Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρόυ ξέρεις πόσα ακριβά έχουν πουλήσει τα φάρμακα οι κοντοί στον ελληνικό λαό ?

Τρελά ποσά.

Φαντάσου οτι αποσύρανε εργαστήρια παραγωγής εδώ και ασχολούνται μόνο με εισαγωγές.Την ευκολη λύση.

Αγοράζουν χαπάκι στο 0.5 και το πουλάνε στο 12.Ρε στο 12.Και λίγα σου γράφω.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ρόυ ξέρεις πόσα ακριβά έχουν πουλήσει τα φάρμακα οι κοντοί στον ελληνικό λαό ?

Τρελά ποσά.

Φαντάσου οτι αποσύρανε εργαστήρια παραγωγής εδώ και ασχολούνται μόνο με εισαγωγές.Την ευκολη λύση.

Αγοράζουν χαπάκι στο 0.5 και το πουλάνε στο 12.Ρε στο 12.Και λίγα σου γράφω.

Ποιά εταιρεία έχει ο Γιανακόπουλος ξέρεις; Ποια φάρμακα πουλάει και που ξέρεις; Για ποιο φάρμακο μιλάς ξέρεις; Που έχεις μπει και τι γράφεις ξέρεις; Τι ημερομηνία έχουμε σήμερα αν σε ρωτήσω ξέρεις;

Αρτζι, μπούρτζι και λουλάς....

Την παροιμία του χρωστάγανε βόδι θα πληρώσει και απο πάνω την ξέρεις; Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ χρωστάει το δημόσιο στην κάθε φαρμακο-εταιρεία ξεχωριστά. Και απ ότι φαίνεται δεν θα τα πάρουν και ποτέ.

Δημοσ.

Την βιανεξ την πουλήσανε?Μπα δεν νομίζω.

Συνεχίζουν με την ανοχή της πολιτείας.

Α λέγεται οτι ο Δημήτρης Γιανακόπουλος έχει και σάιτ με πορνό και τζόγο.Αλλά το δευτερο μάλλον θα του το κλείσουν για λίγο.

Αντε να τον ταίσετε να πληρώσει το μπασκετικό καπη που έχει μαζεψει.

Δημοσ.

Και επειδη χρωσταει το κρατος λεφτα στις εταιριες ειπαν,αφου δεν τα δινουμε ας τα παρουμε στο 10πλασιο απο αλλου ετσι? απο τον κοσμακι..Μαλιστα,ωραια λογικη.Αρα και σε αυτη την περιπτωση το κρατος φταιει.Παντως ειναι αυτο που εγραψα και αλλου,οτι αφου βρισκουν και τα κανουν καλα κανουν.Και αυτο ισχυει και για τον Μαρινακη και τον Τζιγκερ και ολους αυτους τους μεγαλοκεραταδες..Που για να πλουτισουν,αυτοι οι οποιοι θα πληρωσουν τις βρωμοδουλειες τους ειμαστε εγω εσυ και ολοι μας..Ειναι σαν τον κλεφτη που τον πιανουν σημερα και σε μια βδομαδα ειναι ελευθερος παλι.Ε! Θα ξανακλεψει λοιπον και μαλιστα πιο πολλα αυτη την φορα.Οπως και την δευτερη φορα που θα τον ξαναπιασουν και θα τον ξαναφησουν ελευθερο και θα κλεψει τα τριπλασια παλι κ.ο.κ.

Ετσι ειναι και ολοι αυτοι.Ολοι ειναι λαμογια και θα κανουν τα παντα να εχουν το μεγιστο κερδος..

Δημοσ.

Και επειδη χρωσταει το κρατος λεφτα στις εταιριες ειπαν,αφου δεν τα δινουμε ας τα παρουμε στο 10πλασιο απο αλλου ετσι? απο τον κοσμακι..Μαλιστα,ωραια λογικη.Αρα και σε αυτη την περιπτωση το κρατος φταιει.Παντως ειναι αυτο που εγραψα και αλλου,οτι αφου βρισκουν και τα κανουν καλα κανουν.Και αυτο ισχυει και για τον Μαρινακη και τον Τζιγκερ και ολους αυτους τους μεγαλοκεραταδες..Που για να πλουτισουν,αυτοι οι οποιοι 

Μην τσουβαλιάζεις. Δεν είναι όλοι Μπέοι ή Κόκκαλης. Καλοί δεν είναι σε καμία περίπτωση, αλλα υπάρχουν και όρια.

Δημοσ.

θα απαντήσω σε εσένα, που μου φάνηκε νορμάλ η απάντησή σου.

(το αλλο το ουγκ, δεν είδα να απαντάει στους τόνους αρλούμπας του, προτίμησε ακόμα μια φορά να την πάει τη συζήτηση αλλου)!

Μειωμένα -και όχι μηδενικά- συμβόλαια, φυσικά υπάρχουν. Παντού και πάντα. Θέλεις να μου πεις ότι αν βγάλει τα δικά του συμβόλαια ο αγγελοπουλος, θα είναι αυτά που έχουν γράψει οι εφημερίδες? Ποτέ (αλλωστε, στην κατασταση αποτελεσμάτων χρήσεως του οσφπ, αναφέρονται πολύ λίγα έξοδα μισθοδοσίας, σε σχέση με αυτά που έγραφαν οι φυλλάδες, όπως και στου παο).

Αρα, μιλάμε για ΚΟΙΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ (προφανέστατα λάθος, αν θέλουμε να μιλήσουμε ως σωστοι πολίτες, αλλά ΚΟΙΝΗ. Both Που θα έλεγε και ο πεδουλακης σε απταιστα αγγλικα!)!

Επίσης, χρησιμοποιούν πουστικα ενα στοιχείο του ισολογισμού, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, που καμία σχέση δεν έχουν με την -οικονομική- πραγματικότητα.

Γενικότερα, ΟΛΟ αυτό που κάνουν, ειναι δημιουργία εντυπώσεων, όπως λες και εσυ, αφού ΔΕΝ πάνε στο ΣΔΟΕ. Αλλά με ταυτόχρονο αίτημα, να ανοίξουν και τα δικά τους βιβλία/μισθοδοσία ε?

Εγω σου ειπα το πολυ απλο ,οτι αυτη η ας το πουμε καταγγελια των Αγγελοπουλων ειναι εκ του ασφαλους και δεν μπορει κανεις να βγαλει ακρη .Τωρα απο εκει και επειτα δεν ειναι θεμα αν εσυ για παραδειγμα εισαι οικονομικος αναλυτης και δεν βλεπεις στον ισολογισμο της καθε ΚΑΕ κατι το μεμπτο ,για αυτο τον λογο αλλωστε λεγεται και ισολογισμος :). Δικαιολογει δηλαδη το νομιμο των εσοδων -εξοδων κατα καποιο τροπο .Οποιοσδηποτε κανει μια τετοια καταγγελια επι της ουσιας ειναι ανευ αντικειμενου αν το αρμοδιο οργανο εχει διενεργησει τον καθιερωμενο ελεγχο και εχει αποφανθει οτι ολα ειναι σωστα .Δεν μπορεις να αποδειξεις ουτε το ενα ουτε το αλλο δηλαδη, απλα ο καταγγελων κανει ενα εφε στις περισσοτερες των περιπτωσεων .

Οτι συνεβη πολλες φορες στην περιπτωση του Κοκκαλη που βγαινανε εδω βαζελοι και λεγανε,μετα απο καταγγελιες δημοσιων προσωπων , ενα καρο μαλακιες απο αυτα που γραφανε οι πρασινοφυλλαδες για τις δημοσιες προμηθειες χωρις να γνωριζουν καν ποσο ευκολα χρονια και χρονια  πριν τον Κοκκαλη ζουσε και βασιλευε η υπερκοστολογηση (οχι η μιζα καμια σχεση δεν εχει αυτο γιατι αυτο δεν προερχεται απο τα δημοσια κονδυλια ) δημοσιων εργων και πως η αναθεση(κοινως στημενος  διαγωνισμος) ενος εργου σε Εργολαβο αυτη καθαυτη δεν σχετιζεται καθολου με την τρυπα της δημοσιας οικονομιας ουτε με το δημοσιο ελλειμμα ασχετως αν αποτελει πραξη επιληψιμη .Μαλιστα ειχε ανοιχθει ενα αντιστοιχο thread οπου ειχα κανει μια προχειρη αναλυση αλλα φυσικα κλειδωθηκε επειδη εγιναν αναφορες σε πολιτικα προσωπα .Εκει να δεις μπαρουφες απο ασχετους ,εδω τωρα δεν εχει τιποτα να πεις πανω σε μια καταγγελια ,δεν υπαρχει ουσιαστικο αντικειμενο .Ο καθενας κανει απλα υποθεσεις ...Στην περιπτωση ομως που σου αναφερω μπορουσα να σου βγαλω αν ηθελα χειροπιαστα πραγματα απο δημοσια εργα ,λογω του αντικειμενου της δουλειας μου , να καταλαβει ο καθενας απο που τρωγονται τα λεφτα και απο ποιους (γνωστες εταιρειες) .Ο Κοκκαλης ηταν απλα μια σταγονιτσα στον ωκεανο χωρις να σημαινει οτι δεν εκανε τις πουστιες του .Απλα πουλουσε το ονομα του και τα προβατα οι βαζελοι σαν φερεφωνα ακουγανε και αναπαρηγαγαν οτι μπουρδα ακουγανε-διαβαζανε σε εφημεριδες-καναλια .

Στην συγκεκριμενη περιπτωση τωρα των Αγγελοπουλων ειναι σαν να μου λενε να αποδειξω οτι δεν εισαι ελεφαντας ,κλαιν...

Δημοσ.

Μην τσουβαλιάζεις. Δεν είναι όλοι Μπέοι ή Κόκκαλης. Καλοί δεν είναι σε καμία περίπτωση, αλλα υπάρχουν και όρια.

Ναι εχεις δικιο σε ολα..Ναι σε ολα οπως λενε και στην Βουλη..Ορια βλεπεις τα αγοραζω 0.5 και πουλαω 25 ε? Ή ορια βλεπεις το Γουεμπλει και πως πηγες εκει.. Μαλιστα..

Ξερεις κατι Demon?

Παρουσιαζεσαι στον Στρατο το 2011,κανεις την εκπαιδευση σου και ερχεται η ωρα να παρεις την μεταθεση σου μαζι με ενα φιλαρακι σου.Εσυ εχεις ενα βισμα μεσα στο ΓΕΣ Ταξιαρχο και ο αλλος δεν εχει τπτ..Ερχεται η μεταθεση σου μεσα στο ΓΕΣ σε ενα γραφειο,του ξυσιματος δηλαδη με λιγα λογια.Το Φιλαρακι σου παει στον Εβρο και του γινεται ο κ@@ος να...

Ερχεται τωρα η ωρα να παει ο αδελφος σου στρατο το 2013,κανει την εκπαιδευση του και ερχεται η ωρα της μεταθεσης..Το δικο σου Βισμα που σε εχωσε στο ΓΕΣ εσενα πριν δυο χρονια εχει αποστρατευτει και δεν "περναει" πλεον..Ερχεται λοιπον το φιλαρακι του αδελφου σου με ενα Βισμα δικο του..Ο Αδελφος σου παει στον Εβρο και του γινεται ο κ@@ος να και ο φιλος του μπαινει στο ΓΕΣ για να αρχισει το ξισημο..Το οποιο εκανες εσυ πριν 2 χρονια και τωρα το κανει εκεινος..Και βγαινεις εσυ μετα σαν demon και λες τον αλυτη τον φιλο του αδελφου σου,που εβαλε βισμα και πηγε και καθεται,το λαμογιο που δεν παιζει σωστα και γενικως την γκρινια.

Εσυ που πριν 2 χρονια εκανες ακριβως το ιδιο για να "φτιαχτεις" ο ιδιος,τωρα γκρινιαζεις για κατι το οποιο δεν εγινε στον αδελφο σου επειδη τωρα δεν ειχες Βισμα αλλα το ειχες πριν 2 χρονια..

Με λιγα λογια,οταν ειχες την δυναμη και τα μεσα εκανες και εσυ τις δικες σου Βισματικες ενεργειες στο αθλημα..Περασε η σκουφια σου και ανελαβα εγω τωρα.Τι να κανουμε,αλλαζουν οι εποχες,αλλαζουν και οι ανθρωποι..Δεν θα μπω τωρα στο τρυπακι να πω οτι εγω την εχω μεγαλυτερη απο εσενα ή απο τον Μελισσανιδη ή απο τον Τζιγκερ.Οταν ειχες τα μεσα τα εκανες,οταν τα ξαναβρεις τα μεσα και ειναι μεγαλυτερα απο τα δικα μου θα περναει το δικο σου.Οπως ας πουμε στο μπασκετ εχεις καλυτερα μεσα απο τα δικα μου και ετσι περνας,οπως και εγω εχω μεγαλυτερα στο ποδοσφαιρο και περνανε αυτα.Ισως αυριο μεθαυριο ο Μελισσανιδης να εχει καλυτερα μεσα απο ολους μας και να κανει ακομα χειροτερα..Ετσι ειναι η Ελλαδα,οποιος εχει το καλυτερο βισμα κανει και καλυτερες δουλειες..

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο σε ολα..Ναι σε ολα οπως λενε και στην Βουλη..Ορια βλεπεις τα αγοραζω 0.5 και πουλαω 25 ε? Ή ορια βλεπεις το Γουεμπλει και πως πηγες εκει.. Μαλιστα..

Κάνε και καμιά άλλη δουλειά απ το να παπαγαλίζεις το redplanet. Αγένητος ήσουν ή ήσουν το πολύ 5 χρονών.

Οκ superpie;

Οπως ας πουμε στο μπασκετ εχεις καλυτερα μεσα απο τα δικα μου και ετσι περνας,οπως και εγω εχω μεγαλυτερα στο ποδοσφαιρο και περνανε αυτα.

Πάλι η ισοπέδωση/τσουβάλιασμα μπασκετ - ποδόσφαιρο....

Δημοσ.

Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ χρωστάει το δημόσιο στην κάθε φαρμακο-εταιρεία ξεχωριστά. Και απ ότι φαίνεται δεν θα τα πάρουν και ποτέ.

ρε τους καημενους τους φαρμακοβιομηχανους.. φακες θα φανε σημερα το βραδυ.. πικρα.. :/

• Like 1
Δημοσ.

Σε περίπτωση που φύγει ο  χολέμπας, ο αντικαταστάτης ειναι ο τορες σωστα; back up του τορες ποιος ειναι μετά; γιατι καθαρο αριστερο μπακ δεν εχουμε στην θεση του

Δημοσ.

Καλορίζικος και ο Ισπανός Κώστας Μαρτάκης... εχμ συγγνώμη, ο Μιγκέλ Τόρες ήθελα να πω.  :-D

Παίκτης στύλ Ζεβλάκοβ, θα βοηθήσει πολύ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...