Galaxys4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ε δεν θα παρει αμυντικο χαφ πιστευεις? Edit: Δεν ειδα το ποστ του αλλου παιδιου και νομιζα οτι ηταν απαντηση για το αμ χαφ. Παντως αν οντως αληθευει το δημοσιευμα και φυγει ο Χολεβας θα πρεπει κατα την γνωμη μου να παρει ακομα εναν παικτη εκει στα αριστερα,οπως Τζαβελας ας πουμε για ρεζερβα του Τορες.Γιατι με την φυγη του Χολεβας παλι ειμαστε -1 παικτη στην θεση αυτη..
Galaxys4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Εμενα η γνωμη μου παντως ειναι οτι θα πρεπει να παρει αλλο ενα αριστερο μπακ.Μην ξεχνας οτι ο Λυκος για την Ευρωπη αν χρειαστει δεν κανει..
capten- Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Φίλε Αλεξη!Δεν έχω την διάθεση να κάνω τον συνηγόρο του Βαγγέλη αλλά λίγο υπερβολικός μαζί του δεν είσαι?Στα ποσα που μαθαίνεις οτι πληρλωνονται οι παίκτες μην λησμονείς και την εφορία που δεν τις βάζουν οι εφημερίδες.Εντάξει δεν πολυξοδευεται ο Βαγγέλης αλλά όχι οτι κερδίζει οικονομικά άμεσα με τον Ολυμπιακό.Πάντως απο τα χρηματιστήρια της Αμέρικα άντλησε 115.000.000 ευρώ.Στη τρελή χαρά το αφεντικό.Επιτέλους απαλαχθήκαμε με το καλό απο τον Χολέβ{ρ}α.Πάντως δεν είναι και άσχημη η φάση να δώσουμε ευκαιρίες στον Λυκογιάννη.Ξέρω γίνομαι γραφικός αλλά πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα Ελληνόπουλα.Να μην ξεχνόμαστε.Τον Μαη γίνεται ο τελικός του τσάμπιον Λιγκ στη Λισσαβώνα.Οκ?
panosno1com Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 ελπιζω η ομαδα να stay injury free που λεμε και στο μανατζερ !! πάντως τον πηρε στην αποστολη για το φιλικο με τη Βαλενθιαhttp://www.sport.gr/Article/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/Super-League/%CE%9C%CE%B5-%CE%A7%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%9C%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%B1/24-180494.html
Galaxys4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 ελπιζω η ομαδα να stay injury free που λεμε και στο μανατζερ !! πάντως τον πηρε στην αποστολη για το φιλικο με τη Βαλενθια http://www.sport.gr/Article/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/Super-League/%CE%9C%CE%B5-%CE%A7%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%9C%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%B1/24-180494.html Δεν θα ξαφνιαστω αν δω στο αυριανο φιλικο τον Χολεμπας επι Βαλβερδε..
alexis333 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ο Καμπελ εχει ρητρα στο συμβολαιο του οτι θα παιξει μινιμουμ 26 παιχνιδια... Χα .. Παρε να χεις .. Ο Ολυμπιακός θέλει χρόνο και δουλειά Είναι δύσκολη απόφαση να πάρεις δανεικό ποδοσφαιριστή µε ρήτρα συµµετοχής ΕΙΠΑΜΕ και παραδίπλα ότι αυτός ο Κάµπελ δεν ήταν καλός τακτικά. Δεν είχε σωστές τοποθετήσεις δηλαδή. Αλλες φορές ήταν αρκετά έξω στα πλάγια κι άλλες συνέκλινε πολύ µέσα. Και στις επιλογές του όταν είχε την µπάλα στα πόδια, δεν ήταν ξεκάθαρος. Δεν µπήκε δηλαδή στο παιχνίδι. Θα τον ξαναδούµε και θα τα ξαναπούµε. Είτε έτσι, όµως, είτε αλλιώς σ' αυτές τις περιπτώσεις µε τους δανεισµούς προκύπτει ένα ζήτηµα. Ειδικότερα όταν υπάρχει η ρήτρα από την Αρσεναλ ότι ο Κάµπελ πρέπει να κάνει σαν βασικός µίνιµουµ 26 παιχνίδια. Επειδή σε αυτήν περισσεύει, στον δίνει για να παίξει. Γι' αυτό και σε δεσµεύει µε ρήτρες. Καταρχήν µε τον Βάις από αριστερά βασικό και αναντικατάστατο και τον Κάµπελ από δεξιά βασικό βρέξει χιονίσει, τον Φετφατζίδη και τον Ολαϊτάν για να ξεκινάνε στην ενδεκάδα να τους ξεχάσουνε. Πάµε τώρα στα δύσκολα. Είναι σαφώς δύσκολη απόφαση να πάρεις δανεικό ποδοσφαιριστή µε ρήτρα συµµετοχής. Εναν 21χρονο Κοσταρικανό, µε παραστάσεις σχετικά µε συµµετοχές στη βασική ενδεκάδα από τη Λοριάν. Κι αν δεν βγει; Το ρίσκο σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι τεράστιο. Να σου δεσµεύει δηλαδή θέση βασικού ένας δανεικός. Δεν ξέρω ποιος εισηγήθηκε αυτή τη µεταγραφή. Η λογική λέει ότι αυτός µάλλον είναι ο Ισά, που θα ήξερε τον παίχτη από τη Γαλλία. Θέλει όµως άντερα και κότσια για να πάρεις τέτοια απόφαση. Το ρίσκο και ειδικότερα σε µια οµάδα του επιπέδου του Ολυµπιακού είναι µεγάλο.
Galaxys4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Καλα δεν ειναι αναγκαιο βρεξει χιονισει να παιξει εκεινος..Αν τοσο πολυ δεν κανει τιποτα και δεν παιζει καθολου μπαλα,θα παιξει σε καποια παιχνιδια μεχρι τον Δεμεβριο ας πουμε στο πρωταθλημα και μετα δεν θα ξαναμπει,και η ρητρα ας σπασει.Αν δεν συμπληρωσει το οριο συμμετοχων απλα θα γινει διακοπει στον δανεισμο του και θα γυρισει πισω..Οποτε τον Γεναρη μπορει να παει να χτυπησει παλι τον Μολο και ειναι κομπλε..
Alxnks Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Επισης μπορει να μπαινει αλλαγη στο 89-90 ισα για τη συμμετοχη (εκτος αν εχουν προβλεψει στους ορους κι ελαχιστη χρονικη διαρκεια αυτης) 1
LRoi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Θα λιώσει να παίζει στα παιχνίδια κυπέλλου, μην τρελαίνεστε
nash-gf Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Εγώ πάντως τακτικά τον Κάμπελ μια χαρά τον είδα. Μπορεί να μην είναι τόσο μπουκαδόρος και σφαίρα σαν τον Βάις, αλλά μια χαρά την έπαιζε την θέση, συν ότι βοήθαγε στα μαρκαρίσματα και γύρναγε πίσω. Στα Ευρωπαϊκά μάτς θα βοήθησει στα σίγουρα.
CrashBandicoot_123 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Τον λυπηθηκα τον Σαβιολα. Αλλα πολυ εξυπνη φαρσα αχαχαχ..
alexis333 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Πως γινεται μια ομαδα επιπεδου τσαμπιονς λιγκ να μην εχει αυγουστο μηνα στο ροστερ της ενα αμυντικο χαφ ειναι αποριας αξιον ... Μα ουτε εναν ?? Κανονικα θα επρεπε να εχει οχι εναν αλλα δυο και τρεις επιλογες ... Τι να πεις .. Δλδ αντε και παρουμε το Σισοκο και τραυματιστει ( ειναι γνωστο οτι εχει μεινει καιρο εξω απο τραυματισμους ) τι θα κανει η ομαδα ? Θα παιζει με μενα αμυντικο χαφ ? Δε καταλαβαινω αυτον τον προγραμματισμο.. Πραγματικα με ξεπερναει ...
nash-gf Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Θυμάσαι κανά καλοκαίρι με σωστό προγραμματισμό; Εδώ και 20 χρόνια, κάθε καλοκαίρι τα ίδια και τα ίδια αναρωτιόμαστε και κάθε καλοκαίρι τα ίδια και τα ίδια συμβαίνουν. Ο Μίτσελ και η διοίκηση θεωρούν ότι για αμυντικό χαφ έχουν τον Φέισα και τον Μασάδο, ενώ μπορούν να παίξουν εκεί κατ' ανάγκη ο Σιόβας και ο Μεντζανί. Οπότε ναι, με μια μεταγραφή είναι καλυμμένοι. Εγώ δεκάρι θέλω να δω. Ο Ιμπαγάσα ήδη έχει ενοχλήσεις και ο Ντε Βινσέντι πάει για δανεικός. Χρειάζεται οπωσδήποτε παίκτης εκεί.
alexis333 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δεκαρι που να ειναι για ευρωπη δεν εχουμε. Ο Ντομινγκες δε νομιζω οτι βγαζει παραπανω απο ενα δυνατο ημιχρονο γεματο σε Ευρωπη και ο Ιμπαγαζα ειναι 37 και εχει καθε μερα και νεο τραυματισμο .... Μονο ο Μασαντο μενει αλλα ουτε αυτος ειναι δεκαρι. Με λιγα λογια εχουμε σε θεσεις κλειδια ( αμ χαφ , δεκαρι ) παιχτες που ειναι ημιλυσεις ... Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι με τσαμπα μαγκιες δε φτιαχνεις ομαδα... Δανεικοι και ελευθεροι ειναι ολοι οι παιχτες μας φετος.. Μη μου πειτε οτι ειναι δυσκολοι καιροι κτλ κτλ γιατι δε γιναμε ακομα ΠΑΟ ντε .... Γιατι αυτα τα κανει ο ΠΑΟ φετος και περυσι που ειναι αφραγκος ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις