Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ρατσιστής, οι Αφρικάνοι με εξαίρεση τον Τουρέ (άντε βάλε και τους δυο Αλγερινούς), ποτέ δεν επιάσαν στον Ολυμπιακό. Ουαντού, Μπαμπαγκίντα, Νε, Αμποάγκουε, Μακούν, Οφορίκουε, Γιεκινί, κλπ. Προτιμώ Ευρωπαίο ή Λατινοαμερικάνο.

Άσε που έχει ψιλοαλλάξει πλέον και ο ρόλος του αμυντικού χαφ στο ποδόσφαιρο, αν κοιτάξεις όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν κάποιον που να έχει καλή πρώτη πάσα και να μοιράζει το παιχνίδι...

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ρατσιστής, οι Αφρικάνοι με εξαίρεση τον Τουρέ (άντε βάλε και τους δυο Αλγερινούς), ποτέ δεν επιάσαν στον Ολυμπιακό. Ουαντού, Μπαμπαγκίντα, Νε, Αμποάγκουε, Μακούν, Οφορίκουε, Γιεκινί, κλπ. Προτιμώ Ευρωπαίο ή Λατινοαμερικάνο.

Άσε που έχει ψιλοαλλάξει πλέον και ο ρόλος του αμυντικού χαφ στο ποδόσφαιρο, αν κοιτάξεις όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν κάποιον που να έχει καλή πρώτη πάσα και να μοιράζει το παιχνίδι...

Φιλε μιλαω για την θεση του αμυντικου χαφ καθαρα..

Δημοσ.

Κατάλαβα. Γενάρη θα ψάχνουμε για τριάρι.

Δεν βάλαμε μυαλό από τις περιπτώσεις Πάουελ και Πέρκινς...

Δημοσ.

Παιδια πληροφορια εκ των εσω λεει οτι τελη Αυγουστου θα παρουμε 10αρι... Και 10αρι που θα πεσουν οχι τα τσιμεντα αλλα ολοκληρο το Καραισκακη...Δεν ειναι τυχαιο που η φανελα με το νουμερο 10 δεν εχει κατοχο...

Επισης το αμυντικο μας χαφ θα ειναι Γαλλος κατα 99%...

Δημοσ.

Ναι, και γω τις ίδιες εκ των έσω πληροφορίες έχω. Μάλλον για Ινιέστα λένε ή Φάμπρεγκας, απλά ψάχνουν για κάτι καλύτερο. 

• Like 4
Δημοσ.

Αραξε δικιο εχει

Τον εχουν κλεισμενο 1 πριν και ειναι και ονομα

Απλα μας περιμενει γτ ειμαστε κ Ολυμπιακος το γατακι , δεν ειμαστε οτι να ναι

Αυτα που λετε τα πιστευετε κιολας μερικοι?

Δημοσ.

Παντως τα ελληνικα φορουμ παιρνουν αλλο τονο με αυτες τις πληροφοριες απο μεσα που εχουν ολοι :D

In other news με το 3ρι στο μπασκετ εχει παιχτει λιγο αγχος. Ο Μασιουλις ανανεωσε ΠΑΟ, ο Μος στη Μιλανο, ο Κλειζα Φενερ και οι Αγγελοπουλοι με τον Μπαρτζωκα μεινανε να κανουν μεταγραφικους σχεδιασμους και να ψαχνουν αμερικανο στο ΝΒΑ.

Δημοσ.

Πάντως Αύγουστος χωρίς μεταγραφή δεν υπάρχει. Τότε γίνονται τα μεγάλα μπαμ. Κρατάτε μικρό καλάθι στις εκτιμήσεις σας, γιατί θα κάνει καμία ακόμα παλαβή ο χοντρός και σας βλέπω να κωλοτουμπιάζεστε ανεπανόρθωτα :P

Περιμένει ο χοντρός πρώτα να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ και να μαζέψει το market pool και μετά θα σκάσει η καλή η κανονιά. Τώρα, δεκάρι θα είναι, εξάρι θα είναι, δεν ξέρω, αλλά μου μυρίζει μπαρούτι.

Δημοσ.

ας κανει αυτος το μπαμ και εγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα να γινω μελος της εθνικης ανσαμπλ απο τις κωλοτουμπες...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...