konstantinos77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Χολεμπας πες αλευρι ,ο παγκος σε γυρευει ... Ποια γυναικα του Ρομπερτο μου λετε ,δειτε την γυναικα του Τορες .. http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/tores_polyergaleio_gia_thn_amyna_toy_olympiakou.2360435.html 1
Galaxys4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Κάνε και καμιά άλλη δουλειά απ το να παπαγαλίζεις το redplanet. Αγένητος ήσουν ή ήσουν το πολύ 5 χρονών. Οκ superpie; Πάλι η ισοπέδωση/τσουβάλιασμα μπασκετ - ποδόσφαιρο.... Δεν τσουβαλιαζω τιποτα ρε φιλε.Αν δεν το καταλαβαινεις δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο και ουτε παπαγαλιζω απο το Redplanet.Προσωπικες αποψεις ειναι που τις ζουμε καθημερινα ολοι μας.Οτι στην Ελλαδα οποιος εχει το καλυτερο Βισμα ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ειναι και καλυτερος.Διαφωνεις σε αυτο που λεω? Και σου εξηγησα το σκεπτικο μου με τον στρατο που αναφερθηκα σε προηγουμενο ποστ μου.Εκτος αν συμφωνεις και εκει.Και εφερα παραδειγμα αυτο γιατι το εχω ζησει προσωπικα στο στρατο.Το καλυτερο βισμα πηγε και στις καλυτερες θεσεις μεταθεση.Το ιδιο γινεται ΠΑΝΤΟΥ.Τωρα αν αυτο δεν μπορεις να το καταλαβεις τι να σου πω..Η αναφορα που εκανα στο μπασκετ-ποδοσφαιρο ειναι η πραγματικοτητα..Ο Γιαννακοπουλος εχει καποιες x γνωριμιες σε καποια ψ ποστα.Το ιδιο συμβαινει και με τον Μαρινακη στο ποδοσφαιρο.Το ιδιο προφανως συμβαινει και με τον εκαστοτε προεδρο σε ενα αλλο αθλημα που χρηζει μια α' μεταχειρηση προς την ομαδα του..Ας πουμε οτι αν ηταν οι Αγγελοπουλοι στην θεση του Τρακη για την 3μηνη τιμωρια που εφαγε ισως αντι για 3 μηνες του καλοκαιριου να μετρουσε απο την εναρξη της περιοδου επειδη δεν θα ειχαν τα μεσα για να ληφθει η τιμωρια που εφαγε ο Τρακης.Αντιστοιχα και στο ποδοσφαιρο αν ησουν στην θεση μου στο παιχνιδι του Καραισκακη τοτε ισως εσυ να ειχες φαει τιμωρια που δεν εφαγα εγω..Ετσι ειναι τα πραγματα..Οποιος εχει τις καλυτερες διασυνδεσεις κανει περισσοτερα πραγματα και λαμογιες αφου μπορει να τις περνα..
panosno1com Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 τελικα ο παικτης που μας ελεγες οτι θ ρθει τον Αυγουστο,ειναι ο Μιγκέλ Τόρες?
8elwADSL Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Πολύ καλός παίχτης παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας θα σας βοηθήσει πολύ.
alexis333 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Galaxys4 κουραζεις πολυ ... Εχεις μπει στην ignore list μου εδω και κατι μερες και βρηκα την ησυχια μου ... Φιλικα θα σου πω να ηρεμησεις λιγο και να γραφεις πιο μετρημενα πραγματα χωρις πολλα πολλα ... Καλη συνεχεια στους υπολοιπους που εχουν το κουραγιο και σε διαβαζουν ... 1
Galaxys4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Nα ηρεμησω ως προς τι? Ειπα μια πληροφορια που ειχα.Αν θελετε την πιστευετε,αν οχι δικια σας επιλογη..
alexis333 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Γενικα με ολα αυτα που γραφεις εδω μεσα... Εχεις κουρασει ... Καταλαβε το ... Γραφε πιο μετρημενα πραγματα ... 1
dismemberer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Nα ηρεμησω ως προς τι? Ειπα μια πληροφορια που ειχα.Αν θελετε την πιστευετε,αν οχι δικια σας επιλογη.. Άλλα έλεγες στο pm ρε συ υπερπίτα.. Εννοώ στο σημείο που τελείωσες το nerd rage και τις βρισιές και άρχισες τα παραμύθια
Galaxys4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Σου ειπα λογω του δουλεματος σου που εκανες σε πολλα ποστ για το θεμα αυτο.Και σου ειπα,κοφτω και αν θελεις πιστεψε το.Οταν μια εφημεριδα λεει κατι και δεν το πιστευεις τους στελνεις καμια επιστολη και τους δουλευεις για αυτο που δεν πιστευεις?
dismemberer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Οταν μια εφημεριδα λεει κατι και δεν το πιστευεις τους στελνεις καμια επιστολη και τους δουλευεις για αυτο που δεν πιστευεις? Η ατακάρα του μήνα! Έχεις δίκιο, συνέχισε.
panosno1com Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 αραγε εκλεισε το ροστερ ή θα γινει καμια κινηση περαιτέρω;
alexis333 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ο Χολεμπας έκλεισε στη Τουρκία ... 2εκ στα ταμεία της ομάδας ... Πλάκα πλάκα μαζεύονται λεφτά άμα βάλεις και τα 2εκ του Αμπντουν, τα 2εκ του Χολεμπας και τα 2εκ του Τζιμπουρ που ακούγεται ... 6εκ σύνολο σε μια περίοδο που γεμιζεις το ρόστερ με τσάμπα παίχτες και έχεις πάρει και τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ δεν ειναι άσχημα ... Καθόλου άσχημα ... Γερή μπάζα όχι αστεία ... Sent from my iPhone using Insomnia
konstantinos77 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Εισαι σιγουρος ? Πολυ καλο νεο ,και μονο που διαβασα το post σου και νομιζα οτι ειναι επισημο φτιαχτηκα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις