Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλα παιδιά και ακόμα συζητάτε για φήμες? Κάτσε να γίνουν πρώτα με το καλό μεταγραφές...

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Εδώ και 5 σερι καλοκαίρια υπογράφει σε μας. Και εγώ τον θέλω στην ομάδα, αλλά να πέσουν υπογραφές πρώτα.

Δημοσ.

Όταν βγαινει ο Χριστογλου και ο Νικολακόπουλος και μιλάνε για επαφές, δεν ειναι φήμες.

Αν διαψευσει κάτι τέτοιο ο Ολυμπιακος, εκτίθενται οι 2 πιο εγκυροι "ανθρωποι" του Ολυμπιακου.

Δημοσ.

Που το λεει αυτο ?

Δε το ειδα πουθενα ..

Στο FB 

Όταν βγαινει ο Χριστογλου και ο Νικολακόπουλος και μιλάνε για επαφές, δεν ειναι φήμες.

Αν διαψευσει κάτι τέτοιο ο Ολυμπιακος, εκτίθενται οι 2 πιο εγκυροι "ανθρωποι" του Ολυμπιακου.

Και ο Πουλόπουλος του πρωταθλητή το λέει και μάλιστα μιλάει για κλεισμένη υπόθεση και αεροδρόμια, λιμάνια και τα σχετικά.

Να είναι 3/3 ανενημέρωτοι?

Δημοσ.

Ο Σαβιολα οκ ισως κλεινει απο ωρα σε ωρα..

Αλλα για Μολο , Μετζανι , Ραμπιου και λοιπους  ακουω τωρα ενα μηνα.

Αυτα δε πιστευω..

Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Javier_Saviola

καποιος το εβαλε και στη γουικιπιντια!

Καλά, δεν έχει να λέει, πριν λίγο καιρό και τον Αμαλφιτανό στον Ολυμπιακό τον είχαν, δεν τον είδα να έρχεται.

Τέλος πάντων, μεταγραφάρα ο Σαβιόλα, κι ας ήρθε με λίγα καλοκαίρια καθυστέρηση...  :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αν υπογράψει ο Σαβιολα παίρνει και το περιβραχιονιο του αρχηγού σπίτι..αφού είναι ο πιο παλιός στην ομάδα.

• Like 4
Δημοσ.

Εμενα με ενοχλει λιγο αν ερθει ο σαβιολα. Θυμαμαι οτι τον πολιορκουμε εδω και ποσες χιλιαδες καλοκαιρια (οπως λεει και η demy). Ερχεται στα 32 του, για να παρει το τελευταιο μεγαλο του συμβολαιο. Τον σαβιολα τον θυμαμαι απο την μπαρτσελονα ακομα και τον εχω στο μυαλο μου σαν εκεινο το παιδακι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...