MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Κατα πάσα πιθανότητα κλείνουμε Μπέγκιτς στο 5 τις επόμενες μέρες. Καλός αμυντικά αν και θα προτιμούσα κάποιον που θα είναι περισσότερο σκόρερ απο αυτή τη θέση. Εκτός και αν τον συγκεκριμένο ρόλο θα τον καλύψουν οι άλλοι δύο που πήραμε. Πάντως σε σχέση με πέρσυ έχουμε πολύ δυνατότερη γραμμή ψηλών συνολικά, και λογικά με τον παίκτη που θα αποκτηθεί αντί του Πάπ, καλύτερη γραμμή στο 3.Toυλαχιστον με Μπεγκιτς θα εχεις εναν ψηλο που θα ξερει τι σημαινει πλατη.
Aristomaxos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μου φαίνεται παράξενο που δαπανά η Μπαρτσελόνα τόσα πολλά χρήματα για τον Παπανικολάου. Στο παρόν νήμα όλοι πάνω κάτω συμφωνούμε ότι ο Παπ φέτος δεν έδειξε μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τη περσινή του απόδοση. Για ποιους λόγους λοιπόν η Μπαρτσελόνα προχωράει σ' αυτή τη μεταγραφή μ' αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο ; Τι βλέπει και τι θέλει το τεχνικό της επιτελείο απ' αυτόν τον παίκτη ;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μου φαίνεται παράξενο που δαπανά η Μπαρτσελόνα τόσα πολλά χρήματα για τον Παπανικολάου. Στο παρόν νήμα όλοι πάνω κάτω συμφωνούμε ότι ο Παπ φέτος δεν έδειξε μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τη περσινή του απόδοση. Για ποιους λόγους λοιπόν η Μπαρτσελόνα προχωράει σ' αυτή τη μεταγραφή μ' αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο ; Τι βλέπει και τι θέλει το τεχνικό της επιτελείο απ' αυτόν τον παίκτη ;Θυμουνται καταρχην την περσυνη του παρουσια στο φ4. Δευτερον, ο Μπερτομεου τον εβγαλε καλυτερο νεο της σεζον που μας περασε (για λογους που μονο ο ιδιος καταλαβε) και οσο ναναι δινει ενα hype αυτο στο ονομα "Papanikolaou" που αν ο Σπανιολος το συνδυασει με αυτο που θυμαται απτο περσινο φαιναλ4 καθως και την ηλικια του, τιναζει ευκολα την μπανκα στον αερα. Και τριτον, θα πονταρουν οτι μπορει να του βαλουν μυαλο γιατι ολα του τα προβληματα φετος ξεκινουν απο αυτο το θεμα. Εαν δεν βαλει μυαλο θα καταληξει ρολιστας παγκου καπου στα 28 του. Αν βαλει μυαλο και δουλεψει, ισως βελτιωσει καποιες χτυπητες αδυναμιες και γινει all-around 3ρι. Και μαλλον εκει πονταρουν οι Ισπανοι. Επισης η Μπαρτσα δεν εχει 3ρι, αρα ηταν δεδομενο οτι θα επενδυσει χρημα σε αυτη τη θεση και ειπε να το επενδυσει σε παιχτη που θεωρουν οτι εχει παρον και μελλον.
konstantinos77 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Το παιχνιδι της Μπαρτσελονα και του Πασκουαλ δηλαδη κανω επιθεση στα 10-15 sec ειτε με τριποντα ειτε με drive ταιριαζει γαντι στον Παπανικολαου .Τωρα αν θα πετυχει αυτο ειναι αλλο θεμα αλλα η αληθεια ειναι οτι ο Παπ σε set παιχνιδι μονο με τριποντο απειλει .Βεβαια εχει καλα ποσοστα και αν δεν ειναι τοσο ασταθης θα ρεφαρει το παραπανω μειονεκτημα του .Εκτος αυτο στο μπασκετ υπαρχει και η αμυνα εκτος απο την επιθεση πραγμα που βλεπω πολλοι ξεχνανε και ο Κωστας σε γενικες γραμμες παιζει καλη αμυνα και βγαζει ενεργεια αλλα εχει και αλλα περιθωρια βελτιωσης ,στο χερι του ειναι .
Alxnks Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 παιδια, μην ξεχνατε και τον παραγοντα αποδυναμωση του αντιπαλου (δηλαδη του ολυμπιακου) που θελουν να επιτυχουν αυτοι που με τα τεραστια τους μπατζετ εφαγαν φαπες δυο σερι χρονιες απο πολυ φθηνοτερη ομαδα! οπως ηδη ειπωθηκε εχουν φυγει 3 παικτες που θεωρουνταν κορμος αυτα τα χρονια και παραλιγο θα μας επαιρναν και 4..τον σπανουλη. ακομα και καλυτεροι να ερθουν που λεει ο λογος, αλλαζει η χημεια, πραγμα βασικο σε μια ομαδα, συνολο οπως ηταν ο ολυμπιακος αυτες τις δυο χρονιες. μπολικες αλλαγες λοιπον φετος, να δουμε πως θα παει η νεα ομαδα 2
LRoi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Σε 2 χρονάκια θα είναι πίσω σεμνός και ταπεινός όπως ο Πρίντεζης
Cossutius. Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Βασικά το θέμα κορμου δεν το υιοθετώ στο μπάσκετ και αυτο διοτι έχω το παραδειγμα του ΠΑΟ. Αν εξαιρέσει κανεις τον Διαμαντίδη, οι υπόλοιποι ήταν νέοι, με νέο προπονητή κτλ κτλ. Στο τσακ δε πηγε στους 4, μας νίκησε εμάς 3 φορές, αφου το ήθελε περισσότερο. Θέμα παιχτών και προπονητή νομίζω πως ειναι. Ας φέρουν οι Αγγελόπουλοι τον Νοβίτσκι λόγου χάρη και θα δουμε για πότε θα διασκορπιστουν οι κορμοί και τα υπόλοιπα. Να μου πεις θα μπορει ο Μπαρτσωκας να διαχειρισθεί ένας συνηθισμένο ηγέτη που στηρίζεται ολοκληρη ομάδα ΝΒΑ επάνω του? Παίχτες που να σπάνε τις άμυνες έχουμε ανάγκη που να ειναι ανεξάρτητοι συστημάτων. Πόσοι ειναι αυτοι στην Ευρώπη? Υπάρχουν? (οκ στο ΝΒΑ ξέρουμε οτι υπάρχουν) Αν υπάρχει έστω και ένας ας τα σκάσουν να τον φέρουν. Εντάξει, ισοπεδωτικη η λογικη μου και το ξέρω, αλλά γενικά βλέπω οτι το μπασκετ, πέρα απο τα συστήματα και την επικοινωνία, στηρίζεται ακόμα στο ατομικό ταλέντο παιχτών.
margaritagr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Εχω ξενερωσει τη ζωη μου. Ετσι δε και γινει του ινγκλις θα μιλαμε για ΜΕΓΙΣΤΗ μαλακια. 1
Cossutius. Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Βαρέθηκα όμως. Πράγματικά βαρέθηκα. Είμαστε τέλος Ιουλίου, και το μόνο που κάνουμε ειναι επικοινωνιακο παιχνίδι, διαψευδοντας συνεχως συγκεκριμένους στοχους. Είμαστε τέλος Ιουλίου και κάποιος Γκρέκο και Φεισα ειναι ακόμα στην ομάδα, αμυντικό χαφ που θα έπρεπε να έχουμε κλείσει εδω και 2 μήνες, παιζει ο....Μασάδο, παίχτη να φτιάξει παιχνιδι ακομα δεν έχουμε εκτός απ τον 37χρονο Ιμπαγάσα, το βασικό μας εξτρέμ και ο βασικος μας επιθετικος περιμένουν πότε θα φύγουν και εμείς έχουμε πάρει έναν 33χρονο παίχτη που ουσιαστικά ειναι κρυφός κυνηγός (θα βοηθησει δε λέω) και ένα γρήγορο εξτρεμ ενώ έχουμε προβλημα με το τέρμα απ οτι φαινεται, και να μη ξεχνάμε το αριστερό μπακ που επίσης δεν έχουμε!!! Α ναι ο Κοντρέρας έχει τα χάλια του, και ο Παπ δεν ειναι ετοιμος. Χρειάζεσαι άμεσα, αμυντικο χαφ 11αδάτο, εξτερμ 11αδατο, μέσο που να μπορει να κάνει παιχνιδι, επιθετικο διοτι έχουμε μονο Μητρογλου και ισως και τερμα. Δηλαδή 4 παίχτες. Βαγγέλα. Αν επενδυσεις 10 εκατομμύρια ΤΩΡΑ, θα πάρεις 3 πολύ καλους παίχτες και μπορεις επισης να πάρεις και έναν πολύ καλό δανεικό. Το γήπεδό σου θα γεμιζει ακόμα και με τη Καλλονή, θα πουλησεις φανέλες, και πιθανον θα πας καλά και στην Ευρώπη!!!!!!Και μετά με τόσους Ελληνες που έχεις μαζέψει, ΕΝΑΝ καλό ξένο με 2-3 εκατομμύρια να παιρνεις το χρόνο θα εισαι οκ... ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ????????????????????????????????????? Εχω πει οτι του έχω εμπιστοσύνη, μέχρι τις 31 Αυγουστου. Εχει 3 ανθρωπους να ασχολουνται με μεταγραφές....Του κερατά δηλαδή. Οκ στάθηκε ατυχος με τον Αμαλφιτανό...τι κανεις τωρα? Όσο για το μπάσκετ?? Μονο εγω δεν έχω θέμα που έφυγε ο Παπ? Καλυτερα λεφτά παιρνει, σε καλυτερο πρωτάθλημα πάει, κινητρο έχει, μικρός ειναι, μια χαρά έπαιξε σε εμάς. Ας φέρουμε καλυτερο. 3
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Εσύ τώρα έχεις κάποιο σκοπό και βάζεις την εικόνα
Tilemaxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Έχεις πλέον Ντάνστον και Σίμονς, που ο δεύτερος μπορεί να δώσει σκόρ. Αθλητικά-αλτικά πεντάρια που σκεπάζουν την ρακέτα. Ο Μπέγκιτς είναι rim-protector με μεγάλο εκτόπισμα, φέτος στο πρώτο δεκάλεπτο του τελικού είχε ρίξει πόσες τάπες σε εμάς πρίν βγεί. Καλούτσικες κινήσεις με πλάτη, και καλός ριμπαουντερ. Πρώτος μπλοκέρ στην Ευρωλίγκα πέρσυ νομίζω. Ωραία προσθήκη που κλείνει την ρακέτα μας απ' οτι φαίνεται. Τέτοια αμυντική frontline είχαμε χρόνια να δούμε πάντως.Στην ουσία έχουμε σε σχέση με πέρσυ:Χαϊνς>ΜπέγκιτςΠάουελ<ΣίμμονςΣερμαντίνι<ΝτάνστονΗ μόνη ουσιαστική απώλεια είναι ο Χαϊνς. Ο οποίος αντικαθιστάται με ένα παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Οι άλλοι δύο είναι σαφώς ανώτεροι απο Πάουελ-Σερμα. Πάμε τώρα για το τριάρι, ελπίζω Μός (απ' τους αγαπημένους μου παίκτες στην Ευρωλίγκα).
margaritagr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Πολυ καλος παιχτης ο Μος αλλα για δυαροτριαρι οχι το καθαρο 3ρι που θελουμε
LRoi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 500.000 δίνουμε για Μός? Ωιμέ... http://www.eurohoops.net/2013/07/dribbling/30045 Μόνο αν έρθει Κλέιζα, ρεφάρουμε τις εντυπώσεις στα μεταγραφικά φέτος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις