Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα στο θεσω διαφορετικα. στον παναθηναικο θα τον επαιρνες για βασικο ψηλο;

Έχω την αίσθηση ότι τον Ντάνστον προορίζουμε για βασικό ψηλό μας

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

καποια στιγμη ακουγα για κατι Paul Davies που οντως εκανε για πρωτος με δευτερο και τριτο τους Ντανστον και Σιμονς.

και νομιζω οτι εξ αρχης ειχε τεθει το θεμα να παμε για βασικο ψηλο. απο οτι καταλαβαινω αναβαθμιστηκε ο Ντανστον ελλειψη χρηματων/προτασεων..

θα μου πεις βεβαια και περσυ ο παγκιτης ψηλος ηταν ο καλος μας. ο πρωτος ηταν σκετο κρεας...!

Δημοσ.

Απο που και ως που ο Ντανστον ρισκο? Επειδη επαιζε στη Βαρεζε? 

Δεν εχεις καταλαβει οτι εκτος απο λιγους εκλεκτους παικτες που εισαι σιγουρος οτι θα αποδωσουν υπο οποιεσδηποτε συνθηκες οποιαδηποτε αλλη μεταγραφικη κινηση ενεχει ρισκο.

Και η Μπαρτσελονα ρισκαρει πολυ που πηρε Παπανικολαου με τοσα λεφτα, και ο Παναθηναικος με Γιανκοβιτς,Μαυροκεφαλιδη και ο Ολυμπιακος με Πετγουει, Σιμονς. 

Γι αυτο υπαρχει η μεταγραφικη Ιανουαριου για να διορθωσεις και μια και 2 εσφαλμενες κινησεις του καλοκαιριου. Τωρα αν εσυ πιανεις το ακραιο σεναριο να μη σου βγει καμια μεταγραφη απ τις 4, αυτο ειναι απ τ αγραφα

Δεν καταλαβες τι ειπα. Ο Μπεγκιτς εχει 6 χρονια στην Ευρωλιγκα, ειναι γνωστό τι μπορει να προσφέρει και τι οχι. Οι 3 αμερικανοι δεν εχουν παιξει ποτε σε υψηλο επιπεδο και εχουν δοκιμαστει ελάχιστα στο eurocup, αρα ναι ειναι ρισκο σε σχεση με τον Μπεγκιτς.

Επισης δεν υπάρχει μεταγραφικη περιοδος τον Ιανουαριο, ποτε δεν υπηρχε.

Δημοσ.

θα στο θεσω διαφορετικα. στον παναθηναικο θα τον επαιρνες για βασικο ψηλο;

Περυσι ξεκινησα με Αρμστρονγκ για βασικο 5ρι και Σοφο για αλλαγη του :D

Σε εναν ιδεατο ΠΑΟ τον Μπεγκιτς θα τον ειχα για 2ο 5ρι και θα ημουν και πολυ ευχαριστημενος κιολας. Το θεμα ειναι πως οι Αγγελοπουλοι εχουν πειστει μετα τον Χαινς (και την επιβεβαιωση του Ντορσι) πως οποιο αθλητικο 5ρι Αμερικανο γυρω στα 2 μετρα βρουν, κανει και για βασικο 5ρι. Θεωρω πως πονταρουν σε Ντανστον και φεραν και τον Μπεγκιτς ως κατι καλυτερο απο Σερμαντινι/Παουελ.

Και γενικα το βασικο 5ρι σε μια καλη ομαδα δεν υπαρχει τοσο πολυ ως ορος καθως ο χρονος μοιραζεται αναμεσα σε 2 και υπαρχει και ενας 3ος για να κανει φαουλ.

Γι αυτο υπαρχει η μεταγραφικη Ιανουαριου

:-D :-D :-D

Δημοσ.

ΕΡΩΤΗΣΗ : 

Αριστερο μπακ εχουμε ? 

Δεξι μπακ εχουμε ?

Ο Σαλινο θα βγει μεγαλη τρυπα να μου το θυμηθητε.

Δε νοειται δεξι μπακ με υψος 1.70 και σωματοτυπο Φετφατζιδη.

Απορω που τον βρηκανε.Ψαξανε πολυ ?

Και ο Χολεμπας ειναι γνωστο οτι στα μετοπισθεν μπαζει ..

Ποιος ειναι ο αντιχολεμπας μπορειτε να μου πειτε ?

• Like 3
Δημοσ.

Μπουρούσης στη Ρεάλ. Ντορσει και Παπανικολάου στη Μπαρτσελόνα.

Χάινς και Τεοντοσιτς με μεγάλα συμβόλαια στη ΤΣΣΚΑ.

Σπανούλης στο παραπέντε δεν έφυγε, Λο είχε επίσης πρόταση.

Κιόμως κάποιοι απο αυτους τους παίχτες έχουν αμφισβητηθεί, ενω να μη ξεχνάμε πως 4 εκ αυτών, έχασαν με χαρακτηριστική ευκολία,

το Ελληνικο πρωτάθλημα απ τον Παναθηναικό.

Ο μπουρούσης δεν χωράει στην πρόταση, λόγω πεθερού.

Αυτό το επιχείρημα ισχύει και για την ομάδα που κατέκτησε το Euro στο ποδόσφαιρο ξέρω εγώ;

Δημοσ.

ΕΡΩΤΗΣΗ : 

Αριστερο μπακ εχουμε ? 

Δεξι μπακ εχουμε ?

Ο Σαλινο θα βγει μεγαλη τρυπα να μου το θυμηθητε.

Δε νοειται δεξι μπακ με υψος 1.70 και σωματοτυπο Φετφατζιδη.

Απορω που τον βρηκανε.Ψαξανε πολυ ?

Και ο Χολεμπας ειναι γνωστο οτι στα μετοπισθεν μπαζει ..

Ποιος ειναι ο αντιχολεμπας μπορειτε να μου πειτε ?

μου θυμιζει λογικη "παμε να βαλουμε περισσοτερα γκολ απο οτι θα φαμε". χολεμπας/σαλινο ειναι καλυτεροι επιθετικα, αν δεν επανελθει πληρως και ο αβρααμ και παμε με τον αργοκινητο σιοβα η τον πεθαμενο Κοντρερας, θα μετραμε τα τριμπαλλα για πλακα..

• Like 1
Δημοσ.

Κιόμως κάποιοι απο αυτους τους παίχτες έχουν αμφισβητηθεί, ενω να μη ξεχνάμε πως 4 εκ αυτών, έχασαν με χαρακτηριστική ευκολία,

το Ελληνικο πρωτάθλημα απ τον Παναθηναικό.

Mιλας για τον Τεοντοσιτς και τον αυπνο Μπουρουση που χαναν το πρωταθλημα απο τον ΠΑΟ των δικων σας υπερπαιχταραδων/σταθεροτατων κλπ Σπανουλη, Περπερογλου, Σερμαντινι συν εξτρα μπονυος κατι Πεκοβιτς που βγαζει ματια στο ΝΒΑ κατι Μητσους, Mπατιστ, Σαρας, Φωτσηδες κλπ ?
Δημοσ.

Δεν είχα σχεδόν καμία επικοινωνία με τον Μπαρτζώκα. Δεν έχω ξαναδεί προπονητή που δεν επικοινωνεί με τους παίκτες τους. Εγώ δεν είχα σχεδόν καμία επικοινωνία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Το ίδιο και άλλοι παίκτες.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν ανοικτός με τους παίκτες, συζητούσε τα πάντα, το παιχνίδι, την καθημερινότητα εντός και εκτός παρκέ. Τα πράγματα άλλαξαν από όταν ανέλαβε ο Μπαρτζώκας. Υπήρχε, όμως, πολύ καλή χημεία στην ομάδα, καλοί συμπαίκτες. Για αυτό και δεν ζήτησα να αποδεσμευτώ νωρίτερα

Tαδε εφη Μαρτινας Γκετσεβιτσιους.

Για να συμπληρωσει ο Περο ο Αντιτς:

"Μπράβο Γκέτσε"

Ο οποιος Αντιτς, κοινοποιησε την παρακατω φωτο στους λογαριασμους των Χαινς/Παουελ με σχολιο "μολις αγορασα αυτο!"

mrbean.jpg

ΥΓ.  Τον Ντορσι τον βγαλαμε τρελο απο το Δαφνι οκ, αλλα εδω εχουμε φτασει στο σημειο οποιος φευγει απτον ΟΣΦΠ να τα χωνει χυμα. Ντορσι, Γκετσε, Αντιτς κατι ψιλες απο Χαινς, μονο ο Παπ εμεινε που εφυγε πριν 2 μερες.

Δημοσ.

Κατινιές..

Συμφωνω, ομως πισω απο αυτες κρυβεται κατι αλλο. Ειναι επαρση των μυαλων μερικων παικτων ή ειναι αδυναμια ελεγχου των αποδυτηριων? Το να βγαινει ο αλλος (ενας πρωην ΠΟΥΘΕΝΑΣ του ευρωπαικου μπασκετ) και να κοροιδευει τον πρωην προπονητη του με φατσες mr bean κλπ παραειναι χοντροειδες για επαγγελματια παιχτη. Δεν το κανουμε εμεις οι Παναθηναικοι στο insomnia για τον Μπαρτζωκα και το κανει ο Αντιτς :D

Αν υπηρχε αλληλοσεβασμος οσο κωλοχαρακτηρας κι αν ειναι ο Ντορσι/Αντιτς/Γκετσε/Χαινς δε θα βγαιναν εξω αυτα.

Kατι πηγε λαθος, και οι περιπτωσεις ως τωρα ειναι 3 συν τις ψιλες του Χαινς, 4.

Δημοσ.

λολ τι γινεται ρε;;; που ειναι αυτη η ομονοια στην ομαδα; τα δεμενα αποδυτηρια; οποιος φευγει τα χωνει;; χοντραδα απο τον Αντιτς μετα απο αυτα που κερδισε μεσω του ολυμπιακου (φυσικα προσφεροντας κι αυτος).

Δημοσ.

Καλα για τον ανθρωπο Μπαρτζωκα έχουν ακουστει παρα πολλά πριν παει στον Οσφπ, δεν εχει βγει προς τα εξω κατι συγκεκριμένο αλλά υπήρχε θεμα. Την εσωσε παντως τη θεση του με ενα καλό τριήμερο που ειχαν οι παιχτες του και έκανε και ονομα, αμα σε θέλει η τυχη...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...