nash-gf Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Χωρίς να είμαι ρατσιστής, οι Αφρικάνοι με εξαίρεση τον Τουρέ (άντε βάλε και τους δυο Αλγερινούς), ποτέ δεν επιάσαν στον Ολυμπιακό. Ουαντού, Μπαμπαγκίντα, Νε, Αμποάγκουε, Μακούν, Οφορίκουε, Γιεκινί, κλπ. Προτιμώ Ευρωπαίο ή Λατινοαμερικάνο. Άσε που έχει ψιλοαλλάξει πλέον και ο ρόλος του αμυντικού χαφ στο ποδόσφαιρο, αν κοιτάξεις όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν κάποιον που να έχει καλή πρώτη πάσα και να μοιράζει το παιχνίδι...
Phoenix7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 η νεα φανελα του Αστέρα Τρίπολης..... respect! εμείς γιατί ακόμα Puma? .....
Galaxys4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Χωρίς να είμαι ρατσιστής, οι Αφρικάνοι με εξαίρεση τον Τουρέ (άντε βάλε και τους δυο Αλγερινούς), ποτέ δεν επιάσαν στον Ολυμπιακό. Ουαντού, Μπαμπαγκίντα, Νε, Αμποάγκουε, Μακούν, Οφορίκουε, Γιεκινί, κλπ. Προτιμώ Ευρωπαίο ή Λατινοαμερικάνο. Άσε που έχει ψιλοαλλάξει πλέον και ο ρόλος του αμυντικού χαφ στο ποδόσφαιρο, αν κοιτάξεις όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν κάποιον που να έχει καλή πρώτη πάσα και να μοιράζει το παιχνίδι... Φιλε μιλαω για την θεση του αμυντικου χαφ καθαρα..
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 http://www.sport-fm.gr/article/koda-se-martin-o-olumpiakos/689828
LRoi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Κατάλαβα. Γενάρη θα ψάχνουμε για τριάρι. Δεν βάλαμε μυαλό από τις περιπτώσεις Πάουελ και Πέρκινς...
Galaxys4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Παιδια πληροφορια εκ των εσω λεει οτι τελη Αυγουστου θα παρουμε 10αρι... Και 10αρι που θα πεσουν οχι τα τσιμεντα αλλα ολοκληρο το Καραισκακη...Δεν ειναι τυχαιο που η φανελα με το νουμερο 10 δεν εχει κατοχο... Επισης το αμυντικο μας χαφ θα ειναι Γαλλος κατα 99%...
dismemberer Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ναι, και γω τις ίδιες εκ των έσω πληροφορίες έχω. Μάλλον για Ινιέστα λένε ή Φάμπρεγκας, απλά ψάχνουν για κάτι καλύτερο. 4
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Αραξε δικιο εχει Τον εχουν κλεισμενο 1 πριν και ειναι και ονομα Απλα μας περιμενει γτ ειμαστε κ Ολυμπιακος το γατακι , δεν ειμαστε οτι να ναι Αυτα που λετε τα πιστευετε κιολας μερικοι?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Παντως τα ελληνικα φορουμ παιρνουν αλλο τονο με αυτες τις πληροφοριες απο μεσα που εχουν ολοι In other news με το 3ρι στο μπασκετ εχει παιχτει λιγο αγχος. Ο Μασιουλις ανανεωσε ΠΑΟ, ο Μος στη Μιλανο, ο Κλειζα Φενερ και οι Αγγελοπουλοι με τον Μπαρτζωκα μεινανε να κανουν μεταγραφικους σχεδιασμους και να ψαχνουν αμερικανο στο ΝΒΑ.
LRoi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Πάντως Αύγουστος χωρίς μεταγραφή δεν υπάρχει. Τότε γίνονται τα μεγάλα μπαμ. Κρατάτε μικρό καλάθι στις εκτιμήσεις σας, γιατί θα κάνει καμία ακόμα παλαβή ο χοντρός και σας βλέπω να κωλοτουμπιάζεστε ανεπανόρθωτα Περιμένει ο χοντρός πρώτα να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ και να μαζέψει το market pool και μετά θα σκάσει η καλή η κανονιά. Τώρα, δεκάρι θα είναι, εξάρι θα είναι, δεν ξέρω, αλλά μου μυρίζει μπαρούτι.
Rabican Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 ας κανει αυτος το μπαμ και εγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα να γινω μελος της εθνικης ανσαμπλ απο τις κωλοτουμπες... 2
f1vettel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Άρχισε το τσούξιμο Η πρασινη καθε μερα πρεπει να πηγαινει στο τοπικ με τα ανεκδοτα 6
Aristomaxos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Πολύ κοντά στον Καρτιέ Μάρτιν για τη θέση 3. http://www.sport-fm.gr/article/kartie-martin-autos-o-agnwstos/689859 Ο Ιούλης ακόμα δεν έχει τελειώσει. Δε μπορούν να περιμένουν μπας και βρουν κάποιον καλύτερο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις