nash-gf Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 100% φταίει ο κόσμος. Και δεν εννοώ οτι εμείς οι Ολυμπιακοί έχουμε κάποιο περίεργο γονίδιο σε αντίθεση με άλλους οπαδους, απλά δυστυχώς έτσι έχουμε (κακο)μάθει όλα αυτα τα χρονια με Κοκκαλη και Μαρινακη. Τρελενομαστε και μόνο στην ιδεα οτι ο Ολυμπιακος δεν παίζει καλη μπαλα ακόμα και στα φιλικά. Ο κόσμος φταίει που οι περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές πολύ απλά δεν κάνουν για να φοράνε την φανέλα του Ολυμπιακού; Προσωπικά δεν με νοιάζει τι εθνικότητα θα έχουν οι παίκτες του ρόστερ. Απλά όχι να παίζουν με το ζόρι ο Μανιάτης και ο Μήτρογλου "επειδή είναι Έλληνες και πρέπει να έχουμε ελληνικό στοιχείο στην 11αδα". 1
Galaxys4 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 100% φταίει ο κόσμος. Και δεν εννοώ οτι εμείς οι Ολυμπιακοί έχουμε κάποιο περίεργο γονίδιο σε αντίθεση με άλλους οπαδους, απλά δυστυχώς έτσι έχουμε (κακο)μάθει όλα αυτα τα χρονια με Κοκκαλη και Μαρινακη. Τρελενομαστε και μόνο στην ιδεα οτι ο Ολυμπιακος δεν παίζει καλη μπαλα ακόμα και στα φιλικά. ... Φιλε να σε ρωτησω κατι? Πες μου εναν Ελληνα ποδοσφαιριστη ο οποιος αξιζει να παιζει στον Ολυμπιακο λογω της ποιοτητας του σε επιπεδο CL..
konstantinos77 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Oπως ειχα πει και σε παλιοτερο post μου και επιβεβαιωθηκα ... http://www.redplanet.gr/basket/lianos-den-paraxwreitai-o-agravanhs.2369783.html
Phoenix7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Για όλα τα γούστα... τι λέτε ποια θα θέλατε? εκτός από αυτή που φτιάχτηκε χωρίς κενό https://www.facebook.com/photo.php?fbid=551624754904257&set=a.158740140859389.41649.156965481036855&type=1&theater
gchris7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Φιλε να σε ρωτησω κατι? Πες μου εναν Ελληνα ποδοσφαιριστη ο οποιος αξιζει να παιζει στον Ολυμπιακο λογω της ποιοτητας του σε επιπεδο CL.. Δεν θα σου έρθουν ουρανοκατεβατοι οι Ελληνες παιχταραδες φιλε μου. Εσυ θα τους φτιαξεις και θα τους αξιοποιήσεις. Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλαδα είσαι και παίζεις χωρίς αντίπαλο. Αν δεν πας να βγάλεις παίχτες τώρα πότε θα το κάνεις?
Galaxys4 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Φιλε μου πρεπει μονο εγω να τους αξιοποιησω δηλαδη? Πρεπει ντε και καλα να τους βαζω εγω αφου τα παιδια ΔΕΝ μπορουν.. Αν καποιος ειναι να κανει καριερα θα κανει ειτε παιζει στον Ολυμπιακο ειτε στον Ατρομητο.Απο Ελληνες αντε να βγαλεις κανεναν αμυντικογενη παικτη αλλα μεχρι εκει,και αυτο μια στο τοσο.Ποσοι Ελληνες παικτες πηγαν σε καλη ηλικια στο εξωτερικο,που εκει και τους στηριζουν και τους δουλευουν πολυ περισσοτερο απο τι εμεις εδω,ποσοι απο αυτοι βγηκαν? Εκτος απο τον Παπαδοπουλο και τον Ταχτσιδη? Ταλεντα σαφως και υπαρχουν,απλα δεν κανουν για τον Ολυμπιακο.Και Ολυμπιακος σημαινει οτι θα πας για πρωταθλημα,θα παιζεις στο CL.Χρειαζεσαι παικτες που να μπορουν να παιξουν σε επιπεδο CL..Θα δεις και ποσοι θα βγουν απο τον ΠΑΟ φετος που εχει Ελληνες πιτσιρικαδες και αρκετα ταλεντα,αντε να βγει ενας και ΑΝ..Και επισης κατι ακομα,οταν θελεις να βγαλεις εναν παικτη θα τον βγαλεις μεσα απο ενα ανταγωνιστικο πρωταθλημα,και οχι οταν παιζεις μονος σου οπως λες..Ετσι τι να το κανω? Και παικτη απο Γ' Εθνικη να βαλεις στον Ολυμπιακο το πρωταθλημα θα το παρεις (περυσι ας πουμε) σημαινει οτι θα βγαλεις και παικτες.Για να βγαζεις παικτες και να δεις οτι οντως μπορει να σταθουν πρεπει να εχεις ανταγωνιστικο πρωταθλημα και οχι να παιζεις μονος σου,εκει ειναι το ζουμι.Στα δυσκολα να μπορουν να δειξουν πραγματα.. Σαφως οπως ειπα και πριν ταλεντα υπαρχουν αλλα ζητημα ειναι αν θα βγει εστω ενας απο ολους αυτους.Και για να αξιοποιησεις εναν παικτη ή να τον φτιαξεις θα πρεπει να το εχει και εκεινος,δεν παιρνουμε ενα παικτη και του περναμε το τελευταιο λογισμικο της google και τσουπ,τον μαθαμε να κανει ντριπλες κ.τ.λ. Αν ο παικτης δεν το εχει,οσο και να τον δουλεψεις δεν θα βγαλεις τιποτα.. Και βεβαια θα ηθελα να βγαλω παικτες και να παιζω με αυτους.Μακαρι να υπηρχαν παικτες που και οι 11 να ηταν Ελληνες και να μπορουσες με αυτους να σταθεις στο CL..Αλλα δεν υπαρχουν για μενα προσωπικα παικτες Ελληνες αυτη την στιγμη που ειναι για μεγαλα πραγματα εκτος απο 3-4 περιπτωσεις (Μαυριας,Φετφατζιδης,Σαμαρης,Μαρινακης του ΠΑΟ).
alexis333 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Για όλα τα γούστα... τι λέτε ποια θα θέλατε? εκτός από αυτή που φτιάχτηκε χωρίς κενό https://www.facebook.com/photo.php?fbid=551624754904257&set=a.158740140859389.41649.156965481036855&type=1&theater UNICEF , FLY EMIRATES , AON ..... Γαματα θα ηταν να ειχαμε καποιον απο αυτους στη μπλουζα ...
Galaxys4 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Το θεμα ειναι τι προσφερει σε $ ο καθενας απο αυτους.Σιγα μην τους νοιαζει το desing...
Demon13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Τις SIEMENS διαλέγω εγώ. Σας ταιριάζει πιστεύω, ίδιο προφίλ εταιρείας-συλλόγου σας. Και η diana επίσης. Χαρτιά υγείας - ενώ η ομάδα σας είναι υγιής! Siemens - Diana μην το σκέφτεστε, τοπ
Galaxys4 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Εγω λεω στην δικια σας να βαλετε ΣΚΑΙφουζ! Και απο κατω μια τσεπη με φερμουαρ για να μαζεψετε λεφτα για την εγγυητικη..Δεν εχετε πολυ χρονο,μεχρι 30 Σεπτεμβριου... Και κατι ακομα,την τριτη αγωνιστικη να πειτε στον Αλαφουζο να βαλει τα εισιτηρια στα 30 ευρω,ακους εκει να βαλει ενα ψωρο20αρικο το εισιτηριο.Δεν ντρεπεται?
Phoenix7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Τις SIEMENS διαλέγω εγώ. Σας ταιριάζει πιστεύω, ίδιο προφίλ εταιρείας-συλλόγου σας. Και η diana επίσης. Χαρτιά υγείας - ενώ η ομάδα σας είναι υγιής! Siemens - Diana μην το σκέφτεστε, τοπ γάντι σου έρχεται το "Μένουμε Ελλάδα" Πλησιάζει η επιστροφή στην λεωφόρο. οι μέρες του 1-4 , ξεχάστηκαν εύκολα ε; Και σε οπτικοακουστική ανάλυση για καλύτερη απόλαυση (στο τέλος έχει και bonus μην βιαστείς να το κλείσεις) 1
Demon13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Οχι καθόλου, έχει ένα φοβερό ποιηματάκι ο Superpie που αρχίζει κάπως "μια ζωή θα σας.... σας νικάμε 1-4, και είστε στα 4". Τον έχω πρίξει να σβύσει τις βρισιές και να το ποστάρει εδώ αλλα δεν θέλει (pm only)
panosno1com Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 μηπως να το αφηναμε κενό να το παιξουμε Μπαρτσελόνα; fly emirates ,να το παιξουμε αρσεναλ αλλα θα χαλασουν οι σχεσεις με liverpool !!! γκαζπρομ,ζιμενς και χοχοχοχο if u know what i mean πλακα πλακα οποια δωσει τα πιο πολλα!
konstantinos77 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Τις SIEMENS διαλέγω εγώ. Σας ταιριάζει πιστεύω, ίδιο προφίλ εταιρείας-συλλόγου σας. Και η diana επίσης. Χαρτιά υγείας - ενώ η ομάδα σας είναι υγιής! Siemens - Diana μην το σκέφτεστε, τοπ Eλα εδω εισαι ... 1
Galaxys4 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Οχι καθόλου, έχει ένα φοβερό ποιηματάκι ο Superpie που αρχίζει κάπως "μια ζωή θα σας.... σας νικάμε 1-4, και είστε στα 4". Τον έχω πρίζει να σβύσει τις βρισιές και να το ποστάρει εδώ αλλα δεν θέλει (pm only) Αλλα ντ'αλλων..Δεν ειναι ποιηματακι,ειναι η αληθεια φιλε Demon και ποναει,ποναει παρα πολυ...Δες πανω να μαθαινεις και ασε τι θελεις να γραφουν οι φανελες μπροστα...Δες τι γραφουν οι φανελες πισω για την ωρα να μαθαινεις, γιατι την 10η αγωνιστικη τα ονοματα θα εχουν αλλαξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις