spacefart Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Mόνη στη 10η θέση η Ελλάδα λόγω Ολυμπιακού!
Rabican Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 συγχαρητηρια στην ομαδα. η ιστορια φυσικα θα γραψει οτι κερδισαμε, και οχι το πως (πχ οτι για 70 λεπτα δεν παιζαμε μπαλα). ελπιζω να βελτιωθουμε στο μελλον και να μη χρειαζομαστε να φαμε γκολ για να παιξουμε.. ααααα για μια στιγμη... τωρα που το σκεφτομαι, μηπως γιναμε Μπαρτσελονα;;;χαχαχαχαχ
kirileman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Ναι, φτάσαμε σε τέτοιο επίπεδο που θέλουμε ένα επιπλέον κίνητρο. Και έτσι τρώμε πρώτοι γκολ.
MJBulls23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Kαι κάτι που έχουν δίκιο στη ΝΕΤ. Κανεις δε θυμάται την εμφάνιση. Ολοι τη νίκη θυμούνται. Λαθος. Εγω θυμαμαι και τις εμφανισεις. Κυριως αυτες θυμαμαι μαλιστα. Και απο το χθεσινο εγω θεωρω αδικο το αποτελεσμα ποδοσφαιρικα μιλωντας παντα, διοτι ο Ολυμπιακος ειχε κακιστη αναπτυξη, ενω η Μονπελιε πολυ καλη ομαδικη επιθετικη αναπτυξη με πολλες μαλιστα ατομικες καλες προσπαθειες, αλλά ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΗ στις τελικες προσπαθειες οποτε ολα οσα εκανε για να φτασει στην εστια του Καρολ, πηγαιναν στραφι αφου κανανε σχεδον παντα τραγικες επιλογες στο τελος. Οποτε δεν τους φταιει κανείς φυσικα. Ο Ολυμπιακος εβαλε ενα 1ο γκολ με τον απολυτα αηδιαστικο τροπο που με εκανε να κανω εμετο 10 φορες σε καθε παιχνιδι που το εβλεπα επι Παναθηναικου του Κυραστα για μια χρονια εννοω, οπου οταν κερδιζε φαουλ ακομα και 10-15 μετρα κατω απο την σεντρα, ο Μπασινας ή ο Καραγκουνης εκανε μακρινη σεντρα μισου γηπεδου προς την περιοχη!! Μπας και πιασουν καμια κεφαλια και βαλουν γκολ. Ετσι εβαλε και ο Ολυμπιακος χθες το γκολ, το ιδιο εκανε και η Ρεαλ.Μ περυσι σε ματς με την Μπαρτσελονα. Αυτο δειχνει απουσια επιθετικου πλανου. Οχι οτι δεν ειναι εξυπνη τακτικη ετσι? Ειναι! Αλλά αλλο αυτο. Οταν ομως πιστευεις δεν εχεις κατι καλυτερο τοτε αναγκαστικα πας σε τετοιες λυσεις. Αυτο πρεπει να το κάνεις μετα το 88' πχ, οταν στενευουν τα περιθωρια. Οχι σε ολο το παιχνιδι ομως γιατι τοτε μιλαμε για πληρες αηδιαστικο αντιποδοσφαιρο. Του βγηκε λοιπον το Ολυμπιακου αυτη η φαση, ενω μπορουσε να βαλει το προηγουμενο με τον Φουστερ, η Μονπιελιε συνεχισε να ειναι φοβερα επιπολαιη στις τελικες προσπαθειες, ενω ηταν φανερη πολυ καλυτερη του Ολυμπιακου σε ολο το παιχνιδι, εκανε στο τελος και την βλακεια να αφησει 3 αμυντικους μόνο πισω και ολοι ειχαν φυγει μπροστα, εκανε και μια βλακεια ο αριστερος αμυντικος τους και ετσι μπηκε και το 2ο γκολ. Αυτο που μου μενει εμενα απο το παιχνιδι ειναι οτι μου αρεσε πολυ η Μονπελιε για ακομα μια φορα(σε 2 παιχνιδια την εχω δει βεβαια ολο και ολο) και ειδικα αυτος ο Καμπελα που εκανε φοβερο παιχνιδι και χθες και εκανε ο,τι ηθελε τους παικτες του Ολυμπιακου και νομιζω οτι θα γινει μεγαλο παγκοσμιο αστερι αν και αυτοι οι Γαλλοι εχουν την ταση να χανονται αλλά νομιζω μια καλη ομαδα που μπορει να διαθεσει ~5 εκατομμυρια για να τον παρει τωρα θα επρεπε 100% να επενδυσει πανω του, αλλά και ο Μπελχαντα μου αρεσε πολυ. Μου αρεσει γενικα αυτο το στυλ παιχνιδιου της Μονπελιε οπου πανε σε ατομικες ενεργειες ρισκαροντας αλλά το πληρωνουν ως τωρα. Εχουν και μια γκινια και στο Γαλλικο πρωταθλημα αλλά και στο Τσαμπιονς Λιγκ. Δεν ξέρω τι λέτε για Ζαρντιμ και παίχτες αλλά εγώ τους βγάζω το καπέλο. 7 στα 7 στο πρωτάθλημα, πολύ καλή εμφάνιση στην Αγγλία με Αρσεναλ, νίκη μέσα στην Γαλλια. Μοναδικό ισως αρνητικό φέτος η εμφάνιση με Σαλκε. Ας τους στηρίξουμε λοιπόν και ας αφήσουμε την Ελληναραδικη γρίνια χωρίς λογο. Αρνητικη ηταν και η εμφανιση χθες. Εγω αν ημουν Ολυμπιακος θα χαιρομουν φυσικα με το αποτελεσμα αλλά θα με απογοητευε και θα με προβληματιζε η κακιστη επιθετικη μου αναπτυξη. Κρίμα πάντως που αυτή η ομάδα δεν βοηθήθηκε όσο θα έπρεπε από τον Μαρινακη το Καλοκαίρι. Eσυ δεν βλεπεις το ποτηρι μισογεματο, εσυ βλεπεις το αδειο ποτηρι γεματο. Το εχω-καβουρια-στις-τσεπες,-πηρα-του-κοσμου-τα-εκατομμυρια-απο-Μιραλας-και-κυριως-απο-Τσαμπιονς-Λιγκ-και-δεν-ξοδεψα-ουτε-ενα-μικρο-ποσοστο-για μεταγραφες, εσυ το ωραιοποιεις ως δεν "βοηθηθηκε οσο επρεπε"? Καποτε πρεπει να λετε τα συκα συκα νομιζω....
alexdelpiero Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξερω που να γραψω για το μπασκετ του Ολυμπιακου στην ευρωλιγκα σε αυτο το τπικ η της ευρωλιγκα ,γραφω εδω. Ειχα δει την Ζαλγκιρις και με την Καχα Λαμποραλ και μου ειχα δειξει πολυ καλα στοιχεια.Ομαδα του προπονητη που λεμε.εξαιρετικά στοιχεια και σήμερα.Μέτριος ο Ολυμπιακός σήμερα.Καλύτερος παίκτης του μέχρι μεχρι στιγμης ο Χαινς καλος στην δευτερη περιοδο και ο Σπανουλης. Καλα ξεκινησε ο Πριντεζης.
Cossutius. Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 MJBulls23 ο Ολυμπιακός χθες στάθηκε τυχερός και έβαλε 2 γκολ σε μια αντεπιθεση διαρκείας τα τελευταία 20 λεπτά. (αντεπίθεση την οποία συνηθίζει σε αρκετά παιχνίδια, το οποίο ίσως δεν ειναι τυχαίο τελικά) Αυτο ειναι το ποδόσφαιρο. Οπως στο παρελθον έχουμε κανει μεγάλα παιχνιδια που αξίζαμε νικη αλλά χάσαμε έτσι και τωρα πήραμε μια μεγάλη νικη. Περσι κάτσαμε για 10 λεπτά και χάσαμε τη πρόκριση στους 8. Αλλες φορές πάμε στην Αρσεναλ, αξιζουμε τουλάχιστον ισοπαλία και φεύουμε ηττημένοι, έχοντας παίξει μπαλάρα. Το χθεσινό δευτερο γκολ ειναι κατά 90% πείσμα του Αμπντουν που κυνήγησε τη φαση. Αν εσένα σου προκαλεί αηδία, εμένα μου προκαλεί θαυμασμό που ένας μετριοτατος παίχτης όπως αυτός, μπήκε στον αγώνα με κάτι αρχιδια μέχρι το πάτωμα και έβγαλε μισό γκολ στον Μήτρογλου. Το πρωτο γκολ ειναι αποτέλεσμα στημένης φάσης που κάποιος που βλέπει τον Ολυμπιακο φέτος, ξέρει οτι έχει πολλά γκολ από στημένα. Κανεις δεν ειπε οτι ειναι ευχαριστημένος απ το θέαμα. Ευχαριστημένοι απ τη νίκη είμαστε. Σε ότι αφορά τον Μαρινάκη, το ξέρουμε οτι υπάρχουν ελλείψεις, περιμέναμε πολύ καλύτερες μεταγραφές με τόσα λεφτά. Στο τέλος θα τον κρίνουμε. Για την ωρα δε μπορουμε να κανουμε τίποτε. Να αρχίσουμε να κράζουμε οπως έκαναν οι Παναθηναϊκοί τοσα χρόνια με τον Τζιγκερ και μόλις τελικά έφυγε, δημιουργήθηκε οικονομική τρύπα? Στα @@μου αν παντελονιάζει. Δικά μου είναι? Εγω μπάλα θέλω να βλέπω, αποτελέσματα και την ομάδα να βγάζει οικονομική υγεία.. Το πρωτο δε το βλέπω. Βλέπω το 2ο. Θα δείξει.
Cossutius. Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Oυάο! 14-0 σερί έχουν οι Λιθουανοι!!! Και εμεις έχουμε ξεσκιστει στα λάθη!!!!
margaritagr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Πωπω δε δουλευει τιποτα, λαθη, πανικος, αστοχια... Ουτε με τη μεικτη τσσκα-μπαρτσελονα να παιζαμε. Εγγυηση ο κοουτς οχι μαλακιες.
alexdelpiero Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Επειδή το καλο πρέπει να λέγεται ωραιότατη ομάδα η Ζαλγκιρις.Φοβερός ο Ποποβιτς που εκτιμω οτι θα έπρεπε να είχε κάνει μεγαλυτερη καριέρα από αυτή που έχει κάνει μέχρι τώρα.Πολύ καλός ο Λαβρινοβιτς,όπως εξαιρετικοί οι Αμερικανοι Τζααμπερ και Λαφαγιετ.Πολυ καλος ο καουκενας.Ωραιος πρπονητης ο Πλαθα. Απο τον τραγικο ειδικα στο β μερος Ολυμπιακο καλυτερος ηταν ο Χαινς. Σπανουλης 2 Οτι έκανε ήταν στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου Πριντζεζης 4 καλο ξεκίνημα,μετά χάθηκε Ματζαρης 2 Δεν υπήρχε Παπανικολαου 3 Από τα χειρότερα παιχνίδια που έχει κάνει με την φανέλα του Ολυμπιακού Περπερογλου 3 Ούτε στον ΠΑΟ τον θυμάμαι τόσο τραγικό Χαινς 7 Ο μονος που στάθηκε στο ύψος τον περιστάσεων.Στο πρώτο ημίχρονο κυρίως. Ντοερσει 5 Ξεκίνησε ορεξάτος αλλα όσο πέρναγε το παιχνίδι έπεφτε η απόδοση του.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Πολύ κακή η ομάδα γι' άλλη μια φορά. Δυστυχώς ούτε στους 8 δεν περνάμε με τέτοιες εμφανίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις