Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με δυο λογια Πραγματα που τα βλεπει και ο πιο ασχετος και κανει? οτι δεν τα βλεπει ο Μαρινακης η ειναι τοσο ασχετος?

Δλδ τι να του κανει ο Μαρινακης ?

Να του υποδειξει τη δουλεια του ή μηπως να τον απολυσει απο την προετοιμασια ?

Το μονο που μπορει να κανει ειναι να χωσει χρημα για παιχτες με ποιοτητα στην αμυνα.

Εγω σας τα λεγα οτι δεν εχει ριξει χρημα.

Εχει παρει τοσα λεφτα και μια μεταγραφη κανονικη δεν εχει κανει.

Μονο παιχτες ελευθερους ...

Ποια παρελαση πας καλα? Κατσε να βγαλει τον Αυγουστο και βλεπουμε για παρελαση..

Μπορεις και να μην το διαβασεις αν θελεις φιλε μου.Οι αλλοι που το διαβασαν δηλαδη πως μπορεσαν? Μια χαρα γραμμενο ειναι και αν το διαβασεις βγαζει μια χαρα νοημα..

Δε μπηκα στο κοπο ...

:-)

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ρε φιλε ποτε θα καταλαβαιτε οτι το θεμα δεν ειναι αν παιρνει ελευθερους παικτες ή αν θα δωσει 10εκ για εναν παικτη σε μια ομαδα.Το θεμα ειναι να κανει σωστες επιλογες με αξιολογους παικτες..Δηλαδη για τον Βαις που φαινεται οτι θα κανει την διαφορα εδωσε λεφτα?Τον Μελμπερκ που ειχε παρει τοτε τον πηρε με μεταγραφη και χρηματα?Ελευθερος δεν ηταν?Το 2011 που εκανε πολυ καλη ομαδα εδωσε λεφτα σε μεταγραφες και δεν το ξερω? Μην σου πω οτι φετος εδωσε και 1,5εκ για τον Μετζανι και ισως δωσει και 700χιλ για τον Μιγκελ Τορες,ενω το 2011 δεν εδωσε τιποτα σε κανεναν παρολα αυτα η ομαδα πετουσε τοτε..Λεφτα εδωσε για τον Μασαντο,2,7εκ και? τι εκανε? Εδωσε 2,4εκ για τον Φεισα,και? τι εκανε? Καταληγουμε οτι το θεμα δεν ειναι αν θα δωσει ή οχι λεφτα σε παικτες,το θεμα ειναι να παρει αξιολογους παικτες,αυτο ειναι το point..Περισσοτερη μαγκια ειναι να κανει σωστες επιλογες ακομα και σε ελευθερους παικτες και να τους πουλησει παρα να δωσει λεφτα σε παικτες και να του βγουν Μασαντο..

Υ.Γ Γιατι εχετε κολλησει ολοι με τις κανονικες μεταγραφες? Σονι και καλα να κανει κανονικες μεταγραφες? Σου ειπα και πιο πανω,και που τις εκανε αυτες τις κανονικες μεταγραφες τι εβγαλε?

Δημοσ.

Ρε φιλε ποτε θα καταλαβαιτε οτι το θεμα δεν ειναι αν παιρνει ελευθερους παικτες ή αν θα δωσει 10εκ για εναν παικτη σε μια ομαδα.Το θεμα ειναι να κανει σωστες επιλογες με αξιολογους παικτες..Δηλαδη για τον Βαις που φαινεται οτι θα κανει την διαφορα εδωσε λεφτα?Τον Μελμπερκ που ειχε παρει τοτε τον πηρε με μεταγραφη και χρηματα?Ελευθερος δεν ηταν?Το 2011 που εκανε πολυ καλη ομαδα εδωσε λεφτα σε μεταγραφες και δεν το ξερω? Μην σου πω οτι φετος εδωσε και 1,5εκ για τον Μετζανι και ισως δωσει και 700χιλ για τον Μιγκελ Τορες,ενω το 2011 δεν εδωσε τιποτα σε κανεναν παρολα αυτα η ομαδα πετουσε τοτε..Λεφτα εδωσε για τον Μασαντο,2,7εκ και? τι εκανε? Εδωσε 2,4εκ για τον Φεισα,και? τι εκανε? Καταληγουμε οτι το θεμα δεν ειναι αν θα δωσει ή οχι λεφτα σε παικτες,το θεμα ειναι να παρει αξιολογους παικτες,αυτο ειναι το point..Περισσοτερη μαγκια ειναι να κανει σωστες επιλογες ακομα και σε ελευθερους παικτες και να τους πουλησει παρα να δωσει λεφτα σε παικτες και να του βγουν Μασαντο..

Υ.Γ Γιατι εχετε κολλησει ολοι με τις κανονικες μεταγραφες? Σονι και καλα να κανει κανονικες μεταγραφες? Σου ειπα και πιο πανω,και που τις εκανε αυτες τις κανονικες μεταγραφες τι εβγαλε?

Κανείς δεν κολλάει με τις μεταγραφές αυτές καθέ αυτές, κι ούτε κουμάντο στην τσέπη κανενός θέλουμε να κάνουμε. Εγώ προσωπικά την κοροϊδία και το άσπρο που με το ζόρι κάνει μαύρο η διοίκηση (και οι ΑΡΔ της) λες και απευθύνεται σε τίποτα πρόβατα απεχθάνομαι και κατακρίνω.

Δηλαδή η λογική της ΠΑΕ Ολυμπιακός πάει κάπως έτσι:

1) Δεν δίνει πάνω από 1,5 εκ. σε παίκτες/ομάδα, την ίδια στιγμή που έχει 40 συμβόλαια ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων οι 15 δανεικοί που δεν πρόκειται να παίξουν ποτέ.
2) Θεωρεί αυτονόητο ότι έναν ποδοσφαιριστή που πήρε ελεύθερο θα τον πουλήσει 5-6 εκατομμύρια.
3) Κρίνει πάντα υπερβολικές τις απαιτήσεις των άλλων ομάδων όταν αγοράζει (3 εκ. Μολό, 2 εκ. Αμαλφιτανό), αλλά όταν πουλάει ζητάει τον ουρανό με τ' άστρα (4 εκ. Μανωλάς, 3 εκ. Αμπντούν, 1.5 εκ. Σιόβας) ή βάζει εξωπραγματικές ρήτρες (12 εκ. Φετφατζίδης, 7 εκ. Μήτρογλου).
4) Τονίζει πάντα πόσο τυχερός είμαι που έχω διοίκηση που τα χώνει αντί για Ολυμπιακή Συμμαχία, σε τόσο δύσκολους καιρούς, λες και κάνω κριτική από το σαλέ μου στην Ελβετία ή το κρουαζιερόπλοιο μου στις Μπαχάμες, την ίδια στιγμή που ο φτωχός πλην τίμιος Μαρινάκης πασχίζει να επιβιώσει από την οικονομική κρίση.
5) Και τέλος, είναι δεδομένο πως όταν έρχεται η ώρα για τα διαρκείας ο Ολυμπιακός είναι ΙΔΕΑ, όταν όμως είναι ώρα για μεταγραφές, ο Ολυμπιακός ξαφνικά γίνεται επιχείρηση.

Τέλος, παρ' όλα τα αρνητικά δείγματα και την κριτική που του ασκώ, στηρίζω Μίτσελ προς αντίθεση των "αντικειμενικών" και μη δημοσιογράφων που στο τέλος θα του φορτώσουν μέχρι και την οικονομική κρίση, θάβοντας παράλληλα όλες τις "ομορφιές" της διοίκησης.
  • Like 2
Δημοσ.

Ο Μιτσελ ηταν αποτυχημενος απο περισυ και τον κρατησε με σκοπο να του φορτωσει το πιθανο στραπατσο στο cl. Εχει παρει ανα σωρο αχρηστους παικτες και κανεναν εκει που ποναμε 2 χρονια . Αυτα καταλογιζω στον προεδρο που σκοπος του ειναι να μαζεψει οσα μπορει απο το cl και πωλησεις αρκουμενος στο πρωταθλημα που θα παρουμε πιο ανετα φετος

Δημοσ.

Κανείς δεν κολλάει με τις μεταγραφές αυτές καθέ αυτές, κι ούτε κουμάντο στην τσέπη κανενός θέλουμε να κάνουμε. Εγώ προσωπικά την κοροϊδία και το άσπρο που με το ζόρι κάνει μαύρο η διοίκηση (και οι ΑΡΔ της) λες και απευθύνεται σε τίποτα πρόβατα απεχθάνομαι και κατακρίνω.

Δηλαδή η λογική της ΠΑΕ Ολυμπιακός πάει κάπως έτσι:

1) Δεν δίνει πάνω από 1,5 εκ. σε παίκτες/ομάδα, την ίδια στιγμή που έχει 40 συμβόλαια ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων οι 15 δανεικοί που δεν πρόκειται να παίξουν ποτέ.
2) Θεωρεί αυτονόητο ότι έναν ποδοσφαιριστή που πήρε ελεύθερο θα τον πουλήσει 5-6 εκατομμύρια.
3) Κρίνει πάντα υπερβολικές τις απαιτήσεις των άλλων ομάδων όταν αγοράζει (3 εκ. Μολό, 2 εκ. Αμαλφιτανό), αλλά όταν πουλάει ζητάει τον ουρανό με τ' άστρα (4 εκ. Μανωλάς, 3 εκ. Αμπντούν, 1.5 εκ. Σιόβας) ή βάζει εξωπραγματικές ρήτρες (12 εκ. Φετφατζίδης, 7 εκ. Μήτρογλου).
4) Τονίζει πάντα πόσο τυχερός είμαι που έχω διοίκηση που τα χώνει αντί για Ολυμπιακή Συμμαχία, σε τόσο δύσκολους καιρούς, λες και κάνω κριτική από το σαλέ μου στην Ελβετία ή το κρουαζιερόπλοιο μου στις Μπαχάμες, την ίδια στιγμή που ο φτωχός πλην τίμιος Μαρινάκης πασχίζει να επιβιώσει από την οικονομική κρίση.
5) Και τέλος, είναι δεδομένο πως όταν έρχεται η ώρα για τα διαρκείας ο Ολυμπιακός είναι ΙΔΕΑ, όταν όμως είναι ώρα για μεταγραφές, ο Ολυμπιακός ξαφνικά γίνεται επιχείρηση.

Τέλος, παρ' όλα τα αρνητικά δείγματα και την κριτική που του ασκώ, στηρίζω Μίτσελ προς αντίθεση των "αντικειμενικών" και μη δημοσιογράφων που στο τέλος θα του φορτώσουν μέχρι και την οικονομική κρίση, θάβοντας παράλληλα όλες τις "ομορφιές" της διοίκησης.

Αυτο ισχυει παντα σε ολες τις ομαδες.Οπως και εσυ αν πας να αγορασεις ενα μεταχειρισμενο κινητο θα θελεις να το παρεις στην μικροτερη δυνατη τιμη και οταν πουλησεις το δικο σου να το δωσεις στην μεγιστη δυνατη τιμη.

Συμφωνω με το πρωτο που λες για τα συμβολαια παικτων και οτι πρεπει επιτελους ολη η ομαδα να εχει ενα ροστερ στα 30 ατομα το πολυ μαζι με τους δανεικους παικτες.

Δεν συμφωνω απολυτα με το 2 γιατι αν προκειται για περιπτωση Βαις ή Μανωλα ας πουμε θα μπορει να παρει ενα ποσο γυρω στα 3-4 εκ ευρω.. Και οταν ψαχνεις παικτες ελευθερους σε μικρη ηλικια εκει πονταρεις.Χωρις να πληρωσεις τιποτα να βγαζεις κερδος.Χωρις αυτο να σημαινει ομως οτι αν παρει 10 ελευθερους θα πουλησει και τους 10 αλλα θα του βγουν μονο οι 2-3 αλλα και παλι κερδος θα εχει.Το ιδιο ισχυει και για τους παικτες με πληρωμη που αν δεν σου βγουν (Μασαντο) θα εχεις πολλαπλασιο χασιμο..

Οσο αφορα το 3 ημαστε τυχεροι που εχουμε μια οικονομικα υγιη ομαδα,ασχετως με τις μεταγραφες και τα ποσα κ.τ.λ.Βλεπεις σε τι κατασταση ειναι ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ και αλλες ομαδες..Ειδικα ο ΠΑΟ με τα τοσα λεφτα που σκορπισε ανεξελεγκτα..Και επισης μια σημειωση,τα χρηματα που εχουν δωθει φετος σαν εξοδα ετσι,κοστος προς την ΠΑΕ εννοω για τους παικτες που πηραμε φετος (Για τον Βαις,Τσορι,Καμπελ,Σαβιολα,Μεντζανι) και για τους 2 που ακουγονται και αν τελικα ερθουν (Σισσοκο και Τορες) με βαση και τα νουμερα που ακουγονται για αυτους τους 2,τα εξοδα λοιπον για εναν χρονο για αυτους τους 7 παικτες ειναι περιπου 15,5εκ ευρω μαζι με την εφορια..

Συμφωνω και παλι σε αυτο που λες για τα διαρκειας κ.τ.λ αλλα πρεπει να αναγνωρισουμε οτι εχουν ριξει και αρκετα τις τιμες σχετικα με το παρελθον..

Οσο για τον προπονητη αρχιζει να μην μου γεμιζει το ματι αλλα σαφως εχει και τις δικες της ευθυνες η διοιηκηση και δεν ειναι λιγες αλλα και ο Μιτσελ εχει τις αναλογες δικες του ευθυνες και εγκληματα..

Δημοσ.

Για τον Μιραλλάς δεν δώσαμε τίποτα και μας βγήκε ένας απ' τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει απ' τον ΟΣΦΠ ever. Πλέον κάνει παπάδες στην Έβερτον. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάγια Τουρέ που πλέον είναι μέσα στα 5 καλύτερα χάφ του κόσμου και εμείς τον είχαμε πάρει για ψίχουλα απ' την Ουκρανία.

Θέλω να πώ, αν υπάρχει καλό σκάουτινγκ μπορείς να πάρεις νέους και ταλαντούχους είτε ελεύθερους είτε με λίγα λεφτά, και να σου βγούν λαυράκια σε ένα έξτρα μπόνους την μεταπωλητική αξία. Ελεύθεροι τύπου Γιέστε είναι φυσικό ότι είναι μεγάλα ρίσκα και καλό είναι να αποφεύγονται.

Όσο για την ομάδα, δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα ακόμα. Αφενώς γιατί στα φιλικά γίνεται μοντάρισμα ΧΩΡΙΣ ολοκληρωμένο ρόστερ, με ομάδες που μέχρι στιγμής είναι πιο έτοιμες απο εμάς, αφ' ετέρου η ομάδα με τόσες αλλαγές δεν πρόκειται να παίξει μπάλα πρίν τον Δεκέμβρη. Θυμηθείτε λίγο την προπέρσυνη σεζόν. Βέβαια άλλο Βαλβέρδε άλλο Μίτσελ. Θα δούμε.

Δημοσ.

Εγω απλα πιστευω οτι ο Μιτσελ δεν κανει,δεν εχει δειξει τιποτα η ομαδα,το παραμικρο..Και τοτε με Βαλβερδε τρωγαμε 4αρες και 5αρες αλλα τουλαχιστον εστω για 20-30 λεπτα δειχναμε ΟΜΑΔΑ,δειχναμε καλα στοιχεια..Τωρα απολυτως τιποτα..Και μαλιστα και ο Βαλβερδε ειχε πολυ πιο ελλειπες ροστερ απο φετος γιατι του ελειπε και το 6αρι,και ο Μαρκανο,και το Αμπντουν και ο Μακουν..

Δημοσ.

Τηλέμαχε, και οι 2 παίκτες που αναφέρεις είναι απλά οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Και οι 2 στην τύχη μας έκατσαν, δεν έγινε κανα σοβαρό σκάουτινγκ και τους τσίμπησαν τα "τσακάλια" της ΠΑΕ. Τον Τουρέ τον ανακάλυψε ο Σόλιντ (ο μιζαδόρος άχρηστος ντε), ενώ ο Μιραλάς ήταν από τις τελευταίες κινήσεις της διοίκησης Κόκκαλη.

Δυστυχώς στο σκάουτινγκ έχουμε μαύρα μεσάνυχτα και είναι ένας από τους κύριους λόγους που ΚΑΘΕ καλοκαίρι ο σχεδιασμός είναι επιεικώς απαράδεκτος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ-ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Ο Μιραλάς αγοράστηκε κανονικά γύρω στα 2,5 εκ. αφού ήταν δανεικός την πρώτη χρονιά από την Σεντ Ετιέν.

Εγω απλα πιστευω οτι ο Μιτσελ δεν κανει,δεν εχει δειξει τιποτα η ομαδα,το παραμικρο..Και τοτε με Βαλβερδε τρωγαμε 4αρες και 5αρες αλλα τουλαχιστον εστω για 20-30 λεπτα δειχναμε ΟΜΑΔΑ,δειχναμε καλα στοιχεια..Τωρα απολυτως τιποτα..Και μαλιστα και ο Βαλβερδε ειχε πολυ πιο ελλειπες ροστερ απο φετος γιατι του ελειπε και το 6αρι,και ο Μαρκανο,και το Αμπντουν και ο Μακουν..

Η μόνη ήττα που θυμάμαι εκείνο το καλοκαίρι είναι ένα 4-5 από Χέρενφεν.

Κατα τ' άλλα νομίζω είχαμε ισοπαλίες 2-2 με Ίντερ και Γουέστ Μπρομ, και νίκη 1-0 με Γαλατασαράι. Καθόλου άσχημα, πιστέυω.

Δημοσ.

1. Προκοπή με τον Τάκη Γκώνια της Ισπανίας δεν βλέπω να υπάρχει. Ναι οκ φιλικά προετοιμασίας,ναι οκ πολλά νέα πρόσωπα αλλα ο συγκεκριμένος "sportcaster" έδειξε το απόλυτο τίποτα από Ιανουάριο μέχρι Μάρτιο. Δέχομαι οτι οι παίχτες δεν ήταν δικής του επιλογής,δέχομαι ότι οι παίχτες δεν είχαν κίνητρο αλλά επί 4 μήνες δεν είδα κάτι το διαφορετικό συγκριτικά με τον πεπονοκέφαλο Ζαρντίμ.

2. Αν ο Ορμπαϊθ είναι ακόμα ελεύθερος τον κλείνεις χθες και δεν ακούς την γνώμη του Μίτσελ ο οποίος σεζόν δεν βγάζει.

3. Ο Μανιάτης ξεχώρισε επί εποχές Μακούν, Ιμπαγάσα, Πάμπλο.
Παίχτες που γνώριζαν πολλά κιλά μπάλα συγκριτικά με την ποδοσφαιρική ποιότητα των Μασάντο Φέισα .Φαινόταν τα τρεξίματα του αλλά όχι οι αδυναμίες του (το παιδί δεν μπορεί να βγάλει πάσα στο μισό μέτρο).

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα με τους ελευθερους.

Αλλα για να φτιαξεις μια ομαδα πρεπει να σκασεις και χρημα στην αγορα , δε μπορει να σου καθονται παντα ολοι οι καλοι και ελευθεροι. 

Δε γινεται να φτιαξεις μια ομαδα και να κυνηγας συνεχεια οτι ελευθερο κυκλοφορει μεχρι να κατσει κατι καλο..

Κι αααμα κατσει ...

Παρε αμυντικο με ποιοτητα. 

Μη μου παιρνεις το Μεντζανι που θελει να τον ξεφορτωθει  Α$ Μοnaco και τον χαριζει γιατι πλεον ανεβηκε Α κατηγορια ...

Καπου πρεπει και να τα σκασεις για να σου ρθει καλος παιχτης.

Μια ομαδα φτιαγμενη μονο με ελευθερους και που θα ειναι ανταγωνιστικη στο Τσαμπιονς Λιγκ θα πρεπει να χεις φαρδυκωλια για να σου κατσουν ολοι  ...

Δημοσ.

Oταν εγω εβγαινα και ελεγα για τον Μανιατη οτι ειναι αμπαλος πολλοι νευριαζαν ...Τωρα μεχρι και ο Πικουλας αμπαλο τον βαφτιζει .Στο χορταρι δεν μπορεις να κρυφτεις ,θα κρυφτεις μιια ,δυο την τριτη σε πηρανε χαμπαρι ...

Δημοσ.

Μια ομαδα φτιαγμενη μονο με ελευθερους και που θα ειναι ανταγωνιστικη στο Τσαμπιονς Λιγκ θα πρεπει να χεις φαρδυκωλια για να σου κατσουν ολοι  ...

Έκανες τον Παο Αεκάκι Μαρινάκη Μαρινάκη , κλείδωμα του τιτιβοΑλαφούζ στο ασανσέρ και λοιπές γραφικότητες. Οι φιλοδοξίες σταματούν εκεί. Τόσο απλά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...