Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Ποσο χρονων ειναι ο Σαβιολα; Τον θυμαμαι από το CM3 (1998) που γινόταν παιχταράς, καποια στιγμή βεβαια έχασα τα ιχνη του, οχι οτι ασχολουμαι φυσικά με μπαλα.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μικρος είναι ακομα, ακουγεται τόσο καιρο που τον έκανα κανα 37.
Tilemaxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Late '81 είναι, θέλει 5 μήνες ακόμα για να κλείσει τα 32.
Cossutius. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Βασικά έκανε πολύ καλή χρονιά πέρσι. Και κάπου εδω, θέλω να πω σε όλους να το έχετε στο νου σας. Οταν διαβάζετε χαζομάρες για μεταγραφές, ανοιξτε το ράδιο, και ακουστε ρεπορταζ Ολυμπιακου απο Νικολακόπουλο ή ακουστε τι λέει ο Χριστογλου. Μπορει να ειναι γραφικοι, μπορει να τους θεωρει κανεις οτι θέλει, ειναι ομως οι πιο έγκυροι και όταν επιβεβαιωνουν ένα ενδιαφέρον, ισχύει παντα. Να τονισθει οτι και η 2 ειχαν επιβεβαιωσει πέρσι το ενδιαφέρον για τον Ντελ Πιέρο αλλά και για άλλες προσθηκες που θέλει να κάνει φέτος ο Ολυμπιακος και απλά δε του έκατσαν, πράγμα που σημαίνει οτι οντως ο Βαγγέλας θέλει να αλλάξει την ομάδα.
man of steel Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Καλά το πάει ο Βαγγέλας μέχρι στιγμής.Αντε να πάρουμε και ένα ποιοτικό αμυντικό χαφ 1
Cossutius. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Καλά το πάει ο Βαγγέλας μέχρι στιγμής.Αντε να πάρουμε και ένα ποιοτικό αμυντικό χαφ Ναι ρε φιλε. Εναν Καρεμπέ πρέπει να φέρει τωρα. Ωστε να μπορέσει να παίξει και λίγο με Σάμαρη στο κέντρο, να έχει και τον Τσορι κρυφό επιθετικό που άλλωστε εκει παίζει. Αν πάρει και τον Μολό, μιλάμε για τρομακτική ταχύτητα στην επίθεση. Βάις, Μολό και Σαβιόλα ειναι γρήγοροι και τεχνίτες παίχτες, ενω Χολέμπας και Πορτογάλλος Τάσος Πάντος, ειναι επίσης πολύ γρήγοροι. Φυσικά σε Ευρωπαικά παιχνίδια δε ξέρω αν θα αντέχει ο Πορτογάλλος Τασος, οπότε εκει θα θέλεις Μανιάτη και λογικά τον Τορες σαν αριστερό μπακ. 1
Tilemaxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 H μεταγραφή Σαβιόλα μου αρέσει, δεδομένου του ότι δεν μιλάμε για έναν τελειωμένο παίκτη που κάποτε μεσουρανούσε. Μιλάμε για έναν παίκτη που συνεχίζει στο υψηλό επίπεδο και πέρσυ τα πήγε πολύ καλά στη Μάλαγα σε πρωτάθλημα-CL. 1
LRoi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Late '81 είναι, θέλει 5 μήνες ακόμα για να κλείσει τα 32. 11/12/1981 είναι, 7/12/1981 είμαι εγώ. Μικρότερος είμαι, χοντρέ αγόρασε 1
we_will_rise Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Πολλά συγχαρητήρια στον ολυμπιακό για την απόκτηση του παιχταρά!! Ομορφαίνουν το πρωτάθλημα τέτοιες κινήσεις... Sent from my iPhone using Insomnia 6
alexis333 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Εντωμεταξυ Περνά ιατρικά ο Αμπντούν! Ο Αλγερινός θεωρείται παίκτης των «Ρεντς», με τον Ολυμπιακό να έχει αποδεχθεί την πρόταση 2.4 εκατ. ευρώ. Λιγα ειναι αλλα αν σκεφτεις οτι τον πηραμε 500.000 ενταξει ... Αν παρουμε και Μολο θα εχουμε δυο παιχτες που παιζουν κατα κυριο λογο αριστερα και συγκλινοντας με το δεξι ποδι. Και ποιος θα παιζει δεξια και ποιος αριστερα ?
Rabican Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 νομιζω ο βαις ειχα διαβασει οτι αρεσκεται να παιζει με αναποδο ποδι και να συγκλινει προς την περιοχη..
konstantinos77 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 νομιζω ο βαις ειχα διαβασει οτι αρεσκεται να παιζει με αναποδο ποδι και να συγκλινει προς την περιοχη.. Nαι ετσι ειναι ,παρολο που λογω ταχυτητας μπορεις να τον χρησιμοποιησεις και ως καθαρο εξτρεμ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις