Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αμυντικη λειτουργια ειναι για κλαματα Αν δεν παρει δεξι αριστερο μπακ και αμυντικα χαφ της προκοπης και το Μεσι με το Ροναλντο να εχει μπροστα 4αρες θα τρωμε στο CL

Κατι Ολαιταν Σαμαρηδες Ντε Βινσεντι κλπ ειναι επιπεδου Β Εθνιικης

Ο Διαμαντακος φαινεται οτι εχει πολυ μελλον

Ο Ντομιγκεζ ξερει μπαλα αλλα μαλλον ειναι πολυ αργος

Δεν ειρωνευομαι καθολου

Μια χαρα τα λεει

Αν δεις πιο πανω τα ιδια ειχα πει κι εγω πριν διαβασω οσα ελεγε

Σε χαλαει ο Αλεφας φιλε που ειρωνευεσαι ε ? Οκ να δουμε και τον Μιτσελ τοτε και εγω μαζι σου οτι πεις αν πετυχει  ...

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Δεν ειρωνευομαι καθολου

Μια χαρα τα λεει

Αν δεις πιο πανω τα ιδια ειχα πει κι εγω πριν διαβασω οσα ελεγε

Sorry δεν ειδα το link πιο πανω ,λαθος δικο μου .

Bαλε και εσυ μια παραθεση .. :P

Δημοσ.

<p>να ρωτήσω κάτι ,ο Σαβιόλα έπαιξε στο φιλικό με την Χοφενχαιμ?και αν ναι πόσα λεπτα?</p>

<p>και αν όχι γιατί δεν έπαιξε?</p>

Δεν επαιξε γτ ειναι ανετοιμος ακομα. Οπως και ο βαις εχει ενα μικρο προβλημα τραυματισμου

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

απολυτα σωστος ο Αλεφας

και μικρο παιδι τα βλεπει αυτα

Αρα αφου τον βλεπεις απολυτα σωστο τον Αλεφαντο εσυ σημαινει οτι οσοι παικτες ηρθαν πρεπει να φυγουν αμεσα απο την ομαδα και να παμε για καινουριους παλι ετσι? Μαλιστα...

Και μην ξεχνατε,και το 2011 ο Βαλβερδε νικη δεν σταυρωσε στα φιλικα και μετα ειδαμε τι μπαλαρα επαιξε η ομαδα....

Δημοσ.

0f18ad4f5c83cc6247195127a3556b60_L.jpg

Αξιότιμη «ερυθρόλευκη» οικογένεια,

Περάσαμε μαζί τρία αξέχαστα χρόνια κατά τα οποία κατακτήσαμε πέντε τρόπαια και για το λόγο αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω για όλες τις υπέροχες στιγμές που έζησα παίζοντας για τον Ολυμπιακό μας.

Αν και κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έπαιξα σε πολλές μεγάλες ομάδες, με τον ερχομό μου στον Ολυμπιακό εκπληρώθηκε το όνειρο μου να παίξω για τον «αδελφικό, Ερυθρό Αστέρα του Πειραιά», που έγινε η δεύτερή μου οικογένεια.

Τώρα χωρίζουμε, αλλά η ζωή είναι μεγάλη και πιστεύω ότι θα χαρούμε ξανά μαζί νέες επιτυχίες. Αν και δεν θα είμαι μαζί σας, θα παρακολουθώ όλους τους αγώνες μας και με όλη μου την καρδιά θα υποστηρίζω τον Ολυμπιακό.

Αναμένω ότι «το διπλό στέμμα» θα παραμείνει στην κατοχή της ομάδας και ότι την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα πάμε μακριά στην Ευρώπη!

Ζήσαμε πολλές όμορφες στιγμές, συνεχίσαμε την κυριαρχία του Θρύλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σας κάναμε χαρούμενους με τις νίκες μας και σε ευρωπαικό επίπεδο. Και για το λόγο αυτό φεύγω από τον Πειραιά ευτυχισμένος, γεμάτος και υπερήφανος.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους εργαζόμενους στην ομάδα, τους ποδοσφαιριστές και όλους όσοι στην καρδιά τους έχουν το ερυθρόλευκο χρώμα. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και το μαχητικό κομμάτι της εξέδρας μας, τη «Θύρα 7», που από την πρώτη στιγμή ένοιωσα και ήμουν μέλος της και η υποστήριξη από την «Θύρα 7» ήταν για μένα κάτι μοναδικό!

Σας ευχαριστώ για όλα,

Ο δικός σας Μάρκο Πάντελιτς

olympiacos.org

• Like 3
Δημοσ.

ευχαριστουμε μαρκο για οτι προσεφερες..

απο τους πιο ταπεινους παιχτες της ομαδας. μπορει να μην επαιζε ποτε σχεδον, αλλα ποτε δεν γκρινιαζε. και οποτε επαιζε απλα εβγαζε τα καστανα απο τη φωτια. με οση μπαλα ηξερε και οση σπιρταδα του ειχε απομεινει λογω ηλικιας..

Δημοσ.

Άριστος επαγγελματίας, ποτέ δεν εξέφρασε παράπονο που δεν έπαιζε, και όποτε έπαιζε σκόραρε. Δέθηκε με τον κόσμο και έδειξε ότι γούσταρε πολύ που έπαιζε για τον Ολυμπιακό.

Ευχαριστούμε παιχταρά.  :-)

Δημοσ.

Τυχαιο το οτι φευγουνε παιχτες και λενε τα καλθυερα για την ομαδα, σ αντιθεση μ ο,τι λενε στους απεναντι? δε νομιζω

Σ οποιαδηποτε αλλη ομαδα του πρωταθληματος θα παιζε βασικος. Ο παιχτης ειναι αμπαλος, αλλα ηξερε να σκοραρει , ποτε του δε γκρινιαζε και εδινε το 100%.

Δημοσ.

Περιμένω το Σάββατο να δω στην νόβα το ματς με Λίβερπουλ. Όχι τόσο για το αποτέλεσμα, που στα φιλικά δεν λέει κάτι, όσο για το θέαμα

Δημοσ.

Νωρίς είναι αλλά άχρηστο τον κόβω τον κόουτς.

Δεν ξέρω με χαλάει.

Τέσπα ελπίζω η διοίκηση να τον στηρίξει μέχρι τέλους βρέ παίδες.

Να τελειώσει την χρονιά.

Δεν έχω απαιτήσεις αλλά και εφέτος δύσκολα τα πράματα.Ας ελπίσουμε ο Αβρααμ να συνέλθει διότι σε διαφορετική περίπτωση η Ευρώπη να αποδειχτεί εφιάλτης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...