Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα έτσι όπως είναι τώρα το ρόστερ και βλέποντας ότι πλην Ιμπαγάσα δεν υπάρχει άλλος παίκτης που θα μπορεί να τροφοδοτήσει τα εξτρέμ, τότε ναι καλύτερα να έχεις παίκτες με ανάποδο πόδι στο πλάι, να συγκλίνουν μπας και δημιουργηθεί καμιά φάση.

Αλλά σε νορμάλ συνθήκες το 4-3-3 θέλει παίκτες γραμμής. Ειδικά όταν ξεκινάς με σέντερ φορ τον Μήτρογλου, όπως σήμερα.

Κοιτα το 4-3-3 δεν θελει παιχτες γραμμης και σιγουρα δεν θελει τον Μητρογλου ο οποιος περπαταει αναλογα και τι εκδοχη του θα παιξεις .Το καλο θα ειναι να εχεις παιχτη ο οποιος παιζει και πανω στην γραμμη και συγκλινει .Τετοιος παιχτης ειναι ο Βαις ,και ο Λετο ο οποιος ηταν καθαρο εξτρεμ μπορουσε να σου παιξει ολη την γραμμη και μπορουσε να συγκλινει κιολας με ανεση .Λεω τον Λετο γιατι μετα τον Τζολε δεν θυμαμαι αλλον με τετοια χαρακτηριστικα που να περασε απο την ομαδα συν του οτι ο Λετο μου αρεσε παντα σαν παιχτης .

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Κοιτα το 4-3-3 δεν θελει παιχτες γραμμης και σιγουρα δεν θελει τον Μητρογλου ο οποιος περπαταει αναλογα και τι εκδοχη του θα παιξεις .Το καλο θα ειναι να εχεις παιχτη ο οποιος παιζει και πανω στην γραμμη και συγκλινει .Τετοιος παιχτης ειναι ο Βαις ,και ο Λετο ο οποιος ηταν καθαρο εξτρεμ μπορουσε να σου παιξει ολη την γραμμη και μπορουσε να συγκλινει κιολας με ανεση .Λεω τον Λετο γιατι μετα τον Τζολε δεν θυμαμαι αλλον με τετοια χαρακτηριστικα που να περασε απο την ομαδα συν του οτι ο Λετο μου αρεσε παντα σαν παιχτης .

Συμφωνούμε πάνω κάτω. Και ο Βάις και ο Κάμπελ τέτοιου είδους παίκτες είναι. Απλά όταν τους βάζεις με ανάποδο πόδι, χάνεις το πλεονέκτημα της γραμμής και σου μένει μόνο το κόψιμο προς τα μέσα. Εμένα εκεί έγκειται πιο πολύ η παρατηρησή μου, και όχι στο πως παίζεται το 4-3-3.

Δημοσ.

Και γιατι Μεγιερι αντι για Ρομπερτο?

Παντως βλεπω υπολογιζει τον Σαμαρη κ χαιρομαι

Χαιρεσαι? Μην τρελαθουμε.Κατεβα στην Ευρωπη με τον Σαμαρη και θα παψεις να χαιρεσαι μια και καλη.Για την Ελλαδα μια χαρα ειναι...

Παντως στις Ασιστ αυτος με τον Χολεμπας θα παλεψουν μεχρι τελους...Μπαινει και στο κλαμπ τους και ο Μεντζανι σιγα σιγα...

Πες μου ποιο ματς βλεπεις που ο Φεισα ειναι καλος?

Εκει που ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να κανει φαουλ και να σταματησει τον αλλον και δεν μπορει?

Μια χαρα ηταν ο Φεισα σημερα,σχετικα με τις αλλες φορες ηταν παρα πολυ καλος.Εκανε 10 κοψιματα και ηταν μια χαρα.Μιλαω για σημερα,μην παρεξηγηθω..

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνούμε πάνω κάτω. Και ο Βάις και ο Κάμπελ τέτοιου είδους παίκτες είναι. Απλά όταν τους βάζεις με ανάποδο πόδι, χάνεις το πλεονέκτημα της γραμμής και σου μένει μόνο το κόψιμο προς τα μέσα. Εμένα εκεί έγκειται πιο πολύ η παρατηρησή μου, και όχι στο πως παίζεται το 4-3-3.

Ναι βρε συμφωνω οκ απλα οταν παιζεις με αναποδο ποδι δεν μπορεις να παιξεις και γραμμη :) .Δεν μπορεις να τα κανεις και τα 2 το ενα αναιρει το αλλο εκτος αν παιζεις γραμμη με ποδι απο την αλλη μερια αλλα ετσι θα σε κοβει συνεχεια ο αντιπαλος και θα βγαζεις σεντρα με εξωτερικο φαλτσο μονο χαχαχα..Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις ..

Δημοσ.

Ρε παιδια αυτα δεν εχουν σχεση.Αυτο που εχει σχεση ειναι οτι θελουμε προπονητη.Δεν ξερω αλλα δεν μου γεμιζει το ματι.Ενταξει ακομα φτιαχνει την ομαδα,οπως και ο Βαλβερδε δεν εκανε ουτε μια νικη στα φιλικα αλλα τουλαχιστον αυτος εβαλε ενα στοιχειο που θελει να περασει στην φιλοσοφια της ομαδας,το πλανο που ειχε..Ο Μιτσελ δεν εχει κανει τιποτα..Συνεχεια αλλαζει αμυντικους,ποτε ενα ζευγαρι αμυντικων δεν επαιξε το ιδιο μαζι,ολο εναλλαγες κατι.Οκ,συμφωνω οτι ειναι φιλικα παιχνιδια στα οποια θα κανει αυτες τις αλλαγες αλλα ρε φιλε δεν πρεπει σιγα σιγα να καταληγει σε εναν κορμο 7-8 παικτων τουλαχιστον? Δειχνει οτι δεν ξερει καν τι σχημα θελει να κατεβασει στους αγωνες,δεν εχει ενα πλανο η ομαδα.Φαινεται οτι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ χωρις τακτικη η ομαδα,σε τιποτα.Ουτε στον τροπο που φευγει η μπαλα απο τα στοπερ ουτε οταν ειναι στην επιθεση να γυρισει η μπαλα οταν δεν βρισκουν χωρους.Οταν αλλαζει 2-3 πασες,αντε 5 το πολυ και βλεπει οτι δεν εχει χωρο αντι να γυρισει την μπαλα παλι προς τα πισω,να κρατησουν την κατοχη δηλαδη θα βγαλουν μια σεντρα στο πουθενα ειναι δεν ειναι επιθετικος στην περιοχη,σημερα αυτο εγινε 3 φορες.Ειτε θα πανε σε ντριπλα και θα την χασουν,ειτε θα κανουν καποια λομπα και οπου να ναι να φυγει.Δεν εχει καθολου μα καθολου πλανο η ομαδα και να ξερει πως θα επιτεθει.Απο τα πλαγια? απο το κεντρο? με γεμισματα? με σουτ? δεν ξερει απολυτως τιποτα..Ακομα και με Βαλβερδε ηξερες οτι αν δεν βρισκεις χωρους θα αρχισεις τις λομπες στον Τζιμπουρ και κααααααποια ιιιιιισως κατσει και κανουμε καμια φαση.Τωρα εδω δεν εχουμε ουτε αυτο.Γιάυτο και κανουμε τοσα λαθη στην αμυνα και στο κεντρο και δινουμε γκολ απο λαθη μας.Γιατι οι παικτες παιρνουν την μπαλα και δεν ξερουν τι να την κανουν,δεν ξερουν οτι ας πουμε οτι αν πιεζομαστε ας κανουμε γεμισμα να βρουμε τον Μητρογλου,ή ας πουμε αν πιεστεις να προσπαθησεις να βρεις εναν εκ των Βαις και Καμπελ που ειναι γρηγοροι στα πλαγια.Δεν εχουμε καθολου αυτοματισμους,δεν εχουμε καθολου αλληλοκαληψεις..Ειδικα 2-3 φασεις ηταν λαθη και μαρκαρισματα που τα μαθαινεις σε τοπικο πρωταθλημα και αν δεν τα κανεις ο προπονητης σου δεν σε βαζει,και αφορα το ΤΟΠΙΚΟ Πρωταθλημα αυτο,οχι σε επιπεδο CL..Νομιζω σιγα σιγα καταλαβαινουμε γιατι Σεβιλλη και Χεταφε απελυσαν τον Μιτσελ,γιατι πολυ απλα θα ηταν στην Secuda Division..

Δημοσ.

Οταν ελεγα εγω πως ο Καμπελ δεν ειναι αυτη ησφαιρα που μας παρουσιαζουν τοτε με κοροιδευατε ... :P  :P  :P

Τωρα ή ειναι ιδεα μου λογω streaming ή απλα ειναι ενας βαρυς παιχτης που δε κουνιεται και τοσο πολυ ...

Καλος με τη μπαλα αλλα το τρεξιμο δε το χει και τοσο.

Η μονη σφαιρα που βλεπω στο ροστερ ειναι ο Βαις και αυτος θα κανει καλη χρονια φετος αν δε βγαλει τραυματισμους..

Χαλια ημασταν ...

Μεγαλο χαλι ...

Αν και δε περιμενω κατι καλυτερο με αυτο το ροστερ..

Μονο με ταμπουρι σωζεται η χρονια στο Τσαμπιονς Λιγκ γιατι αμα ανοιχτουμε με αυτη την αμυνα μας βλεπω να μετραμε 4αρες και 5αρες ... 

Δημοσ.

Πιστεύω ο Μίτσελ έχει πλάνο. Απλά το πλάνο αυτό δεν συμβαδίζει με τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ.

Για παράδειγμα θέλει να παίξει με πίεση ψηλά και παιχνίδι κατοχής όπως ο Βαλβέρδε. Ε, με σέντερ φορ τον Μήτρογλου αυτό δεν θα το πετύχει ποτέ. Ούτε με ασταθή σέντερ μπακ όπως ο Σιόβας ή ο Μανωλάς. Ούτε με τους 3 άμπαλους (Μανιάτης, Φέισα, Πορτογάλος Μενδρινός) στο κέντρο.

Δυο όπλα έχει, τα εξτρέμ και τα χαραμίζει βάζοντας τους με ανάποδο πόδι.

Καλα φερε τον προπονηταρα τον βαλβερδε ,και με ματζιο σεντερ φορ σου παιζει barca.Μεγαλη προπονηταρα ο πουστης ,δυστηχως δεν υπαρχει κατι που μπορει να τον πλησιασει στο θεμα αναπτυξη δημιουργια φασεων.

Δημοσ.

Και για να τελειωνουμε με το παραμυθι της πιεσης αυτο που βλεπω ειναι οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να παιξουμε αυτο το ποδοσφαιρο.

Θα φαμε πολλα πως το λενε.

Με αυτη την αμυνα και το ανυπαρκτο αμυντικο χαφ θα βρεξει λεμεεεε ..

Ακομα και στην Ελλαδα εβρεχε περυσι χωρις αμυντικο χαφ που επαιξε κατα καιρους ...

Δημοσ.

Πάντως για να μην τα ρίχνουμε και όλα στον Μίτσελ, έχει και η διοίκηση ευθύνες.

Κατ' αρχήν ο Μίτσελ δεν ήρθε μόνος του, κάποιοι τον έφεραν και του έδωσαν τα κλειδιά για το χτίσιμο της ομάδας φέτος, ενώ μάλιστα είχαμε τα περσινά απογοητευτικά δείγματα.

Επίσης η διοίκηση είχε ανακοινώσει επίσημα ότι στο φιλικό με την Λίβερπουλ (3 Αυγούστου, σήμερα) θα ήταν έτοιμο το ρόστερ. Ε λοιπόν όχι μόνο δεν είναι αλλά υπάρχουν τρανταχτά κενά.

Καλα φερε τον προπονηταρα τον βαλβερδε ,και με ματζιο σεντερ φορ σου παιζει barca.Μεγαλη προπονηταρα ο πουστης ,δυστηχως δεν υπαρχει κατι που μπορει να τον πλησιασει στο θεμα αναπτυξη δημιουργια φασεων.

Μεγάλη προπονητάρα δεν πιστεύω. Ήταν όμως σοβαρός επαγγελματίας, με προσγειωμένο και μη προκλητικό χαρακτήρα, είχε πλάνο ανάπτυξης και δούλευε. Το κυριότερο είναι όμως ότι ταίριαξε απόλυτα και με την ομάδα, τον κόσμο και την φιλοσοφία του συλλόγου.

Δημοσ.

Οταν ελεγα εγω πως ο Καμπελ δεν ειναι αυτη ησφαιρα που μας παρουσιαζουν τοτε με κοροιδευατε ... :P  :P  :P

Τωρα ή ειναι ιδεα μου λογω streaming ή απλα ειναι ενας βαρυς παιχτης που δε κουνιεται και τοσο πολυ ...

Καλος με τη μπαλα αλλα το τρεξιμο δε το χει και τοσο.

Η μονη σφαιρα που βλεπω στο ροστερ ειναι ο Βαις και αυτος θα κανει καλη χρονια φετος αν δε βγαλει τραυματισμους..

Χαλια ημασταν ...

Μεγαλο χαλι ...

Αν και δε περιμενω κατι καλυτερο με αυτο το ροστερ..

Μονο με ταμπουρι σωζεται η χρονια στο Τσαμπιονς Λιγκ γιατι αμα ανοιχτουμε με αυτη την αμυνα μας βλεπω να μετραμε 4αρες και 5αρες ... 

Φιλε οι παικτες ειναι καλυτεροι απο περυσι,δεν υπαρχει αμφιβολια σε αυτο.. Προπονητης χρειαζεται,η ομαδα δεν εχει κανενα πλανο,πουθενα και σε καμια γραμμη της.Ο Καμπελ μια χαρα ειναι,απλα χρειαζεται καποιος να δεσει τους παικτες μεταξυ τους που μεχρι στιγμης δεν υπαρχει.Η ομαδα δεν ειναι καθολου μα καθολου δουλεμενη στην τακτικη,καθολου ομως.Δεν υπαρχουν αλληλοκαλυψεις μεταξυ των παικτων,η ομαδα  βγαινει αναρχα στην επιθεση,χωρις κινησεις παικτων χωρις τιποτα.Η διοικηση -ο Θεος να την κανει- εχει τρομερες ευθυνες.Διαβαζω οτι ο Μιτσελ ειχε ζητησει τον Μιγκελ Τορες σε ρολο Μαρκανο.Η διοικηση οχι μονο δεν τον πηρε αλλα λεει προεκυψε ο Μεντζανι.Αλλου γι'αλλου δηλαδη αφου ο ενας παικτης με τον αλλον δεν εχουν καμια σχεση.Αλλος ο ρολος του ενος και αλλος του αλλου..Κατι μου λεει οτι αν χαλασει του αμυντικου χαφ τον ρολο του θα τον καλυψει ο Μεντζανι,γιαυτο μου φαινεται και αποκτηθηκε.Δεν γινεται να σου ζηταει ο προπονητης εναν παικτη με συγκεκριμενο ρολο και εσυ να του φερνεις εναν αλλον παικτη που δεν εχει καμια σχεση με αυτον που σου ζητησε ο προπονητης.Να ελεγα οτι ζητηθηκε ενας παικτης στυλ Μαρκανο και εσυ του εφερες εναν αλλον παικτη με το ιδιο στυλ αλλα χειροτερο σε αξια να πω οκ,αλλα οχι να σου ζηταει μηλα και να του φερνεις ροδακινα.Επισης μου βαζει τον Λυκογιαννη αριστερο χαφ και τον Χολεβα εκει κολλημενο στα μπακ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΣΩ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚ.Ποσο θελει να το καταλαβει? Ας εβαζε τον Χολεβα αριστερο χαφ και τον Λυκογιαννη μπακ που τα πηγε και καλυτερα ως μπακ απο τον Χολεβα.Επιπλεον αφηνεις τον πρωτο σου σκορερ στα φιλικα εκτος αποστολης (Ολαιταν) και τον πιο φορμαρισμενο της προετοιμασιας (Φετφα).Δηλαδη ελεος..Βλεπω να μην ξεπερναμε τα 10χιλ διαρκειας αν συνεχιστει αυτο το χαλι και αυτους που τα πηραν να μην πατανε στο γηπεδο.Και επισης δεν βλεπω τον Μιτσελ οχι μονο να μην κανει παρελαση αλλα ουτε να βγαζει τον Αυγουστο,ειδικα σε καμια γκελα στην πρωτη αγωνιστικη ή στην δευτερη αν συνεχισει να κανει 700 αλλαγες και αλχειμιες στην 11αδα.Επιτελους να βαλει τους 6-7 παικτες που προοριζει για βασικους στην 11αδα ενος φιλικου να δουμε τι εικονα θα δειξουν.Δεν λεω καλη η φυσικη κατασταση που δουλευει αλλα τι να το κανω αν τρεχουν 95 λεπτα πανω κατω και να μην εχουν ιδρωσει και τα παιχνιδια μου να ειναι συνεχως over απο το 15'.Δουλεψε επιτελους στην τακτικη και στους αυτοματισμους.Δουλεψε εστω στα στημενα,δουλεψε και δειξε κατι επιτελους ρε Μιτσελ να λεμε οτι αυτο το εφερε στον Ολυμπιακο ο Μιτσελ γιατι μεχρι τωρα το μονο που εχει φερει ειναι να τρωμε πρωτοι γκολ και να ειναι over το παιχνιδι απο το πρωτο 20λεπτο.Με τον Ζαρντιμ ειμασταν τραγικοι αλλα τουλαχιστον εχουμε να λεμε οτι επαιζε με 11 στην αμυνα και οτι βγει μπροστα,εχουμε να λεμε οτι κερδιζαμε με 1-0 εστω.Ειχε ενα πλανο ο ανθρωπος οσο και τραγικα παιζαμε.Αλλα οχι αυτο το πραγμα.Βλεπω 11 παικτες να κανουν μεσα στο γηπεδο οτι γουσταρουν,οτι τους κατεβει στο κεφαλι.Βλεπω τον Χολεβας να εχει την μπαλα και να μην ξερει τι να την κανει,βλεπω τον Βαις το παλικαρι να παιρναει 2-3 αντιπαλους και να τον σκοτωνουν στο ξυλο,να τρωει αγκωνιες,να τον ξεβρακωνουν γιατι δεν εχει κανεναν να δωσει την μπαλα και λεει θα το βαλω μονος μου.Βλεπω την αμυνα να αλλαζει πασουλες και μολις αυτες φτασουν τις 3 μπουπ στον αντιπαλο.Ο καθε ενας κανει οτι γουσταρει.Βλεπω φιλαθλο να ρωταει αθλητικο δημοσιογραφο γιατι δεν βαζει μπακ δεξι τον Μανιατη και η απαντηση αυτου ηταν "Δεν μπορει να παιξει δεξι μπακ,δεν γουσταρει να παιζει εκει". Τι δεν γουσταρει ρε φιλε να παιξει εκει? Αν η ομαδα χρειαστει να παιξει επιθεση θα παιξει εκει,αν πρεπει να παιξει τερμα θα παιξει εκει.Ακους εκει δεν γουσταρει.. Ο αλλος κανει διακοπες στην Πρεβεζα και δεν ξερω και εγω που αλλου και στα τετοια τους ολοι στην διοικηση,καθονται και τον περιμενουν να βρει ομαδα και μαλιστα με συμβολαιο 1,5 χαρτι που ζηταει εκει.Εχει να προπονηθει 2,5 μηνες και θα τον παρει ομαδα χωρις καν προετοιμασια απο διακοπες 3 μηνες και θα του δωσει και 1.5 χαρτι.Διακοπη συμβολαιου κυριε Μαρινακη και προπονηση ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ στο Ρεντη στις 3 το μεσσημερι,ουτε καν με την μικρη ομαδα.ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!! Ο Μποατενγκ ειχε υπογεγραμενο προσυμφωνο βγηκε και ειπε,που ειναι κυριε? Καταγγελια στην uefa,οπως και για τον Τζιμπουρ.1,5 μηνα λειπει απο τις υποχρεωσεις της ομαδας ο Τζιμπουρ και ακομα καθεστε και τον περιμενετε να βρει ομαδα? Κανονικα προπονησεις κυριοι της διοικησης,οι μανατζερ γι'αυτο υπαρχουν,για να κανουν την δουλεια τους.Οχι να ειναι ο Τζιμπουρ στις ξαπλωστρες της Πρεβεζας και να περιμενει προταση.Αντε Μαρινακη,εχεις κανει τον Ολυμπιακο ξεφρενο αμπελι..Και επιτελους φερε το αμυντικο χαφ,γιατι βλεπω απο την πρωτη 3αρα που θα αρπαξεις στο CL να εισαι στο γηπεδο εσυ και ο Σαββας μονος σου και να βλεπεις τα καρτελακια των διαρκειας να καθονται στα καθισματα στο Καραισκακη.Νομιζεις οτι επειδη εφερες τον Σαβιολα ολα ειναι κομπλε? Για να εχεις να λες παλι οτι ειμαστε αχαριστοι κ.τ.λ?Αντι να κλεινεις κατι ΝτεΒινσεντι και λοιπους συγγενεις, το αμυντικο χαφ επρεπε να εχει ερθει απο τον Γεναρη,κλειδωμενο το ειχες το πρωταθλημα.Εχεις καταντησει να δινεις 750χιλ στον Κολοβο που δεν προκειται να δει το ονομα του στην 18αδα της καρτελας της NOVA αντι να παρεις ενα ρημαδιασμενο αμυντικο χαφ..Εχεις καταντησει ολοι οι παικτες που βαζουν ενα τρομερο γκολ εναντιον του Παναθηναικου την επομενη μερα να ξερουν οτι εχουν προταση απο τον Ολυμπιακο..Επιτελους ενισχυσε την ομαδα ΜΟΝΟ στις θεσεις που εχει αναγκη,σε καμια αλλη.Φερνεις εναν παικτη που φαινεται οτι θα καλυψει το κενο του Μιραλλας με καθυστερηση ενος χρονου και ανοιγεις συγχρωνως κενα σε αλλες θεσεις..Επιτελους θα κανετε εναν σωστο σχεδιασμο μονο μονο μονο μια και μοναδικη φορα? ΜΙΑ ΜΟΝΟ,ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΝΟ.Μια φορα το εκανες με τον Βαλβερδε σε ολες τις αποψεις και εχασες στην διαφορα γκολ την προκριση σου στους 16 του CL,και απο ατυχια την προκριση σου στους 8 του EL και μαλιστα παιζοντας παρα μα παρα πολυ καλο ποδοσφαιρο που ειχαμε χρονια να δουμε..Ετσι φτιαχνονται οι σοβαρες ομαδες κυριε Μαρινακη,με εναν Σ Ο Β Α Ρ Ο  προπονητη και με 3-4 ΚΑΛΕΣ κινησεις ΟΥΣΙΑΣ.Οχι με 200 παικτες παιζοντας κορονα γραμματα ααααααννννννννννννν και οοοοοοοοοοοοοοοοοταν καποιος απο αυτους βγει λαχειο..Βαλτε μυαλο αλλιως σηκωθειτε και φυγετε..Καλυτερα η κατασταση του ΠΑΟ,που τουλαχιστον δεν θα εχεις στοχους παρα να πονανε τα ματια σου και καθε Σ/Κ να χρειαζεσαι depon..

• Like 2
Δημοσ.

Με δυο λογια Πραγματα που τα βλεπει και ο πιο ασχετος και κανει? οτι δεν τα βλεπει ο Μαρινακης η ειναι τοσο ασχετος?

Δημοσ.

Αρχισε το κραξιμο σε Μιτσελ , οχι αδικαιολογητα κατα την γνωμη μου

Δεν βλεπω να ειναι εδω για παρελαση

Δημοσ.

Ρε galaxy αφηνε και καμια κενη γραμμη ωστε να βγαζουν νοημα τα γραπτα σου...

Εγω αυτο το κατεβατο δε το διαβαζω ουτε κι αν με πληρωνανε.

Εκθεση νομιζεις πως γραφεις ?

• Like 1
Δημοσ.

Αρχισε το κραξιμο σε Μιτσελ , οχι αδικαιολογητα κατα την γνωμη μου

Δεν βλεπω να ειναι εδω για παρελαση

Ποια παρελαση πας καλα? Κατσε να βγαλει τον Αυγουστο και βλεπουμε για παρελαση..

Ρε galaxy αφηνε και καμια κενη γραμμη ωστε να βγαζουν νοημα τα γραπτα σου...

Εγω αυτο το κατεβατο δε το διαβαζω ουτε κι αν με πληρωνανε.

Εκθεση νομιζεις πως γραφεις ?

Μπορεις και να μην το διαβασεις αν θελεις φιλε μου.Οι αλλοι που το διαβασαν δηλαδη πως μπορεσαν? Μια χαρα γραμμενο ειναι και αν το διαβασεις βγαζει μια χαρα νοημα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...