MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Ποιο κινητο? τι εννοεις?Σε αλλον το λεγε ο dismemberer, μη ψαρωνεις ρε Kαλου κακου παντως, στις 10 Σεπτεμβρη που η apple βγαζει νεο iphone κανε το αναλογο account και αχρειαστο ναναι...
nomisteraki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Σύγκριση Μπονγκ - Χολέμπας! Ποιος είναι καλύτερος;
konstantinos77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 To πεναλτι αυτο που εδωσαν σημερα στον Παοκ υπερ του Σαλπιγγιδη θα πρεπει να το βαλουν να το βλεπουν καποιοι Ολυμπιακοι πολλες φορες, πριν βγουν να ξαναμιλησουν και το παιξουν ηθικολογοι (του κωλου ) για φασεις που ευνοηθηκε η δικη τους ομαδα. Επισης ας ριξουν μια ματια στα διαφορα sites να δουνε τι γραφουν( )για την συγκεκριμενη φαση .
Superpie Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Και ειναι πρωτη αγωνιστικη ετσι? Δεν βλεπω κανεναν ηθικολογο Παοκτζη να πει οτι δεν ηταν ή κατι..Αλλα βεβαια,βγαινουν μονο οταν παιζει ο Ολυμπιακος αγωνα..Την Δευτερα τωρα..
konstantinos77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Eγω δεν απευθυνθηκα σε Παοκτζηδες ,Βαζελους κτλ αλλα μονο σε Ολυμπιακους ...Δεν με απασχολει καν τι λενε οι υπολοιποι .
Superpie Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Θελεις να πεις δηλαδη το να μην το παιξουμε ηθικολογοι αλλη φορα με αναφορα αυτο το πεναλτυ?
konstantinos77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Ημουν σαφης .Θυμησου στο χερι του Μανιατη τι εγινε ...
Superpie Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δεν βλεπω παντως να γραφουν τιποτα πουθενα για το πεναλτυ.. Μαλλον ηταν πεντακαθαρο γι'αυτο.. Να τα βλεπουν κατι Παοκτζηδες αυτο που κανουν τουμπεκι ολοι τωρα και ειναι κρυμμενοι... Που ειναι ο Αλαφουζος για κανενα Τουιτ? Μονο οταν παιζει ο Ολυμπιακος βγαινει και λεει για αντιθετα πλαγια αραουτ που δεν δινονται...
kanesaxo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Εμείς αγαπητέ είμαστε αντικειμενικοι παοκτσηδες. Ασφαλώς και δεν ηταν...αλλά οι 9/10 ολυμπιακούς αν το έδινε σε αυτούς θα μιλούσαν για...δυναμομετρο σπρωξιματος και την αρχή διατήρησης της ορμής 1
Superpie Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Κανεις λαθος φιλε μου.Πολλοι απο μας εχουν πει οτι καποια πεναλτυ δεν ηταν,οπως και το δειξαμε στον τελικο κυπελλου..Και δεν μιλαω προσωπικα προς εσενα,μιλαω γενικα.. Φυσικα οπως λες θα υπαρχουν και οι αντικειμενικοι Παοκτζηδες οπως λες,το ιδιο ισχυει και με μας. Οπως προσωπικα εχω πει και εγω οτι δεν θελω να δωθει υπερ μου ενα πεναλτυ,εχω ομαδα και μπορω να κερδισω και χωρις ενα πεναλτυ.Και να κανω μια ηττα ή ισοπαλια δεν χαθηκε και ο κοσμος. Τι να επαιρνα περυσι το πρωταθλημα με 20 βαθμους τι να το επαιρνα με 10? Τι να τερματιζα 40 πανω απο τον Παο και τι με 30? Το ενα και το αυτο ειναι..Αλλοι εβγαζαν ανακοινωσεις για 20 παιχνιδια που αδικηθηκαν και προσωρησαν σε μηνυσεις λες και θα επαρναν το πρωταθλημα διαφορετικα.. Και φετος το εχω πει,οτι ο Παοκ θα παλεψει μεχρι τελευταια αγωνιστικη για το πρωταθλημα,οπως πιστευω οτι θα ειναι ενα πολυ καλο πρωταθλημα φετος και στην κορυφη αλλα και στην "ουρα" Οπως και πιστευω οτι και ο Παοκ δεν ειχε αναγκη να παρει τετοιο πεναλτυ απεναντι σε αυτη την Ξανθη της μιας τελικης την οποια εκανε στο 3ο λεπτο.. Στην πρωτη αγωνιστικη ειμαστε εξαλλου. Απλα σε εκεινο το σημειο και μετα την αποβολη καθαρισε το ματσ μια και καλη.. Απλα να λεγονται γιατι περυσι σε καθε αγωνιστικη εβγαινε ο Παο και ο Παοκ και εβγαζε ανακοινωσεις για παιχνιδια που δεν αφορουσαν καν την ιδια τους την ομαδα και τους ενοιαζε τι εκαναν οι αλλες ομαδες..
kanesaxo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δυστυχώς φίλε μου ολα αυτά τα χρόνια οι υπόλοιπες ομάδες κατηντησαν μεν γραφικές με ανακοινώσεις και γκρίνιες αλλα δίνοντας τες αυτό το δικαίωμα ο Ολυμπιακός...το παο τον αφήνω εκτός διότι κλαιν οι χήρες κλαιν κι οι παντρεμενες.
konstantinos77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δυστυχώς φίλε μου ολα αυτά τα χρόνια οι υπόλοιπες ομάδες κατηντησαν μεν γραφικές με ανακοινώσεις και γκρίνιες αλλα δίνοντας τες αυτό το δικαίωμα ο Ολυμπιακός...το παο τον αφήνω εκτός διότι κλαιν οι χήρες κλαιν κι οι παντρεμενες. Ποιοι ρε φιλε ειστε αντικειμενικοι ? Εσυ εδω στο insomnia εκπροσωπεις τους παοκτζηδες ? Λεμε κατι ,οταν δινεται πεναλτι που δεν ειναι υπερ του Ολυμπιακου χαλαει ο κοσμος ,οταν δινεται υπερ σας ή υπερ αλλης ομαδας δεν τρεχει τιποτα .Που διαφωνεις τωρα δεν καταλαβαινω .Τι σχεση μπορει να εχουν καποιοι οπαδοι που αναφερεις (που μου εβγαλες και ποσοστο 9/10) με αυτο που γινεται με τα ΜΜΕ και γενικα με τους δηθεν αντικειμενικους δημοσιογραφους ? Πηρες μουφα πεναλτι παλι στον Ολυμπιακο το γυρισες .Η πλακα ειναι οτι τον βαζελο ζημιωνεις επι της ουσιας οχι τον Ολυμπιακο ,αλλα αν δεν βγαλετε αυτα τα κομπλεξ απο πανω σας πρωταθλημα ουτε στον υπνο σας δεν προκειται να δειτε .Δεν λεω κατι για σενα προσωπικα ,γενικα μιλαω .
Superpie Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Να ξερεις οτι την βοηθεια θα την παρει παντα ο δυνατος στα εντος εδρας παιχνιδια.Πιστευεις ας πουμε οτι φετος την ΑΕΚ θα την παιξουν 50-50 ολοι οι διαιτητες? Θα φαει το σπρωξιμο της και αυτη σε καποια παιχνιδια. Εχω πει οτι αρκετες φορες εχει δωσει δικαιωμα ο Ολυμπιακος πανω σε αυτα,πολλες ομως ειναι και οι φορες που γκρινιαζουν επειδη εγινε συνηθεια ή επειδη ετσι θελουν να τα βλεπουν. Παραδειγμα ο τελικος κυπελλου που εγω προσωπικα ημουν στο γηπεδο και ημουν απο αυτους που εφυγαν και μαλιστα απο το 70.. Δεν ηθελα αυτο το κυπελλο,ετσι οπως επαιξα δεν το ηθελα και μακαρι να ετρωγα 3 γκολ να τελειωνε το θεμα,ουτε πεναλτυ ουτε αποκρουσεις πανω στην γραμμη με το χερι ουτε τιποτα.Και επισης παραδειγμα στο ματσ με την Λειβαδια που κρατησε 7 λεπτα καθυστερησεις,ενω ειχε δειξει αρχικα 4 και μεσα σε αυτα τα 4 λεπτα ειχαμε και αλλο τραυματισμο και μαλιστα ο ενας ηταν του τερματοφυλακα και ελεγαν κρατησε 7 λεπτα για να κερδισει ο ΟΣΦΠ,λες και χρειαζοταν 3 βαθμους σονι και καλα ο ΟΣΦΠ σε αυτο το παιχνιδι ενω ηταν ηδη 10-16 βαθμους μπροστα απο ολους,δεν ξερω και εγω ποσους ακριβως.. Δηλαδη αν δωσει 4 λεπτα καθυστερησεις και μεσα σε αυτα γινουν επιπλεον καθυστερησεις δεν πρεπει να κρατιουνται? Ή μηπως ο διαιτητης ηξερε οτι στα 6.28 λεπτα θα κερδισει φαουλ ο Ολυμπιακος και θα σκοραρει? Αν ηθελε να ευνοησει επιτηδες τον ΟΣΦΠ ο διαιτητης στο συγκεκριμενο παιχνιδι θα μπορουσε να δωσει ενα μουφα πεναλτυ και να τελειωσει το θεμα,οχι να κρατησει 7 λεπτα συνολικα καθυστερησεις και μαλιστα χωρις να ξερει σιγουρα αν θα βαλει γκολ ο Ολυμπιακος μεσα σε αυτο το διαστημα.Και να διακινδυνευε το αποτελεσμα να μεινει 0-0 τελικα αφου ηθελε να τον ευνοησει.. Βαλε μεσα σε ολα αυτα,για το θεμα της διαιτησιας οτι πολλα οντως ειναι και ανθρωπινα λαθη,οπως ας πουμε μπορει να ηταν το γκολ στο καραισκακη το '11 που επρεπε ο διαιτητης να αποφασισει σε κλασματα δευτερολεπτου αν ηταν η οχι,ειδικα οταν ηταν πολυ περιεργη φαση με το οτι πρεπει τουλαχιστον 2 αμυντικοι να ειναι πιο μπροστα απο τον επιτεθεμενο παικτη αν αυτος βρισκεται πισω απο τον τερματοφυλακα..Καταλαβαινεις πως το εννοω.. Δεν γινεται μονιμως ολα να ειναι ανθρωπινα λαθη οταν ειναι υπερ του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ ας πουμε και ολα λογω του κατεστημενου του Ολυμπιακου και της παραγκας αυτου οταν ειναι υπερ του Ολυμπιακου.. Και συμφωνω με αυτα που λεει ο Κωνσταντινος απο πανω,οτι πηρε ενα μουφα πεναλτυ ο Παοκ και δεν λεγετε πουθενα τιποτα καν για αμφισβητουμενη φαση,φαντασου αν επαιρνε ενα τετοιο στην Τουμπα ή στο Καραισκακη ο ΟΣΦΠ το θα γινοταν,θα ειχαν βουηξει παντου.. Μηπως εγινε τιποτα οταν περυσι ο ΠΑΟ πηρε το πεναλτυ-χερι απεναντι στην Κερκυρα στο ΟΑΚΑ? Που προηγηθηκε σπρωξιμο με ολη την σημασια της λεξης,με εκτεταμενα τα χερια μπροστα στην πλατη του αμυντικου και εδωσε μαλιστα πεναλτυ?Και ηταν ενα παιχνιδι 90% της κατηγοριας της Κερκυρας.Και αντι αυτου βγαινει ο Αλαφουζος με 16 παιχνιδια που αδικηθηκε και προχωραει σε μηνυσεις..Αρα με την λογικη αυτη,του "Μου εκοψαν εμενα 20 βαθμους,εδωσαν 20 βαθμους στον ΟΣΦΠ με την διαιτησια" πρωταθλητης βγηκε ο ΠΑΟ,ο ΟΣΦΠ καπου 5ος-6ος και ο Παοκ καπου 8ος.. Και το πιο τραγικο απο ολα ξερεις ποιος ειναι? Κερδιζει ο Ολυμπιακος? οι ομαδες ειτε ανοιγουν τα ποδια και χανουν αφου ειναι παραρτηματα του,ειτε η διαιτησια το εδωσε το παιχνιδι στον ΟΣΦΠ ειτε οταν εριξε 6 γκολ στην ΑΕΚ ηταν λογω οτι ηταν στημενο το παιχνιδι,αλλα σε καμια περιπτωση γιατι ο Ολυμπιακος επαιξε καλυτερα,ηταν καλυτερος και κερδισε. Χανει ο Ολυμπιακος? αν σε αυτη την περιπτωση αντιπαλος του ηταν ο ΠΑΟΚ ή ο ΠΑΟ τοτε κερδισαν λογω των "καρυδιων" των παικτων που ειχαν οι ομαδες και την τελεια μπαλα που επαιξαν ως καλυτερη ομαδα απο αυτον,ειτε το παιχνιδι ηταν στημενο (οπως ειπαν για τον Ατρομητο φετος και περυσι με την Κερκυρα,και μαλιστα για τον ιδιο λογο με πριν,οτι ειναι παραρτηματα του) Ή Οταν ο Ολυμπιακος κερδισει αυτες τις ομαδες,ΠΑΟΚ και ΠΑΟ δηλαδη κερδισε με την διαιτησια ή γιατι εσφαξε αυτες τις ομαδες η διαιτησια,παλι σε καμια περιπτωση επειδη ηταν καλυτερη ομαδα ο ΟΣΦΠ ή επαιξε καλυτερη μπαλα.. Ας εβαζε ρε φιλε ο Ζεκα και ο Μπαρμπαρουσης να γκολ με το τετατετ και με κενο το τερμα να κερδιζες,οχι να μου βγαζει τουιτ ο αλλος στην ισοφαριση του Ολυμπιακου οτι ηταν οφσαιντ και αμεσως μετα απο 5 λεπτα,αφου ειδε το ριπλει και βλεπει οτι οφσαιντ δεν υπαρχει να κατεβαζει το τουιτ αυτο και να κανει καινουριο οτι ηταν λαθος υποδειξη του αραουτ πλαγιου (ελεος,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΡΑΟΥΤ ΠΛΑΓΙΟ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) και να κανει λογο για αλειωση αποτελεσματος. Και μαλιστα εμεις σαν ολυμπιακοι να κραζουμε τους παικτες μας για την αποδοση τους και ο Μαρινακης να τους τα χωνει για αυτη την εμφανιση.. Δηλαδη καποιες φορες γινεστε πιο γραφικοι και απο τους καταραχτες του Νιαγαρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις