LRoi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ποποποπο τι απίστευτη καύλα ήταν αυτό το σημερινό
daPro Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Αν και χαιρομαι που νικησαμε και βελτιωσαμε το ρεκορ μας στα εκτος, ελπιζω να περασουμε ουεφα και μην γινει καμια στραβη και περασουμε στους 16, η ομαδα φετος δεν παταει καλα και γι αυτο ευθυνεται η προεδραρα μας και οι μεταγραφαρες του Ζαρντιμ σωστος...
ducatirulez Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 μαλακια παιχτηκε με σαλκε. υπερ-αχρηστος τοτε
margaritagr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μεγαλη μαλακια με σαλκε... νταξει δε μας νοοαζρι, τωρα θα παστελωσουμε τους γαλλους και στο ναο και βλεπουμε Μανωλας ματσαρα. Το ξαναπα ε; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
daPro Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 εδω εχαασε κ η ρεαλ... τους Αγγλους θα τους φαμε μεσα στο ναο κ οωσπηποτε τους Γαλλους
Tilemaxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Τι κωλοτούμπες ρε παιδιά; Πολύ μέτριος ήταν ο Ολυμπιακός απόψε αλλά η Μονπελιέ είναι καφενείο σκέτο φέτος. Έχω πεί εδώ και καιρό οτι 2 νίκες με αυτή την ομάδα επιβάλλονται για να έχουμε ελπίδες για πρόκριση.
adi32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 την επομενη κερδιζουμε και παμε στους 6 και πιανουμε την Αρσεναλ αν χασει παλι Την κερδιζουμε και στο Καραισκακη και περναμε 2οι Ο Μανωλας πρωτο πολυ καλο παιχνιδι εκτος της φασης του γκολ που εδιωξε ατσαλα
LRoi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μανωλας ματσαρα. Το ξαναπα ε; Εγώ το έχω ξαναπεί παλιότερα ότι το αμυντικό δίδυμο της ομάδας θα έπρεπε να είναι Μανωλάς - παπασταθό, ελλείψει Αβραάμ.
Cossutius. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν να αφήσουμε τα δικά μας τώρα, τραγικοί ήμασταν, απλά στο Β ημιχρονο απ το 70 και μετά, τολμήσαμε λιγάκι. Μανωλάς κορυφή για ακόμα μια φορά, έχει κλείσει στόματα και ειναι το επόμενο στοπερ της Εθνικης αν συνεχίσει έτσι. Μασάδο η απογοήτευση σήμερα. Το θέμα ειναι οτι κάναμε ακομα ένα διπλό σε μια διοργάνωση που μας είχαν χαμένους, ο Ζαρντιμ κέρδισε πόντους παραμονής (βασικά οι αλλαγές του ήταν κάτι παραπάνω απο επιτυχημένες , κάτι θετικο, γιατι αν αλλάζουμε πάλι προπονητές καήκαμε και γενικά με τη διαφορά που έχουμε και στην Ελλάδα, μπορουμε να αρχίσουμε να βγάζουμε παίχτες. Δικαίωσέ με ρε πρόεδρε λέμε :P
margaritagr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Εγώ το έχω ξαναπεί παλιότερα ότι το αμυντικό δίδυμο της ομάδας θα έπρεπε να είναι Μανωλάς - παπασταθό' date=' ελλείψει Αβραάμ.[/quote'] Ηταν εξαιρετικος, εχεις δικιο μακαρι να χαμε και τον Σωκρατη. Αν κι ο Κοντρερας δειχνει καλη μεταγραφη κι αυτος. Σκεψου οτι σε λιγους μηνες θα βλεπουμε Αβρααμ-Μανωλα Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Tilemaxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ο Ζαρντίμ γιατί κέρδισε πόντους παραμονής; Έχουμε Τσάβι-Ινιέστα-Ετό και ζητάμε να παίξουμε καμία ποιός ξέρει μπάλα; Δεν φταίει ο προπονητής απο την στιγμή που η διοίκηση δεν τον στηρίζει μεταγραφικά.
lucard1985 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 θα μάθει πολλα ο μικρός απο τον contreras..
alexis333 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Καντε συμβολαιο ΤΩΡΑ στο Ζαρντιμ για αλλα 5 χρονια. Τωρααααα .... Με τετοια κωλοφαρδια δεν ειναι να τον αφηνεις ... Χωρις να παιξει μπαλα εχει 7στα 7 στο πρωταθλημα και εκανε διπλο στη Γαλλια ... 1
daPro Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 παντως παιξαμε σαν παιδακια σημερα...πιστευω 3η θεση κ βλεπουμε... 1
Cossutius. Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Kαι για να μην αδικουμε κάποιον, ο Μοντέστο ήταν εξαιρετικός σήμερα, ο Τοροσίδης πέρα από το γκολ έδειξε πως αμυντικά ειναι πολύ καλός και ο Γκρέκο ηταν θετικότατος. Διπλό απ το πουθενά. Ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις