Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παιζει να παρουμε ΚΑΙ Μολο ΚΑΙ Νινη , δεν ακουστηκε τυχαια ο Νινης την ωρα που ακουστηκε οτι η Νανσι δεν δινει τον Μολο

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Σε οτι αφορά τον Νινη φίλε μου, δεν έχεις άδικο, αλλά γενικά θεωρώ οτι ειναι παίχτης που μπορει.

Ειναι 23 ετών, έχει δυνατότητες, η θέση του τον κάνει να οριμάζει μετά τα 25-26, οπότε νομίζω οτι αν έχει έναν δάσκαλο σαν τον Ιμπαγάσα διπλα, μπορει να κάνει πολλα.

Το ίδιο λέγαμε και ελπίζαμε για τον Φετφατζίδη και 3 χρόνια μετά καμία εξέλιξη,,, Δεν διαφωνώ με το σκεπτικό σου, καθώς είναι δεδομένες οι ικανότητες του Νίνη, αλλά έχω μεγάλες επιφυλάξεις για το πόσο θα αποδώσει.

Ο Τάτος μου κάνει εντυπωση που κοβεται με τετοιο πρωτάθλημα πέρσι.

Ο Τάτος είναι μάλλον ο πιο αδικημένος παίκτης του ρόστερ... Πχ. πέρσι πήρε τόσες και τόσες ευκαιρίες ο Μασάδο και ο Τάτος έπαιξε 1 παιχνίδι όλο κι όλο, και μετά που έφυγε δανεικός, έσωσε σχεδόν μόνος του τον Άρη. Αλλά φέτος με Ντε Βινσέντι, Ιμπαγάσα, Φουστέρ και μια ενδεχόμενη μεταγραφή μπροστά του, δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής.

EDIT: Επίσης όπως είπε και ο Αλέξης, ο Τάτος είναι αρκετά αργός για το σύγχρονο ποδόσφαιρο... Πάντως σε όποια ομάδα της Superleague πάει, θα κάνει την διαφορά...

• Like 1
Δημοσ.

Kαλα αυτο με το Νινη να δω κ τι στο κοσμο.

Βεβαια σας εχει σε ιδιαιτερη εκτιμηση αλλα αν παρει το χρημα ολα αλλαζουν

Δημοσ.

Δεν παιζει να παρουμε ΚΑΙ Μολο ΚΑΙ Νινη , δεν ακουστηκε τυχαια ο Νινης την ωρα που ακουστηκε οτι η Νανσι δεν δινει τον Μολο

Mα έχουν διαφορές αυτοι οι 2 παιχτες. Ο Νινης κατα βάση ειναι κεντρικος χαφ, ο Μολό ειναι εξτρέμ. Οκ μπορει να παιξει και ο Νινης εξτρεμ, απο εκει ξεκινησε απ όσο θυμάμαι, αλλά υπάρχει διαφορά κλάσης.

Αλέξη διαφωνώ λιγο με τα "βαρια" δεκάρια και τους παλαιάς κοπής παιχτες.

Εχουμε δει περιπτωσεις παιχτών που ναι μεν ειναι αργοι, αλλά ειναι παιχταράδες. Βέβαια, σε αυτον τον Ολυμπιακο που θα ειναι γρηγορος οπως δειχνει, ναι ισως δε ταιριάζει ο Τάτος.

nash-gf τον Φετφα τον θεωρω ψιλοαδικημένο. Επαιξε σε περιπτωσεις που όλη η ομάδα δε τράβαγε. Εχει δυνατότητες, αλλά όντως πρέπει να παιξει δανεικος σε κάποια ομάδα και να δειξει τι μπορει να κάνει. Αμα ειναι μάγκας, ας κάνει οτι έκανε και ο Μητρογλου που εκθετε συνεχως τον Ολυμπιακο που δε τον ειχε βασικο. Δε διαφωνω φυσικά σε οτι γράφεις.

Δημοσ.

Εμενα το ερωτημα μου ειναι τι θα τον κανει τον Γκρεκο η Παρμα αν τον παρει.

Ουτε για Ολυμπιακο δεν εκανε και τον θελουν για Ιταλικο πρωταθλημα ?

Ή κατι παει στραβα στο σκαουτινγκ της Παρμα ή κατι δε βλεπουμε εμεις εδω ...

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις διάβασα ότι δεν θα υπάρξει οψιόν για τον Ρομπέρτο. Κρίμα γιατί είναι καλός τερματοφύλακας και του χρόνου θα αναγκαστούμε να ψάχνουμε πάλι για τέρμα...

Δημοσ.

Eμενα ο τατος μ αρεσει πολυ.Ντελικατος χαφ.να του εχεις απο πισω ενα σκυλο να τρεχει μια χαρα θα ειναι.

Για τον Γκρεκο συμφωνω με τον alexis333.Απορω τι του βρηκαν οι Ιταλοι.Αυτο τον Ντοναντονι σαν προπονητη ποτε δεν τον χωνεψα.

Δημοσ.

Μόλις διάβασα ότι δεν θα υπάρξει οψιόν για τον Ρομπέρτο. Κρίμα γιατί είναι καλός τερματοφύλακας και του χρόνου θα αναγκαστούμε να ψάχνουμε πάλι για τέρμα...

Ισως απλά έχουν σκοπό να τον χρησιμοποιήσουν ως βασικό φέτος, και να στηρίξουν μελλοντικά τον Μέγιερι.

Ο Κάρολ άλλωστε ειναι μεγάλος. Περισσότερο σαν "δάσκαλος" μου φαινεται οτι θα κάτσει.

Θέλεις καλο τέρμα για να κάνεις υπέρβαση στο Τσ. Λ. Μάλλον κοιτάει κάτι τέτοιο ο χοντρος.

Βέβαια ισως και οι Ισπανοι, να μην έδωσαν δυνατοτητα για όψιον.

Δημοσ.

Όχι δεν έδωσαν την δυνατότητα, καθώς και ο δικός τους βασικός (Κουρτουά) είναι δανεικός από την Τσέλσι. :P

Οπότε του χρόνου που θα επιστρέψει ο Κουρτουά στην Τσέλσι, θα επιστρέψει και ο Ρομπέρτο στην Ατλέτικο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...