Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Παντως με Σπυροπουλο ακουγεται οτι ηδη μαζευουν μπαλες απο τις ταρατσες γυρω απο την Τουμπα

Οτι και να λες,εχω Χουμπ που κανει τον Τζιολη Εφενμπεργκ και τον Σπυροπουλο Μπαρεζι.Με τα περσινα παλτα που δε σταυρωνα νικη ουτε στην αλανα τωρα ριχνω 6αρες σε ομαδες Europa League.Διαβαζε εσυ τον πρωταθλητη για να ενημερωνεσαι

Δημοσ.

Ναι σου λεω ,o  Χουμπ θα τους κανει ετσι 

Κι ο Κατσουρανης γινεται Τσαβι , ο Κλαους γινεται Messi κι ο Σαλπιγγιδης γινεται Villa

• Like 2
Δημοσ.

Εγω αυτα τα λεω βασει των φιλικων που εχω δει(6 τον αριθμο) εσεις ποσα εχετε δει?Κανενα?Και μιλατε?Σε 6 ματς 10-1 τα γκολ

Δημοσ.

Με τα φιλικα ποτε δεν γ@μησε κανεις

Κι εγω θυμαμαι με Σολιντ καποια φορα που κερδιζα κατι Λιβερπουλ 4-2 κτλ στα καλα της και ημουν αηττητος σε φιλικα κ μετα χωνευα το τριμπαλο κ ελεγα κ ευχαριστω

Δημοσ.

Αμα περιμένεις να βγάλεις συμπεράσματα από τα φιλικά γάμησε τα και αφησε τα

Αυτα λενε οσοι τρωνε σε 30 λεπτα 3 γκολ

Δημοσ.

ρε συ φετελ τωρα σοβαρα θες να μετρησουμε ποιος εχει βαλει περισσοτερα γκολ στα φιλικα για να δουμε ποιος εχει καλυτερη ομαδα; πες μου οτι κανεις πλακα...

Δημοσ.

Ντάξει ρε σεις, τι θέλετε να πει το παλληκάρι, αφού του την πέσατε από 10 μεριές ενώ δεν είπε και κάτι υποτιμητικό για τον Ολυμπιακό.

Δημοσ.

Αποκλείεται να παίζει ο Σαβιόλα πίσω απ' τον Μήτρογλου. Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Και πάλι πάγκο θα τρώει φέτος ο Κωστάκης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...