Cossutius. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Την εβγαζε ωραια την ομαδα μπροστα.Εδινε καλο ρυθμο και με μεγαλες μπαλιες και με μικρες πασες. Bασικό. Εκοβε καλά? Μάρκαρε? Έκανε δηλαδή σωστά τη δουλειά του αμυντικού χαφ? Γιατι τα παραπάνω ξέρω οτι μπορει να τα κάνει...
alexdelpiero Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Bασικό. Εκοβε καλά? Μάρκαρε? Έκανε δηλαδή σωστά τη δουλειά του αμυντικού χαφ? Γιατι τα παραπάνω ξέρω οτι μπορει να τα κάνει... Δεν εκανε κλεψιματα οχι.Το χωρο του τον εκλεινε παντως.
Cossutius. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δεν εκανε κλεψιματα οχι.Το χωρο του τον εκλεινε παντως. Χμ...ενδιαφέρον το 2ο, αρνητικό το πρώτο. Σημαίνει οτι ξέρει τη θέση και σε ένα ματς με αδύνατο αντίπαλο που θα θέλουμε να παιξουμε επιθετικά, θα μπορει να ανταπεξελθει. Με μεγάλο αντιπαλο ομως θα χρειαστουμε καλο αμυντικό χαφ που να μπορει να κοψει και να μοιράσει. Joel Campbell @joel_campbell12 Feliz con este reto en mi carrera Happy with this challenge in my career Ευχαριστημένος με αυτή τη νέα πρόκληση pic.twitter.com/KVAUvDDLCt 5:45 PM - 27 Jul 2013 Ελα μωρή παιχτάρα. Τέτοια θέλω. Ουτε χαζομαρουλες, ούτε ήμουν γαβρος απ τα γεννοφάσκια μου. Το παλικάρι δειχνει επικοινωνιακά τουλάχιστον οτι έρχεται για να αποδειξει μερικά πράγματα. 1
konstantinos77 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μην το παρουν κατακαρδα οι βαζελοι σημερα με την 4αρα ηταν φιλικη οπως η δικια μας ..
Galaxys4 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Παιδια οσο αφορα την φανελα,οσο η puma πληρωνει καλα αυτη θα εχουμε στην ομαδα μας,αν ειναι οντως αυτη η νεα μας φανελα και δεν κανει καμια εκπληξη ο Μαρινακης..Τωρα οσο αφορα το θεμα του Μασαντο,ηρθε προταση λεει την οποια αποδεχτηκε ο Ολυμπιακος αλλα ο Μασαντο δεν ειναι ζεστος να παει Ρωσια..Το μονο σιγουρο ειναι οτι αμυντικο χαφ θα ερθει και θα ειναι πιστευω ο Σισσοκο,για τον λογο αυτο ο Μιτσελ τον χρησιμοποιει εκει,σαν αμυντικο χαφ.Ειναι ενας τροπος να του δειξει με εμεσο τροπο οτι μολις ερθει το αμυντικο χαφ θα ειναι στον παγκο ο Μασαντο.Ετσι ισως καταλαβει ο Μασαντο οτι δεν θα εχει και πολυ χρονο συμετοχης και ισως σκεφτει το ενδεχομενο να αποδεχτει την προταση και να παει Ρωσια να βγαλει και καλυτερα φραγκα.Απο την αλλη,προσωπικα εγω πιστευω οτι αν μεινει και παιξει διπλα στον Σισσοκο (αν ειναι αυτος ο εκλεκτος τελικα) θα παιξει καλη μπαλα γιατι την βρωμικη δουλεια θα την κανει ο Σισσοκο και ετσι θα απελευθερωθει και θα δειξει την μπαλα που ξερει γιατι αμπαλος δεν ειναι,στην Γαλλια μια χαρα μπαλα επαιζε και ηταν πολυ καλος μαλιστα.Οσοι εχουν δει παιχνιδια της Τουλουζ θα καταλαβουν αυτο που λεω.Ασχημος παικτης δεν ειναι απλα πιστευω ειναι θεμα ψυχολογιας..Αν κανει 1-2 παιχνιδια καλα και παρει και το χειροκροτημα της εξεδρας πιστευω οτι θα δειξει την μπαλα που ξερει..Οσο αφορα τον Παναθηναικο ας μην τρελαινονται,φιλικη 4αρα ηταν οπως και το δικο μας 4-2....
alexis333 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ο Μολο θα ηταν καλυτερη επιλογη σιγουρα .. Ολοι λενε για τον Καμπελ πως ειναι σφαιρα αλλα εχω δει τοσα βιντεο και ειναι αργος ... Θα δειξει ..
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Eγω παντως θα ηθελα τον Σισοκο για αμυντικο χαφ...Ειναι ακριβως αυτο που θελουμε .
Galaxys4 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ο Μολο θα ηταν καλυτερη επιλογη σιγουρα .. Ολοι λενε για τον Καμπελ πως ειναι σφαιρα αλλα εχω δει τοσα βιντεο και ειναι αργος ... Θα δειξει .. Ο Καμπελ ειναι αργος? Πλακα κανεις ετσι?
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ναι ρε Αlex τι λες και εσυ τωρα ...Ο Καμπελ αργος ? Αυτο ειναι και το βασικο του προσον .
Phoenix7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς με την Χόφενχαϊμ αποτελείται από τους Μέγιερι, Σαλίνο, Μετζανί, Σιόβα, Χολέβας, Μανιάτη, Σάμαρη, Μασάντο, Φετφατζίδη, Κάμπελ και Μήτρογλου.
Galaxys4 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Αν ο Καμπελ ειναι αργος τι να πει και ο Αμπντουν δηλαδη.. Φαντασου οτι με μια προπονηση ο Καμπελ ξεκιναει κανονικα..Αγγλια ομως,τι να λεμε τωρα..Εκει κανουν προετοιμασια με ολη την σημασια της λεξης...
alexis333 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ισως ειπα μλκια .. Μαλον ηθελα να πω οτι δεν ειναι τοσο γρηγορος οσο τον παρουσιαζουν .. Αμα δειτε τα βιντεο παντως μπορει να συμφωνησετε .... Ειναι απλα ενας κανονικος σε ταχυτητα παιχτης .. Σημερα κανει και ντεπουτο στο φιλικο που μολις αρχισε ..
LRoi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Ωραίος Φέτφα, Μασάντο για κλωτσιές, Σαλίνο εκτεθιμένος, Κάμπελ δεν έχει φανεί ακόμα και Χολέρας, όνομα και πράγμα κλασικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις