konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Κατάλαβα. Γενάρη θα ψάχνουμε για τριάρι. Δεν βάλαμε μυαλό από τις περιπτώσεις Πάουελ και Πέρκινς... Μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα ..Πρεπει να ειναι καλη περιπτωση απο οσο διαβαζα τουλαχιστον και στα τριποντα ειχε 40% ποσοστα συν του οτι ειναι αθλητικος παιχτης παιζει αμυνα κτλ ...Θα δειξει βεβαια .Εγω παντως απο τον Μος και τον Ινγκλις προτιμουσα παιχτη απο το ΝΒΑ για το 3 εξαρχης ,τωρα βεβαια ειναι ρισκο οκ αλλα αν δεν ρισκαρεις ...Ετσι και αλλιως ρισκο ηταν οτι πουλησες και τον Παπανικολαου .
tzizzz Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Σισοκό, ο νούμερο ένα στόχος! Αυτό θα είναι το δεύτερο "μπαμ" του Ολυμπιακού!
Galaxys4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Αραξε δικιο εχει Τον εχουν κλεισμενο 1 πριν και ειναι και ονομα Απλα μας περιμενει γτ ειμαστε κ Ολυμπιακος το γατακι , δεν ειμαστε οτι να ναι Αυτα που λετε τα πιστευετε κιολας μερικοι? Ειπε κανεις οτι τον εχουν κλεισμενο? Ειπε κανεις οτι μας περιμενει επειδη ειναι γατακι? Γιατι εχεις ειρωνια? Αν σκασει το μπαμ τι θα εχεις πει μετα? Ξερεις κανεναν που ειναι παγκοσμιας κλασης να του αρεσουν οι προετοιμασιες? Και οταν σου λεω οτι εχω πληροφοριες εκ των εσω δεν το λεω ουτε να το παιξω καποιος ουτε για να τρολαρω..Μην ξεχνας επισης οτι 1η Αυγουστου μπορεις να διαπραγματευτεις επισημα με ποδοσφαιριστες στην Βραζιλια που το συμβολαιο τους ληγει...
Cossutius. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Το "10αρι" για το οποιο θα σπάσουν τα τσιμέντα και ακουγονται φημες κτλ κτλ, ειναι ο Ροναλντινιο. Απλά είπε ενας μια χαζομάρα εκει στα δημοσιογραφικα και αλλοι τη συνεχίζουν. Μη δινετε σημασία. Οτι εινα να γινει θα γινει. Ηδη μας έχει εκπληξει θετικά ο Βαγγέλας φέτος και γενικά προβλέπονται πολλές κωλοτουμπες.. 1
Rabican Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 αυτος ο μιγκελ τορες ειναι για να παιζει μπακαπ του σαλινο στα δεξια; δεδομενου οτι εκει δε θα μπορει να παιξει ο παπαζογλου... επισης με βαις-καμπελ και χολεμπας-σαλινο ψυλλιαζομαι οτι απο πτερυγες θα πεταμε φωτιες..... το πισω με αγχωνει. 1
Galaxys4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Το "10αρι" για το οποιο θα σπάσουν τα τσιμέντα και ακουγονται φημες κτλ κτλ, ειναι ο Ροναλντινιο. Απλά είπε ενας μια χαζομάρα εκει στα δημοσιογραφικα και αλλοι τη συνεχίζουν. Μη δινετε σημασία. Οτι εινα να γινει θα γινει. Ηδη μας έχει εκπληξει θετικά ο Βαγγέλας φέτος και γενικά προβλέπονται πολλές κωλοτουμπες.. Οχι φιλε μου κανεις λαθος,δεν ειναι καμια χαζομαρα.. Το μπαμ θα γινει και θα ειναι αυτος που λες κατα 99,99% Σου λεω οτι εχω πληροφορια εκ των εσω της ΠΑΕ
Galaxys4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μπεεε Χα χα,απο που ξεφυτρωσες εσυ βρε? Απο βορεια μερια?
Cossutius. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Οχι φιλε μου κανεις λαθος,δεν ειναι καμια χαζομαρα.. Το μπαμ θα γινει και θα ειναι αυτος που λες κατα 99,99% Σου λεω οτι εχω πληροφορια εκ των εσω της ΠΑΕ Κοίτα φίλε. Εγώ γενικά δε τα πολυπιστευω αυτά και αν δε μιλήσει ο Μπαμπης ή ο Νικολακο, δε πιστευω τιποτε. Μακάρι να μας έρθει ο γέρος, και πραγματικά θα έσπαγαν και τα τσιμέντα, αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που δε θα ερχόταν με πρωτο και καλυτερο το οτι το Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα ειναι αναβαθμισμένο, αυτος παίζει μπαλάρα εκει, γενικά έχει αναγενηθει, παιρνει καλά λεφτά κτλ κτλ Είναι μουφα όλο το θέμα. Εντάξει δε σε βγάζω ψευτη, πιθανον να σου έχουν πει κάτι, αλλά κράτα μικρό καλάθι.
Phoenix7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Σισοκό … για το επόμενο ΜΠΑΜ http://bit.ly/147KdEN
LRoi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Αν έρθει ο Ρόνι, να έρθει και ο Μασεράνο για αμ. χαφ ρε. Μισές δουλειές θα κάνουμε? 1
Cossutius. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Mακαρι να έρθει ο Σισόκο. Γρηγορος και σκυλί με σχετικά καλή πασουλα...δεν ειναι ομως Καρεμπέ. Απλά για να το ξέρετε. Απλά ειναι εξαιρετικος κόφτης και πολυ γρηγορος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις