Phoenix7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Όλες οι φανέλες της 20ετιας, διαλέξτε και πάρτε 1
optimus_crime Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Εμενα μου απο 2005 μεχρι και 2009... Εκει επεσαν και οι φαππες με Μπενφικα κ.τ.λ Εdit Και μια απο εκεινες φορουσε ενα απο τα καλυτερα χαφ που περασαν ποτε απο την Ελλαδα, Λουτσιανο Γκαλετι!
Alxnks Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Και μια απο εκεινες φορουσε ενα απο τα καλυτερα χαφ που περασαν ποτε απο την Ελλαδα, Λουτσιανο Γκαλετι! ειναι ξανα φετος στην ελλαδα (στον οφη) ο γκαλετι
optimus_crime Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 ειναι ξανα φετος στην ελλαδα (στον οφη) ο γκαλετι Nαι το διαβασα, δυσκολα ομως να γινει ο παλιος γκαλετι με αυτο το προβλημα υγειας που ειχε
dismemberer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Παρότι ο συγκεκριμένος παίχτης μου αρέσει, δυσκολεύομαι να καταλάβω για ποιο ρόλο τον πήραμε.
~mxls~ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Σουτ. Χρειαζόμαστε σουτερ. Μοιάζει αργος, και από άλμα και αθλητικά προσόντα μυρωδια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Σουτ. Χρειαζόμαστε σουτερ. Μοιάζει αργος, και από άλμα και αθλητικά προσόντα μυρωδια. Δεν εχω ιδεα για τον παιχτη αυτο, αλλα ετσι οπως τον περιγραφεις μου θυμιζει φως-φαναρι Καπονο και σκαει το χειλακι μου αν εχετε παρει τετοιο παικτη Σουτερ που δεν ιδρωνει στα σπριντ για να ξεμαρκαριστει τη σημερον ημερα σε επιπεδο Ευρωλιγκας ειναι απλα καταδικασμενος στην αφανεια. Δεν εχω ιδεα αν αυτος που πηρατε ειναι ετσι ή οχι, αλλα αν ειναι αργος και δεν εχει αθλητικα προσοντα τοτε θα εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον να δουμε πως θα βοηθησει. Επισης τεραστιας σημασιας για παικτες που αναλαμβανουν το σουτ της ομαδας, ειναι το τι κακαλα και ψυχολογια παρουσιαζουν στα δυσκολα παιχνιδια. Στο βιντεο πχ παιζει με μια Σιρου. Αλλο η Σιρου ομως και αλλο η ΤΣΚΑ πχ. Παντως το postαρισμα του και το fade-away του στο βιντεο, μου θυμιζουν Αλβερτη στα καλα του. Ουτε και τοσο αργος δειχνει.
dismemberer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Σουτ. Χρειαζόμαστε σουτερ. Μοιάζει αργος, και από άλμα και αθλητικά προσόντα μυρωδια. Σουτ σα να λέμε Αντιγκετσεβιτσιους? Οπότε στο 3 θα πάμε μόνο με Περπέρογλου?
Tilemaxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Με 57% στα τρίποντα και χρειαζόμαστε σουτέρ; Νάτος.
~mxls~ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Αυτό λέω max. Έχουμε ανάγκη από λύση στο σκοράρισμα και ειδικα στο μακρινο σουτ, και γι'αυτο τον παίρνουν. Αλλά κάνει μπαμ έστω και απο ένα βίντεο ότι αθλητικά πρέπει να'ναι χαλβας. Αμυντικά να τον δούμε κιόλας, δεν θέλω να'ναι αντίστοιχος του Γκέτσε.
alexdelpiero Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Σαλίνο, Μετζανί, Σιόβας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Σάμαρης, Κάμπελ, Τσόρι, Μήτρογλου. Noμιζω οτι καλα κανει και κατεβαινει με 3 αμυντικα χαφ ο Μιτσελ σημερα, αλλα επρεπε να παιξει και με Βαις που ειναι γρηγορος στις αντεπιθεσεις.Δεν ξερω βεβαια μηπως ειναι ανετοιμος.
Atallos1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Και γιατι Μεγιερι αντι για Ρομπερτο? Παντως βλεπω υπολογιζει τον Σαμαρη κ χαιρομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις