MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ρε να βγει ο Αλαφουζο να μας πει για το φακελο. Γιατι δε βγαινει?
Galaxys4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ρε να βγει ο Αλαφουζο να μας πει για το φακελο. Γιατι δε βγαινει? Ελα ντε δεν ξερω.Ειναι πολυ πληρης μαλλον και φοβαται μην προσβαλει τις αλλες ομαδες απο την πληροτητα του...
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Για την ανιψιά μούγκα? Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App 1
Galaxys4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Για την ανιψιά μούγκα? Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Ρε καλα κανει και σας γλενταει ο Μαρινακης με καθε τροπο,με καθε τροπο ομως..Φετος θα φατε καλα... Δεν πειραζει,μια παραγκα εσυ στο μπασκετ,μια παραγκα εγω στο ποδοσφαιρο και ειμαστε ικανοποιημενοι και οι δυο...
gamanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Το ότι μας έπρηζες σε δύο τόπικ για την φοροδιαφυγή, ότι έλεγες τις απίστευτες κουτουράδες για τα οικονομικά, οτι προκαλούσες κάποιον να βγει και να στα εξηγήσει τη στιγμή που και οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι κάναν κοκοκο , δεν σε επηρρεάζει στο ελάχιστο έτσι;
konstantinos77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 γιατί οποιοσδήποτε έχει την ελάχιστη νοημοσύνη, πριν να παπαγαλίσει την οποιαδήποτε π@π@ρια διαβάζει, σε οπαδικά σάιτς και ανακοινωσεις, θα πρέπει να ψάξει λίγο. Τι εννοώ? Πενταροδεκάρες... Φάουλ 1ο οι αυγουλομάτηδες, να μην ξέρουν να διαβάσουν ισολογισμό, δύσκολο. (Σωστα?) Ο ισολογίσμος του παναθηναικού λοιπόν, αναφέρει, μετοχικό κεφάλαιο 311κ, και καταθέσεις προορισμένες για αύξηση κεφαλαίου, 47,5 εκατομμυρια. Δεν ξέρουν άραγε οι ηθικοί, ότι αυτα προσμετρώνται στα ίδια κεφάλαια? και αν δεν το ξέρουν δε μπορούν να το διαβάσουν λες? Απλά, αν πεις στον οποιοδήποτε ουγκα, που ειναι διατεθημένος να δεχθεί τα πάντα από τον μέγιστο πρόεδρα, ότι το μετοχικό κεφάλαιο του αντίπαλου δεν είναι 311κ, αποδυναμωνεται το επιχείρημα του "αυτοί κλέφτες, εμείς ηθικοί". Kαταρχην ευχαριστω εγω προσωπικα που μπηκες στο τρυπακι να γραψεις αυτα που εγραψες . Δευτερον ,στο δια ταυτα ..Οι Αγγελοπουλοι απο οσο εγω καταλαβα αμφισβητησαν τον ελεγχο και την επιβολη φορου που εγιναν απο τα αρμοδια οργανα στην ΚΑΕ και εμμεσα ανεφεραν το θεμα με μηδενικα συμβολαια παιχτων θελονταν να πουν οτι με αυτον τον τροπο αποφευγουν την φορολογηση .Ειχε ακουστει αυτο ξανα και στο παρελθον απο οσο θυμαμαι .Οφειλω να συμφωνησω ομως με 2-3 βαζελους που λενε οτι ειναι μια κινηση που γινεται εκ του ασφαλους καθοτι ειναι σαν παω εγω πχ σε καποιον ελευθερο επαγγελματια και να του πω οτι δεν δηλωσες τα x εξοδα σου για να μην φορολογηθουν επιπλεον σε σχεση με τα εισοδηματα που εχεις .Επι της ουσιας δηλαδη σαν να σου λεει οτι αγοραζω παιχτες τους πληρωνω μαυρα δηλωνω μικροτερα ποσα και δεν φορολογουμαι ,αυτο το απλο δηλαδη .Ακρη με αυτο που λενε οι Αγγελοπουλοι δεν βγαζεις για μενα παρα μονο μεσω ΣΔΟΕ .Αυτο που αναφερεις με τον ισολογισμο της ΚΑΕ οκ ειναι δημοσιευμενο επισημο στοιχειο δεν αναφερει ομως κατι επι της ουσιας σε σχεση με αυτο που ειπαν οι Αγγελοπουλοι . Το θεμα με τον Παπαλουκα ηταν ατυπη συμφωνια ,καμια σχεση δεν εχει με φορολογηση εκει πιαστηκαν μαλακες οι Αγγελοπουλοι απο την στιγμη που συμφωνησαν με τον παιχτη στο προφορικο (αν συμφωνησαν ).
gamanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Το θεμα με τον Παπαλουκα ηταν ατυπη συμφωνια ,καμια σχεση δεν εχει με φορολογηση εκει πιαστηκαν μαλακες οι Αγγελοπουλοι απο την στιγμη που συμφωνησαν με τον παιχτη στο προφορικο (αν συμφωνησαν ). Δηλαδή η εφορία πώς θα φορολογήσει μια προφορική συμφωνία ;
Galaxys4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δηλαδή η εφορία πώς θα φορολογήσει μια προφορική συμφωνία ; Ρε φιλε θα φορολογηθει με βαση το κατατεθεμενο συμβολαιο που υπαρχει για τον Παπαλουκα το οποιο ηταν μεγαλυτερο απο το προφορικο συμφωνηθεν..Δηλαδη εχει συμβολαιο 2εκ ευρω και προφορικα συμφωνουν αντι να πληρωθει με 1εκ ευρω..Αρα οι αγγελοπουλοι θα πληρωσουν το 1εκ στον Παπαλουκα ως προφορικη συμφωνια και την φορολογια που αντιστοιχει στο κατατεθεμενο συμβολαιο.Με λιγα λογια πληρωνουν 1εκ στον Παπαλουκα + την εφορια που αντιστοιχει στο συμβολαιο των 2εκ ευρω η οποια ειναι περιπου 1εκ,αρα με λιγα λογια πληρωνουν 2εκ ευρω συνολικα αντι να πληρωσουν 2εκ + την εφορια 1εκ αρα 3..Αρα κερδιζουν 1εκ περιπου..Δεν ειναι οτι δεν θα πληρωσουν εφορια
konstantinos77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 gamanos Γιατι ειπε κανεις να την φορολογησει ? Απλα ο παιχτης δεν θα διεκδικουσε το υπολοιπο του συμβολαιου του ...Τωρα τα πηρε και με τους τοκους απο το συμβολαιο που ειχε κατατεθει τοτε συν τα δικαστικα εξοδα .Τι σχεση εχει η εφορια ,φορολογηθηκαν κανονικα αυτα φανταζομαι .Δεν ξερω οταν φυγει ενας παιχτης και δεν ολοκληρωσει τα χρονια του συμβολαιου αν φορολογειται απο την αρχη ολο το ποσο ή καθε χρονο ξεχωριστα αναλογα με τις καταθεσεις που γινονται .Δηλαδη αν πχ το συμβολαιο του Παπαλουκα ηταν για 3 χρονια 3 εκ. η ΚΑΕ φορολογηθηκε κατευθειαν για ολο το ποσο ή καθε χρονο ξεχωριστα ? Γιατι παντα υπαρχουν παιχτες που δεν ολοκληρωνουν το συμβολαιο τους .Το θεμα παντως με τον Παπαλουκα αφορα τα χρηματα σαν υπολοιπο συμβολαιου που ηταν να παρει ,δεν εχει σχεση με την εφορια .
antreaslam Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Kαταρχην ευχαριστω εγω προσωπικα που μπηκες στο τρυπακι να γραψεις αυτα που εγραψες . Δευτερον ,στο δια ταυτα ..Οι Αγγελοπουλοι απο οσο εγω καταλαβα αμφισβητησαν τον ελεγχο και την επιβολη φορου που εγιναν απο τα αρμοδια οργανα στην ΚΑΕ και εμμεσα ανεφεραν το θεμα με μηδενικα συμβολαια παιχτων θελονταν να πουν οτι με αυτον τον τροπο αποφευγουν την φορολογηση .Ειχε ακουστει αυτο ξανα και στο παρελθον απο οσο θυμαμαι .Οφειλω να συμφωνησω ομως με 2-3 βαζελους που λενε οτι ειναι μια κινηση που γινεται εκ του ασφαλους καθοτι ειναι σαν παω εγω πχ σε καποιον ελευθερο επαγγελματια και να του πω οτι δεν δηλωσες τα x εξοδα σου για να μην φορολογηθουν επιπλεον σε σχεση με τα εισοδηματα που εχεις .Επι της ουσιας δηλαδη σαν να σου λεει οτι αγοραζω παιχτες τους πληρωνω μαυρα δηλωνω μικροτερα ποσα και δεν φορολογουμαι ,αυτο το απλο δηλαδη .Ακρη με αυτο που λενε οι Αγγελοπουλοι δεν βγαζεις για μενα παρα μονο μεσω ΣΔΟΕ .Αυτο που αναφερεις με τον ισολογισμο της ΚΑΕ οκ ειναι δημοσιευμενο επισημο στοιχειο δεν αναφερει ομως κατι επι της ουσιας σε σχεση με αυτο που ειπαν οι Αγγελοπουλοι . Το θεμα με τον Παπαλουκα ηταν ατυπη συμφωνια ,καμια σχεση δεν εχει με φορολογηση εκει πιαστηκαν μαλακες οι Αγγελοπουλοι απο την στιγμη που συμφωνησαν με τον παιχτη στο προφορικο (αν συμφωνησαν ). θα απαντήσω σε εσένα, που μου φάνηκε νορμάλ η απάντησή σου. (το αλλο το ουγκ, δεν είδα να απαντάει στους τόνους αρλούμπας του, προτίμησε ακόμα μια φορά να την πάει τη συζήτηση αλλου)! Μειωμένα -και όχι μηδενικά- συμβόλαια, φυσικά υπάρχουν. Παντού και πάντα. Θέλεις να μου πεις ότι αν βγάλει τα δικά του συμβόλαια ο αγγελοπουλος, θα είναι αυτά που έχουν γράψει οι εφημερίδες? Ποτέ (αλλωστε, στην κατασταση αποτελεσμάτων χρήσεως του οσφπ, αναφέρονται πολύ λίγα έξοδα μισθοδοσίας, σε σχέση με αυτά που έγραφαν οι φυλλάδες, όπως και στου παο). Αρα, μιλάμε για ΚΟΙΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ (προφανέστατα λάθος, αν θέλουμε να μιλήσουμε ως σωστοι πολίτες, αλλά ΚΟΙΝΗ. Both Που θα έλεγε και ο πεδουλακης σε απταιστα αγγλικα!)! Επίσης, χρησιμοποιούν πουστικα ενα στοιχείο του ισολογισμού, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, που καμία σχέση δεν έχουν με την -οικονομική- πραγματικότητα. Γενικότερα, ΟΛΟ αυτό που κάνουν, ειναι δημιουργία εντυπώσεων, όπως λες και εσυ, αφού ΔΕΝ πάνε στο ΣΔΟΕ. Αλλά με ταυτόχρονο αίτημα, να ανοίξουν και τα δικά τους βιβλία/μισθοδοσία ε? Έχουν πλάκα οι βάζελοι οικονομικοί αναλυτές που το μείζον θέμα που έχει προκύψει με την ανηψιά των Χόμπιτς, το κάνουν γαργάρα. Έχουν να πέσουν σβερκιές το χειμώνα στη μπάλα, γιατί τόσα χρόνια στο μπάσκετ ο όμιλος πρέζας είχε πιάσει όλα τα πόστα και ακόμα διαβάζουμε για τον Γκαγκάτση και τον Τριτσώνη. ανατρίχιασα με την καταπληκτική ανάλυση. τώρα που δεν επιασε η 1η παπαρια, για το μετοχικό κεφάλαιο, παμε σε 2η, στην ανηψιά. και καταλήγουμε, ότι καλά σας κάνει η παράγκα της μπάλας, γιατί στο μπάσκετ ...εχετε αθηναικές πινακιδες! Ανάλυση υψίστης σημασίας , εμβάθυνση και επιχειρηματολογία που θα έκανε πολλούς δικηγόρους να κανουν πίσω! ΥΓ:Για αυτα τα μαζεμένα τσουκαλοειδη τρολς του πρωκταθλητη κ του γαβρου....Το ότι κάνετε οτι δεν καταλαβαίνετε, είναι περισσότερο ανησυχητικό από το ενδεχόμενο, πράγματι να μην καταλαβαινετε.... ΥΓ2: όταν ολόκληρη η δομή της Ελλάδας διαλύεται, και υπάρχουν ακόμα ουγκ που προστατεύουν τον πρόεδρα, τότε ειλικρινά, σκέφτομαι οτι δεν υπάρχει....σωτηρία.... ΥΓ3: Επεσες ακριβως στο επάγγελμά μου φίλε μου. Οικονομικός αναλυτής. Ναι. Συγγνώμη που σας χάλασα την ονείρωξη (με απτά επιχειρήματα μάλιστα, ακούς εκεί) ότι μπορεί να σας κυνηγάει η παράγκα του τράκη με το υπουργείο, το σδοε, τους ράμπο, τους ρόκι και την λάσι.... 3
gamanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 1ον) Αν είναι νόμιμο και ηθικό, γιατί η συμφωνία έγινε προφορικά ; Έτσι κανουν μπίζνες αυτοί; 2ον) Αφού αυτή την διαδικασία την κάνουν για πράγματα που μέχρι εκεί που καταλαβαίνεις τους ζημιώνουν, τι μου λέει ότι δεν την κάνουν για πράγματα που θα τους ωφελούν; πχ λέω τώρα εγώ το συμβόλαιο του Σπανουλη, που βοά η πιάτσα 3ον) λογιστικά κάτι είναι έωλο, τι μου λέει εμένα ότι εμφανιζόμενοι να πληρώνουν κάτι άλλο από τα υπογεγραμμένα δεν καλύπτουν άλλες ανάγκες του ισολογισμού τους;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Εδω τα εξηγει καλα για την φοροδιαφυγη της ΚΑΕ γαυρος με το θεμα Παπαλουκα, τις προφορικες συμφωνιες και λοιπες αυγοτακτικες: http://www.insomnia.gr/topic/458077-παναθηναϊκός/?p=52538806 Εξαλλου δεν ειναι τυχαιο οτι τα αυγα αρχισαν τον επικοινωνιακο πολεμο εναντιον του ΠΑΟ περι φοροδιαφυγης, την ιδια ακριβως μερα που η FIBA επιδικασε 1,5μυριο στοννΠαπαλουκα (και ακολουθει ο Βασιλοπουλος που ειναι ομοια περιπτωση).
Galaxys4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ρε παιδια εχουμε πει,οτι αυτα τα θεματα,που μιλαμε για τετοια ποσα ολοι θα κοιταξουν τα κερδισουν οσα περισσοτερα μπορουν,και αυτο ισχυει και στον ΟΣΦΠ και στον ΠΑΟ.Νομιζουμε δηλαδη οτι οι φοροι πληρωνονται εξολοκληρου και στις 2 ΚΑΕ? Δεν νομιζω..Και ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ βρισκουν παραθυρακια κ.τ.λ ωστε να μπορουν να χανουν οσα λιγοτερα μπορουν και να το κανουν με τετοιο τροπο που να μην φαινεται νομικα οτι υπαρχει παρατυπια..Εκτος αν νομιζετε οτι οι Γιαννακοπουλεοι και οι Αγγελοπουλοι εκαναν λεφτα και τετοια περιουσια με τον σταυρο στο χερι.. 1
LRoi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δηλαδή η εφορία πώς θα φορολογήσει μια προφορική συμφωνία ; Προφανώς το τελευταίο έτος του κατεβλήθησαν μισθοί που αναλογούσαν στην προφορική συμφωνία και αυτό μπορεί να αποδειχθεί. Επαναλαμβάνω όμως ότι το θέμα Παπαλουκά δεν μπορεί να μπαίνει στην ίδια ζυγαριά με το θέμα Γιαννακόπουλοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις