Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφενός κάνω χιούμορ, και αφετέρου είναι αλήθεια, προτιμώ να δείχνω λίγο σκεπτικισμό ως προς τις "βόμβες" της διοίκησης.

Δεν νομίζω επίσης να αμφισβήτησα την μεταγραφή Σαβιόλα πουθενά, έτσι κι αλλιώς δεν ακούστηκε πολύ σαν όνομα ή έγινε σίριαλ η απόκτηση του, όπως άλλα καλοκαίρια.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Αραχτε ακομα περιμενουμε Ρονι που ειναι κλεισμενος απο τον Ιουλιο κ λογικα κ Μασερανο

Αν σκασει ενας απο τους 2 αυτους που λες τι θα εχεις να πεις μετα?

Δημοσ.

Επειδή αυτή η ερώτηση θα μπορούσε να απευθύνεται και σε μένα, θα σου απαντήσω.

Θα κλαίμε επειδή θα έχουν έρθει τέτοιου βεληνεκούς παίκτες στην ομάδα. Γιατί ως γνωστόν θέλουμε το ρόστερ να έχει μόνο σαπάκια και να παίζει άθλια μπάλα για να μην πηγαίνουμε γήπεδο και να γκρινιάζουμε.

Δημοσ.

Αν σκασει ενας απο τους 2 αυτους που λες τι θα εχεις να πεις μετα?

Κι αν η γιαγια μου ειχε ...... δε θα ηταν γιαγια ...

• Like 3
Δημοσ.

Πολλές αποχωρήσεις βλέπω ..

Να δούμε ποιος θα παίζει μετα στην άμυνα αν δεν πάρουμε άλλον ...

Και στο κέντρο ενώ υπάρχουν πολλοί παίχτες στη ουσία μονο ποσοτικά καλύπτουν τις θέσεις του κέντρου ..

Ποιοτικα έχουμε πρόβλημα ...

Ειδικά για Τσάμπιονς Λιγκ...

Sent from my iPhone using Insomnia

http://www.sport-fm.gr/article/693057?utm_medium=facebook&utm_source=dlvr.it&utm_campaign=yahoo_rss

http://www.sport-fm.gr/article/693057?utm_medium=facebook&utm_source=dlvr.it&utm_campaign=yahoo_rss

Δημοσ.

Που σημαίνει οτι φέτος θα παίζουμε με το πολύ 2-3 Ελληνες βασικούς...

Από εκεί που έδειχνε οτι ο Ολυμπιακός θα πήγαινε επιτέλους σε ενα πιο ορθολογικό μοντέλο, με μέλλον, με βασικό κορμό απο Ελληνες και νεαρούς παίχτες να βγαίνουν από τις ακαδημίες, καταφέραμε με την γκρίνια και την 0 υπομονή που μας χαρακτηρίζει σαν οπαδούς να γυρίσουμε παλι την ομάδα 10 χρονιά πίσω, γεματοι ξενους και με 1-2 μεταγραφές αεροδρομίου.

Άμα φτιάξουμε εμείς ποτε σοβαρή ομάδα με διάρκεια έμενα να με χεσ...

• Like 1
Δημοσ.

Παροτι διεψευσε ο Ολυμπιακος , εγω τον συγκεκριμενο πλεον δεν τον χωνευω καθολου

Δεν με ενδιαφερει αν εχουμε η αν δεν εχουμε ελληνες

Με ενδιαφερει να εχουμε παιχτες που δεν ειναι αδιαφοροι κ δινουν οτι μπορουν

Ο Χολεβας ηταν απο τους καλυτερους οταν ειχε ερθει κ ολοι μιλουσαμε για εναν παιχτη αθλητη που τρεχει κ τα 90 λεπτα κτλ κτλ

Τωρα εχει καταντησει εκνευριστικος σε καθε παιχνιδι , ειναι κινδυνος για την ομαδα αριστερα κι ολα αυτα επειδη δεν ειχε ανταγωνισμο στην θεση του ( χωρια απο αυτα που γραφονται για τον χωρισμο του )

Δημοσ.

Που σημαίνει οτι φέτος θα παίζουμε με το πολύ 2-3 Ελληνες βασικούς...

Από εκεί που έδειχνε οτι ο Ολυμπιακός θα πήγαινε επιτέλους σε ενα πιο ορθολογικό μοντέλο, με μέλλον, με βασικό κορμό απο Ελληνες και νεαρούς παίχτες να βγαίνουν από τις ακαδημίες, καταφέραμε με την γκρίνια και την 0 υπομονή που μας χαρακτηρίζει σαν οπαδούς να γυρίσουμε παλι την ομάδα 10 χρονιά πίσω, γεματοι ξενους και με 1-2 μεταγραφές αεροδρομίου.

Άμα φτιάξουμε εμείς ποτε σοβαρή ομάδα με διάρκεια έμενα να με χεσ...

Το ακούσαμε και αυτό. Ο κόσμος φταίει που δεν χτίζουμε ομάδα με Έλληνες παίκτες.

Σιγά μην παίζουν οι Έλληνες με το ζόρι. Αφού ΔΕΝ αξίζουν πως να το κάνουμε, άσε που από χαρακτήρα και επαγγελματισμό είναι απαράδεκτοι. Ήδη από την προετοιμασία και βλέπεις τον Μήτρογλου (κυρίως) και τους Χολέμπα, Μανιάτη όλο φωνές, χειρονομίες και αρχηγηλίκια, ενώ αγωνιστικά είναι από τους χειρότερους.

Αλλά ξέρω είναι όλοι οι προπονητές ανθέλληνες και δεν γουστάρουν τον ΦετφαΜέσι και τον ΒλαχοΡονάλντο, και οι οπαδοί είναι ανυπόμονοι και θέλουν ξένους έτοιμους παίκτες και όχι να δώσουν ευκαιρίες σε αιώνια ταλέντα.

Δημοσ.

Όταν μάθουν οι έλληνες να πρεσάρουν, να πασάρουν, και να σουτάρουν, τότε ας παίξουν και αυτοί βασικοί. Εκτός και αν έχουμε ακόμα Γεωργάτους και Γιαννακόπουλους κρυμμένους κάπου μέσα στο Ρέντη και δεν το ξέρω.

Δημοσ.

Το ακούσαμε και αυτό. Ο κόσμος φταίει που δεν χτίζουμε ομάδα με Έλληνες παίκτες.

Σιγά μην παίζουν οι Έλληνες με το ζόρι. Αφού ΔΕΝ αξίζουν πως να το κάνουμε, άσε που από χαρακτήρα και επαγγελματισμό είναι απαράδεκτοι. Ήδη από την προετοιμασία και βλέπεις τον Μήτρογλου (κυρίως) και τους Χολέμπα, Μανιάτη όλο φωνές, χειρονομίες και αρχηγηλίκια, ενώ αγωνιστικά είναι από τους χειρότερους.

Αλλά ξέρω είναι όλοι οι προπονητές ανθέλληνες και δεν γουστάρουν τον ΦετφαΜέσι και τον ΒλαχοΡονάλντο, και οι οπαδοί είναι ανυπόμονοι και θέλουν ξένους έτοιμους παίκτες και όχι να δώσουν ευκαιρίες σε αιώνια ταλέντα.

100% φταίει ο κόσμος.

Και δεν εννοώ οτι εμείς οι Ολυμπιακοί έχουμε κάποιο περίεργο γονίδιο σε αντίθεση με άλλους οπαδους, απλά δυστυχώς έτσι έχουμε (κακο)μάθει όλα αυτα τα χρονια με Κοκκαλη και Μαρινακη. Τρελενομαστε και μόνο στην ιδεα οτι ο Ολυμπιακος δεν παίζει καλη μπαλα ακόμα και στα φιλικά.

Όταν μάθουν οι έλληνες να πρεσάρουν, να πασάρουν, και να σουτάρουν, τότε ας παίξουν και αυτοί βασικοί. Εκτός και αν έχουμε ακόμα Γεωργάτους και Γιαννακόπουλους κρυμμένους κάπου μέσα στο Ρέντη και δεν το ξέρω.

...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...