Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Άντε μετά τον Ζαρντίμ που έφυγε αήττητος στο πρωτάθλημα, να φύγει και ο Μίτσελ από την προετοιμασία, επειδή χάνει στα φιλικά. Είμαστε πολύ μπροστά σαν σύλλογος.

Δημοσ.

Τα ίδια έλεγες και όταν έκανε μήνηση ο Αλαφούζος, διαρύγνυες τα ιμάτια σου οτι θα πέσουμε κατηγορία βάση νόμου. Βλέπεις οτι δεν έγινε, πάντα υπάρχουν παραθυράκια και κινήσεις που εμείς δεν ξέρουμε. 

Λες ο λογιστής της ΚΑΕ να είναι τόσο βλήμα που αυτό που έκανε να μην στέκει νομικά; Μπορεί εκείνη την χρονιά να τα χρέωσε στην προυγούμενη ή να έκανε μεταφορά υποχρεώσεων σε άλλη χρονιά.

Δεν τα ξέρουμε αυτά, για να μπορούμε να πούμε την αποψή μας εμείς. Λες να κάναν κάτι τόσο ξεκαρφωτο ώστε να είναι ξεκρέμαστοι σε κάθε έλενχο; Ξέρει τι κάνει και τίποτα δεν θα γίνει όσο και αν ελένξουν.

Βλεπεις να εχει προχωρησει το θεμα της μηνυσης ο Αλαφουζακος σας ρε φιλε? Δεν ειπα οτι δεν στεκει νομικα ρε φιλε,ελεος,καταλαβε τι γραφουμε.. Αν δεν μπορεις αστο να παει στο καλο..

Σου ειπα οτι το ΜΚ ειναι 300χιλ,πληρωνεις 11εκ σε συμβολαια..Απο που τα πληρωνεις κυριε Γιαννακοπουλε? Μπορει να τα βρισκει απο χορηγιες ή να τα βαζει απο την τσεπη του.Δεν λεω οχι,το θεμα ειναι οτι για αυτα τα ποσα πληρωνει φορο στο δημοσιο? Γιατι αν το μετοχικο κεφαλαιο δηλωνε το σωστο,δηλαδη 11εκ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ θα ηταν αναγκασμενος να πληρωσει τον φορο που αντιστοιχει σε αυτο το ποσο ενω τωρα μπορει να πληρωνει στα συμβολαια 35εκ ευρω αλλα να πληρωνει φορο για τα 11εκ ευρω αφου αυτο δηλωνεται ως ποσο.Εσυ το βλεπεις λογικο να εχει ο ΠΑΟ καποιον χορηγο ο οποιος του αποφερει τοσα εσοδα?

Δημοσ.

Έχεις μπερδέψει ισολογισμούς, αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και όλη την οικονομική θεωρία που δείχνεις να μην έχεις ιδέα, χωρίς να έχεις καταλάβει ούτε γιατί κατηγορείται η ΚΑΕ ΠΑΟ ακριβώς, ούτε τι χαρτιά έχει στην κατοχή της (ΑΥΤΟ 100% ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, πλην κάποιων που υποχρεούται ως ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ να δημοσιεύει) .

Σεβόμενος το τόπικ και τους "αντίπαλους " Ολυμπιακούς που δεν τρολάρουν, δε θα το συνεχίσω, όπως κάνει και η μεγαλύτερη πλειοψηφία των απέναντι αν δεν προκαλούνται.

Απλά άστο να πάει, αφού δεν έχεις με την καμία την ενημέρωση αλλά ούτε και την επάρκεια να καταλάβεις τόσο βαριά οικονομικά.

Και όταν μιλάμε για βαριά οικονομικά, καταρχάς δεν ξέρουμε τι κρατάει στα χέρια του ο Τράκης, πώς τα έχει δηλώσει και πώς δηλώνεται η περιουσία της ΚΑΕ ΠΑΟ. Ήδη τα χθεσινά φαίνονται σαν μια τάπα προς τους Αγγελόπουλους .

Και για να καταλάβεις πόσο tricky μπορεί να είναι , αλλά και ότι αυτό δεν είναι προσωπική επίθεση, απ'την wikipedia παρε μόνο αυτή τη σειρά για σκέψη - ο ορισμός της καθαρής θέσης :

Οι όροι "καθαρή θέση", "ίδια κεφάλαια" και "μετοχικό κεφάλαιο" είναι γενικά συνώνυμοι, αλλά οι λογιστές συχνά τους χρησιμοποιούν κατά περίπτωση με διαφοροποιημένη και πιο ειδικευμένη σημασία. Πχ το μετοχικό κεφάλαιο μπορεί να μην περιλαμβάνει το αποθεματικό κεφάλαιο.

Όταν ο ορισμός λοιπόν, είναι τόσο σκιώδης, πώς ολισθαίνεις σε συμπεράσματα μόνο με όσα διάβασες στο σπορφμ και το μπε.τζι-αρ;

Δημοσ.

Ωραια ρε φιλε,πες μου εσυ λοιπον,πως γινεται μια ΚΑΕ με το μεγεθος του ΠΑΟ να εχει μετοχικο κεφαλαιο 300χιλ μονο? Αυτο πες μου,ειναι λογικο?

Δημοσ.

Φιλε εγω ερωτηση κανω και μονιμως δεν απανταει κανεις σας.Μπορει να ειμαι ασχετος λοιπον μπορει μπορει μπορει.Αφου εσεις γνωριζετε ας μου απαντησει καποιος να μαθω και εγω..Δεν ειμαι ουτε το υπουργειο οικονομικων ουτε γνωριζω τα παντα και το παιζω ξερολας.Αν εχεις την διαθεση και θελεις μπορεις να μου πεις αν αυτο το ποσο ως μετοχικο κεφαλαιο μπορει να ειναι φυσιολογικο και να στεκει για μια ΚΑΕ στο μεγεθος του ΠΑΟ και Πρωταθλητη Ευρωπης εκεινης την χρονιας..

Δημοσ.

Αν ήμουν ένα τρολ με multiple accounts και με λέγαν samsungpie έτσι θα απαντούσα:

Παπαλουκάς 1-0

Βασιλόπουλος (ακούγεται και Ματσιγιάουσκας) έρχονται 2-0

Στη δημοσιότητα τώρα το νέο συμβόλαιο του Σπανούλη 3-0

Όλο μαζί; 3-0

Συγγνώμη ξανά από τους "κανονικούς" , από εμένα over

Δημοσ.

Χαχαχα..Καλος..Μεινετε στο 3-0 και εγω θα απανταω με repeat που δεν εκανες 15 χρονια 6αστερε και ουτε θα κανεις...

Δημοσ.

Βλεπεις να εχει προχωρησει το θεμα της μηνυσης ο Αλαφουζακος σας ρε φιλε? Δεν ειπα οτι δεν στεκει νομικα ρε φιλε,ελεος,καταλαβε τι γραφουμε.. Αν δεν μπορεις αστο να παει στο καλο..

Σου ειπα οτι το ΜΚ ειναι 300χιλ,πληρωνεις 11εκ σε συμβολαια..Απο που τα πληρωνεις κυριε Γιαννακοπουλε? Μπορει να τα βρισκει απο χορηγιες ή να τα βαζει απο την τσεπη του.Δεν λεω οχι,το θεμα ειναι οτι για αυτα τα ποσα πληρωνει φορο στο δημοσιο? Γιατι αν το μετοχικο κεφαλαιο δηλωνε το σωστο,δηλαδη 11εκ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ θα ηταν αναγκασμενος να πληρωσει τον φορο που αντιστοιχει σε αυτο το ποσο ενω τωρα μπορει να πληρωνει στα συμβολαια 35εκ ευρω αλλα να πληρωνει φορο για τα 11εκ ευρω αφου αυτο δηλωνεται ως ποσο.Εσυ το βλεπεις λογικο να εχει ο ΠΑΟ καποιον χορηγο ο οποιος του αποφερει τοσα εσοδα?

εχω σταματήσει πολλααα χρόνια να γράφω στα αθλητικά ,και μπαίνω σπάνια, μόνο όταν έχω χρόνο, διαβάζω τι λέγεται στο περίπου, γελάω και φεύγω.

το παραπανω όμως, ειναι ΜΝΗΜΕΙΟ! Θέλω να υποκλιθώ στο νέο adam smith (μην ψάξεις, δεν είναι το νεό 4αρι σας), για την καταπληκτική οικον.θεωρία.

Εχω διαβάσει πολλά μαργαριτάρια σου,αλλά σε αυτό, δε σου τη λέω οπαδικά, αλήθεια. Δεν έχω τέτοιο σκοπό...

Απλά, προσπαθείς να παπαγαλίσεις μια τρελλή μπαρούφα, που ικανοποιεί οπαδικά κάποια κόκκινα "ουγκ" (υπάρχουν και πράσινα ουγκ φυσικά), και τελικά, γίνεσαι το λιγότερο περίγελος....

Δημοσ.

Δηλαδη δεν υπαρχει νομος που λεει ακριβως αυτο το πραγμα? οτι αν προσφυγει μια ΠΑΕ στα πολιτικα δικαστηρια επιβαλλονται ποινες? Το ιδιο ειχε γινει και με τον Αρη αν δεν κανω λαθος και για να μην τιμωρηθει απεσυρε την μηνυση..

Δημοσ.

εχω σταματήσει πολλααα χρόνια να γράφω στα αθλητικά ,και μπαίνω σπάνια, μόνο όταν έχω χρόνο, διαβάζω τι λέγεται στο περίπου, γελάω και φεύγω.

το παραπανω όμως, ειναι ΜΝΗΜΕΙΟ! Θέλω να υποκλιθώ στο νέο adam smith (μην ψάξεις, δεν είναι το νεό 4αρι σας), για την καταπληκτική οικον.θεωρία.

Εχω διαβάσει πολλά μαργαριτάρια σου,αλλά σε αυτό, δε σου τη λέω οπαδικά, αλήθεια. Δεν έχω τέτοιο σκοπό...

Απλά, προσπαθείς να παπαγαλίσεις μια τρελλή μπαρούφα, που ικανοποιεί οπαδικά κάποια κόκκινα "ουγκ" (υπάρχουν και πράσινα ουγκ φυσικά), και τελικά, γίνεσαι το λιγότερο περίγελος....

Παντα ομως φιλε αφου ειρωνευτεις καποιον γελασεις και πεις οτι λεει μαλακιες οπως εσυ λες πρεπει να γραψεις απο κατω για ποιο λογο αυτα που λεει ειναι μαλακιες και να αναπτυξεις την δικη σου σκεψη και τις δικες σου  γνωσεις .Γιατι εδω ο καθενας μπορει να κανει αυτο που κανεις εσυ να κοροιδεψει και να φυγει εκ του ασφαλους .Αν δεν το κανεις γινεσαι και εσυ περιγελος...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε Κωστα δεν το ξερεις οτι ακομα και ο ιδιος ο Προεδρος τους να βγει και να πει δημοσια οτι ναι εκλεψα,οτι εστησα ενα παιχνιδι,οτι επιασα εναν διαιτητη,οτι ναι μπηκα στα αποδυτηρια και τους απειλησα,οτι ναι εκλεψα το δημοσιο και δεν πληρωσα φορο εκεινοι παλι θα βγουν τα δικα τους και βεβαια δεν θα το παραδεχτουν.Δεν παραδεχτηκαν ποτε τιποτα και ουτε προκειται οτι και αν γινει.Οποτε δεν υπαρχει νοημα να λεμε καποια πραγματα.Εδω τους λες οτι υπαρχει νομος που αν προσφυγει ομαδα στα πολιτικα δικαστηρια υπαρχουν κυρωσεις,οτι το εχει κανει ηδη μια ομαδα και εχει ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να την αποσυρει για να μην τιμωρηθει και εκεινοι ακομα λενε τα δικα τους..

Δημοσ.

Καλα εγω δεν περιμενω απο εδω ειδικα να βγει ο στερημενος οπαδος του βαζελου να πει αυτα που λες ,αυτο ελειπε κιολας .Απο γραφικους βαζελους γεμισε ο κοσμος ολα αυτα τα χρονια .Εδω φτασανε στο σημειο να μιλανε για στημενη Ευρωλιγκα στο μοναδικο αθλημα για το οποιο μπορει ο οπαδος του παναθηναικου αυτη την στιγμη να λεει τι ομαδα ειναι χωρις να ντρεπεται .Τελος παντων ...

Εγω ρωτησα κατι συγκεκριμενο τον Αντρεα να μας απαντησει ή μαλλον να μας διαφωτισει ..Εφοσον ειναι και αντικειμενικος ακομα καλυτερα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...