντικειμενικός ο Καράπαπας.

Τόσο έξω έπεσε η κρίση σου;

Δημοσ.

Δεν ειδα το ματς αλλα για να ξεκινησαμε με πεναλντι για τον παοκ, πεναλντι κ αποβολη για τον παο, παει να πει οτι ολα κυλουν καλως!! Μεχρι βεβαια να εμφανιστει αυριο ο κακος Μαρινακης.

Δημοσ.

Δεν ειδα το ματς αλλα για να ξεκινησαμε με πεναλντι για τον παοκ, πεναλντι κ αποβολη για τον παο, παει να πει οτι ολα κυλουν καλως!! Μεχρι βεβαια να εμφανιστει αυριο ο κακος Μαρινακης.

Γιατι νομιζεις τον εβαλαν τον Ολυμπιακο Δευτερα? Για να βγουν ολοι οι αντικειμενικοι για να πουν για τον κακο Ολυμπιακο που τον εσπρωξε η διαιτησια.

Παντως να πω οτι το πεναλτυ που πηρε ο ΠΑΟ καλως το πηρε.Ηταν πεναλτυ,μην λεμε και οτι θελουμε..

Παντως για καποιον που ειπε οτι "μακαρι να με αφησουν φετος απο την διαιτησια και να μην μου κλεψουν και αλλο ενα πρωταθλημα" (Βαζελος φυσικα) του βρηκα τον μοναδικο τιτλο που θα παρει φετος η ομαδα του... Τον τιτλο του πιο γρηγορου πεναλτυ στην Super League :P

Αλλα και αυτον μπορει να τον χασουν γιατι ισως ο Μαρινακης και η παραγκα του να μπει σε εφαρμογη παλι για αλλη μια χρονια εκτος απο τα τοοοοοοσα χρονια που εφαρμοζεται και αυριο να παρει κανενα  πεναλτυ στα 20δευτερολεπτα... :P

Αλλα πιστευω οτι δεν θα τον αφησει και φετος ατιτλο οποτε θα του το δωσει μαλλον.

Εκτος και αν παρει το πρωταθλημα (αν τον αφησουν ντε).. Μην μασας, ΠΟΡΤΟ εισαι... για καποιους,ονοματα δεν λεμε...

Δημοσ.

Το πέναλτυ ήταν όντως πέναλτυ.

ΑΛΛΑ

Ήρθε από εκτέλεση φάουλ που ενώ ήταν υπέρ του Παναιτωλικού, κάπως έκατσε και σφυρίχτηκε υπέρ του βάζελου.

Άμα έπαιρνε ο Θρύλος πέναλτυ στο 58 δευτερόλεπτο αύριο θα είχαμε πορείες στο Σύνταγμα

Έχουμε και λέμε πάντως, πρώτη αγωνιστική με ΠΑΟΚ & ΠΑΟ να τους τραβάνε οι διαιτητές από το αυτί για να κερδίσουν. Να τα βλέπουν τα παλικάρια που θέλουν "άσπιλο πρωτάθλημα και διαιτησία". Μάλλον όταν τους συμφέρει δε μιλάει κανένας...

Χώρια ότι ο Βάζελος έπρεπε να μείνει με 10 ο Παναιτωλικός μπας και καταφέρει να βάλει γκολ. Αν βάλουμε κάτω το πως έπαιξαν ομάδες όπως Αστέρας, ΠΑΣ, Απόλλων Σμύρνης, άμα συνεχίσουν έτσι ούτε στην 5άδα πάλι δεν θα είναι και θα ψάχνουν να κατηγορήσουν πάλι φαντάσματα

Δημοσ.

Απλα τωρα θα πιασουν αλλη καραμελα οτι καλα σας κανουμε,να δειτε την "γλυκα" αλλα δεν πειραζει..Αυτα κοβονται μαχαιρι με μια 3αρα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στην Λεωφορο και αλλα τοσα στην Τουμπα,εσυ τους εδωσες το δικαιωμα και εσυ μπορεις να τους το κοψεις.Στο δικο σου χερι ειναι και οχι εκεινων..

Αλλα και αυτος ο Παναιτωλικος ειναι επιεικως τραγικος και υποψηφιος για υποβιβασμο αν συνεχισει τετοιες εμφανισεις,οχι οτι ο ΠΑΟ ηταν και πολυ καλυτερος απλα τουλαχιστον ο ΠΑΟ κρατησε τα προσχηματα..

Παντως αν το πεναλτυ δεν γινοταν,11-11 δεν εβαζε γκολ καμια ομαδα μεχρι αυριο να επαιζαν..

Και οσο γι'αυτο που λες στην προτελευταια παραγραφο σου,μετρα αυριο απο τις 23:20 και μετα ποσα ποστ θα υπαρχουν απο Βαζελους και Παοκτζηδες εδω σε σχεση με σημερα...

Υ.Γ. Δεν πιστευω να περιμενεις μεχρι τις 23:20 το τουιτ του Σπουργιτιου ετσι? Αυτο θα σκασει "μυτη" απο το ημιχρονο..

Δημοσ.

Το πέναλτυ ήταν όντως πέναλτυ.

ΑΛΛΑ

Ήρθε από εκτέλεση φάουλ που ενώ ήταν υπέρ του Παναιτωλικού, κάπως έκατσε και σφυρίχτηκε υπέρ του βάζελου.

Άμα έπαιρνε ο Θρύλος πέναλτυ στο 58 δευτερόλεπτο αύριο θα είχαμε πορείες στο Σύνταγμα

Έχουμε και λέμε πάντως, πρώτη αγωνιστική με ΠΑΟΚ & ΠΑΟ να τους τραβάνε οι διαιτητές από το αυτί για να κερδίσουν. Να τα βλέπουν τα παλικάρια που θέλουν "άσπιλο πρωτάθλημα και διαιτησία". Μάλλον όταν τους συμφέρει δε μιλάει κανένας...

Χώρια ότι ο Βάζελος έπρεπε να μείνει με 10 ο Παναιτωλικός μπας και καταφέρει να βάλει γκολ. Αν βάλουμε κάτω το πως έπαιξαν ομάδες όπως Αστέρας, ΠΑΣ, Απόλλων Σμύρνης, άμα συνεχίσουν έτσι ούτε στην 5άδα πάλι δεν θα είναι και θα ψάχνουν να κατηγορήσουν πάλι φαντάσματα

Αφού όπως λες ήταν πέναλτι, και αφού φαντάζομαι είδες το ματς, δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία ο Παναιτωλικός, τι συζητάμε για διαιτησία;

Αν ήταν όταν παίζει η ομάδα σου να διυλίζαμε τον κώνωπα έτσι, δεν θα κάναμε και άλλη δουλειά σε κάθε παιχνίδι θα μιλάγαμε για διατησία.

Υπήρχε αλλίωση αποτελέσματος. ΟΧΙ. Οτιδήποτε άλλο είναι γραφικό. 

Α και πούσε, δες μια παρέλαση φαντασμάτων. Καμια 100αριά φαντάσματα. http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=99274

Δημοσ.

Οι τελικές εφόσον ρωτάς ήταν 14(3) vs 6(3). Οπότε για αρχή ίδιες τελικές στην εστία όπως εσείς. Βέβαια όταν αφήνεις μια ομάδα με 10 από το 50' πως περιμένεις να κάνει κάτι;

Το θέμα είναι ότι χωρίς το πέναλτυ και χωρίς την λανθασμένη αποβολή, γκολ ΔΕΝ θα βάζατε και μπορεί και να το τρώγατε, όταν γύρω στο 30' βγήκε ένας του Παναιτωλικού σε τετ α τετ και το έδωσε offside ενώ δεν ήταν.

Δεν διυλίζω τον κώνωπα, απλά είδα τον αγώνα και λέω την άποψη.

Το ματς έτσι όπως έπαιζαν και οι 2 ομάδες ήταν για 0-0, το ότι κατέληξε 2-0 ρώτα τον Μαρινάκη που το έπαιξε στο στοίχημα άσσο και under.

Δεν βλεπόσασταν στο πρώτο ημίχρονο και ξεκινήσατε να απειλήτε μετά που έμεινε με 10 παίχτες λανθασμένα από υπόδειξη του διαιτητή.

υ.γ. σταμάτα να ποστάρεις τα ίδια και τα ίδια. (το κλασσικό url από το 2011)

υ.γ.2 πόσταρα την άποψή μου για να την συζητήσω με άλλους Ολυμπιακούς, δεν έχω καμία όρεξη για να ανταλλάσω μηνύματα με βάζελους, αν ήθελα θα έγραφα στο φόρουμ του πελάτη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...