Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μπατζετ οπως αναφερθηκε απο τον προεδρο της ΚΑΕ ηταν 32εκ ευρω,στον ισολογισμο αναφερονται 11εκ ευρω..Αρα κατι δεν ισχυει απο τα δυο.

Επισης το μετοχικο κεφαλαιο του ΠΑΟ ειναι 300χιλ ευρω και το αντιστοιχο του ΟΣΦΠ ηταν 75εκ..

Το βλεπεις λογικο εσυ αυτο?

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

οχι δε το βλεπω καθολου λογικο αυτο .. και βασικα εαν ισχυει κατι τετοιο πρεπει να εισαι χαζος για να μη το ξεψαχνισεις! ειναι δυνατον;

Δημοσ.

Δηλαδη πληρωνει συμβολαια δηλωμενα στον ΕΣΑΚΕ αξιας 11 εκ οταν ο ιδιος λεει οτι το μπατζετ της ομαδας ειναι 32εκ ευρω και ταυτοχρονα το μετοχικο κεφαλαιο του ΠΑΟ να ειναι 300χιλ ευρω..Δηλαδη τα υπολοιπα χρηματα απο που βγαινουν? Εκτος αν βαζουν απο την τσεπη τους οι προεδροι τους 10 και 20 εκ ευρω ή εχουν κανεναν χορηγο που τους αποφερει αυτα τα ποσα και πληρωνουν τα συμβολαια..Οποτε ή απληρωτοι ειναι οι παικτες,ή δηλωνουν συμβολαιο 200χιλ και τους δινουν 800χιλ (πληρωνοντας την εφορια που αντιστοιχει στα 200χιλ) ή δεν πληρωνουν καθολου φορους..

Δημοσ.

Γινεται ρε demon το μετοχικο κεφαλαιο του Ολυμπιακου να ειναι 75εκ ευρω και το αντιστοιχο του ΠΑΟ να ειναι 300χιλιαδες?

75εκ ευρώ και να χάνεται 4-0; Όχι δεν γίνεται. Κάτι έχετε κάνει λάθος.

Ή δεν έχει βάλει ποτέ τα 75εκ που είναι και το πιθανότερο.

Σε κάθε περίπτωση αυτές οι υποθέσεις είναι δουλειά του ΣΔΟΕ, δεν έχει καμιά δουλειά ο Αγγελόπουλος. Ας κάνει επώνυμη καταγγελία, όχι να κάνει λεονταρισμούς της πλάκας. Ακου λέει να το στείλουμε τα αντίγραφα των συμβολαίων, τι δουλειά έχει αυτός να μας ελένξει.

Τα λεφτά στον ξανθό να δώσει, που θέλει να τα μοιραστεί με τον Κόκκαλη να δώσει 110 χιλιάδες ευρώ αντι για 220 ο μάγκας με τα 75εκ.

Δημοσ.

75εκ ευρώ και να χάνεται 4-0; Όχι δεν γίνεται. Κάτι έχετε κάνει λάθος.

Ή δεν έχει βάλει ποτέ τα 75εκ που είναι και το πιθανότερο.

Σε κάθε περίπτωση αυτές οι υποθέσεις είναι δουλειά του ΣΔΟΕ, δεν έχει καμιά δουλειά ο Αγγελόπουλος. Ας κάνει επώνυμη καταγγελία, όχι να κάνει λεονταρισμούς της πλάκας. Ακου λέει να το στείλουμε τα αντίγραφα των συμβολαίων, τι δουλειά έχει αυτός να μας ελένξει.

Τα λεφτά στον ξανθό να δώσει, που θέλει να τα μοιραστεί με τον Κόκκαλη να δώσει 110 χιλιάδες ευρώ αντι για 220 ο μάγκας με τα 75εκ.

Αρα παλι το φταιξιμο ειναι του Ολυμπιακου που εχασε με 4-0 ενω το μετοχικο κεφαλαιο ειναι 75εκ ετσι? Και οχι που εσυ πληρωνεις συμβολαια 11εκ με μετοχικο κεφαλαιο 300χιλ ευρω..

Μαλιστα,το ακουσαμε και αυτο.Τι να πει και η Σιτι που με το μπατζετ της καταφερε και πηρε ενα βαθμο μονο στο CL και αποκλειστηκε απο την Ευρωπη απο τους ομιλους..

Παρα εσυ ενα δανειο 100χιλ ευρω με φορολογικη δηλωση 15χιλ ετησιο εισοδημα και να παρω και εγω ενα δανειο με 300χιλ ευρω με ετησιο εισοδημα 100χιλ ευρω και επειδη εσυ με το δικο σου δανειο φταιξεις καλυτερο σπιτι απο το δικο μου που θα φτιαξω εγω με το δικο μου δανειο να γυρισεις να μου πεις οτι το μεμπτο της υποθεσης το εχω εγω λογω σπιτιου και οχι εσυ που καταφερες και σου εδωσαν δανειο 100χιλ ευρω με ετησιο εισοδημα 15χιλ..Μαλιστα!

Α και κατι ακομα demon,οσο αφορα που λες οτι εμεις με 75εκ χασαμε 4-0 αρα κατι δεν παει καλα,(το οποιο να πω οτι τα 75 εκ οπως και τα 300χιλ που αναφερονται,αναφερονται σε ισολογισμους καταθετημενους στο υπουργειο οικονομικων και δεν ειναι απλα λογια απο τους Προεδρους των ομαδων) θελω να μου πεις,εγω ειχα 75εκ και εχασα με 4-0 αρα κατι δεν παει καλα,για πες μου εσυ τωρα πως με 300χιλ πηρες Ευρωλιγκα?

Δημοσ.

Την Σίτι την έχει πάρει ένας Ρώσσος και μέχρι και εγώ ο άσχετος με το Αγγλικό πρωτάθλημα, έχω καταλάβει τι κάνει και γιατί το κάνει.

Ωραίο παράδειγμα, έπεσες μέσα.

Δεν γνωρίζω τι ακριβώς γίνεται με τα μετοχικά κεφάλαια των ομάδων. Επι πολυμετοχικότητας γινόντουσαν συνέχεια υποτιμήσεις και ενώ είχαμε μεγάλες ΑΜΚ είχαμε συρικνωμμένο μετοχικό κεφάλαιο κάτι εκ ευρώ. Δεν ήρθα να μιλήσω για αυτό εγώ, εσύ μου κάνεις ερωτήσεις.

Τα 300χιλιάρικα είναι λίγα και τα 75εκ μου φαίνονται πολλά. Και το ένα βρωμάει και το άλλο. Αν όντως τα δώσατε(εγώ δεν το βλέπω), τι να πω, πάρτε κανα scola, πάρτε κανα μαύρο τις προκοπής απο NBA.

Δημοσ.

Ρε φιλε μετοχικο κεφαλαιο ξερεις τι σημαινει? Δεν μπορεις ρε φιλε να πληρωνεις συμβολαια 11εκ ευρω και τα εχεις κεφαλαιο 300χιλ ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις? Αν δεν ξερεις τι ειναι μετοχικα κεφαλαια αστο,δεν εχει νοημα.Οτι το μετοχικο κεφαλαιο του ΟΣΦΠ ειναι 75εκ δεν βρωμαει καθολου,γιατι 75εκ ειναι το ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ της ΚΑΕ απο το οποιο βγαινουν τα χρηματα και πληρωνονται οι παικτες και τα εξοδα της ΚΑΕ..Δηλαδη εγω σαν επειχηρηση μπορει να εχω μετοχικο κεφαλαιο 100χιλ ευρω τον χρονο και να πληρωνω μισθους σε υπαλληλους 50χιλ και αλλα 30χιλ ας πουμε στα λειτουργικα εξοδα της εταιριας,τα υπολοιπα 20 ειναι πλεονασμα που μενει στην εταιρια.Δεν γινεται ομως η εταιρια μου να εχει μετοχικο κεφαλαιο 100χιλ και να πληρωνω μισθους σε υπαλληλους αξιας 150χιλ ευρω..Αυτο λεμε..Γιαυτο και τα 75εκ δεν βρωμανε καθολου που λες,δεν ισχυει.Μπορει το μετοχικο κεφαλαιο να ειναι 200εκ,δεν εχει σχεση..Το προβλημα ειναι οταν η εταιρια εχει μικροτερο μετοχικο κεφαλαιο απο οτι πληρωνει σε μισθους και εξοδα..

Δημοσ.

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/h_paroysiash_toy_saviola_me_polu_marinakh.2361271.html

Επανέλαβε την σκέψη του να αποχωρήσει από την προεδρία του Ολυμπιακού εφόσον παραμείνει "όμηρος" των εισαγγελικών αρχών, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ξέρει κάποιος τι εννοεί ; Είχε ξανακουστεί τιποτα; Θυμάμαι είχε ακουστεί πως σκέφτεται να είναι στο παρασκήνιο ως μεγαλομέτοχος και να βάλει κάποιο άτομο ως πρόεδρο της ΠΑΕ " μπροστάρη "

Δημοσ.

καιρος δεν ειναι να παιξει η ομαδα με αριστερο μπακ ? Αντε με το καλο. Προπονητης μας λειπει και αμυντικο χαφ

• Like 1
Δημοσ.

H διοίκηση της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός έχει επανειλημμένα δηλώσει, προς κάθε κατεύθυνση, την ανάγκη διαφάνειας κι ίσων όρων ανταγωνισμού στο χώρο του μπάσκετ. Άλλωστε μόνο με τη διασφάλιση αυτών των προϋποθέσεων μπορεί να ικανοποιηθεί το αίτημα εξυγίανσης του αθλήματος. Φυσικά, δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλουμε ότι οι Αρχές θα συνδράμουν, πρώτα απ' όλους, την προσπάθειά μας αυτή.

Στο πλαίσιο αυτό, ζητήσαμε απ' τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. τη χορήγηση των στοιχείων των συμβολαίων της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός με τους αθλητές και προπονητές της για τις αγωνιστικές περιόδους 2008-09 έως και 2012-13. Μία Κ.Α.Ε. που διατείνεται με τον πλέον επίσημο και πανηγυρικό τρόπο ότι έχει προϋπολογισμό παραπλήσιο ή και μεγαλύτερο του Ολυμπιακού, εύλογα αναμένεται ότι θα έχει πληρώσει ανάλογους φόρους. Κατά την τελευταία πενταετία, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός έχει καταβάλει στο Ελληνικό Δημόσιο μόνο για φόρους αθλητών και προπονητών συνολικό ποσό που υπερβαίνει τα €25.000.000.

Διερωτώμεθα εάν ο Παναθηναϊκός έχει υποβληθεί σε αντίστοιχη φορολόγηση. Την απάντηση στο ερώτημα αυτό, αν υπεκφύγει η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, καλείται να φωτίσει με τα στοιχεία του ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. κι ο έλεγχος των φορολογικών αρχών.

Διάβασε περισσότερα στο: «Το μπάτζετ παραπλήσιο ή μεγαλύτερο, οι φόροι;» | gazzetta.gr

Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δημοσ.

.Μπορει το μετοχικο κεφαλαιο να ειναι 200εκ,δεν εχει σχεση..Το προβλημα ειναι οταν η εταιρια εχει μικροτερο μετοχικο κεφαλαιο απο οτι πληρωνει σε μισθους και εξοδα..

Τα ίδια έλεγες και όταν έκανε μήνηση ο Αλαφούζος, διαρύγνυες τα ιμάτια σου οτι θα πέσουμε κατηγορία βάση νόμου. Βλέπεις οτι δεν έγινε, πάντα υπάρχουν παραθυράκια και κινήσεις που εμείς δεν ξέρουμε. 

Λες ο λογιστής της ΚΑΕ να είναι τόσο βλήμα που αυτό που έκανε να μην στέκει νομικά; Μπορεί εκείνη την χρονιά να τα χρέωσε στην προυγούμενη ή να έκανε μεταφορά υποχρεώσεων σε άλλη χρονιά.

Δεν τα ξέρουμε αυτά, για να μπορούμε να πούμε την αποψή μας εμείς. Λες να κάναν κάτι τόσο ξεκαρφωτο ώστε να είναι ξεκρέμαστοι σε κάθε έλενχο; Ξέρει τι κάνει και τίποτα δεν θα γίνει όσο και αν ελένξουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...