Tilemaxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Την είδα και εγώ τη συνέντευξη, δεν νομίζω οτι άφησε αιχμές. Δεδομένου οτι στα κρίσιμα μάτς (τελικοί) έγιναν σε όλα τα ματς ελέγχοι.
Superpie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Για Χάινς αλλά και γενικώς για τους αθλητές νομίζω ότι υπεραναλύουμε τις δηλώσεις τους και κάνουμε την τρίχια τριχιά, ούτε πολιτικοί να ήταν. Και ναι ο Κάιλ μπορεί εκτός παρκέ να τα έχει κάνει μούσκεμα όσο δε πάει αλλά εντός παρκέ πρόσφερε όσο δε πήγαινε άλλο. Και στη τελική αν οι δηλώσεις του είναι 1 φορά φέιλ αλλονών ήταν 10. @washcloud Καμιά γυφτιά δεν έκαναν οι Αγγελόπουλοι, οι ίδιοι τουλάχιστον είπαν ότι πρότειναν ανανέωση στον Χαινς όμως ο ίδιος αρνήθηκε για να μην διαταραχθούν οι συσχετισμοί στην ομάδα. Που και να μην ισχύει πάλι δε νομίζω ότι έχει να τους πρασάψει κάποιος κάτι. Στην τελική ρώτησαν τον Μίσκο πόσα θέλει και δεν πήραν ποτέ απάντηση. Έμαθα βγήκε ο Χάντζος και μίλησε για ντόπινγκ και άφησε και αιχμές για τον Ολυμπιακό...ας περιμένουμε να βγούνε τα αντιντόπινγκ από Κολωνία,για να δούμε σε τι φόρμα είναι οι Αγγελόπουλοι και ο Σκινδήλιας... Φιλε μου και οι Αγγελοπουλοι εκαναν λαθος χειρισμο στην υποθεση ανανεωση του Χαινς και εκεινος με την σειρα του το δικο του λαθος.Γιατι τον παικτη δεν τον φωναζεις 6 μηνες πριν ληξει το συμβολαιο του να του προτεινεις ανανεωση ξεροντας οτι ειναι ο μαναδικος ψηλος στην ομαδα σου και παει "αερα" το παιδι και προσφερει τα μεγιστα γιατι και εκεινος το καταλαβαινει αυτο και λογικο ειναι να πει οχι στην προταση για ανανεωση και να παει το θεμα μετα την ληξη της περιοδου οπου θα μπορει να κερδισει ενα καλυτερο συμβολαιο και τα λοιπα οντας ηδη Πρωταθλητης Ευρωπης,ποσο μαλλον αν εκανες και το repeat.Οταν τον πρωτο χρονο του συμβολαιου του βλεπεις οτι εισαι ευχαριστημενος απο την ολη παρουσια του του προτεινεις απο το καλοκαιρι,1 χρονο πριν ληξει το συμβολαιο του προταση ανανεωσης που κατα 90% θα την δεχοταν και κατα 90% με πολυ μικροτερη αυξηση στο συμβολαιο του.Ο Μανατζερ του προτεινε πιο πριν στους Αγγελοπουλους να γινει αναπροσαρμογη στο συμβολαιο του και εκεινοι του ειπαν οτι οχι τωρα αλλα αργοτερα.Ετσι οταν ηρθε αυτο το αργοτερα,και εντωμεταξυ ειχε γινει και αλλαγη του μανατζερ του δεν δεχτηκε απλα να συζητησει για την ανανεωση του αλλα να περιμενει να τελειωσει η αγωνιστικη περιοδος και οι υποχρεωσεις τις ομαδας.Η συνεχεια μετα ειναι γνωστη.Οποτε και τα αδελφια εκαναν λαθος γιατι θα επρεπε να του ανανεωσουν το συμβολαιο του το περασμενο καλοκαιρι.. Οσο αφορα τις δηλωσεις,ειπε οτι ισως να παρερμηνευτηκαν τα λογια του και προφανως δεν τα εννοει πραγματικα αφου ηδη 2 χρονιες η ΤΣΣΚΑ εφαγε ισαριθμες φαπες απο τον Ολυμπιακο και απο τον ιδιο.Απλα θα πει τα καλυτερα για την ομαδα η οποια τον πληρωνει.Εδω ο Μαυροκεφαλιδης ελεγε και εβριζε τον ΠΑΟ και την διοικηση του και τωρα σταζει μελι.. Την είδα και εγώ τη συνέντευξη, δεν νομίζω οτι άφησε αιχμές. Δεδομένου οτι στα κρίσιμα μάτς (τελικοί) έγιναν σε όλα τα ματς ελέγχοι. Αιχμες δεν αφηνονται μονο στα κρισιμα ματσ..Απο την στιγμη που λεει οτι επιλεχτηκε το ζευγαρι του ΠΑΟ για ελεγχο ντοπινγκ και οχι αυτο του ΟΣΦΠ με τον Πανιωνιο αφου ηταν πιο κρισιμο,και οτι λεει οτι με πιο κριτηριο γινονται επιλογες κ.τ.λ ε τοτε ναι,αφηνει αιχμες.Καλυτερα ας ελεγε και ας ειχε αναρωτηθει γιατι δεν εγινε κανενας ελεγχος ντοπινγκ το 2010 και το 2011 στους τελικους αφου ειναι κρισιμα τα παιχνιδια και γιατι επιλεχθηκε φετος να γινει ελεγχος και οχι τοτε...
capten- Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μάλλον είναι κακίες αλλά λένε οτι ο Τζιμπουρ πάει εκτός Ελλάδας διότι έχει προβλήματα με εφορία.Ο Αμπντουν δε θα μας λείψει. Πλάκα έχει οτι ο Παπαζογλου θα φάει τη θέση του δεξιού μπακ απο τον μαλάκα που μας φόρτωσε ο Ζαρντιμ .Αλλά έτσι καλές επιθέσεις απο δεξιά απο Παπάζογλου του χρόνου δεν θα έχουμε διοτι ακόμα δεν το κατέχει. Βαις για την ώρα λένε ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ.Το ίδιο και ο Μασάντο.
Superpie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μάλλον είναι κακίες αλλά λένε οτι ο Τζιμπουρ πάει εκτός Ελλάδας διότι έχει προβλήματα με εφορία.Ο Αμπντουν δε θα μας λείψει. Πλάκα έχει οτι ο Παπαζογλου θα φάει τη θέση του δεξιού μπακ απο τον μαλάκα που μας φόρτωσε ο Ζαρντιμ .Αλλά έτσι καλές επιθέσεις απο δεξιά απο Παπάζογλου του χρόνου δεν θα έχουμε διοτι ακόμα δεν το κατέχει. Βαις για την ώρα λένε ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ.Το ίδιο και ο Μασάντο. Απο που προκυπτουν ολα αυτα? 1
optimus_crime Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Απο που προκυπτουν ολα αυτα? Πηγές από μέσα ακομη δεν τον ειδαμε γιαννη τον εβγαλαμε
Superpie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Καλυτερα ο Βαγγελας να κανει ενα εξεταστικο κεντρο στο Καραισκακη το οποιο θα πανε εγγραφομενοι φιλαθλοι του ΟΣΦΠ για να προσληφθει ως προπονητης καποιος απο τους φιλαθλους ρε παιδια.Μην δινει και μισο με 1 χαρτι σε καθε προπονητη... 1
optimus_crime Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Καλυτερα ο Βαγγελας να κανει ενα εξεταστικο κεντρο στο Καραισκακη το οποιο θα πανε εγγραφομενοι φιλαθλοι του ΟΣΦΠ για να προσληφθει ως προπονητης καποιος απο τους φιλαθλους ρε παιδια.Μην δινει και μισο με 1 χαρτι σε καθε προπονητη... Γνωστα τα πραματα, οι μισοι φετος θα κανουνε κολοτουμπα παλι
LRoi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Την είδα και εγώ τη συνέντευξη, δεν νομίζω οτι άφησε αιχμές. Δεδομένου οτι στα κρίσιμα μάτς (τελικοί) έγιναν σε όλα τα ματς ελέγχοι. Άφησε αιχμές για το ματς Ολυμπιακός - Πανιώνιος. Τόσο τρόμπας 1
capten- Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Απο που προκυπτουν ολα αυτα? Οκ δικια μου ανοησια. Απο τις φυλλάδες τα διάβασα. Και καλοκαίρι είναι ακόμα και σε προετοιμασία βρίσκεται η ομάδα μας. Πάντως σοβαρά για Παπάζογλου πιθανολογώ οτι θα είναι ο βασικός μας εφέτος δεξί μπακ. Καλυτερα ο Βαγγελας να κανει ενα εξεταστικο κεντρο στο Καραισκακη το οποιο θα πανε εγγραφομενοι φιλαθλοι του ΟΣΦΠ για να προσληφθει ως προπονητης καποιος απο τους φιλαθλους ρε παιδια.Μην δινει και μισο με 1 χαρτι σε καθε προπονητη... Δεν έχεις και άδικο αλλά...... γιατί να μην ασκεί κάποιος κριτική σε κόουτς,διοίκηση και παίκτες? Ακόμα ο φίλαθλος πληρώνει για να δεί κάτι που αγαπάει.Αν δεν του αρέσει θα πρεπει να βγάζει τον σκασμό. Σαν τους χριστιανούς που ακουν τους παπάδες πίστευε και μην ερευνας ή κάτι τέτοιο.
Phoenix7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Αξίζει να το δείτε ... τρελό γέλιο https://www.facebook.com/photo.php?v=10151727090748746&set=vb.156965481036855&type=2&theater xaxaxaaxxa 6
Superpie Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Οκ δικια μου ανοησια. Απο τις φυλλάδες τα διάβασα. Και καλοκαίρι είναι ακόμα και σε προετοιμασία βρίσκεται η ομάδα μας. Πάντως σοβαρά για Παπάζογλου πιθανολογώ οτι θα είναι ο βασικός μας εφέτος δεξί μπακ. Δεν έχεις και άδικο αλλά...... γιατί να μην ασκεί κάποιος κριτική σε κόουτς,διοίκηση και παίκτες? Ακόμα ο φίλαθλος πληρώνει για να δεί κάτι που αγαπάει.Αν δεν του αρέσει θα πρεπει να βγάζει τον σκασμό. Σαν τους χριστιανούς που ακουν τους παπάδες πίστευε και μην ερευνας ή κάτι τέτοιο. Που ακριβως διαβασες οτι ο Βαις ειναι απογοητευση? Γιατι παντου μονο αυτο δεν γραφουν..Οπως και επισης οτι ο Παπαζογλου θα φαει την θεση του Σαλινο,μην σου πω οτι δεν κανουν καν αναφορα στον Παπαζογλου πουθενα
f1vettel Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Που ακριβως διαβασες οτι ο Βαις ειναι απογοητευση? Γιατι παντου μονο αυτο δεν γραφουν..Οπως και επισης οτι ο Παπαζογλου θα φαει την θεση του Σαλινο,μην σου πω οτι δεν κανουν καν αναφορα στον Παπαζογλου πουθενα Aφου σχεδον ολες οι εφημεριδες τις αθηναικες ομαδες προμοταρουν,πως να μην γραφουν καλα λογια?
tig Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Πρώτο φιλικό σήμερα με σιμρούκ στις 18.30 στη nova . θα πάω σε μια καφετέρια να το δω . ελπίζω να έχει άλλαξει στυλ παιχνιδιού η ομάδα
Superpie Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Aφου σχεδον ολες οι εφημεριδες τις αθηναικες ομαδες προμοταρουν,πως να μην γραφουν καλα λογια? Ναι οκ μπορει να το κανουν,μπορει και οχι ομως.. εσυ που το ξερεις οτι ειναι χαλια?
Phoenix7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 και στο YouTube πλέον ... χαχαχαχα 10 φορές το έχω δει 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις