johnbond Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Επιτέλους πήρε ενα παίχτη της προκοπης ο χοντρός. Μάλλον φοβήθηκε την ανοδο του ΠΑΟΚ.
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Ποιος Σαβιολα ρε;;; Ολοι στον οσε να υποδεχτουμε Μανταλο!
Cossutius. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Eτσι. Μεγάλες μεταγραφές και μάλιστα ουσίας. Πάρε τωρα και τον Μολό να κάνεις τη πιο ολοκληρωμένη επιθετικη γραμμή των τελευταίων ετών και χτύπα και ένα αμυντικό χαφ που να ξέρει μπαλίτσα και δε χρειάζεσαι τιποτε άλλο για τα επόμενα 2 χρόνια. Ενα παιχτη το χρονο θα παιρνεις και θα γεμιζεις το γηπεδο.
nash-gf Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Ποιος Σαβιολα ρε;;; Ολοι στον οσε να υποδεχτουμε Μανταλο! Μην το λες αυτό το όνομα εδώ μέσα, μας πονάει πολύ εμάς τους Ολυμπιακούς... Eτσι. Μεγάλες μεταγραφές και μάλιστα ουσίας. Πάρε τωρα και τον Μολό να κάνεις τη πιο ολοκληρωμένη επιθετικη γραμμή των τελευταίων ετών και χτύπα και ένα αμυντικό χαφ που να ξέρει μπαλίτσα και δε χρειάζεσαι τιποτε άλλο για τα επόμενα 2 χρόνια. Ενα παιχτη το χρονο θα παιρνεις και θα γεμιζεις το γηπεδο. Ξεχνάς το δεκάρι.
Cossutius. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Ξεχνάς το δεκάρι. Σχετικό. Έχεις τον Τσόρι που παίζει σαν κρυφος επιθετικός, έχεις τον Φουστέρ, έχεις τον Ιμπαγάσα για λιγα παιχνίδια και έχεις και τον Μασάδο που επιτέλους πρέπει να παίξει. Ο Μασάδο πλέον με τόσο γρηγορους παιχτες διπλα του, ειναι μεγάλη ευκαιρία να φανεί. Δε θα τον πουλησει ο χοντρός. Ειδικά τωρα που δε κατάφερε να πάρει τον Αμαλφιτανό, θα κοιτάξει να πάρει αμυντικο χαφ που να ξέρει μπάλα. Αν μου φέρει έναν παιχτη επιπέδου Μακουν με τα χαρακτηριστικά δηλαδή τέτοιου παιχτη (άσχετα αν σε εμάς δεν έπιασε οσο θα περιμέναμε), θα ειμαι ευχαριστημένος.
nash-gf Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Σχετικό. Έχεις τον Τσόρι που παίζει σαν κρυφος επιθετικός, έχεις τον Φουστέρ, έχεις τον Ιμπαγάσα για λιγα παιχνίδια και έχεις και τον Μασάδο που επιτέλους πρέπει να παίξει. Ο Μασάδο πλέον με τόσο γρηγορους παιχτες διπλα του, ειναι μεγάλη ευκαιρία να φανεί. Δε θα τον πουλησει ο χοντρός. Τελική πάσα από αυτούς μόνο ο Ιμπαγάσα έχει. Καλοί όλοι οι ταχύτατοι παίκτες που πήραμε, αλλά θες και κάποιον να τους τροφοδοτεί. Ο Τσόρι δεν είναι επιτελικός, ο Φουστέρ δεν νομίζω υπολογίζεται για βασικός (πιο πολύ για μπαλαντέρ σε όποια θέση υπάρχει ανάγκη) και ο Μασάδο είναι ο γνωστός Μασάδο, άσε που θα παίζει πιο πίσω φέτος. Εκτός κι αν περιμένουμε να βγει ο Ντε Βινσέντι η ο Τάτος, χρειαζόμαστε ΒΑΡΒΑΤΟ παίκτη σε αυτή την θέση. Ειδικά τωρα που δε κατάφερε να πάρει τον Αμαλφιτανό, θα κοιτάξει να πάρει αμυντικο χαφ που να ξέρει μπάλα. Αν μου φέρει έναν παιχτη επιπέδου Μακουν με τα χαρακτηριστικά δηλαδή τέτοιου παιχτη (άσχετα αν σε εμάς δεν έπιασε οσο θα περιμέναμε), θα ειμαι ευχαριστημένος. Δηλαδή μόνο ο Αμαλφιτανό υπάρχει; Plan B κανένα; Και δεν γίνεται να πάρεις δεκάρι ΚΑΙ αμυντικό χαφ που να ξέρει μπάλα;
Cossutius. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Mihalis Tsohos @M_Tsohos 44λ Μόλις το έγραψε o @dimarzio, ίσως ο πιο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος. Τράμπα Γκρέκο - Νίνη μεταξύ Ολυμπιακού Πάρμα. http://www.gianlucadimarzio.com/calciomercato/greco-sorpasso-del-parma/ … TΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΧΟΝΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!! nash-gf σχετικά ειναι όλα. Μπορει να μη θέλει ο Μιετσελ να παιξει με 10άρι. Μπορει να θέλει να παιζει στα άκρα. Μη ξεχνάς οτι ειχε πλησιάσει αρκετά και σε άλλους 2 Ισπανους απ τις αρχές του καλοκαιριου, ακραίους. Για μέσους ο Αμαλφιάνο ηταν η δευτερη επιλογή απ όσο θυμάμαι. Υπήρχε άλλος που απέριψε προταση και ο Αμαλφιανό, δεν ειναι δεκάρι. Ειναι άλλου ειδους μέσος. Θυμάσαι τον Κάλστρομ ή Σελστρεμ ? Κάτι τέτοιο μου θυμιζε στο πιο γρηγορο. Δεν λέω οτι δεν έχουμε ανάγκη το 10άρι. Λέω οτι μπορουμε να αντέξουμε και χωρίς αυτό, αναλογα με τη φιλοσοφια της ομάδας. Και δεν γίνεται να πάρεις δεκάρι ΚΑΙ αμυντικό χαφ που να ξέρει μπάλα; Μακαρι να πάρει!! Μαζί σου!
alexis333 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Ακουγεται και το ονομα του Νινη... Ειμαι ο μονος που τον θελει ή υπαρχει κι αλλος εδω μεσα ? «Γκρέκο για Πάρμα, Νίνης για Ολυμπιακό» Εκλεισε ο Μεντζανι ... Επισης εκλεισε και ο Ρομπερτο μαλον δανεικος απο την Αθλετικο ... edit με προλαβες ...
Cossutius. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Ειμαι ο μονος που τον θελει ή υπαρχει κι αλλος εδω μεσα ? Σα παλαβός τον θέλω! Από τοτε που ηταν στον ΠΑΟ. Και με τον Μητρογλα μαζί κάνουν τρελό ντουέτο λέμε. Μακάρι να πάρει τον Νινη. Θα έχει έναν ταλαντουχο γρηγορο παιχτη που επιτέλους πρέπει να δειξει την αξία του, παιρνοντας ευκαιρίες. Μπορει να παιξει σαν δεκάρι, μπορει να παιξει και σαν εξτρέμ!
nash-gf Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Νίνης; Γιατί κάτι μου λέει ότι αυτό σημαίνει ότι ξεχνάμε Μολό ή δεκάρι; Εμένα δεν με ξετρελαίνει. Ταλέντο που έμεινε στάσιμο, σαν τον Φετφατζίδη... 1
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 ΑΝ ο Νινης δε σημαινει οχι σε Μολο, τοτε ναι!!! 1
nash-gf Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 http://www.olympiacos.org/article/25107/i-apostoli-gia-ti-germania Κόπηκαν Σιώπης, Τάτος, Καραγκούνης και Γκρέκο. Όσο για τον Νίνη, δυστυχώς αντιπροσωπεύει την νοοτροπία των περισσότερων Ελλήνων παικτών. Αρκούνται στο ταλέντο τους, αποφεύγουν να δουλεύουν, με αποτέλεσμα να μένουν στάσιμοι. Φανταστείτε του Νίνη του δόθηκε η ευκαιρία να πάει στο εξωτερικό και δεν κατάφερε να καθιερωθεί σε μια μικρομεσαία ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος (που έχει χάσει αρκετή από την παλιά δυναμική του). Στην εθνική ομάδα δε, είναι αναπληρωματικός του Σαλπιγγίδη και του Καραγκούνη. Βάζω στοίχημα ότι αν δεν τον έλεγαν Νίνη, και ήταν κάνας άγνωστος Ιταλός με 15 συμμετοχές (στις 9 ως αλλαγή) στην Πάρμα την περασμένη σεζόν κανείς δεν θα έλεγε για μεταγραφάρα και τέτοια. Τέλος πάντων, στο γήπεδο θα κριθούν όλα φυσικά, αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για μια τέτοια μεταγραφή. 1
Cossutius. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Ο Τάτος μου κάνει εντυπωση που κοβεται με τετοιο πρωτάθλημα πέρσι. Σε οτι αφορά τον Νινη φίλε μου, δεν έχεις άδικο, αλλά γενικά θεωρώ οτι ειναι παίχτης που μπορει. Ειναι 23 ετών, έχει δυνατότητες, η θέση του τον κάνει να οριμάζει μετά τα 25-26, οπότε νομίζω οτι αν έχει έναν δάσκαλο σαν τον Ιμπαγάσα διπλα, μπορει να κάνει πολλα. Ο Τσοχος λέει πως έρχεται και ο Ρομπέρτο. Για Τορες και Μολό έχει δρόμο ακόμα το θέμα.
alexis333 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ======================================== ΤΕΡΜΑ : Κάρολ, Γιαννιώτης, Μέγιερι ΑΜΥΝΑ : Σαλίνο , Κοντρέρας , Χολέβας , Λυκογιάννης , Μανωλάς , Αβραάμ Παπαδόπουλος , Παπάζογλου , Σιόβας ΚΕΝΤΡΟ : Ντε Βινσέντι , Ντομίνγκεζ , Φέισα , Φετφατζίδης , Φουστέρ , Μασάντο , Βάις , Σάμαρης , Μανιάτης , Ιμπαγάσα ΕΠΙΘΕΣΗ : Ολαϊτάν , Μήτρογλου , Χαβιέρ Σαβιόλα , Διαμαντάκος + Μεντζανι ( αναμενεται σημερα στην Ελλαδα ) , Ρομπερτο ( τερματοφυλακας, κλεισμενος δανεικος απο την Αθλετικο ) , Μιγκελ Τορες ( ακομα δεν ειναι σιγουρος ) , Μόλο ( ?? ) , Νινης ( ?? ) .... ΕΚΤΟΣ : Τάτος, Γκρέκο, Καραγκούνης, Σιώπης Ο Τάτος μου κάνει εντυπωση που κοβεται με τετοιο πρωτάθλημα πέρσι. Σε οτι αφορά τον Νινη φίλε μου, δεν έχεις άδικο, αλλά γενικά θεωρώ οτι ειναι παίχτης που μπορει. Ειναι 23 ετών, έχει δυνατότητες, η θέση του τον κάνει να οριμάζει μετά τα 25-26, οπότε νομίζω οτι αν έχει έναν δάσκαλο σαν τον Ιμπαγάσα διπλα, μπορει να κάνει πολλα. Ο Τσοχος λέει πως έρχεται και ο Ρομπέρτο. Για Τορες και Μολό έχει δρόμο ακόμα το θέμα. Ο Τατος τα χω ξαναπει. Ειναι βαρι σκαρι για να παιξει σε μεγαλη ομαδα και να κανει τη διαφορα. Οταν αποκτησει τρεξιματα και μπορει να κανει χιλιομετρα στο γηπεδο και γινει πιο αθλητικος ναι θα μπορουσε να παιξει .... Ειναι δεκαρι παλαιας κοπης ... Ξερει πολυ μπαλα αλλα δεν ειναι συγχρονος παιχτης ... Δε χρειαζεται να δεις πολυ για να το καταλαβεις ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις