Superpie Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Παρτε σουπερπιτα να χετε Ασχολήσου εσύ φίλε μου με το μπασκετακι και ασε τις σουπερ πιτες... ασχολησου με κατι που υπαρχεις... 1
alexis333 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δια «χειρός» Γιαταμπαρέ (video) Τελικα σιγουρα για αμυντικο χαφ τον θελουμε ? Χτες επαιξε δεξι χαφ ... !!!!!!
Demon13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Παρτε σουπερπιτα να χετε Πρέπει να τους αρέσει, νομίζω
kanesaxo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 @konstantinos77, Οταν ξαναδιαβάσεις προσεκτικότερα το τι γράφω, τα αναλύσεις το θύρα 7 μυαλουδάκι σου, τα ξαναλέμε. Ασε τα λογύδρια για το καραϊσκάκης ή για καμμιά καφετέρια. Και ναι, πως μπορώ να μιλήσω για αντικειμενικό γαύρο, τι στιγμή που εχεις τόσα χρόνια (όχι όλα) τόσα σφυρίγματα, και βγαίνεις και μου λές οτι κακώς ασχολούμαστε με το αράουτ σου, με το πεναλτυ σου και το μαλλι της γριάς έξω απ'το καραισκάκης... Ακου εδώ, κακώς ασχολούμαστε κιόλας. Οταν δίνει η ομάδα σου τα περισσότερα δικαιώματα, έτσι είναι. Και σύ και ο κάθε εσύ, ας κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου. Και οχι για να δικαιολογείς τις αποφάσεις, να ιδρύεις...δυναμόμετρα πέναλτυ, ψηφιακούς χάρακες και 3δ ανάλυση δεδομένων αν ειχε τρίχες η μασχάλη και ήταν κολλημένο το χέρι, αν ο παίκτης σε τεθλασμένη γραμμή δεν ηταν οφσάιντ και άλλα τέτοια γλαφυρα. Αν τπτ απο αυτά δε συνέβει, ναι οκ, είμαι φαντασιοπληκτος... Οταν μπορούμε να μιλήσουμε σε κοινή βάση, που χλωμό το κόβω, θα συζητήσουμε. Και επαναλαμβάνω για τον superpie. Αγαπητέ μου, δεν αντιλέγει κανείς οτι αρκετές φορές, κερδίζεις επειδή είσαι απλά ο καλύτερος. Αλλά σκέψου σε πόσα ντέρμπου, πήρε ο αντίπαλος ευκολότερα κάρτες απο σένα, ψιλά σφυρίγμα που χαλάνε ρυθμό και εκνευρίζουν ποδοσφαιριστές ευκολότερα απο σένα και κέρδισες. Δηλαδή δεν εσφαξε τον αντίπαλο ο διαιτητής με τη κλασσική έννοια. Αλλά αυτό το λίγο που κάνει τη διαφορά...Μη μου πείς οτι δεν έχεις δεί κάμποσα τέτοια παιχνίδια. Το οποιο φυσικα ισχύει και με τον παοκ με μικρότερες ομάδες, ίσως και στον ίδιο βαθμό.
LRoi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Πάντως kanesaxo πέρυσι ήσουν μακράν η πιο ευνοημένη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά στην ιστορία έμεινε ότι ο Ολυμπιακός πήρε κύπελλο με χέρι του Μανιάτη.
kanesaxo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Βεβαίως. Ευνοήθηκε έως σπρώχτηκε αρκετά ο Παοκ... Ποιός ειπε το αντίθετο; Μα η ιστορία γράφεται για αυτόν που παίρνει το τίτλο Lroi. Εσύ, αν ο παο επαιρνε ολα τα σφυρίγματα καθε χρόνο, αλλά εχανε το πρωτάθλημα, θα θυμόταν κανείς περί ΠΑΟ; Αν ομως επαιρνε και το πρωτάθλημα, θα έλεγαν όλοι, "ορίστε με διαιτησία πρωτάθλημα". Ετσι και με το κύπελλο στον ολυμπιακό. Εκανε γκράου ο τρόπος που το πήρε πάει και τελείωσε. Και οι περισσότεροι αυτό θα θυμούνται. Ετσι το βλέπω εγώ και θαρρώ το ίδιο και οι περισσότεροι. Y.G. και κάτι που το λέω κάθε σχεδόν σαιζόν στην αρχή της. Μπορούμε να κάνουμε ένα τόπικ (υπάρχει πάντως τέτοιο σαιτ, δε μπορώ να θυμηθώ πως διάολο λέγεται...) στο οποίο όταν αποφαίνονται οι "ειδικοί" του ποδοσφαίρου, να γράφουμε τη φάση και το κέρδος κάθε ομάδας. Και να δούμε στο τέλος...ποιός κερδίζει. Πάλι βέβαια, δε μπορει να'ναι πληρως αντικειμενικό, αλλά ενα πόρισμα για πεναλτυ,καρτες κτλ βγαίνει άνετα... 1
PostHelper Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Πάντως kanesaxo πέρυσι ήσουν μακράν η πιο ευνοημένη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά στην ιστορία έμεινε ότι ο Ολυμπιακός πήρε κύπελλο με χέρι του Μανιάτη. ποιος το λεει αυτο εσυ? οκ αλλα εγω λεω οτι κ περυσι για μια ακομα φορα ΜΑΚΡΑΝ η πιο ευνοημενη ομαδα του πρωταθληματος απο τους διαιτητες ηταν ο Ολυμπιακος. κ δυστυχως για εσενα εκτος απο τους Αρειανους κ τους Ολυμπιακους(που πλεον σιγα σιγα γινονται ενα απο οτι φαινεται) το μεγαλυτερο ποσοστο των υπολοιπων συμφωνει με αυτο.
LRoi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Καλά, ναι, μνήμη χρυσόψαρου, Κάτσε δες τα πέναλτι που έχεις πάρει, όπως του Κάτσε στην Ξάνθη, κάτι γκολ, 3 μέτρα offside, όπως με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ξαναέλα. Κάποιοι δεν θα παραδεχτείτε ποτέ και τίποτα. Για όλους εσάς λοιπόν υπάρχει ο Μαρινάκης.
PostHelper Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Καλά, ναι, μνήμη χρυσόψαρου, Κάτσε δες τα πέναλτι που έχεις πάρει, όπως του Κάτσε στην Ξάνθη, κάτι γκολ, 3 μέτρα offside, όπως με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ξαναέλα. Κάποιοι δεν θα παραδεχτείτε ποτέ και τίποτα. Για όλους εσάς λοιπόν υπάρχει ο Μαρινάκης. βεβαια εγω Τσελσι ειμαι τωρα αλλα εστω κ ετσι εσυ εχεις μνημη χαλικιου αφου για τις αντιστοιχες φασεις που αναφερεις υπρχουν πολλαπλασιες του Ολυμπιακου που ευνοηθηκε το ιδιο κ υπερπολλαπλασιες που πηρε τα γνωστα σπορια που τον σπρωχνουν στην περιοχη του αντιπαλου κ απομακρυνουν την αντιπαλη ομαδα απτην περιοχη του Ολυμπιακου. κ ειπαμε. οι περισσοτεροι συμφωνουν μαζι μου. μονο οι Ολυμπιακοι κ οι Αρειανοι διαφωνουν ο καθενας για δικο του λογο. Κάποιοι δεν θα παραδεχτείτε ποτέ και τίποτα. Για όλους εσάς λοιπόν υπάρχει ο Μαρινάκης. που εξασφαλιζει κυπελλα με τον Ολυμπιακο να εχει 2 τερματοφυλακες μεσα στο γηπεδο?
Superpie Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Βεβαίως. Ευνοήθηκε έως σπρώχτηκε αρκετά ο Παοκ... Ποιός ειπε το αντίθετο; Μα η ιστορία γράφεται για αυτόν που παίρνει το τίτλο Lroi. Εσύ, αν ο παο επαιρνε ολα τα σφυρίγματα καθε χρόνο, αλλά εχανε το πρωτάθλημα, θα θυμόταν κανείς περί ΠΑΟ; Αν ομως επαιρνε και το πρωτάθλημα, θα έλεγαν όλοι, "ορίστε με διαιτησία πρωτάθλημα". Ετσι και με το κύπελλο στον ολυμπιακό. Εκανε γκράου ο τρόπος που το πήρε πάει και τελείωσε. Και οι περισσότεροι αυτό θα θυμούνται. Ετσι το βλέπω εγώ και θαρρώ το ίδιο και οι περισσότεροι. Y.G. και κάτι που το λέω κάθε σχεδόν σαιζόν στην αρχή της. Μπορούμε να κάνουμε ένα τόπικ (υπάρχει πάντως τέτοιο σαιτ, δε μπορώ να θυμηθώ πως διάολο λέγεται...) στο οποίο όταν αποφαίνονται οι "ειδικοί" του ποδοσφαίρου, να γράφουμε τη φάση και το κέρδος κάθε ομάδας. Και να δούμε στο τέλος...ποιός κερδίζει. Πάλι βέβαια, δε μπορει να'ναι πληρως αντικειμενικό, αλλά ενα πόρισμα για πεναλτυ,καρτες κτλ βγαίνει άνετα... Φιλε μου κοιτα,σε ενα παιχνιδι δεν μπορεις να κοιτας μονο την ευνοια του Ολυμπιακου επειδη εκεινος πηρε το Πρωταθλημα,οταν ειδικα το πρωταθλημα το παιρνει με 10+ βαθμους διαφορα.Δεν σου φταιει η διαιτησια σε αυτο το πραγμα οταν ο αλλος χανει 3-0 απο μια βεροια για παραδειγμα..Εξαλλου ο Ολυμπιακος περυσι δεν πηρε κανενα ντερμπι,ουτε με ΠΑΟΚ ουτε με ΠΑΟ και ουτε ευνοηθηκε σε καποιο απο αυτα τα παιχνιδια.Δεν σου φταιει οταν στο Καραισκακης με αδειο το τερμα ή σε τετατετ δεν μπορεις να βαλεις την μπαλα στα δυχτια.Ουτε σου φταιει η διαιτησια που πηρες ισοπαλια στην Τουμπα οταν εχεις βαλει γκολ και το παιζεις χαλαρος (για τον ΟΣΦΠ μιλαω). Οταν μια ομαδα παει και χανει 10 παιχνιδια με τις μικρες ομαδες,οπως Βεροια,Πλατανια κ.τ.λ δεν σου φταιει καμια διαιτησια..Το οτι εφαγε μια καρτα καποιος η οποια δεν ηταν δεν λεει κατι ουτε ευνοει μια ομαδα..Οταν ο Γκαρσια ηρθε στο Καραισκακη και το επαιζε πυγμαχος με τον Ντιογκο δεν ειδα να εφαγε καμια καρτουλα..Οταν τοτε ο Ζιοβανι την εφαγε -δεν θυμαμαι απο ποιον- και δεν ειδε κανεις τιποτα αλλα εφαγε κοκκινη ο ιδιος (καλα εκανε και την εφαγε γιατι ο διαιτητης ειδε την δικια του αντιδραση η οποια ηταν ΛΑΘΟΣ) δεν ειδα κανεναν να λεει κατι.. Το οτι κοβει ρυθμο που λες δεν ισχυει,γιατι ενα φαουλ τον ρυθμο τον κοβει και στις δυο ομαδες εξησου το ιδιο και οχι οτι ευνοει την μια.Αυτο γινεται μονο οταν παιζεις ενα Ευρωπαικο παιχνιδι και ο αντιπαλος σου ειναι 10 σκλαλες ανωτερος απο σενα και προσπαθεις με φαουλ να του κοψεις τον ρυθμο αφου σε παιζει στο μισο του μισου γηπεδο,αλλα αυτο ταυτοχρονα σημαινει,οτι για να το κανει και να αναγκαστεις εσυ να του κοψεις τον ρυθμο του ειναι πολυ ανωτερη ομαδα απο σενα.Δεν θυμαμαι εγω καμια ομαδα στην Ελλαδα να με εχει κλεισει μεσα στην περιοχη μου και να με "παιζει" ωστε να της κοψει τον ρυθμο ανουσια σφυριγματα του διαιτητη..Οποτε δεν ισχυει αυτο που λες.Αυτο το εκανε ο ΠΑΟΚ με την Τοτεναμ στην Αγγλια οταν για 30 λεπτα και ενω επαιζες με 10 παικτες ηταν μεσα στην περιοχη σου και προσπαθουσες να αντισταθεις,οπως και τα καταφερες. Επισης αυτο που γραφεις για την ιστορια κανεις μεγαλο λαθος..Η Ιστορια αν ειναι να γραφεται να γραφεται για ολες τις ομαδες,οπως γραφτηκε οτι η ΑΕΚ επεσε,δεν γραφει οτι η ΑΕΚ επεσε με αυτους τους παικτες αλλα οτι επεσε η ιστορικη ΑΕΚ..Αν τωρα εσυ εχεις ευνοηθει περυσι οπως λενε και αλλα ατομα και το παραδεχεσαι και ο ιδιος,αυτο σε εφερε σε θεση σημερα να διεκδικεις μια θεση στους Ομιλους του CL αλλιως σε αντιθετη περιπτωση θα μπορουσε αυτο να το κανει η ομαδα του Ατρομητου ή του Αστερα και εσυ να ησουν σε αλλη θεση.. Σαφως και ο Ολυμπιακος εχει ευνοηθει σε παιχνιδια,οπως και ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ..Σε αλλες περιπτωσεις αυτη η ευνοια φανηκε σε Πρωταθλημα που πηρε ο ΠΑΟ ας πουμε και σε αλλες περιπτωσεις φανηκε στα playoffs του CL που διεκδικεις θεση εσυ.Και αλλες ομαδες ευνοηθηκαν και αυτο φανηκε στην σωτηρια τους στην κατηγορια..Δεν μπορεις δηλαδη να λες μονο για διαιτησια που ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος επειδη πηρε το πρωταθλημα εκεινος,γιατι αν δεν ηταν η διαιτησια μπορει περυσι να ειχες αρκεστει στην 5η θεση εσυ ή στην 10η ο ΠΑΟ αντι για 7η..Καταλαβαινεις τι λεω πιστευω ετσι? Δες ποσα πεναλτυ εχει κερδισει ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ στατιστικα οπως λες και δες και ποσα εχει παρει ο ΟΣΦΠ.Εδω οταν ηταν ο Σισε,απο τα γκολ που πετυχε τα 9 ηταν απο πεναλτυ.. Φυσικα δεν λεει και κατι αυτο αλλα δεν γινεται ομως να μην εχεις παρει ουτε ενα παναλτυ τα τελευταια 4-5 χρονια υπερ σου και κατα του ΠΑΟ.. Οπως και ο ΠΑΟΚ,ποσα πεναλτυ πηρε περυσι και ποσα ο ΟΣΦΠ? Φυσικα και ολα αυτα δεν μπορει να δειξουν αντικειμενικοτητα 100% γιατι πολυ απλα θα μ πεις,ε αφου δεν γινονται με το ζορι να δοθει πεναλτυ υπερ του ΟΣΦΠ ή επειδη γινεται πεναλτυ υπερ του ΠΑΟΚ να μην δοθει λογω στατιστικων? Και βεβαια ΟΧΙ αλλα δεν γινεται μια ομαδα να εχει 12πεναλτυ σε μια χρονια και η αλλη να εχει 2..Παλι πιστευω να καταλαβαινεις πως το εννοω! βεβαια εγω Τσελσι ειμαι τωρα αλλα εστω κ ετσι εσυ εχεις μνημη χαλικιου αφου για τις αντιστοιχες φασεις που αναφερεις υπρχουν πολλαπλασιες του Ολυμπιακου που ευνοηθηκε το ιδιο κ υπερπολλαπλασιες που πηρε τα γνωστα σπορια που τον σπρωχνουν στην περιοχη του αντιπαλου κ απομακρυνουν την αντιπαλη ομαδα απτην περιοχη του Ολυμπιακου. κ ειπαμε. οι περισσοτεροι συμφωνουν μαζι μου. μονο οι Ολυμπιακοι κ οι Αρειανοι διαφωνουν ο καθενας για δικο του λογο. που εξασφαλιζει κυπελλα με τον Ολυμπιακο να εχει 2 τερματοφυλακες μεσα στο γηπεδο? Βεβαια εσυ δεν εισαι καταρχην Τσελσι,εισαι Μουρινιο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.. Επισης πολυ θα ηθελα να μου πεις 3 φασεις που ευνοηθηκε ο ΠΑΟΚ ή ο ΠΑΟ και με βαση αυτες να μου αναφερεις τις πολλαπλασιες ή τις υπερπολλαπλασιες που ευνοηθηκε ο ΟΣΦΠ περυσι.. Υ.Γ Για το κυπελλο κανεις δεν ειναι περηφανος πιστευω εκτος απο τους ΟΠΑΔΑΡΕΣ της θυρας 7 που πεναλτυ στην σεντρα να δωσει θα πουν οτι καλως το εδωσε (που τετοιοι υπαρχουν σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ) και μαλιστα το εδειξαν εμπρακτα που η απονομη εγινε σε 3χιλ κοσμο αντι για 30χιλ.. που εξασφαλιζει κυπελλα με τον Ολυμπιακο να εχει 2 τερματοφυλακες μεσα στο γηπεδο? Ακριβως,για ατομα,και μονο γι'αυτα τα οποια δεν παραδεχονται τιποτα απο αυτα και σφυριζουν αδιαφορα οχι 2 τερματοφυλακες αλλα μακαρι να γινουν και 3..
dismemberer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 @ Superpie Άσχετο με το θέμα αδερφέ, είναι εύκολο να μου πεις τι κινητό έχεις? Σοβαρά ρωτάω, δεν ειρωνεύομαι.
Superpie Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 @ Superpie Άσχετο με το θέμα αδερφέ, είναι εύκολο να μου πεις τι κινητό έχεις? Σοβαρά ρωτάω, δεν ειρωνεύομαι. Iphone 4 και Galaxy s3. Γιατι ρωτας?
LRoi Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 @ Superpie Άσχετο με το θέμα αδερφέ, είναι εύκολο να μου πεις τι κινητό έχεις? Σοβαρά ρωτάω, δεν ειρωνεύομαι. Νομίζω ότι αυτό που κάνεις πρέπει να σταματήσει. Φιλικά στο λέω.
Superpie Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Νομίζω ότι αυτό που κάνεις πρέπει να σταματήσει. Φιλικά στο λέω. Φιλε αστους να λενε οτι ειμαι ο galaxy και ο iphone και ο motorola και ο οποισδηποτε.Δεν με νοιαζει.Οπως νομιζουν καποιοι Παναθηναικοι οτι θα πανε για πρωταθλημα φετος,ε αλλο τοσο ασε να πιστευουν και αυτοι οτι ειμαι ο galaxy
zeniath Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Τέλεια έκατσε μλκία και μου έμειναν 2 από τα 3 εισιτήρια για τον αγώνα αύριο. Καμία ιδέα τι να κάνω (αν δε βρω άλλους να έρθουν μαζί)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις