Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Ολαιταν δεν θα ειναι στο ροστερ του ολυμπιακου οπως και ο Ντε βινσεντι επισης..Ο Πινο δεν ανηκει πλεον στον Ολυμπιακο..Ο Ιμπαγασα θα παιζει μονο οταν θα πρεπει να κρατηθει λιγο η μπαλα οπως για παραδειγμα στο 80' ενος Ευρωπαικου παιχνιδιου ενω βρισκεσαι μπροστα στο σκορ.Εμενα προσωπικα το λαθος του Μιτσελ ειναι οτι επειδη ειναι Ισπανος προσπαθει να αφωμοιωσει το στυλ και το ποδοσφαιρο του Βαλβερδε που επαιξε μπαλαρα.Ετσι παιζει φουλ επιθεση και η αμυνα ειναι τρυπια και ειδικα,το κανει σε ενα σημειο στο οποιο δεν εχει δουλευτει σχεδον καθολου η τακτικη με μπαλα αφου ολο το διαστημα δουλευει κατα 90% στην φυσικη κατασταση.Ο Βαλβερδε απο την πρωτη μερα ξεκινησε με μπαλα την προετοιμασια και μεσω της τακτικης εχτιζε την φυσικη κατασταση της ομαδας,γιαυτο στο πρωτο 25λεπτο καθε ημιχρονου επνιγε τον αντιπαλο με φουλ πιεση και επιθετικο ποδοσφαιρο και μετα επεφτε σε αποδοση..Κατι που ο Μιτσελ τωρα δεν μπορει να το κανει γιατι αφενος οπως ειπα εχει δουλεψει ελαχιστα την μπαλα και εριξε το βαρος στην φυσικη κατασταση και αφετερου του ελειπαν σχεδον οι 6 βασικη παικτες κατι που με τον Βαλβερδε δεν συνεβη και ετσι δεν εχουν δεσει οι παικτες ακομη μεταξυ τους..Ισως να ειναι και αυτος ο λογος που ξεκινησε την προετοιμασια μονο με φυσικη κατασταση για να μην δουλεψει την τακτικη με παικτες που οι μισοι σχεδον απο αυτους δεν θα ηταν συμπαικτες..

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ευεργετικη 4άρα οπως έγραψε και ο φιλος παραπάνω.

Ευκαιρία να δει τι δεν πάει καλά. Εντάξει, 2 φιλιά 8 γκολ έχουμε φαει. Με τις υγείες μας :P

Δημοσ.

Η Λιβερπουλ ενδιαφερεται για Μασαντο.Κοιτα να δεις που στο τελος θα λεμε τι παιχτη ειχαμε.Να δεις το Σαββατο τι παιχνιδι θα κανει στο Αμφιλντ...Γιατι και σημερα ηταν καλος...

Δημοσ.

Το φιλικό αυτό δεν λέει κάτι γιατί η ομάδα θα κριθεί με ολοκληρωμένο ρόστερ, αλλά θα πρέπει να φύγει πολύ σαβούρα. Χρειαζόμαστε χάφ και αυτό πιστεύω κάνει μπάμ.

Δημοσ.

Τι κούραση, εγώ σε αυτήν την ηλικία και τρέχω στα βουνά να ρίξω τη χοληστερίνη!

Πιο γραφικός κι από τον πύργο της Πίζας...

Δημοσ.

Περαστικα μας για το 4μπαλο ...:P Ρε Μιτσελακο τι θα γινει ?

Παντως παιδια εγω το εχω πει και πριν μηνες αν θελετε ψαξτε τα posts μου ...Στην Ευρωπη με Μασαδο ,Φεισα,Μανιατη και κατι ψευτοταλεντα κοινως ταλεντα του κωλου οπως λεω εγω και αναφερομαι στον Φετφατζιδη (δεν ξερω αν επαιξε σημερα γενικα μιλαω) ετοιμαστειτε για 5αρες ...Σας το εχω ξαναπει ο παιχτης πριν απο τα φυσικα του προσοντα (τρεξιμο ,ντριμπλα ,πασα) πρεπει να εχει μυαλο ,αν δεν εχει μυαλο και παιζει σαν ζωο οπως οι παραπανω παιχτες θα κλαψουνε μανουλες  παιδια .Κρατηστε το post μου και βριστε με αν πεσω εξω ,πιστεψτε με θα το χαρω πολυ να πεσω εξω και να φαω σκατοβρισιδι .

Παντως αυτα τα περι ευεργετικης 4αρας τα ακουω στον Ολυμπιακο χρονια και χρονια .Πανω κατω ξερουμε ολοι πως θα εμφανιστουμε στην Ευρωπη μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας .Αν εχουμε μια καλη κληρωση ,παρουμε εδω τους αγωνες και μας κατσει κανενας ποντος εκτος θα προκριθουμε στους 16 και μεχρι εκει .Δεν πας πιο μακρυα Ευρωπη με αυτα τα μυαλα και με προσθηκες εφε.Βεβαια εμενα πχ οπως και τους περισσοτερους νομιζω αλλο πραγμα μας ενδιαφερει αλλα τα λεω γιατι διαβαζω πολλους κανουν ονειρα για μεγαλεια ευρωπαικα ...

Δημοσ.

τελικα δεν υπαρχει πιο δυσκολο πραγμα να αντιμετωπισεις απο γαυρους οπαδους. ημουν κι εγω μεσα σε αυτους που εκραζαν το βαγγελα και για την ολη του συμπεριφορα (πχ τελικος κυπελλου) αλλα και για το γεγονος οτι δεν εφερνε παιχτες.

τωρα μας τους εφερε, η τουλαχιστον φαινεται να κινειται σε μια σωστη και αποδεκτη απο τον κοσμο λογικη. ας δωσουμε μια πιστωση χρονου και σε αυτον και στο τεχνικο τιμ. ουτε εμενα μ αρεσε η 4αρα αλλα δε χαθηκε ο κοσμος. δεν ψαχνω για δικαιολογιες, φαγαμε τετραμπαλλο και λογικα αν παρουσιαστουμε ετσι σε σοβαρα ματς της ευρωπης θα φαμε και παραπανω.

Δημοσ.

Λοιπον πρωτον δεν εχουμε μπακ...

Που ειναι τα μπακ μας οεοεοεο ?? 

Οποτε παει η μπαλα στις ακρες , μια απο το Χολεμπα και μια απο το Σαλινο γινεται της ρουφιανας το καγκελο ...

Επισης στοπερ της πλακας πηραμε και θα το δειτε.

Ο Αβρααμ δεν τον βλεπω να επανερχεται..

Στο τελος θα τη βγαλουμε με Μανωλα , Σιοβα ...

Ειπα Σιοβα ? Και μονο που το λεω μου ρχεται να κλαψω ( ή και να γελασω δε ξερω ) ...

Αμυντικο χαφ δεν υπαρχει ουτε για δειγμα στο ροστερ...

Μπροστα κατι γινεται αλλα πισω ειμαστε τρικυμια ...

Δημοσ.

Αρχικά η ομάδα είχε βαριά πόδια και αυτό δείχνει πως έχει κάνει σκληρή προετοιμασία οπότε σε αυτόν τον τομέα δεν μπορεί κανείς να κράξει.Μετέπειτα αυτό που με προβλημάτισε είναι πως η τακτική φαίνεται πως δεν έχει δουλευτεί καθόλου,αλλά αν όντως δεν έχει δουλευτεί και είναι το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας τότε δεν τρέχει κάτι,διαφορετικά υπάρχει πρόβλημα.Τώρα σαν ρόστερ η ομάδα έχει πρόβλημα κυρίως στα ακριανά μπακ πράγμα που κάνει μπαμ από πέρυσι και φυσικά στον άξονα.Στον άξονα δεν υπάρχουν αξιόπιστοι παίχτες και είναι σημαντικό κομμάτι αφού άμα σκεφτεί κάποιος τις χρονιές που είχαμα σημαντικές μονάδες στο κέντρο ευρωπαικά είμασταν πολλοί καλλοί!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παιδια το εγραψα και σε αλλο ποστ μου,η τακτικη δεν εχει δουλευτει καθολου παρα μονο η φυσικη κατασταση γιατι εκριναν οτι υπηρχε προβλημα απο Ζαρντιμ και οντως ετσι ειναι.. Και επικεντρωθηκαν εκει και κατα την αποψη μου παιζει ρολο αυτο και καλα εκαναν.Θυμαστε οτι και επι Βαλβερδε ο οποιος απο την αρχη της προετοιμασιας επιασε την μπαλα και μεσα απο αυτην εχτισε την φυσικη κατασταση,μετα το 70 ο ΟΣΦΠ επεφτε σε αποδοση.Στο πρωτο 20λεπτο με 25 λεπτο καθε αγωνα ο Ολυμπιακος τοτε πεταγε και μετα επεφτε απο κουραση και λογικο ηταν.Εκει ευθυνεται σε μεγαλο μερος και ο αποκλεισμος απο την Μεταλιστ..Γιατι ναι μεν παιζεις μπαλαρα,πιεζεις στην αρχη κ.τ.λ αλλα αν δεν μπουν τα γκολ,ειτε απο ατυχια ειτε απο το "δεν ηθελε να μπει" και μετα ανεβασει στροφες η αλλη ομαδα οταν εσυ θα πεσεις τοτε εχεις προβλημα,οπως εγινε και με την Μεταλιστ,δεν μπηκαν τα 3-4 γκολ στο σφυροκοπημα στην αρχη του παιχνιδιου,τελος.Δεν υπηρχαν δυναμεις μετα.. Το θεμα ειναι οτι πρεπει γρηγορα ο Μιτσελ να δεσει την ομαδα (αν και εχω καποιες αμφιβολιες) και να παρουσιασει ενα καλο συνολο οταν το ροστερ ειναι πληρης και ελπιζω αυτο να γινει συντομα και οχι πριν το πρωτο παιχνιδι του CL..

Δημοσ.

απολυτα σωστος ο Αλεφας

και μικρο παιδι τα βλεπει αυτα

Σε χαλαει ο Αλεφας φιλε που ειρωνευεσαι ε ? Οκ να δουμε και τον Μιτσελ τοτε και εγω μαζι σου οτι πεις αν πετυχει  ...

Δημοσ.

Συγγνωμη ρε παιδια αλλα τι περιμενατε;;; Μακαρι να τα τρωμε τωρα, για να μην ερθουν μετα. 1000 φορες το προτιμω να χανουμε απο το να κερδιζαμε αυτη τη στιγμη. Η ομαδα ειναι κουτασμενη, μιλαμε για διπλες προπονησεις και ταξιδια, αγωνες με διαστημα λιγων ημερων. Ειναι δυνατον ας πουμε να σχολιασουμε την αποδοση του Καμπελ που ναι 3 μερες στην ομαδα?

Ας αφησουμε τη γκρινια, πιστευω ο Μαρινακης εδειξε οτι θα καλυφθουν τα κενα, οποτε ας τους αφησουμε να δουλεψουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...