Galaxys4 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ας σταματησει καποιος τον Galaxys4 απο το τρολαρισμα του. Ελεος , απορω πως καθεστε και του απαντατε κι ολας .... Φιλε για ποιο τρολαρισμα μιλας? Αν θελεις το πιστευεις,αν οχι δεν πειραζει..Κοντος ψαλμος... Σε 20 μερες εδω θα ειμαστε να τα πουμε.. ελπιζω ομως να με παραδεχτεις μετα πριν αρχισεις τις κωλοτουμπες.. Φιλικα
alexis333 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Για το Γκαργκανο που λετε πολλοι ( κι ενω δεν εχει ακουστει γενικα το ονομα του ) μαλον κλεινει στη Φουλαμ. Ειναι ηδη στην Αγγλια ο μανατζερ του και εχει συζητησεις με την ομαδα. Μια αλλη επισης ενδιαφερομενη ειναι και η Αθλετικο Μανδριτης ...
LRoi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Αυτή η Φούλαμ, θα αποφασίσει φέτος ποιον από τους στόχους μας θα κλείσει? Τσουρέκια μας τα έχει κάνει 2
Phoenix7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 3 μερες και ακομα να γινει νεα μεταγραφη, βαγγελα πουλα φυγε Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
alexdelpiero Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 http://www.gazzetta.gr/football/article/528164/parei-ti-fanela-spiti Eδω ενα αρθο του Νικολακοπουλου για τον Φεισα. Με τον συγκεκριμενο σπανια συμφωνω.ΣΗμερα ειναι μια απο αυτες τις φορες.Νομιζω οτι ο φεισα στο ρολο που ειχε στο ματς με την Στουτγκαρδη μπορει να προσφερει στον Ολυμπιακο.Εγκεφαλικος παικτης,πολυ εξυπνος.
alexis333 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δε το ειδα το ματς αλλα ενα εχω να πω.. Οχι αλλο Φεισα ... Δε μπορω ... Αν μπορεσουν να τον δωσουν θα εκαναν την καλυτερη κινηση. Προτιμω να μεινει ο Μασαδο παρα ο Φεισα ..
Cossutius. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δε θέλω να τον βλέπω άλλο τον Φέισα. Τον χρησιμοποίησαν 3 διαφορετικοι προπονητές, εκ των οποιων ο ένας ηταν και ο καλυτερος που έχει ερθει ποτέ στον Ολυμπιακό. Το παλικάρι έχει ταλέντο αλλά δεν ξεπέρασε ποτέ τον τραυματισμό του. Δε κάνει για τέτοιο επίπεδο. Και Σέρβο να ρωτησετε το ιδιο πράγμα θα σας πει. Παρεμπιπτόντως, τι έγινε? Ακουσε κανεις Νικολακο, να μας πει τι γινεται με τον Μασάδο?
Phoenix7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 αυτό το χρυσό πάνω στην νέα φανέλα τι το έβαλαν μωρέ; έλεος...http://bit.ly/15TJuTE
konstantinos77 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Ωραιο ειναι το χρυσο ,εμενα μου αρεσει .Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι η κοκκινη χλαπατσα πισω ελεος πια ...
alexdelpiero Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Παρεμπιπτόντως, τι έγινε? Ακουσε κανεις Νικολακο, να μας πει τι γινεται με τον Μασάδο? Eσενα φιλε σε θυμηθηκα χθες που εβλεπα το φιλικο γιατι σε ρολο μπροστα απο τα στοπερ πηγε καλα ο Μασαντο. Για Νικολακοπουλο δεν ξερω καπου πηρε το ματι μου εχουν συμφωνησανε να φυγει.
Cossutius. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Eσενα φιλε σε θυμηθηκα χθες που εβλεπα το φιλικο γιατι σε ρολο μπροστα απο τα στοπερ πηγε καλα ο Μασαντο. Χμ...στην Τουλουζ δεν θυμάμαι να ειχε παιξει ποτέ σε τέτοια θέση, όσες φορές τον ειχα δει και απο κοντά. Εντάξει ειναι γρηγορος, μπορει και πιέζει και μαρκάρει σωστά, αλλά....δε ξέρω. Ηταν τόσο καλός εχθές?
alexdelpiero Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Χμ...στην Τουλουζ δεν θυμάμαι να ειχε παιξει ποτέ σε τέτοια θέση, όσες φορές τον ειχα δει και απο κοντά. Εντάξει ειναι γρηγορος, μπορει και πιέζει και μαρκάρει σωστά, αλλά....δε ξέρω. Ηταν τόσο καλός εχθές? Την εβγαζε ωραια την ομαδα μπροστα.Εδινε καλο ρυθμο και με μεγαλες μπαλιες και με μικρες πασες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις