Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Εμενα μου απο 2005 μεχρι και 2009...

Εκει επεσαν και οι φαππες με Μπενφικα κ.τ.λ :P

Εdit

Και μια απο εκεινες φορουσε ενα απο τα καλυτερα χαφ που περασαν ποτε απο την Ελλαδα, Λουτσιανο Γκαλετι!

Δημοσ.

Και μια απο εκεινες φορουσε ενα απο τα καλυτερα χαφ που περασαν ποτε απο την Ελλαδα, Λουτσιανο Γκαλετι!

ειναι ξανα φετος στην ελλαδα (στον οφη) ο γκαλετι

Δημοσ.

ειναι ξανα φετος στην ελλαδα (στον οφη) ο γκαλετι

Nαι το διαβασα, δυσκολα ομως να γινει ο παλιος γκαλετι με αυτο το προβλημα υγειας που ειχε

Δημοσ.

Σουτ. Χρειαζόμαστε σουτερ. Μοιάζει αργος, και από άλμα και αθλητικά προσόντα μυρωδια.

Δεν εχω ιδεα για τον παιχτη αυτο, αλλα ετσι οπως τον περιγραφεις μου θυμιζει φως-φαναρι Καπονο και σκαει το χειλακι μου αν εχετε παρει τετοιο παικτη :D

Σουτερ που δεν ιδρωνει στα σπριντ για να ξεμαρκαριστει τη σημερον ημερα σε επιπεδο Ευρωλιγκας ειναι απλα καταδικασμενος στην αφανεια. Δεν εχω ιδεα αν αυτος που πηρατε ειναι ετσι ή οχι, αλλα αν ειναι αργος και δεν εχει αθλητικα προσοντα τοτε θα εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον να δουμε πως θα βοηθησει. Επισης τεραστιας σημασιας για παικτες που αναλαμβανουν το σουτ της ομαδας, ειναι το τι κακαλα και ψυχολογια παρουσιαζουν στα δυσκολα παιχνιδια. Στο βιντεο πχ παιζει με μια Σιρου. Αλλο η Σιρου ομως και αλλο η ΤΣΚΑ πχ.

Παντως το postαρισμα του και το fade-away του στο βιντεο, μου θυμιζουν Αλβερτη στα καλα του. Ουτε και τοσο αργος δειχνει.

Δημοσ.

Σουτ. Χρειαζόμαστε σουτερ. Μοιάζει αργος, και από άλμα και αθλητικά προσόντα μυρωδια.

Σουτ σα να λέμε Αντιγκετσεβιτσιους? Οπότε στο 3 θα πάμε μόνο με Περπέρογλου?  :unsure:

Δημοσ.

Αυτό λέω max. Έχουμε ανάγκη από λύση στο σκοράρισμα και ειδικα στο μακρινο σουτ, και γι'αυτο τον παίρνουν.

Αλλά κάνει μπαμ έστω και απο ένα βίντεο ότι αθλητικά πρέπει να'ναι χαλβας. Αμυντικά να τον δούμε κιόλας, δεν θέλω να'ναι αντίστοιχος του Γκέτσε.

Δημοσ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Σαλίνο, Μετζανί, Σιόβας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Σάμαρης, Κάμπελ, Τσόρι, Μήτρογλου.

Noμιζω οτι καλα κανει και κατεβαινει με 3 αμυντικα χαφ ο Μιτσελ σημερα, αλλα επρεπε να παιξει και με Βαις που ειναι γρηγορος στις αντεπιθεσεις.Δεν ξερω βεβαια μηπως ειναι ανετοιμος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...